- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
tabi ki öyle çocuğu olanda kavga ediyor.ama bizim hep sebepsiz olunca uğraşacak çocuğumuz olsaydı kavga etmezdik diye düşünmüş.halbuki bizim kavgamızın sebebi çok farklıydı ama yinede ucu her daim çocuğa dayanıyor.belki çocuk olsa biririmize daha fazla bağlanırdık o da benim onu sevmediğim düşüncesine kapılmazdı.ne bileyim rabbim hakkımıza hayırlısını versin.çilingirciyide çağırmaya utanıyorum resmen eve kilitlendim ne diyeyim adama beni kocam esir mi aldı.ay aklına irşey geln varmı .çilingirciye nasıl birşey deyip çağırabilirim.çok utanıyorum sanki yaramazlık yapmışım gibi geldiçok güzel bir msj göndermiş gerçekten. Ama kavga edecek olunca çocuk oluncada olur.
şerrin altından hayır çıksın inşallah.
tabi ki öyle çocuğu olanda kavga ediyor.ama bizim hep sebepsiz olunca uğraşacak çocuğumuz olsaydı kavga etmezdik diye düşünmüş.halbuki bizim kavgamızın sebebi çok farklıydı ama yinede ucu her daim çocuğa dayanıyor.belki çocuk olsa biririmize daha fazla bağlanırdık o da benim onu sevmediğim düşüncesine kapılmazdı.ne bileyim rabbim hakkımıza hayırlısını versin.çilingirciyide çağırmaya utanıyorum resmen eve kilitlendim ne diyeyim adama beni kocam esir mi aldı.ay aklına irşey geln varmı .çilingirciye nasıl birşey deyip çağırabilirim.çok utanıyorum sanki yaramazlık yapmışım gibi geldi
tabi ki öyle çocuğu olanda kavga ediyor.ama bizim hep sebepsiz olunca uğraşacak çocuğumuz olsaydı kavga etmezdik diye düşünmüş.halbuki bizim kavgamızın sebebi çok farklıydı ama yinede ucu her daim çocuğa dayanıyor.belki çocuk olsa biririmize daha fazla bağlanırdık o da benim onu sevmediğim düşüncesine kapılmazdı.ne bileyim rabbim hakkımıza hayırlısını versin.çilingirciyide çağırmaya utanıyorum resmen eve kilitlendim ne diyeyim adama beni kocam esir mi aldı.ay aklına irşey geln varmı .çilingirciye nasıl birşey deyip çağırabilirim.çok utanıyorum sanki yaramazlık yapmışım gibi geldi
evet canım başımıza ne geliyorsa zaten fazla sevgiden ve kıskançlıktan geliyor.benim yaşım (30) eşiminki (39).7.5 senelik evliğim hakkımızda hayırlısı neyse o olsunbak eşin sen evi terketme diye kapı kilitlemiş üstüne,yazıkkk çok sevio belli korkuo gitmenden anladığım kaarıyla,sen biraz daha sakin kararlar ver nekadarlık evlisiniz canım
önceki gün eşim görümcemle konuşurken ona benimle kavga ettiğini söylemiş o da çocuğunuz olsaydı bence hiç kavga etmezdiniz .çocuk olmadığı için birbirinize sarıyorsunuz demiş. Sonra ardından bu mesajı hem bana hemde eşime göndermişti.
ay ne söylesem yutmaz gibime geliyor.birde komşular görür onlar duyar diyede düşünüyorum.ama ben böyle çok sıkılırım valizimi de hazırlamıştım .benim korkum akşam kendini affettirmesi.ben ne güzel kararımı verdim gelince beni kandırabilir .ne bileyim bu kararı vermek zor hazır vermişken gitmek istiyordum.yani tabiki canım. Farklı şeylerden çıkıyor ve ucu ona dayanıyor işte.
Aminnn canım inşallah hayırlısı olsun inşallah.
Eşim şehir dışın açıktı anahtarıda yanına almış bende açamıyorum kapıyı filan de canım ayy ne bilim aklıma bişi gelmedi.
Ama ne soracak adamda yani. Açıklama yapmak zorundada kalmazsın heralde.
Ama sen yinede akşama kadar sabret bakalım canım ya.
çokmu zor olur senin için:26:
ay ne söylesem yutmaz gibime geliyor.birde komşular görür onlar duyar diyede düşünüyorum.ama ben böyle çok sıkılırım valizimi de hazırlamıştım .benim korkum akşam kendini affettirmesi.ben ne güzel kararımı verdim gelince beni kandırabilir .ne bileyim bu kararı vermek zor hazır vermişken gitmek istiyordum.
sagol canım inşallah hepimizin kucagı dolsun yüzü ğülsün aminnnn ..ablacığım güle güle gidin hayırlı güzel sonuçlarla güle güle gelin inşlh inşalllah senelr sonra sizinde yüzünüz güler allah kimseleri bu yolda eylemesin çok zor hayırlısıyla muradınıza tez zamanda erersiniz inşlh allah yardımcınız olsun inşlh bol bol spermleriniz çıkar yüzünüz güler yolunuz açık olsun inşlh...
ay ne söylesem yutmaz gibime geliyor.birde komşular görür onlar duyar diyede düşünüyorum.ama ben böyle çok sıkılırım valizimi de hazırlamıştım .benim korkum akşam kendini affettirmesi.ben ne güzel kararımı verdim gelince beni kandırabilir .ne bileyim bu kararı vermek zor hazır vermişken gitmek istiyordum.
Ben şimdilik çıkıyorum kızlarrr
pazara giticemmm görüşürüzzzz
bende çıkıyorum kızlar 1 saate gelirim heralde şu yarayı halledip geleyim öpüyorum
bende çıkıyorum kızlar 1 saate gelirim heralde şu yarayı halledip geleyim öpüyorum
sagol canım inşallah hepimizin kucagı dolsun yüzü ğülsün aminnnn ..
kız otur buğünde çıkma biyere biz varız işte zaten akşama ne kaldı şurda kandırsın işte seni enişte ne güzel ohh ohh yuvayı kurtarır o akşama aşkım bitanem tabi biraz agırdan alırsın kız elleme buğün hizmet etsin sana sofrayı filan hazırlar kuyruk sallar durur kıs kıs gülersin çekip gitme hemen bak sana nasıl affettiricek kendini ammannn gidipte napıcan annengilde
kızımız gelse diye gözlerimi seyiriyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?