amin cnm ne güzel dua rabbim bu günün hatrına kabul etsin dualarımızıEY YERI GOGU YARATAN YOKTAN VAR EDEN ALLAHIM:
bıze saglık,sıhhat,mutluluk huzur ver...
evımızın dırlıgı.duzenı.huzurunu sen bozdurma yarabbi......
bızlerı, eslerımız arasında sevgı muhabbetı arttır.......
ya rab açılan ellerı, akan gozyaslarınıı,senın ısmını soyleyen dıllerı, efendımıze cekılen salavatları sen duy kabul eyle..........
su cumalr yuzusu hurmetıne hastalara sıfa,dertlılere deva,borclulara eda nasıp eyle........
rabbım bızlere hayırlı,saglıklı,elı ayagı duzgun evlatlar ver rabbım.........
su ıcımızdekı atesı,annelık ve babalık duygusunu yasamamızı sen nasıp et bızlere..........
ellere baktırma bızlerı,ellerın sozlerı daglıyor ıcımızı,kımseler anlamıyor bızlerı,sen bılırsın kullarını kabul eyle dualarımızı.........
o pamuk ellerı,sut kokan tenlerı,boncuk gozlerı,emzırme duygusunu yasat bızlere.........
sabırla bebklenen,gozyasları ıle ıstenen,yılardır gozlenen bebıslerımızı bızlere gonder yarabbımmmmmmmmmmmmmmmm.......
eslerı amelıyat olacak arkadaslarımızında sperm cıkısı olsunda yuzlerı gulsun evlerı nese dolsun
bızlerıde hepımızın evlerı nese ve sevınc olsun bebıslerımzle...................
AAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ( FATIHA )
ICIMDEN GELDI KIZLAR RABBIM HEPIMIZIN DUASINI KABUL ETSIN İNŞLLH
Kızlar bugün antalyada yaz havası var güneş çok güzel her yer ışıl ışıl dışarı çıkıp güneşte yürümeye okadar hasretim ki ama malesef bana uzak ...
Tedavimizin bitmesine 3 ay kaldı mayıs gibi tüp bebeğe hazırlanarak eşim yeniden mikro tese olacak ben patrona cesaret edip söyleyemiyorum
nasıl yapacağım ne edeceğim bilmiyorum iştende ayrılmak istemiyorum acaba tüp bebek tedavisi için ankarayamı gidicez kızlar öylemi oluyor
2006 yılında akdeniz üniversitesi tıpta tedavi olup eşim tese olmuştu yine diyorum tedaviyi orda yaptırsakda ankaraya öyle gitsek orda mikro teseden sonra yumurtalar orda toplanıp döllense diyorum kendimce böyle olurmu acaba off birde bunun sitresi sardı beni hayırlısı bakalım..
canlarrrr hepinize çok teşekkür ederim eve geldim..anastaziden uyandığımda çok tuhaf oldum babam geldimi diye ağlayarak uyandım ve bikaç defa tekrarladım babam nerde diyeşimdi evimdeydim biraz ağrım var canım yandı ama şimdi daha iyiyim..buruk bi heyecan şimdi transferi heyecanla bekliyorum.eseslim ders falan hiç umurumda değil daha 1 sayfa çalışmış değilim. önceliğimi bebekime verdim..
ohh ne güzel burdada güneş var ama hava buz gibi...
Hafta sonuda hava güzel olur bol bol gezersin canım benim
O gün gelsin o zaman söylersin canım oda anlayışla karşılayacaktır. Sonuçta sağlık için izin alacaksın keyfi değil ya.
Kaan hocanın hastası değilmiydiniz canım?
Kaan hocada tese olmayacakmısınız?
şimdiden stres yapma canım benim herşeyde bir hayır vardır. O zaman gelsin herşey kolay kolay girer yoluna.
Hayırlı olan yolu rabbim sana gösterir.
canlarrrr hepinize çok teşekkür ederim eve geldim..anastaziden uyandığımda çok tuhaf oldum babam geldimi diye ağlayarak uyandım ve bikaç defa tekrarladım babam nerde diyeşimdi evimdeydim biraz ağrım var canım yandı ama şimdi daha iyiyim..buruk bi heyecan şimdi transferi heyecanla bekliyorum.eseslim ders falan hiç umurumda değil daha 1 sayfa çalışmış değilim. önceliğimi bebekime verdim..
cnm nisan ayından beri kaan beyin hastasıyız 10 ekimde mikro tese yaptı elonge hücrelere rastlandı
şimdi ikinci 6 aylık tedavideyiz kısmetse 2.ciye tüpbebeğe hazırlayarak mikro tese yapacak kaan bey inşlh rabbim emeklerimizi boşa çıkartmaz cümleten isteyen herkesi yüzünü güldürsün inşlh. Banada yokmu diyene inşlh ikiz ikiz versin..
hayırlı cumalar canlar
rabbim bu mübarek günde dualarınızı kabul etsin inş
bende kocişi gönderip geldim yanınıza...
