Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ay canım bizde bu derten muzdaripiz aynı şeyi konuşuyorduk.

iyi akşamlar canım biz iyiyizde sen değilsin herhalde canım kaynana vızıltısını ben iyi bilirim rabbim onu en yakın zamanda kendi yuvasına göndersin inşallah

sağol tatlım...şikayetlenmek istemezdim ama sabır sabır biyere kadar...kuşu yuvasına nasıl gönderecez söylermisin...vızıldamıyo ALLAHdan...

haklısın canım.. biz de memlekete gidince aynı sorun oluyor ben de eşime aynını diyorum ama erkekler sabredemiyo işte.. bizim gibi değiller.. çok şanslısın.. hiç Allah razı olsun kızım demedi k.validem öğrenince.. eskisinden iyi davranmaya çalışıyor ama hiç demedi..

Kuzucuklar masum şimdilik.Birkaç yıl sonra kurda dönerler ve ablaları gibi masum oyunları büyük bir yaratıcılıkla tutkulu oyuna dönüştürürler.

Olsun canım yine de geri bir adım atmış sayılır devamı da gelir inş.Ama inan çook beterleri varmış.Memleket deyince ben kendi ailemin evinde ne kadar zorlarsa zorlasın yapmadım yapamam da herhalde ama onun ailesinin evinde alıştık artık mecburen.

iyi ol tatlım allah iyilik versin...
saol canım 1 gün bile olsa değdi valla
inş bitecek yakında bu hasretlik
canım inş sizin sorununuzda çözülür yakında :26:

baharcım bi de bu imam meselesi nedir ya adam sana ilan ı aşk mı etti? nasıl yani evli olduğunu bilmiyor mu?

canım benim çalıştığım köyün imamı geçen sene atandı...
35 yaşında falan eşide benden 1 yaş büyük 27 yaşında...
2 kızları var biri geçen sene benim öğrencimdi...
okul işlerini hep o yürüttü evimize geldiler ailecek oturdu çayımı içti falan...
ama 1 sene çok iyi geçti hep ne düzgün ne efendi biri derdim...
sonra bu sene 20 kasımdaydı sanırım beni aradı dediğin gibi ilanı aşk etti bende birden şok oldum sayıp kapattım...
sonra ertesi gün tekrar konuştuk...
1 senedir bana aşık olduğunu çok acı çektiğini ama bana asla bi zararı dokunmayacağını falan anlattı...
benden bi tepki görünce uzak durmaya mecbur olacağını bildiği için hemde içinde imkansız ama bi umut olduğu için bana açıldığını söyledi...
bende gerekenleri söyledim ben evliyim siz evlisiniz...
eşinizin kıymetini bilin falan gibi şeyler söyledim...
ama adam sapık falan değil...
o kendini baya kaptırmış...
ilk gördüğümde hoşlandım sonra giderek arttı içimde diyor...
bende çok acı çekiyorum falan dedi...
bende unutun beni dedim unutacağımı sanmıyorum ama asla bidaha benden bişey görmeyeceksiniz size zararım olmayacak dedi...
ne bana ne eşime selam vermeyin deim...
kocişide kandırdım köyden hocayla ilgili bişeyler söyleniyor görürsen selam verme dedim...
böyle söylediğimi onada söyledim...
sonra bak duymuşta sesini çıkarmıyor demesin diye...
şimdi kendi içinde yaşıyor işte...
aman ne yapayım allah ıslah etsin içindeki aşkı karısına çevirsin....

Fıstıklar bizimkilerin sinema keyfi bitti bak k.validem sesleniyo selam söyle arkadaşlarına varmıymış bir gelişme diye de soruyo?Çıktım ben grşrüz

evet canım haklısın..allah beterinden saklasın..ailenin evinde inan çok daha zor.. Yaşadım bilirim.. Mecburen oluyo herşey.. En güzeli rahatı kendi evin.. Kendi evin gibisi yok..

Kuzucuklar masum şimdilik.Birkaç yıl sonra kurda dönerler ve ablaları gibi masum oyunları büyük bir yaratıcılıkla tutkulu oyuna dönüştürürler.

ne diyon kız sen benim kuzucuklarım daha minicikkkkk
daha 4,5 yaşında benim bıdıklarım...
zavallı pisi oyununu bizim versiyonunda oynamalarına daha çooookkkk var

Fıstıklar bizimkilerin sinema keyfi bitti bak k.validem sesleniyo selam söyle arkadaşlarına varmıymış bir gelişme diye de soruyo?Çıktım ben grşrüz

sende selam söyle kayınvalideciğine
görüşürüz tatlım öpüyorum

canlarım nasılsınız 1 kaç gündür giremiyorum biraz rahatsıdım idrar yollarım intihaplanmış çok kötüydüm ama şimdi iyiyin varmı güzel haberler cok özledim sizleri canlarım

ALEYNA-----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------1 meryem
ANEMON---------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------1 meryem
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------2 yasin
ESMA------------------------------------------
FLZASK----------------------------------------
GELİNCİK--------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------1 yasin 1 meryem
HMTNZL----------------------------------------1 yasin
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------1 meryem
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------2 yasin
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

canlarım nasılsınız 1 kaç gündür giremiyorum biraz rahatsıdım idrar yollarım intihaplanmış çok kötüydüm ama şimdi iyiyin varmı güzel haberler cok özledim sizleri canlarım

hoşgeldin canım benim bende seni çok özledim
ahh canımya bende çok çektim o hastalığı berbat bişey
rabbim şifa versin inş en kısa zamanda atlatırsın...
gelincikle ynz tüp bebek tedavisine başladılar...
inş üçünüzden de güzel haberler alıcaz yakında

hoşgeldin canım.. Iyiyiz çok şükür.. Ben deçok çektim her yıl ramazanda, bazen de ara ara..
Canım klozet kullanıyorsan onu kullanma banaöyle demişti doktor..
BahaR haberlerden bahsetti zaten saolsun..inş. Rabbbim herşeyi hepimizin gönlüne göre versin..

Son düzenleme:

amin canım ya cok sevindin bendemiştim ayaklarımı sürtücen diye hepinizi alıcam arkamdan
tedavi iyi gidiyo canım ama iğneleri kendine vurmak çok zor acıtmıyor korkuyorsun inş. rabbim bu sıkıntılarımızı mükafatlandırır.

canım benim inş emeklerinin karşılığını bebişlerinle alacaksın allahın izniyle
sonrada arkandan biz gelicez inşşşş...

allah iyilik versin canım evde 2 tane klozet var. mecburen kullanıyorum . amin canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…