canım hadi gözün aydın şimdi mutluluk zamanı
canım benim eşimde kullanıyor günde iki kere birde kore ginsengi inşallah şifa olur.bunların haricinde ilaç kullanıyormu peki
canlarrrr hepinize çok teşekkür ederim eve geldim..anastaziden uyandığımda çok tuhaf oldum babam geldimi diye ağlayarak uyandım ve bikaç defa tekrarladım babam nerde diyeşimdi evimdeydim biraz ağrım var canım yandı ama şimdi daha iyiyim..buruk bi heyecan şimdi transferi heyecanla bekliyorum.eseslim ders falan hiç umurumda değil daha 1 sayfa çalışmış değilim. önceliğimi bebekime verdim..
sürekli gel git yorar insanııı ama ne yapsınnn duramıyomuşşş ordaa yani insan eşini özler evinii özlerr
kaç saatte geliyo cnm ordannn
bende iyi cnm ne olsun evdeydim kaltığımdan beri burdayımmm
şimdide ocağa süt koydum inş. unutup taşırmam :18:
aman böylede olmaz ki
şimdiden böyleyse ilerde nasıl olacak...
gençliğinizin baharında birbirinizle vakit geçirmek varken bukadar iş düşünülmezki...
allah kolaylık versin bebekimm...
sen sitemlerinde sonuna kadar haklısın ama anlayana tabi
valla çok yorgunmuş bebekimmm...
ama yinede yordum kocişi
hoşbulduk bebekimm
saol bitanem nasılsın bugün
yorar tabi tatlım ama orda uyuyamıyorum diyor...
bugün güzel uyumuş evim gibisi yok diyor kıyamadım...
inş çabuk biter işleride döner
bende herzaman sütü taşırmayı başarırım
hatta dün akşam çorba yapayım kendime dedim...
topiğe bakarken taşırdım bigüzel
merhabalar canlar bende geldim...
nasılsınız bakalım?
akşama ne yemekler yaptınız??
seni gidi seniiii
neden yordun adamı o kadar
valla benim kociş akşam 9 da uyudu ya sabah 1 e kadar uyudu.
öğlen gitti işe. boğazlarım acıyo dedi naz yaptı bişeyide yok yani..
uyumak canı istedi boğazını bahane etti.
bende iyim canım napıyım kociş geç gidince işler kaldı onları yaptım kardeşim geldi o gitti şimdi.
bende yenice oturdum yerime..
İnş. cnm benmm
taşırdın demek çorbayııı
bende şimdi baktım taşmak üzereydi başında bekledim kaynadı az daha gitmesem ocak batmıştıı yaniii
canım çok yorgunmuş 1 saat kadar oturduk sonra yattık...
yorgun diye sarılıp uyuyacaktık...
sonra dayanamadı kocişim yine
onun için suçlu ben değilim valla
okadar çalışırsa gün olur böyle yataktan çıkmaz tabi...
senin kociş de az değil valla...
tam zamanında gelmişim ozaman bebekimm...
ne güzel işlerin bitmiş seninde
iyi akşamlar kızlar ben geldim Allah'ın izniyle başladım bugün tedaviye... saat:17.00'de ilk iğnemi yapacam inşallah... tahlildi ilaçlardı felan derken akşam oldu hemen sabahın köründe çıkmıştık evden... pazartesi tekrar kontrol için gidecem yumuşların büyüklüğüne bakılacak.... inşallah beni üzmezler de hemen büyürler.... benden havadisler böyle sizler nasılsınız?
iyi akşamlar kızlar ben geldim Allah'ın izniyle başladım bugün tedaviye... saat:17.00'de ilk iğnemi yapacam inşallah... tahlildi ilaçlardı felan derken akşam oldu hemen sabahın köründe çıkmıştık evden... pazartesi tekrar kontrol için gidecem yumuşların büyüklüğüne bakılacak.... inşallah beni üzmezler de hemen büyürler.... benden havadisler böyle sizler nasılsınız?
seni görünce yorgunluğu gitmiş o zaman bebekim
bide sabah kalktı ne kadar güzel dinlendim arada böyle uyuyayım diyor.
sanki dedim hiç uyumuyorsunda arada uyumak istiyon.
aman sinilendirdi yani beni bakalım bu akşamda uyucakmı...
kızlar dünkü sorumu kaan beye sordum cevap yazmış....Ameliyat için perhize gerek yok. Spermde hücre çıkcağını sanmıyorum. O nedenle orada bir test yaptırmanız yeterli olacaktır. Benim beklediğim ameliyatta sperm bulmak. Gelmeden önce mutlaka Dr. Zafer bey ile irtibata geçerek gelin: perhise gerek yokmuş çıkacagını beklemiyormuş acaba yarın göndersemmi genede tahlile bellimi olur....
kızlar dünkü sorumu kaan beye sordum cevap yazmış....Ameliyat için perhize gerek yok. Spermde hücre çıkcağını sanmıyorum. O nedenle orada bir test yaptırmanız yeterli olacaktır. Benim beklediğim ameliyatta sperm bulmak. Gelmeden önce mutlaka Dr. Zafer bey ile irtibata geçerek gelin: perhise gerek yokmuş çıkacagını beklemiyormuş acaba yarın göndersemmi genede tahlile bellimi olur....
valla bebekimm negüzel sarıldık yattık...
uykum gelmişti benimde tam sızıcaktım kociş dayanamadı
eee bende özlemişim zaten öyle işte
inş bu akşamda sana zaman ayırır bebekimm...
sinirlenmekte haklısın ama ne yapıcan işte inş düşüncesizce davrandığının farkına varır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?