Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amin canım inş.49:
baharım kocişin gekmedimi daha yalnızmısın bebişim

yalnızım 2 kere geldi canım 1 gece kalıp döndü...
dün akşam geldi bugün 3,5 gibi geri döndü...
salıya tamamen dönücem dedi ama kısmet artık
tatilede az kaldı canım gelince görüşücez inş

allah kavuştursun canım
canım mutlaka bekliyorum
kociş bile söylesene bize gelsinler diyo tamam dedim cagırdım inş. gelecekler iyi o zaman diyor

allah kavuştursun canım
canım mutlaka bekliyorum
kociş bile söylesene bize gelsinler diyo tamam dedim cagırdım inş. gelecekler iyi o zaman diyor

saolun canım benim sizinle tanışmayı bende çok istiyorum
canım iğnenin kocişin mi yapıyor bide bugn kaçıncı günündü ??

saolun canım benim sizinle tanışmayı bende çok istiyorum
canım iğnenin kocişin mi yapıyor bide bugn kaçıncı günündü ??

canım kociş bakamıyo bile ben yapıyorum bu gün 5. gün ama yumurtalıklarımda adet sancısı gibi ağrılarım var.
20 ocakta yine randevum var dr. gideceğiz sizin test ne zamandı canım

canım kociş bakamıyo bile ben yapıyorum bu gün 5. gün ama yumurtalıklarımda adet sancısı gibi ağrılarım var.
20 ocakta yine randevum var dr. gideceğiz sizin test ne zamandı canım

inş yumoşların büyüyordurda onun ağrısıdır bitenem
inş güzel haberler alırsınız randevunuzda...
canım 3 hafta sonra falan işte bakalım ozaman ne olacak....
1 tanecik spermimiz artmıştır inş

slm cnm nasılsın? kız bende şu klozetleri oldum olası sevmiyorum bütün mikrobu kapıyoruz valla herkez aynı yere oturuo bendede idrar yolu enfeksiyonu mantar vs oluyo evdaki klozeti kullanmıyıp nereye yapcaz ))

slm cnm nasılsın? kız bende şu klozetleri oldum olası sevmiyorum bütün mikrobu kapıyoruz valla herkez aynı yere oturuo bendede idrar yolu enfeksiyonu mantar vs oluyo evdaki klozeti kullanmıyıp nereye yapcaz ))

canım hoşgeldin..valla bizde ikisi de var o yüzden ben artık mecbur kalmadıkça kullanmıyorum.. o zamandan beridir hasta olmadım çok şükür.. idrar yolu enfeksiyonu sistit.. o kadar zor iyileşiyor ki en son ben 10 tane iğne yedim ondan sonra geçti..

Hadi kızlarrr ben çıkıyorum uyku bastıdı iyyicee
iyi gecelerrrr tatlı rüyalarr

sen baya ağır atlatmışsın geçmişler olsun ben antibiyotik tarzı şeyler kullanıodum ama tekrarlıyodu neyse şimdiki sorunum vajinal enfeksiyondu onun içinde 5 gündür fitil kullanıom inş. geçer çok zor oluyor uğraşması. ayyyyyyyyy karnım ağrıo regli olcam...

geçmiş olsun canım.. o fitilden de kullanmıştım..onun nedeni gusül alırken o bölgenin içine su tutmanmış.. onu yapma sakın sadece sıcak suyla temizle sabun kullanma yada.. özel bi sıvı var özel bölge için ondan kullanabilirsin..ya o regl ağrısı bende de çok yoğundur..geçmiş olsun. o yüzden mi burdasın uyku yok yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…