- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
teşekkür ederim canım emeğine sağlıkcanım sepe naturalden getirtiyosun sen bu benim getirdiğim 3 .kutu olacak
sana kullandıklarımız yazayım
sabahları aç karına:
Clomen tablet 1 adet
1 çay kaşığı arı sütü
1 çay kaşığı keçiboynuzu tozu
1 su bardağı kaçiboynuzu suyu(kürü)
2 adet zeytin yağında bekletilmiş kuru incir
1 adet tribulus terrest
ara sırada yarım fincan çakşır suyu
kahvaltı sonrası:
Endol tablet 1 adet
com vitex 1 adet
proxeed plus 1 adet
gün içinde
1 adet zinco
1 adet evicap
akşam yemekten önce
tribulus terresrist
akşam yemekten sonra
com vitex 1 adet
proxeed plus 1 adet
yatmadan 40 dk önce:
1 su bardağı çekiboynuzu kürü
1 çay kaşığı arı sütü
3 tatlı kaşığı arı poleni 1 bardak ılık süte karıştırıp içiriyorum
biz bunları yapıyoruz cnm unuttuğum bişi yok heralde
valla kıyamadığım bunlara nasıl
dayanıyor bilmiyorum...biraz ekşiyo
3 ayımız kaldı napim diyorum hiç gıkı çıkmıyor
inşlh birinden biri şifa olur
gecem gündüzüm azo oldu
şu ezanlar vakti allahım hepimizin gönlünün
muradını versin inşlh..
hayırlı cumalar bidenem
canım siz bence yinede yaptırın bi test ne olur olmaz...
hem sıkma canını artık...
iyi düşün iyi olsun ben sürekli aklımdan geçiriyorum sizi...
inş hayırlısıyla bol bol spermler bulunacak ve muradına ereceksin
aklınızı hiç karıştırmayın be canım şurda teseye az kaldı o zamn çıkar inşallah spermleriniz.
ama senin yine aklında kalmaması için yaptıırn isterseniz.
sonradan keşke demeyin canımcım..
canım ginsengsaol bitanem 1 gün bile olsa güzeldi kocişimle
tatlım sizin kullandığınız tribulus terteris hangi marka ??
inş şifa olur kullandıkları eşine
hoşgeldin canımcım inşallah bu sefer güzel sonuç alırsın bence korkulacak birşey yok.sonra tüpbebeğe mi geçeceksinizcanlarım ben geldim nasılsınız çok özledim sizikaç gündür bilgisayarda sorun vardı o yüzden gelemedim yani
benim ultrason pazartesiye kaldı o güne verdiler sizlerden ne var ne yok
bu arada gelinciğim tedaviniz hayırlı olsun canım peki eşin ameliyat oldu mu yoksa sen hazırlandıktan sonra mı olacak?Rabbim yardımcınız olsun.
ohhbebekim çok iyi yapmışsınız.hasret gidermişiniz.
ay ay utanırmışta
bakalım görcez bitanem zamn ayırcakmı bana bilmiyorum.
bakalım varacakmı zamn geçtikçe anlar belki ama o zamnda iş işten geçer be bebekim bilmiyrum. şuan da o işleri kaptırdı kendini.
hayatın tadını çıkaramıyor. varsa yoksa iş.
canlarım ben geldim nasılsınız çok özledim sizikaç gündür bilgisayarda sorun vardı o yüzden gelemedim yani
bu arada gelinciğim tedaviniz hayırlı olsun canım peki eşin ameliyat oldu mu yoksa sen hazırlandıktan sonra mı olacak?Rabbim yardımcınız olsun.
sagol canım sanada hayırlı cumalar inşallah iyi düşünmeye çalışıyoruz eşim size hepinize allah razı olsun dedi teşekküretti dünkü okumanız için allahım inşallah kabul eder ne bileyim yarın git filan diye aşılama yapıyorum bakalım keşke çıksa ...demek kocişin geldi bak adam ordan iki oldu geliyor napsın hasret gideriyor çiçegi sulayıp sulayıp gidiyor ohh sefan olsun ..
canım ginsengover vital
tribulus terrestris:balen
canımcım neden marka sordun marka önemlimi.ben hiç düşünmedim rasını.kocişin gelip gittimi canım Allah kavuştursun zavallı pisimi oynadınız siz sizi gidi sizi
canlarım ben geldim nasılsınız çok özledim sizikaç gündür bilgisayarda sorun vardı o yüzden gelemedim yani
hoşgeldin canımcım inşallah bu sefer güzel sonuç alırsın bence korkulacak birşey yok.sonra tüpbebeğe mi geçeceksiniz
canım hani her markaya güvenilmiyor ya onun için sordum...
geldi gitti bitanem yaa...
dün çok yorgundu zavallı pisi oyununu oynıyamıycaz diye düşünüp sarılıp yatmıştık ki oynayıverdik
:123::123::123:sizi sizi.bende eşime anlatıyorum oyunu sen bunları nerden öğreniyorsun demezmi.
canım biz zaten oyun olarak oynadık hemen yanlış anlamakız demesin sakın bu öğretmen çocuklara ne biçim oyun öğretiyor diye
Valla bu oyun aslında çok güzel çok komik bi oyun...
Kız kocişin yanlış anlamasın şimdi
Biz kendimize uyarladığımız için böyle oldu
Bugün kuran sohbetine gittim kadının ikiz kızları vardı.birininde biri kız biri oğlandı.allah'ım nasıl heveslendim inşallah rabbim bizede nasip eder diye dua ettim.tabi herkes dua etti bizim için.daha donra eve gelmek istedim göndermiyorlar biraz daha kal diye ısrar ediyorlar bende olmaz çocuklarım okuldan gelecek sonra dışarıdamı kalsın dedim.bir güldüler sormayın .herkes ne kadar pozitifsin inşallah o günleride görüsün dediler
canım biz zaten oyun olarak oynadık hemen yanlış anlama
Biz akıllı usluyuzdur
hoşbulduk canım benimHoşgeldin cnmm
bizde seni özledikk bugün geçirdim aklımdan hatta hiç gelmiyoo diyee
kız pisi oyunu da ne çok merak ettim :26:canım hani her markaya güvenilmiyor ya onun için sordum...
geldi gitti bitanem yaa...
dün çok yorgundu zavallı pisi oyununu oynıyamıycaz diye düşünüp sarılıp yatmıştık ki oynayıverdik
canım benim hoşgeldin
özlettin kendini yine
inş pazartesi iyi haberler alırsın canım benim...
sonrada allahın izniyle başlarsınız tedavinize
bizde yeni bişey yok şimdilik canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?