Günaydın kızlarr
bakıyorum da erkenicsiniz bugünn
bende uyuyamadımmm gece uyuyuncada hep burayla uğraştım durdumm
sabah eşimi gönderdikten sonra uyumuşum birazz
hiçç keyfimm yokk bugünn haftaya birazz moral mozukluğuyla başladık inş. böle devam etmezzz:26:
tatlım inş. fazla acı çekmezsin kurtulursun bian öncee
korkmaaa canım benimm
gunaydın cnm valla ınsllh ıstıyorum bebegımden ıyı haberler gelır
vck tende olumlu sonuc cıkarda topık eskısı gıbı senlenır
canım güzel haber olmasını artık istemiyorum zararın neresinden dönülürse kardır.ama yine sizlerle birlikte eski bir dost olarak konuşmaya karar verdim.görüyorumki hepinizi çok kısa sürede tanıdım ve sadece mesajlaşarak dostluk kurduk ama 7.5 senemi verdiğim kişi bile bana sizin kadar değer vermiyormuş.vck canımcımm hadi güzel haberler ver bize.
selam canlarım nasılsınız ben biraz rahatsızım birdaha topiğe uğramak istemiyordum ama sizden ayrı kalamıyorum biliyorumki bu günleride sizlerle atlatıcam iyiki varsınız iyiki sizi tanımışım
selam canlarım nasılsınız ben biraz rahatsızım birdaha topiğe uğramak istemiyordum ama sizden ayrı kalamıyorum biliyorumki bu günleride sizlerle atlatıcam iyiki varsınız iyiki sizi tanımışım
canım güzel haber olmasını artık istemiyorum zararın neresinden dönülürse kardır.ama yine sizlerle birlikte eski bir dost olarak konuşmaya karar verdim.görüyorumki hepinizi çok kısa sürede tanıdım ve sadece mesajlaşarak dostluk kurduk ama 7.5 senemi verdiğim kişi bile bana sizin kadar değer vermiyormuş.
canım sağolsun arkadaşlar endişelenip mesaj atmışlar sizi üzmek istememiştim sadece durumumdan bahsedip aranızdan ayrılmak istemiştim.ama gördümki herkes tek yürek olmuş benim için ben nasıl bu duruma karşı duyarsız kalabilirimki.hepinizi üzüp merakta bıraktığım için ayrı ayrı özür diliyorumSlm cnm hoşgeldinnn
geçmiş olsunn
bizsiz duramadın dimi cnmmmtabiki cnm bizlerle atlatıcaksın herzaman yanındayız unutmaa
yardım edebileceğimz bişey olursa konuşmak istersen her zaman burdayızz canımcımm sen kendini üzme
canım sağolsun arkadaşlar endişelenip mesaj atmışlar sizi üzmek istememiştim sadece durumumdan bahsedip aranızdan ayrılmak istemiştim.ama gördümki herkes tek yürek olmuş benim için ben nasıl bu duruma karşı duyarsız kalabilirimki.hepinizi üzüp merakta bıraktığım için ayrı ayrı özür diliyorum
canım sağolsun arkadaşlar endişelenip mesaj atmışlar sizi üzmek istememiştim sadece durumumdan bahsedip aranızdan ayrılmak istemiştim.ama gördümki herkes tek yürek olmuş benim için ben nasıl bu duruma karşı duyarsız kalabilirimki.hepinizi üzüp merakta bıraktığım için ayrı ayrı özür diliyorum
eseslim canım mesajlarını okudum dün gelmişti bir ara telimi açınca ama inanki cevap verecek halim yoktu kusura bakma ne olur.ama şimdi bak geldim düne göre iyiyim.telim hep kapalıydı şimdi açtım hemen arıyor birde ben dişçiye gittim şöyle dedi falan diye hikaye anlatıyor.durumun gerçekliğinden haberi yok sanırım.ama beni eve kilitlemiş
eseslim canım mesajlarını okudum dün gelmişti bir ara telimi açınca ama inanki cevap verecek halim yoktu kusura bakma ne olur.ama şimdi bak geldim düne göre iyiyim.telim hep kapalıydı şimdi açtım hemen arıyor birde ben dişçiye gittim şöyle dedi falan diye hikaye anlatıyor.durumun gerçekliğinden haberi yok sanırım.ama beni eve kilitlemiş
evet gitmemem için kilitledi. sen beni sevmesen de ben seni seviyorum beni bırakamazsın diyor.bende hemde nasıl bırakırım arkama bile bakmam sen o zaman görürsün dedim.canım duygusal olmak istemiyorum ama ben boş boşuna debelenip duruyorum.seneler sonra keşke dememek için bugün verdiğim karardan vazgeçmiycemtatlım esın mı senı kıtledı eve bu duruma nasıl geldınız be guzelım
sen kesın kararlımısın ıyı olmana sevındım
umarım hersey yoluna gırer
evet gitmemem için kilitledi. sen beni sevmesen de ben seni seviyorum beni bırakamazsın diyor.bende hemde nasıl bırakırım arkama bile bakmam sen o zaman görürsün dedim.canım duygusal olmak istemiyorum ama ben boş boşuna debelenip duruyorum.seneler sonra keşke dememek için bugün verdiğim karardan vazgeçmiycem
kızlar vck cıktı galıba bende kursa gıdıyorum gelınce gorusuruz
hepınız a.e.o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?