canım ben okumamışım akıl kalmadı başta kusura bakma tatlım
flzask bitanem neden sesin çıkmıyorr
Ah cnm koştur koştur iş yapıyorumm ara ara bakıyorummm
bitiremedim daha eşim gelene kadar halledimm dedimmm
ben listeyi gördümde okuyup okumadığımı bile bilmiyorum hep aynı olunca hele birde aklım başımda olmayınca okuduğumu bile anamıyorum.keşke bir an evvel bitsede yeni dualara geçsek.canım ne kusuru olur mu öyle şey...
Ben sadece hatırlatıyorum okadar...
Allah kabul etsin inş ekliyorum listeye...
kocişin geç kalmayacak bugün değil mi bebekimm...
seni yalnız bırakmasın enişte...
ben listeyi gördümde okuyup okumadığımı bile bilmiyorum hep aynı olunca hele birde aklım başımda olmayınca okuduğumu bile anamıyorum.keşke bir an evvel bitsede yeni dualara geçsek.
canım seni umutlandırmak istemem ama doktorumuz 2milyondan fazla olunca yuvarlak hücreler önemli oluyor yani sperm hücresi olabilir araştırız ona göre tedviye başlarız demişti.zaten benim eşimin testinde yuvarlak hücrelere bakılmış onlarında çeşidi varmışlökosit iltihap hücersiymiş.onun fazla olması zaten zararlıymış spermi etkiliyormuş ama sen lökosit olmadığını söylüyorsun buda bence umut verici bir haber zaten yarın ameliyat olacak eşin inşallah o yuvarlak hücreler sperme dönüşür.biliyorsun kaan hoca oluşmamış spermlede tüpbebek denemesi yapıyor.peki daha önceki testinizde çıkıyormuydu.yuvarlak hücre çıkıyorsa değeri kaçtı.
kolay gelsin bitanem bende bu kız neden yazmıyor diyordum
aman acele et kocişin gelmeden bitir tüm işlerini
inşallah bebekim bilmiyorum yemek filanda yapmadım gelirse ya yemek yapcak ya dışardan sölicez hakalım.
moralide bozulmuş onun bugün i,şyerinde biraz bakalım inşallah geç kalmaz.
şimdi eltimle konuştumda oda yat kalkma hiç dedi. ayakların altına yastık koy yat dedi.
-80 derecede dondurdu yarayı o soğukluktan kasığıma ağrı yapıyormuş.
Sağol bitanemm
off öle yoruldumki belim nasıl ağrıyoo az bi iş kaldıı bitirimde akşam rahat rahat otururum pc başındaa tatlım
aman bebekim dikkat et sen kendine yerinden de kalkma...
gelince kocişin halleder sen düşünme şimdi yemeği falan...
çabuk bitmiş olabilir ama kolay bişey değil bu...
sen yorma kendini bitanem benim
ayyy Allahım sabır versin geride kalanlaracanlarım vck nın derdinden gelince hepinize bi selam veremedim direk geçmişi okumaya geçtim kusura bakmayın...
nasılsınız canlar ben iyiyim şükür...
bugün geçen hafta bahsettiğim cenaze evine gittim...
feci durumdalar kızlar allah sabır versin hepsine...
sadece bel altını uyuşturarak doğum yapılmış...
doğumdan çıktığında bişeyi yokmuş...
bebişini sevmiş okşamış emzirmiş...
doğumdan 8 saat sonra birden fenalaşmış yatağında hemen vefat etmiş
otopsi yapılmadığı için tam olarak sebebi bilinmiyor...
ama ya ani bi kalp krizi geçirdi yada karnındaki sıvı ciğerlerine kaçmış diyorlarmış...
rabbim hepimize hayırlı yazılar yazsın kızlar...
inş hayırlısıyla bebişimize kavuşur eşlerimizle birlikte sağlıcakla büyütürüz yavrularımızı
sen yine de hoşgeldin arkadaşım inşallah tez zamanda eşin şifa bulur ve siz de bebişinize kavuşursunuz.Herkese merhaba arkadaşlar,
hepimiz gibi buraya hoşgelmedim ama hoşbulurum inşallah.2 yıllık evliyim,ben 26 eşim 28 yaşında.2 hafta önce eşimin azospermi olduğunu öğrendik.şimdiye kadar 1 hormon analizi, 2 spermiogram yaptırdık.2.nin sonucunu bir iki güne alıcaz.bi sıfıra daha hazırlıklıyız ama bakalım.Hormon testine de doktor sadece fena değil üretim olabilir tıkanıklık olabilir dedi.tabi böyle olmayabilir de.. 2.spermioramın sonucunu alınca doçente muayene olucaz. 2 haftadır okumadığımız makale forum topic kalmadı,öğrendik bilgilendik.umarım testleri en kısa zamanda yaptırabiliriz de en azından neyden kaynaklandığını bilip ona göre mücadeleye başlarız.
