canım hoşgeldin yok canım aldatma falan allah korusun ama bana çok kızmış gitmiş abisiyle içki içmiş eve geldiler sarhoş bende dayanamadım kavga ettim .ama hep suçlusu abisi götürmüş onu mezesine ortak etmiş.bizimkinin de canı sıkkın abisine uymuş eltimlerde bizdeydi abisiyle eve gelince onları gördüğümde şok oldum eşimden hiç böyle birşey beklemezdim.ama hep baharın yüzünden onula zavallı pisi oynamamışım.onu sevmiyormuşum.daha neler neler bende çok sıkıldım kararım kesindi valizimide hazırladım evden gidecektim sabah bir baktım kapı kilitli evde kaldım sonra herkese beni çok sevdiğini ondan böyle yaptığını söyleyince bende affetmeye karar verdim.
Canım senin adınada çok üzüldüm keşke yine çıkış olsaydıda dondursaydınız.ama bu hiç birşeyin sonu değil.inşallah tekrar çıkış olur .ben buna inanıyorum en azından içeride üretim oluyor belki arada sırada oluyordur.eşin devamlı test yaptırsın çıkınca dondursunlar.hakkınızda hayırlısı olsun
canım yaa çok üzüldüm inan ki :26:
hiç beklemiyordum ben sizden böyle bi sonuç...
bu ay sperm sayısı milyona ulaşır diye bekliyordum inan ki...
sen gelmeyince bende heralde sonuç daha çıkmadı diye düşündüm...
canım ne yapalım vardır bunda da bi hayır...
sayınız okadar iyiydiki ben bu ay hareketli bulunur diye umuyordum...
hakkınızda hayırlısı olsun bitanem...
hiç belli olmuyor işte bi çıkıyor bi yok oluyor
bizede hoca sık sık test yaptırın birinde az çıkması diğerinde çok çıkmayacağı anlamına gelmez demişti...
ama biz herzaman ankaraya gidemeyeceğimiz için 1 ay sonraya attık...
bence siz hocanın dediği gibi sık sık test yaptırın...
çıkanıda dondurun riske atmayın...
canım daha gençsiniz hemen tüp bebeğe geçmesenizde olur...
hayırlısıyla tedavisini olsun eşin sonra rahat rahat başlarsınız...
inş bundan sonrakilerde görürsünüz bitanem...
benimde canım sıkıldı ama bu dünyanın sonu değil...
allaha şükür siz 2000 i gördünüz...
inş daha da artacak ve hareketlenecek spermcikleriniz
halletsin tabi bebekimmm nasıl kıysın adamcağız
bugünün keyfini çıkar ama tamam mı hemen su koyverme azıcık keyfini çıkar
canım hoşgeldin yok canım aldatma falan allah korusun ama bana çok kızmış gitmiş abisiyle içki içmiş eve geldiler sarhoş bende dayanamadım kavga ettim .ama hep suçlusu abisi götürmüş onu mezesine ortak etmiş.bizimkinin de canı sıkkın abisine uymuş eltimlerde bizdeydi abisiyle eve gelince onları gördüğümde şok oldum eşimden hiç böyle birşey beklemezdim.ama hep baharın yüzünden onula zavallı pisi oynamamışım.onu sevmiyormuşum.daha neler neler bende çok sıkıldım kararım kesindi valizimide hazırladım evden gidecektim sabah bir baktım kapı kilitli evde kaldım sonra herkese beni çok sevdiğini ondan böyle yaptığını söyleyince bende affetmeye karar verdim.
