- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
ay canım bizde bu derten muzdaripiz aynı şeyi konuşuyorduk.kondu kondu.ama zararsızdır be benimki hem anlayışlıdır çok kalmaz pazar gidiyo zaten.o özverili davranınca ben de özverili davranmaya çalışıyorum.öyle anlayışlı ki oğlunun bu durumunu öğrenince bana daha minnetle baktığını hissediyorum.en azından benim oğluna karşı halimi tavrımı görüp takdir etmeyi allah razı olsun demeyi biliyo.daha ne olsun di miii allah hepimizin ailesine böyle bir anlayış bağışlasın.ama yine de çok kalsa sıkılırdım herhalde alıştığım bir düzen var çünkü.en zor geleni de sabah erken kalkmak ve eşiiimin hiç umursamadığı ama benim çok utandığım sabah banyo yapmak.yav kadın yan odamızda bee sabret di mi biraz yıllanmayacak ya sonuçta bu kadın burda
iyi akşamlar canım biz iyiyizde sen değilsin herhalde canım kaynana vızıltısını ben iyi bilirim rabbim onu en yakın zamanda kendi yuvasına göndersin inşallah
Kondu kondu.Ama zararsızdır be benimki hem anlayışlıdır çok kalmaz pazar gidiyo zaten.O ÖZVERİLİ DAVRANINCA BEN DE özverili davranmaya çalışıyorum.Öyle anlayışlı ki oğlunun bu durumunu öğrenince bana daha minnetle baktığını hissediyorum.En azından benim oğluna karşı halimi tavrımı görüp takdir etmeyi Allah razı olsun demeyi biliyo.Daha ne olsun di miii Allah hepimizin ailesine böyle bir anlayış bağışlasın.Ama yine de çok kalsa sıkılırdım herhalde alıştığım bir düzen var çünkü.En zor geleni de sabah erken kalkmak ve eşiiimin hiç umursamadığı ama benim çok utandığım sabah banyo yapmak.Yav kadın yan odamızda bee sabret di mi biraz yıllanmayacak ya sonuçta bu kadın burda
hoşgeldin bitanemmmmm
kayınvaliden yüzünden senden mahrum mu kalıcaz şimdi
ama olmaz ki böyle :84:
sonrada işte böyle geçmişi okuycam diye kıvranırsın
saol canım benimevet yaa istiyorumbebeğimi yıktı bugün bizi
hiçbirimiz susuz kalmayalım kızlar ablamız öyle diyor
valla benim kuzucuklarımın masum oyunu bizim sayemizde bambaşka amaçlara yöneldi
kocası yokmu? Evi barkı yokmu bilmemki sizin durumunuzusağol tatlım...şikayetlenmek istemezdim ama sabır sabır biyere kadar...kuşu yuvasına nasıl gönderecez söylermisin...vızıldamıyo allahdan...
Olsun canım yine de geri bir adım atmış sayılır devamı da gelir inş.Ama inan çook beterleri varmış.Memleket deyince ben kendi ailemin evinde ne kadar zorlarsa zorlasın yapmadım yapamam da herhalde ama onun ailesinin evinde alıştık artık mecburen.haklısın canım.. biz de memlekete gidince aynı sorun oluyor ben de eşime aynını diyorum ama erkekler sabredemiyo işte.. bizim gibi değiller.. çok şanslısın.. hiç Allah razı olsun kızım demedi k.validem öğrenince.. eskisinden iyi davranmaya çalışıyor ama hiç demedi..
canlarım iyiyim çok şükür ben siz de iyisiniz ya daha iyiyim şimdi..
tüp bebek tedavisine başlayan arkadaşlarım Rabbim hayırlı güzel sonuçlar nasip etsin inş.
vck cım gözün aydın canım..çok şükür..
baharcım senin de eşin gelmiş gözün aydın canım..
burda olmasam da da ara ara gelip okuyorum okuyabildiğim kadar ben geçmişi..
dün akşam eşleri çekiştirmişinizvalla alın benden de o kadar.. biraz işinde sorun yaşadı eşim.. 1 aydır biz de aynıyız yani.
baharcım bi de bu imam meselesi nedir ya adam sana ilan ı aşk mı etti? nasıl yani evli olduğunu bilmiyor mu?
olsun canım yine de geri bir adım atmış sayılır devamı da gelir inş.ama inan çook beterleri varmış.memleket deyince ben kendi ailemin evinde ne kadar zorlarsa zorlasın yapmadım yapamam da herhalde ama onun ailesinin evinde alıştık artık mecburen.
Kuzucuklar masum şimdilik.Birkaç yıl sonra kurda dönerler ve ablaları gibi masum oyunları büyük bir yaratıcılıkla tutkulu oyuna dönüştürürler.
fıstıklar bizimkilerin sinema keyfi bitti bak k.validem sesleniyo selam söyle arkadaşlarına varmıymış bir gelişme diye de soruyo?çıktım ben grşrüz
Fıstıklar bizimkilerin sinema keyfi bitti bak k.validem sesleniyo selam söyle arkadaşlarına varmıymış bir gelişme diye de soruyo?Çıktım ben grşrüz
canlarım nasılsınız 1 kaç gündür giremiyorum biraz rahatsıdım idrar yollarım intihaplanmış çok kötüydüm ama şimdi iyiyin varmı güzel haberler cok özledim sizleri canlarım
canlarım nasılsınız 1 kaç gündür giremiyorum biraz rahatsıdım idrar yollarım intihaplanmış çok kötüydüm ama şimdi iyiyin varmı güzel haberler cok özledim sizleri canlarım
hoşgeldin canım benim bende seni çok özledim
ahh canımya bende çok çektim o hastalığı berbat bişey
rabbim şifa versin inş en kısa zamanda atlatırsın...
gelincikle ynz tüp bebek tedavisine başladılar...
inş üçünüzden de güzel haberler alıcaz yakında
amin canım ya cok sevindinbendemiştim ayaklarımı sürtücen diye hepinizi alıcam arkamdan
tedavi iyi gidiyo canım ama iğneleri kendine vurmak çok zor acıtmıyor korkuyorsun inş. rabbim bu sıkıntılarımızı mükafatlandırır.
hoşgeldin canım.. Iyiyiz çok şükür.. Ben deçok çektim her yıl ramazanda, bazen de ara ara..
Canım klozet kullanıyorsan onu kullanma banaöyle demişti doktor..
BahaR haberlerden bahsetti zaten saolsun..inş. Rabbbim herşeyi hepimizin gönlüne göre versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?