Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gunaydın cnm valla ınsllh ıstıyorum bebegımden ıyı haberler gelır
vck tende olumlu sonuc cıkarda topık eskısı gıbı senlenır

gunaydın cnm valla ınsllh ıstıyorum bebegımden ıyı haberler gelır
vck tende olumlu sonuc cıkarda topık eskısı gıbı senlenır

inş. cnm istiyorumbebeğimden güzel haberler gelirr:26:
çokk istiyorummm gerçektenn herşey yolunda gider inş..
bize güzel haberler verir toğiğimiz şenlenirrrr
vck nında hayırlı haberlerini alırızz :26:

selam canlarım nasılsınız ben biraz rahatsızım birdaha topiğe uğramak istemiyordum ama sizden ayrı kalamıyorum biliyorumki bu günleride sizlerle atlatıcam iyiki varsınız iyiki sizi tanımışım

vck canımcımm hadi güzel haberler ver bize.
canım güzel haber olmasını artık istemiyorum zararın neresinden dönülürse kardır.ama yine sizlerle birlikte eski bir dost olarak konuşmaya karar verdim.görüyorumki hepinizi çok kısa sürede tanıdım ve sadece mesajlaşarak dostluk kurduk ama 7.5 senemi verdiğim kişi bile bana sizin kadar değer vermiyormuş.

selam canlarım nasılsınız ben biraz rahatsızım birdaha topiğe uğramak istemiyordum ama sizden ayrı kalamıyorum biliyorumki bu günleride sizlerle atlatıcam iyiki varsınız iyiki sizi tanımışım

canım benimmmm.
biz seni çok merak ediyoruz.
sen kendine dikkat et. bizi bırakma canım. biz burda birbirimize çok bağlandık.
tamm azo bizim ortak noktamızdı ama dostluğumuz da oldu burda.
herşeyimizi paylaşıyoruz dertlerimizle üzlüyoruz.
sevinçlerimizde seviniyoruz.
biz senin yanındayız canım.
bu günler geçecek inan buna. dualrım seninle canım.
ne oldu canım bu kadar sizi yıpratan.
anlatmak istersen tabi kendini iyi hissediyorsan anlat.

Slm cnm hoşgeldinnn
geçmiş olsunn
bizsiz duramadın dimi cnmmm tabiki cnm bizlerle atlatıcaksın herzaman yanındayız unutmaa
yardım edebileceğimz bişey olursa konuşmak istersen her zaman burdayızz canımcımm sen kendini üzme

canım benim inan biz burda senin için o kadar endşelendik ki.
akşam hepimiz uyuyamadık dualr ettik.
sen iyi ol canım sen sağlıklı ol kendine dikkat et hayırlısı ne ise o olsun hakkında.
biz birbirmizi çok iyi tanıyoruz canım yüzlerimizi görmesekte birbirimize temasta bulunamasakta birbirmizi çok iyi, tanıyoruz.

canım sağolsun arkadaşlar endişelenip mesaj atmışlar sizi üzmek istememiştim sadece durumumdan bahsedip aranızdan ayrılmak istemiştim.ama gördümki herkes tek yürek olmuş benim için ben nasıl bu duruma karşı duyarsız kalabilirimki.hepinizi üzüp merakta bıraktığım için ayrı ayrı özür diliyorum

tatlım nasılsın senı cok merak ettık ba tanem
umarım hakkında hayırlısı olur

Tabiki tatlım endişelenceğizz biz burda birbirmizin yüzyüze tanımasakta sıkı dostluklar kurdukk allah korusun bizim bi üzümtümüz olsa sende bizim yanımızda olursun eminimm cnmm
yani seni çok merak ettikkk...bende telden mesaj göndericektimm ama yoktu maaleseefff tatlım şimdi sana özel mesaj gönderdim ama posta kutusu dolu diyooo bak istersennnn cnm

eseslim canım mesajlarını okudum dün gelmişti bir ara telimi açınca ama inanki cevap verecek halim yoktu kusura bakma ne olur.ama şimdi bak geldim düne göre iyiyim.telim hep kapalıydı şimdi açtım hemen arıyor birde ben dişçiye gittim şöyle dedi falan diye hikaye anlatıyor.durumun gerçekliğinden haberi yok sanırım.ama beni eve kilitlemiş

tatlım esın mı senı kıtledı eve bu duruma nasıl geldınız be guzelım
sen kesın kararlımısın ıyı olmana sevındım
umarım hersey yoluna gırer
tatlım demek kı o oyle bı sey dusunmuyo sen gıdersın dıyue korkuyo

Son düzenleme:

anladım canım. çok merak ettim seni konuşmak istedim canım.
eşim ara bişeye ihtiyacı varmı diye sor dedi hep.
naısl yani canım anlamadım sen şimdi kendi evindemisin.
neden seni eve kitledii

tatlım esın mı senı kıtledı eve bu duruma nasıl geldınız be guzelım
sen kesın kararlımısın ıyı olmana sevındım
umarım hersey yoluna gırer
evet gitmemem için kilitledi. sen beni sevmesen de ben seni seviyorum beni bırakamazsın diyor.bende hemde nasıl bırakırım arkama bile bakmam sen o zaman görürsün dedim.canım duygusal olmak istemiyorum ama ben boş boşuna debelenip duruyorum.seneler sonra keşke dememek için bugün verdiğim karardan vazgeçmiycem

cnm ustesınden gelınmıyecek kadar zor mu bu sorun acaba
yıllarını verıp bı kalemde sılmek degıl degıl mı
kusura bakma haddım degıl boyle konusmak ama arkadaslıgımıza sıgınarak soruyorum

kızlar vck cıktı galıba bende kursa gıdıyorum gelınce gorusuruz
hepınız a.e.o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…