geçmişi okuyup hemen geliyoruz özledim sizi
hayırlı cumalar canlar
rabbim bu mübarek günde dualarınızı kabul etsin inş
bende kocişi gönderip geldim yanınıza...
geçmişi okuyup hemen geliyoruz özledim sizi
öyle canım ya ne para ne mülk ben sadece vakit geçirmek istiyorum ama o yok işte.
yok be canım abisine güvense oda yetecek hadi elemanlara güvenmiyorda abiyede güvenmiyor.
abide gayet rahat her anlamda.
onunda karısı gece gündüz eve gelmese o kadar hoşuna gidiyor.
oda öğlene kadar uyur hafta sonu kociş çalışır onun umrunda olmaz.
konuşuyorum her defasında ama yok
bilmiyorum ne olacak halimiz...
iyi geceler bebekim.
adamı çok yorma zaten yorgundur
iyi geceler bitanem öpüyroumm
hoşgeldin bebekim
cuman mübarek olsun seninde.
allah kavuştursun bitanem
Hadi gözün aydın cnmmm
kolay gelsinnn
sizee kavuştun eşinee
bende öptümm
Günaydınn kızlarr
herkese hayırlı cumalarrr
rabbim dualarımızı kabul etsin inş...:26:
slm cnm hoşgeldinnn
gönderdin demek koçişini
ikna edemedimi seniii
allah kavuştursun cnmmm:26:
okuda gelll
cemrem o nasıl bir dua ya...
Allahımmm içimizden geçenleri biliyorsun YaRabbimmmm....
dularımıızı kabul olan dualardan eyle..
sen herşeye Kadirsin YaRabbim...
merhabalar canlar bende geldim...
nasılsınız bakalım?
akşama ne yemekler yaptınız??
herkese gunaydınnnnnnnn
canlarım bugun ılk yazan benım oleyyyyyyyyyyyyyyyyy.........
saglıklı hayırlı cumalar olsun hepınızeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
benım bugun kuranım var sızlerı asla unutmam duamda
ordanda kayınvaldeme gıdıcez artık aksama gorusuruz pamuklarrrrrrrrrrr.......
EY YERI GOGU YARATAN YOKTAN VAR EDEN ALLAHIM:
bıze saglık,sıhhat,mutluluk huzur ver...
evımızın dırlıgı.duzenı.huzurunu sen bozdurma yarabbi......
bızlerı, eslerımız arasında sevgı muhabbetı arttır.......
ya rab açılan ellerı, akan gozyaslarınıı,senın ısmını soyleyen dıllerı, efendımıze cekılen salavatları sen duy kabul eyle..........
su cumalr yuzusu hurmetıne hastalara sıfa,dertlılere deva,borclulara eda nasıp eyle........
rabbım bızlere hayırlı,saglıklı,elı ayagı duzgun evlatlar ver rabbım.........
su ıcımızdekı atesı,annelık ve babalık duygusunu yasamamızı sen nasıp et bızlere..........
ellere baktırma bızlerı,ellerın sozlerı daglıyor ıcımızı,kımseler anlamıyor bızlerı,sen bılırsın kullarını kabul eyle dualarımızı.........
o pamuk ellerı,sut kokan tenlerı,boncuk gozlerı,emzırme duygusunu yasat bızlere.........
sabırla bebklenen,gozyasları ıle ıstenen,yılardır gozlenen bebıslerımızı bızlere gonder yarabbımmmmmmmmmmmmmmmm.......
eslerı amelıyat olacak arkadaslarımızında sperm cıkısı olsunda yuzlerı gulsun evlerı nese dolsun
bızlerıde hepımızın evlerı nese ve sevınc olsun bebıslerımzle...................
AAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ( FATIHA )
ICIMDEN GELDI KIZLAR RABBIM HEPIMIZIN DUASINI KABUL ETSIN İNŞLLH
♥ ♥ ♥ HAYIRLI CUMALARRRR ♥ ♥ ♥
Ya Rabbimmmmmm, bu mübarek Cuma gününde günahlarımızı bağışla, bizleri affet
Nerde varsa tüm hastalara şifalar, dertlilere devalar, borçlulara edalar nasip eyle
Daralan yüreklere ferahlık ver, sana açılan ellerimizi ettiğimiz duaları kabul eyle
Bizlere verdiklerin için çok şükür Allahımmmmmmmm
Aminnnnnnnnnnn
kavuştum tatlım ama yine gönderdim
hayırlı cumalar canım benim aminnnnn
hoşbulduk tatlım çok saol...
yok canım ikna edemedi
pazar akşam tekrar gelecekmiş duramıyorum orda diyor...
pazartesi geri dönecek...
kocişim yollarda heba oldu ya...
sen nasılsın tatlım ??
Kızlar eşi tribulus terrestris kullanan varmı eşim 2 kutu kullandı 3 kutunun siparişini verdim bugün 3.ayımız bitecek bakalım herşey kullanıyoruz sonuç yine sıfır hakkımızda hayırlısı olsun artık
mubarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine hepimize salih evlatlar nasip eyler inşlh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?