Canım senin adınada çok üzüldüm keşke yine çıkış olsaydıda dondursaydınız.ama bu hiç birşeyin sonu değil.inşallah tekrar çıkış olur .ben buna inanıyorum en azından içeride üretim oluyor belki arada sırada oluyordur.eşin devamlı test yaptırsın çıkınca dondursunlar.hakkınızda hayırlısı olsun
kızlar bu ayın sonunda esım test yapacak bana tefrıcıyede yardım edermısınızz:26:
ben ederim canım sen ne kadar okudun??
canım yaa çok üzüldüm inan ki :26:
hiç beklemiyordum ben sizden böyle bi sonuç...
bu ay sperm sayısı milyona ulaşır diye bekliyordum inan ki...
sen gelmeyince bende heralde sonuç daha çıkmadı diye düşündüm...
canım ne yapalım vardır bunda da bi hayır...
sayınız okadar iyiydiki ben bu ay hareketli bulunur diye umuyordum...
hakkınızda hayırlısı olsun bitanem...
hiç belli olmuyor işte bi çıkıyor bi yok oluyor
bizede hoca sık sık test yaptırın birinde az çıkması diğerinde çok çıkmayacağı anlamına gelmez demişti...
ama biz herzaman ankaraya gidemeyeceğimiz için 1 ay sonraya attık...
bence siz hocanın dediği gibi sık sık test yaptırın...
çıkanıda dondurun riske atmayın...
canım daha gençsiniz hemen tüp bebeğe geçmesenizde olur...
hayırlısıyla tedavisini olsun eşin sonra rahat rahat başlarsınız...
inş bundan sonrakilerde görürsünüz bitanem...
benimde canım sıkıldı ama bu dünyanın sonu değil...
allaha şükür siz 2000 i gördünüz...
inş daha da artacak ve hareketlenecek spermcikleriniz
cnm sagol ben bugun basladım daha 500 tane oldu
herkese iyi akşamlar arkadaşlar umarım herkesin sağlığı huzuru yerindedir ben çok sık giremiyorum arada bakıyorum güzel haberlerinizi almak için inş yakında olur.baharcım bişey sorcaktım ya hani demiştimya sana bal tarcın çörekotu karısımını yaptım diye verdiğin ölçülrin 4 katını yapmıştım oda birkaç güne bitmek üzere kaç gün kullanması lazım bi fikrin varmı:)
tamam canım 500 de ben okuyayım bitirdikçe sana haber veririm.
haklısın canım benim keyfini çıkarayım nazın.
ama valla naz değil ya arada bi ağrı giriyo kasığıma mafediyor beni.
inşallah daha fazla ağrı yapmaz..
kızlar bu ayın sonunda esım test yapacak bana tefrıcıyede yardım edermısınızz:26:
ben okurum tatlım 500 tane yaz bana
allah kabul eder inş
valla ben de aynı senin gibi düşünüyordum beklentilerim gerçekten vardı ama nasip değilmiş yani bir ilerleme olmasa bile en azından gerileme bekliyordum ama 0 hiç beklemiyordum düşünmek istemiyordum... alllahtan hayırlısı bakalım ne olacak.. inşallah siz de bu sefer ki testiniz de görürsünüz yine canlı hücreleri canım benim bir tane de olsa canlıydı sizin ki çok enteresan değil mi... hepimizin sıkıntısı azo ama durumlarımız farklı farklı....
test yaptırdığımız merkezdeki doktor klomen deneylim bu sefer de dedi klomen verdi bakalım artık...
valla ben de aynı senin gibi düşünüyordum beklentilerim gerçekten vardı ama nasip değilmiş yani bir ilerleme olmasa bile en azından gerileme bekliyordum ama 0 hiç beklemiyordum düşünmek istemiyordum... alllahtan hayırlısı bakalım ne olacak.. inşallah siz de bu sefer ki testiniz de görürsünüz yine canlı hücreleri canım benim bir tane de olsa canlıydı sizin ki çok enteresan değil mi... hepimizin sıkıntısı azo ama durumlarımız farklı farklı....
test yaptırdığımız merkezdeki doktor klomen deneylim bu sefer de dedi klomen verdi bakalım artık...
amin canımtatlım allh kımsenin yuvasını yıkmasın
ben okurum canım şimdilik 500 alayım daha sonra tekrar okurumkızlar bu ayın sonunda esım test yapacak bana tefrıcıyede yardım edermısınızz:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?