sende yarın oyna bebekimmm izin verme kocişinin uyumasına...
"oynamadan asla" de
kaç yıllık evlisiniz ama normal işi agır yada günlük yaşantısı stresli ve yorucuysa bazen oluyor hiç sorun yoksada arada olur meraketme ama d,kkat et
tabi tabi nede oynarız yaa
kızlar benim koçiş cok uzaklaştı bu anlamda benden ben istersem oluyor ben istemezsem ondan hiç bir talep yok.evlendiğimizden beri ilk defa böyle bişey oluyor cok şaşırıyorum.bu süreçte bu normalmi dersiniz?
yarın mtesemi oluyorsunuz nerde olcak ilk mi
siz ne ara oynadınız kızz
utandım şimdi
yükselen burcun boğaymış canım
peteğin dibinde uyudu şimdi 3 tabak mantı yiyince yan düştü herifimuyudu kaldı ıhlamurda içirmişim ki hiç şansı yoktu
maşallah benim hamarat arkadaşıma afiyet olsun bizim yerimizede yeseydinizanca geldim bugün mantı yaptım evede akşam namazından önce geldim namaz kıl mantı yap pişir derken ancada o güldüğünden yok bisim pisi horlıyor peteğin dibinde bacım
korkimmmm bu yorumlardan sonra rezil olacam valla olsun yaz oğlak...
bundan olabilir benim herifte mteseden sonra öyle olmuştu yap yap sonuç yok Allahtan bizim kisi bu durumu çok uzatmadı depresyona girmiş yada giriyor olabilir5 yıllık evliyiz canım yok işideağır değil ama .o da öğretmen ama ne bileyim 31 aralıkta sperm testinden sonra sıfır ı görmek onu cok yıktı.hala toplayamadı kendini
çok ilğinç haftada 3 kere nomal yazıyor nette kız belki çok yoruluyordur işte zaten çok uyudugundan şikayet ediyorsun acaba vitamin mi versencanım benimkindede o var bu aralar 2-3 aydır böyle bizmkide.
bazen ben istesem bile anlıyorum keyfi yok bende kzııp yatıyorum iki gün surat yapıp geziyorum. bizimki işlerini bahane ediyor
çok yorulduğunu filan söylüyor. ama neden olduğunu bende anlamdım:44:
yok canım yarın tüp bebek tedavisine başlayacaz inşallah eşimin tesesi kesin değil belki olacak dondurulmuş spermimiz var biz taze olması açısından istiyoruz tese ama bakalım doktorlar ne diyecek...
vallahi bende öyle yapıyorum artık yapıcak bişey bulamadımcanım ben sıkma canını çok uzun bi süre değil...
erkeklerde bazen olurmuş...
inş bi süre sonra geçer...
sen bide canını sıkma bidenem
bi süre sende yaklaşma bakalım ne yapacak ??
denedim ama konuşmaya hiç yanaşmadı sürekli inkar ediyoraaaaaa acaba neden vardır bir sıkıntısı hiç konuşmayı denedin mi
canım benimkindede o var bu aralar 2-3 aydır böyle bizmkide.
bazen ben istesem bile anlıyorum keyfi yok bende kzııp yatıyorum iki gün surat yapıp geziyorum. bizimki işlerini bahane ediyor
çok yorulduğunu filan söylüyor. ama neden olduğunu bende anlamdım:44:
korkma korma
eğlence canım
OĞLAK
En duygusuz burçtur. Duvar gibidir. Tepkisizdir. Aşırı maddiyatçıdır. Cimridir. Tutucudur ve risk almaktan kaçar. Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki! Şöyle bir etrafa bakınca, hangi kayda değer insanın oğlak burcundan çıktığı görülmüş ki?
yaa ne demezsin çok uyumluyuzhiç bir fikir düşünce birbirimize uymuyor ama dögüş kavga geldik bu kadar yıla .
maşallah benim hamarat arkadaşıma afiyet olsun bizim yerimizede yeseydinizyok ya vazgeçtim eşin 3 tabak yemiş daha çok yediğini düşünemiyorum artık kış uykusuna yatarmış
deme bebekimm öyle herzaman böyle erken uyumuyor ya...
şansınızı ozaman denersiniz
işleri çok yoğun gerçekten eve zor atıyo kendini.çok ilğinç haftada 3 kere nomal yazıyor nette kız belki çok yoruluyordur işte zaten çok uyudugundan şikayet ediyorsun acaba vitamin mi versen
valla belli olmuyor işte. ay başından beri böyle hep yorgun.
şans....
hmmm deme öyle herifim benim yesin şifa olsun hem o yatasa ben cup koynuna yatarım gerci yarım saattir uyanıp uyanıp gel diyo ama burdan çıkıpta gidemedim kızıyo artık ben bir didem gene gelirim
benimkide aynı canım ya sırtını dönüp yattıyo.
kız bu ne diyo kocişim duymasın
sanırım tam tersi özellikleri yazmışlar
bebekimm sen sıkma canını senin kociş çok yoruluyor...
onun içindir bu durum...
ben bi süre sonra geçeceğine inanıyorm...
kız senin gibi hatuna dayanabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?