Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın canlarım.Hepimiz için güzel haberlerle dolu bir hafta olur inş.
VCK canım gelmişsin çok şükür.En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir.Bu gece hepimiz senin hayırlı kararı verebilmen için dua ettik.Eğer vermişsen bir karar doğru olanıdır diye düşünüyorum.Ama yorma kendini nolur.Bir de bizi bırakma emi
İSTİYORUMBEBEĞİM Bu hafta sen güldürecen inşaalah yüzümüzü.Biz duacınızız hep Allah Hayırlı haber vermeyi sana Hayırlı haber almayı bize nasip etsin.
ESESLİM fıstıkım kolay geçsin inş. operasyonun.Acısız ağrısız yok et gel inş.yarayı.
Öpüyorum hepinizi çıkıyorum şimdilik gelirim yine...

canım meraba noldu böyle birden bire ayrılmak istemenin sebebi ne iyiydiniz eşinle noldu birden bire ani karar verme bak gitmeni istemiyor ne kocalar var daha kapı git diyenler gene seninki gitme seviyorum demiş buda bişey bence bak ne güzel tedavi filan olacaktınız hani yuvarlak hücre filan derken spermleride görecektin inşallah bizleride sevindiricektin kız sen benden pozitiftin herşeye noldu kız olur ev hali herkez kavga eder etmeyenmi var sanki kimin kocası dört dörtlük bence bak sen abdesli namazlısın oku üfle at kafandan kötü düşünceleri şeytanı sevindirme bir karı koca kavga ederken bile şeytan göbek atarmış eşinide daha fazla üzme kendinide şöyle bir silkelen kendine gel boşansan sanki herşey güllük ğülüstanlıkmı olacak valla boşananların çoguda pişman anne evine gittinmi buseferde orda ayrı sorunlar olucak sorunsuz yermi var pişman olacagın ani kararlar verme evlilik çocuk oyuncagı degil iyi düşün hakkınnızda hayırlısı olsun genede canım bizleri habersiz bırakmı biliyorsun burda oluşumuz sırf azo degil herzaman arkadaşız her konuda a.e.o.:26:

Merhaba cnmm
iyi demek adetten olmuşşş iştee
asıl sen nasılsın bakalımm

öyle canım iyiyim diyeyim iyi olayım heyecan var bende yarın nolucak diye uykum kaçtı valla bugün bendede bu huy var yani normalde bir yolculuga falan giderken uykum kaçar miğden bulanır buda bi huy kaygısızlık vermemiş allah napayım .

sagolasın canım inşallah hep beraber sevinelim degilmi ya vck böyle olmasa iyiydi uffff.:18:

tabi cnm insan heyecanlanırr yaa inş. Iyi sonuç çıkarr dualarımızz seninlee hayırlı haberlerle dönersinn inş..:26:
Bende öyleyim tatlımm ya biyere gidiceğim zaman veya birisi geliceği zaman uyku yokkk

inşallahh canım benim kolaycacık geçer yarayıda dondurum içimde olacak gene donacak bakalım nasıl olacak bende merak ediyorum inşallah acısız olur:18:
sen nasılsın canım?

üzülme eğer allah'tan bir şey istediğinde o' başka bir şey veriyorsa ona güven....
Ihtiyaç duyduğun her şeyi,o'nun uygun zamanda vereceğinden emin ol.....
Bu yüzden kuşkulanmadan o'na inanmaya devam et.......
Allah seçimi o'na bırakanlara iyisini verir.....
üzülme!....hayrın nerede olduğu bilinmez......
Hayır çoğu kez sevilen bir şeyin ardından değil üzülünen bir şeyin ardından gelir.....üzülme'.....altın ateş ile,iyi kulda bela ve musibet ile tecrübe edilir

ya canımcım sen tedaviye başlayacaksın mutsuz olmamalısın.hele hele benim yüzümden asla bak tefriciyelerinde okundu Allah'ın izniyle bizim yüzümüzü güldüreceksin.

sagol bidenem olursa yani çıkarsa önce allahın sonra sizlerin sayesinde sizlerin duasını çok aldım en yakınlarımdan fazla dua ettiniz çünkü bizi bizler bizim gibi olanlar anlıyor ancak inşallah sende eşinle barış iki mutluluk bir olsun yarın güzelim ..

