canlarım ben çıkıyorum Allaha emanet olun kocamaaannn öpüldünüz
canım m-sureyi nasıl getirtiyorsunuz ??
herifin bir tanıdığı var hindistandan çalışan alıyorlar onlardan istedik bakalım inşallah haftaya getircekler
canlarım ben çıkıyorum Allaha emanet olun kocamaaannn öpüldünüz
iyi akşamlar canlar nasılsınız...eşimin misafirleri var çaylarını verdim...birde kaynanam var aylardır misafir gitmek bilmiyor...bana dua edin.....proxeed bir kutu kullandık daha almadım...hayırlısı bakalım...
iyi akşamlar canlar nasılsınız...eşimin misafirleri var çaylarını verdim...birde kaynanam var aylardır misafir gitmek bilmiyor...bana dua edin.....proxeed bir kutu kullandık daha almadım...hayırlısı bakalım...
iyi akşamlar canım biz iyiyizde sen değilsin herhalde canım kaynana vızıltısını ben iyi bilirim rabbim onu en yakın zamanda kendi yuvasına göndersin inşallahiyi akşamlar canlar nasılsınız...eşimin misafirleri var çaylarını verdim...birde kaynanam var aylardır misafir gitmek bilmiyor...bana dua edin.....proxeed bir kutu kullandık daha almadım...hayırlısı bakalım...
hoşgeldin canım biliyormusun annemin sonuçları temiz çıktı çok mutluyummerhabalar hanımlar nasılsınız bakalım? Ben bugün hiç uğrayamadım.. Bi geldim ki çok kaynatmışsınız maaşallah..biraz geçmişi okudum..
merhabalar hanımlar nasılsınız bakalım? ben bugün hiç uğrayamadım.. bi geldim ki çok kaynatmışsınız maaşallah..biraz geçmişi okudum..
merhabalar hanımlar nasılsınız bakalım? ben bugün hiç uğrayamadım.. bi geldim ki çok kaynatmışsınız maaşallah..biraz geçmişi okudum..
sağol canım allah razı olsun iyi dileklerin içinde tekrar teşekkür ederim amin birtanem.kaynanam mı hemde ne bombalar patlatıyor.ne espirisi canım onda o anlayış nerdeherkeslere kucak kucak sevgiler selamlar benden.geldim biraz bakınıyım ne var ne yok diye ama ohoooo yetişmem ne mümkün.kayınvalidem burda ya giremiyorum kaç gündür.şimdi de benim izlediğim filmi izliyolar ben kaçıverdim azıcık.okuyabildiğim kadarıyla
gelincik canım tedaviye başlamışsın allah güzel haberler almayı ve hayırla sonuçlandırmayı nasip etsin.
Bir arkadaş daha var sanırım ynz6 siz de epey yol almışsınız tedavi başladığı gibi olumlu sonuçlansın inş.
Hmztnl,istiyorumbebeğim sizin de az kaldı ameliyata en çok siz geliyosunuz bu ara aklıma ve her geldiğinizde dua ediyorum size allah önce sizin sonra da bizim yüzlerimizi güldürsün.
Vck canım gözünüz aydın.allah annene ve tüm ailene sağlık sıhhat versin.annenden sonra da sıra eşindedir inşallah güzel haberler vermek için.bu arada kayınvaliden yine patlatmış bombayı espiri mi yapıyo ciddi mi bu kadın.ciddiyse ne demek istiyo.komik yaaa.
Bahar gözün aydın allah kavuştursun.bütün kadınlar çiçektir ve çiçekler solmasın inş.susuz gıdasız kalmayalım emiii.istiyorumbebeğim kulakların çınlasın çok güldürdün beni.haaa bu arada yeni oyununuz hayırlı olsun.ne kadar da yaratıcı oyunlar varmış di miii bilmediğimiz ya da bildiğimiz mi desem.
Esesslim fıstığım canın sıkkın senin sanki di miii?çok takılma be canım böyle bir dönemdir geçecektir.ama inat yapma sakın geri çekilme yani açıkça hisettir ne istediğini.kızmadın di mii benim fikrim bu ama yine de sen işini bilirsin.
Herkeslere kucak kucak sevgiler selamlar benden.Geldim biraz bakınıyım ne var ne yok diye ama ohoooo yetişmem ne mümkün.Kayınvalidem burda ya giremiyorum kaç gündür.Şimdi de benim izlediğim filmi izliyolar ben kaçıverdim azıcık.Okuyabildiğim kadarıyla
Gelincik canım tedaviye başlamışsın Allah güzel haberler almayı ve hayırla sonuçlandırmayı nasip etsin.
Bir arkadaş daha var sanırım ynz6 siz de epey yol almışsınız tedavi başladığı gibi olumlu sonuçlansın inş.
Hmztnl,İstiyorumbebeğim sizin de az kaldı ameliyata en çok siz geliyosunuz bu ara aklıma ve her geldiğinizde dua ediyorum size Allah önce sizin sonra da bizim yüzlerimizi güldürsün.
Vck canım gözünüz aydın.Allah annene ve tüm ailene sağlık sıhhat versin.Annenden sonra da sıra eşindedir inşallah güzel haberler vermek için.Bu arada kayınvaliden yine patlatmış bombayı espiri mi yapıyo ciddi mi bu kadın.Ciddiyse ne demek istiyo.Komik yaaa.
Bahar gözün aydın Allah kavuştursun.Bütün kadınlar çiçektir ve çiçekler solmasın inş.Susuz gıdasız kalmayalım emiii.İstiyorumbebeğim kulakların çınlasın çok güldürdün beni.Haaa bu arada yeni oyununuz hayırlı olsun.Ne kadar da yaratıcı oyunlar varmış di miii bilmediğimiz ya da bildiğimiz mi desem.
Esesslim fıstığım canın sıkkın senin sanki di miii?Çok takılma be canım böyle bir dönemdir geçecektir.Ama inat yapma sakın geri çekilme yani açıkça hisettir ne istediğini.kızmadın di mii benim fikrim bu ama yine de sen işini bilirsin.
merhaba tatlım hoşgeldin...
iyiyiz biz sen nasılsın görüşmeyeli
Merhaba cnmm
iyiyiz çok şükürr
evt cnm habire kaynatıyoruzzz
sen nasılsınnn
hoşgeldin canım biliyormusun annemin sonuçları temiz çıktı çok mutluyum
sağol canım allah razı olsun iyi dileklerin içinde tekrar teşekkür ederim amin birtanem.kaynanam mı hemde ne bombalar patlatıyor.ne espirisi canım onda o anlayış nerde.bu arada sen nasılsın ne var ne yok senindemi çatına kaynana kuşu kondu
sağol canım allah razı olsun iyi dileklerin içinde tekrar teşekkür ederim amin birtanem.kaynanam mı hemde ne bombalar patlatıyor.ne espirisi canım onda o anlayış nerde.bu arada sen nasılsın ne var ne yok senindemi çatına kaynana kuşu kondu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?