- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
kızlar herkeze merabalarnapıyosunuz iyimisiniz dilerim güzel bir hafta olur bu hafta vck gelmiş ..
eseslim canım mesajlarını okudum dün gelmişti bir ara telimi açınca ama inanki cevap verecek halim yoktu kusura bakma ne olur.ama şimdi bak geldim düne göre iyiyim.telim hep kapalıydı şimdi açtım hemen arıyor birde ben dişçiye gittim şöyle dedi falan diye hikaye anlatıyor.durumun gerçekliğinden haberi yok sanırım.ama beni eve kilitlemiş
Merhaba cnmm
iyi demek adetten olmuşşş iştee
asıl sen nasılsın bakalımm
Günaydın canlarım.Hepimiz için güzel haberlerle dolu bir hafta olur inş.
VCK canım gelmişsin çok şükür.En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir.Bu gece hepimiz senin hayırlı kararı verebilmen için dua ettik.Eğer vermişsen bir karar doğru olanıdır diye düşünüyorum.Ama yorma kendini nolur.Bir de bizi bırakma emi
İSTİYORUMBEBEĞİM Bu hafta sen güldürecen inşaalah yüzümüzü.Biz duacınızız hep Allah Hayırlı haber vermeyi sana Hayırlı haber almayı bize nasip etsin.
ESESLİM fıstıkım kolay geçsin inş. operasyonun.Acısız ağrısız yok et gel inş.yarayı.
Öpüyorum hepinizi çıkıyorum şimdilik gelirim yine...
ya canımcım sen tedaviye başlayacaksın mutsuz olmamalısın.hele hele benim yüzümden asla bak tefriciyelerinde okundu Allah'ın izniyle bizim yüzümüzü güldüreceksin.sagolasın canım inşallah hep beraber sevinelim degilmi ya vck böyle olmasa iyiydi uffff.:18:
kızlar herkeze merabalarnapıyosunuz iyimisiniz dilerim güzel bir hafta olur bu hafta vck gelmiş ..
öyle canım iyiyim diyeyim iyi olayım heyecan var bende yarın nolucak diye uykum kaçtı valla bugün bendede bu huy var yani normalde bir yolculuga falan giderken uykum kaçar miğden bulanır buda bi huy kaygısızlık vermemiş allah napayım .
Günaydın canlarım.Hepimiz için güzel haberlerle dolu bir hafta olur inş.
VCK canım gelmişsin çok şükür.En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir.Bu gece hepimiz senin hayırlı kararı verebilmen için dua ettik.Eğer vermişsen bir karar doğru olanıdır diye düşünüyorum.Ama yorma kendini nolur.Bir de bizi bırakma emi
İSTİYORUMBEBEĞİM Bu hafta sen güldürecen inşaalah yüzümüzü.Biz duacınızız hep Allah Hayırlı haber vermeyi sana Hayırlı haber almayı bize nasip etsin.
ESESLİM fıstıkım kolay geçsin inş. operasyonun.Acısız ağrısız yok et gel inş.yarayı.
Öpüyorum hepinizi çıkıyorum şimdilik gelirim yine...
ya canımcım sen tedaviye başlayacaksın mutsuz olmamalısın.hele hele benim yüzümden asla bak tefriciyelerinde okundu Allah'ın izniyle bizim yüzümüzü güldüreceksin.
üzülme eğer allah'tan bir şey istediğinde o' başka bir şey veriyorsa ona güven....
Ihtiyaç duyduğun her şeyi,o'nun uygun zamanda vereceğinden emin ol.....
Bu yüzden kuşkulanmadan o'na inanmaya devam et.......
Allah seçimi o'na bırakanlara iyisini verir.....
üzülme!....hayrın nerede olduğu bilinmez......
Hayır çoğu kez sevilen bir şeyin ardından değil üzülünen bir şeyin ardından gelir.....üzülme'.....altın ateş ile,iyi kulda bela ve musibet ile tecrübe edilir
önceki gün eşim görümcemle konuşurken ona benimle kavga ettiğini söylemiş o da çocuğunuz olsaydı bence hiç kavga etmezdiniz .çocuk olmadığı için birbirinize sarıyorsunuz demiş. Sonra ardından bu mesajı hem bana hemde eşime göndermişti.çoook güzelmiş canım çook doğru.
şükür etmek tevvekkül etmek en iyisi.
üzülme eğer allah'tan bir şey istediğinde o' başka bir şey veriyorsa ona güven....
Hayır çoğu kez sevilen bir şeyin ardından değil üzülünen bir şeyin ardından gelir.....üzülme'.....altın ateş ile,iyi kulda bela ve musibet ile tecrübe edilir
vck cim..selam canlarım nasılsınız ben biraz rahatsızım birdaha topiğe uğramak istemiyordum ama sizden ayrı kalamıyorum biliyorumki bu günleride sizlerle atlatıcam iyiki varsınız iyiki sizi tanımışım
merhaba canımm..kızlar herkeze merabalarnapıyosunuz iyimisiniz dilerim güzel bir hafta olur bu hafta vck gelmiş ..
önceki gün eşim görümcemle konuşurken ona benimle kavga ettiğini söylemiş o da çocuğunuz olsaydı bence hiç kavga etmezdiniz .çocuk olmadığı için birbirinize sarıyorsunuz demiş. Sonra ardından bu mesajı hem bana hemde eşime göndermişti.
canım yarın sende gidiyorsun nete girebilecek misin bize haber vermek için eğer girme imkanın yoksa bize özelden telefon numaranı ver de bari bizde birbirimize haber verelimaynen canım üzüldüğümüzün arkası belki hayır bilemeyiz allaha tevekkül ve şükür edip sonuca bakmak.
merhaba denizbulut ben toparlandım eşim de toparlandı sayılır geçen haftaya göre biraz daha iyi.1 hafta 10 güne kadar daha da toparlar inş.patoloji sonucumuz berbat sayılır sertoli onlly cell (germ hücre aplazisi) yani sertoli hücreli var fakat germ ücresi yok demekmiş herhangi bir sperm üreten kanal yok dememkmiş.bende aynı tanışma isterim istiyorum bebeğimi , nzlyn ile de tanışmak isterim.biz aksekide yaşıyoruz antalyaya her zaman gitmiyoruz eskiden giderdik ilaçtı tahlildi v.s derken çok giderdik ama şimdi gidilecek bir işimiz kalmadı.inş geldiğimizde tanışırız.ayın 31 inde eşim kaan hocaya randevu almış bakalım ne çıkacak birtek esselim var bizim durumumuzda onunda tedavisi yardıda kalmış bir umut ışığı yakalamk istiyorum ama nafile.inş bu kök hücre dedikleri olay en kısa zamanda biter de kökten kısırlığa çözüm olur.yaş 30 bakalım bi 5-6 yıl daha bekleyebiliriz anca kök hücre için.o da olmazsa evlatlık yolunun peşine düşeriz artık.sen ne yapıyorsun denizbulut kardeşim nasılsın neler yapıyorsunuz tedavi adına ameliyat operasyon tedavi geçirdiniz mi daha önce.
şok oldum ve üzüldüm cnminşallah bian önce aranız düzelir.ben sana hayat nasıl gidio diye sormuştum facede ama sen cvp yazmadın belki derdin olduğunu anlatsaydın konuşarak yardımcı olabilirdim derdini hafifletebilirdim.Allahım hakkımızdan hayırlısını versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?