çoook güzelmiş canım çook doğru.
şükür etmek tevvekkül etmek en iyisi.

çoook güzelmiş canım çook doğru.
şükür etmek tevvekkül etmek en iyisi.
önceki gün eşim görümcemle konuşurken ona benimle kavga ettiğini söylemiş o da çocuğunuz olsaydı bence hiç kavga etmezdiniz .çocuk olmadığı için birbirinize sarıyorsunuz demiş. Sonra ardından bu mesajı hem bana hemde eşime göndermişti.

aynen canım üzüldüğümüzün arkası belki hayır bilemeyiz allaha tevekkül ve şükür edip sonuca bakmak.

selam canlarım nasılsınız ben biraz rahatsızım birdaha topiğe uğramak istemiyordum ama sizden ayrı kalamıyorum biliyorumki bu günleride sizlerle atlatıcam iyiki varsınız iyiki sizi tanımışım
vck cim..
iyi diyelim iyi olalım ama üzüldük senle ilgili duruma.
kaç yaşına gelmiş kadınsın.
Allaha şükür herşeyin bilincindesin.
Rabbim sana doğru yolu göstersin inş..
dualarımız senine cnm..

kızlar herkeze merabalar napıyosunuz iyimisiniz dilerim güzel bir hafta olur bu hafta vck gelmiş ..
merhaba canımm..
ufff benide heyecan bastı ya...
Rabbim yarın bu saatlerde yüzünüzü güldürsün inş...

çok güzelmiş canım..
Allah hepimizi hayırlara çıkarsın..

ben geldim canlarım nasılsınız bakalım nasıl gidiyo hayat?
ben de iyiyim şükür Allaha ultrason çektirdim bugün ama doktor yoktu o yüzden sonucu gösteremedim artık olduğu bir gün gidicem kısmetse.

çok güzel bir msj göndermiş gerçekten. ama kavga edecek olunca çocuk oluncada olur.
şerrin altından hayır çıksın inşallah.

aynen canım üzüldüğümüzün arkası belki hayır bilemeyiz allaha tevekkül ve şükür edip sonuca bakmak.
canım yarın sende gidiyorsun nete girebilecek misin bize haber vermek için eğer girme imkanın yoksa bize özelden telefon numaranı ver de bari bizde birbirimize haber verelim

bende iyiyim cnm saolasın evle işin arasında koşuşturuyorum birde tedavinin sitresi günler su gibi geçiyor işte...
Eşim akdeniz üniversitesinde 2006 yılında tüp bebek tedavisi görerek(ben) tese oldu bişi çıkmadı nisan 2011 de kaan beyi duyduk ona gidip geldik bi 6 aylık tedavi uyguladı ve 10 ekim 2011 de gen art da mikro tese yaptı olgunlaşmamış elonge hücrelerin olduğunu söyledi bi 6 aylık tedavi daha verdi şimdi tedavimizin 3 . Ayındayız 23 ocakda tıpda eşim tahlillerini yaptıracak bakalım acizane bi şekilde bekliyorum( herkes için hayırlısı olsun bakalım...

çok üzüldüm canım o kadar mücadeleden sonra böyle bi son.... hayırlısı olsun ama kimse kimse için vazgeçilmez değil ve tabii dünyanın da sonu değil,biz de çok boşanma kararı verdik hatta ben annemde kaldım defalarca ama sonra düzelttik inşallah sizde düzeltirsiniz canım. Allah yardımcın olsun.topiği bırakma arada sırada gir mutluluk haberlerini paylaş bizimle. hoşçakal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…