Hepinizi kısa kısa tanımak isterim şimdiden,beni de aranıza alırsanız sevinirim..aynı dertle imtihan olmadıkça kim kimi nereden bilecek ki zaten..
kısss ne çabuk gittin geldin maşallah hadi kurtuldun darısı benim başıma (ne zamana kısmet olur bilemiyorum)çok sağolun kızlar gittim geldim 5 dk sürdü. yapılıtrken bişey hissetmedim ama şimdi zonkluyor şeyim..
fitil ve ağrı kesici verdi. inşallah yarına bişey kalmaz.
canım ya maşallah acele etmiyolar demek olsun canım sonu güzel olsun da...amin canım dediğin gibi rabbim hayırlı yazgılar yazsın... ailesine sabır versin o minicik yavrucağa kim bakacak şimdi Allahım böyle ağır imtihanlar etmesin bizi...bugünümüze şükür... ben iyiyim şükür canım sabah doktora gittik geldik yumoşlar büyümeye başlamış ama sanırım yavaş büyüyorlar yarın tekrar kontorole gidecez inşallah biraz daha boy atarlar...
benim de kasık ağrılarım oluyo arada ve akıntım da sürekli var zaten bu yara mı yapıyo ki acaba :26:sağol canım benim rahim ağzında oluşan bi yara oluşmuş
1 sene öncedende vardı ama ben erteledim korkuya ama sonra kasıklarımda ağrı ve akıntı yapmaya başladı.
dr gittim yaran büyümüş donduralım dedi bi cesaretle gittim yaptırdım canım.
yaparken bişey hisetmedim ama şimdi biraz ağrım var yarına geçer inşallah.
2 ay sonrada kontrole çağırdı geçmiş mi bakalım diye.
aman canım oda kötü vajinusmus...
ihmal etme bitanem sende git biranönce.
sizi gidi yaramaz pisiler siziiihiç yaniiii
tabi ya bi görsen ben kendim giderim dedim gelme sen dedm gelcem gelcem her işimi bırakır gelirm dedi. gelide aşkım benim
acıyormu diye kaç defa aradı
fitiller var ben hallederim aşkım diyo
canım bukadar yorulduysan bırak sonra devam edersin...
akşamda kocişinle ilgilen ama sonra yine kızdırma kocişini
evet canım yapamıycam valla kalmak istemiyorum hiç zaten kalkınca kasıklar batıyor yani.
evet ya basiy işlemdi ama kolay değiş işte bi parçama içime işlem yapıldı.
sağol bebekim benim yormıycam
ayyy Allahım sabır versin geride kalanlara
ama doğum yapan kadın inşallah şehit olmuştur çünkü doğumla insan anasından doğduğu günkü gibi tertemiz oluyo
Rabbimin takdiri işte O'ndan gelen baş üstüne.
Bırakıcam cnm azcık bişey kaldıı
şimdi o gelince biraz ona bırakırım 1 saat kadarsonra biraz ben alırımm kızdırmam ben onuu onunlada ilgilenirim buarayada bakarım
cnm benim ya onu düşünüyorum bi taraftan nasıl gelicek diyee şimdi yorulmuştur pazartesi hep böle oluyo uyuyr zaten pc de bana kalırr
kısss ne çabuk gittin geldin maşallah hadi kurtuldun darısı benim başıma (ne zamana kısmet olur bilemiyorum)
yarına bişeyciğin kalmaz inşallah canım
yani biraz kurcaladılar tabi normal zonk zonk da yapar pıt pıt da
benim de kasık ağrılarım oluyo arada ve akıntım da sürekli var zaten bu yara mı yapıyo ki acaba :26:
sizi gidi yaramaz pisiler siziii
oyy oyyy bebekimm benim canın yanıyor ama bak kurtuldun bitti işte...
demir iğnelerini yaptrımıyorsun ama değil mi cadı
evt bebkim ya kurtuktuk aklımdan attım artık bu yarayı.
yok be canım hala yaptırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?