Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

allah affetsin inşallah bir daha yapmaz öyle birşey ama bence yapmaz almıştır dersini... ayy yine başka sebep olmasın da allah korusun.. allah tekrarını nasip etmesin diyelim...
sordum doktora yine hareketsiz de olsa çıkış görürsek hemen donduralım mı dedim o da harektsiz spermin dondurulmasının bir önemi yok dedi canlı görür görmez dondurulması lazım hareketsiz dondurulmaz dedi...:44: bilmiyorum ki alalh yardım etsin hepimize ne diyeyim ümitliydik ama olmadı...
spermlerimiz bize bir ceee yapıp kaçtı gittiler

herkese iyi akşamlar arkadaşlar umarım herkesin sağlığı huzuru yerindedir ben çok sık giremiyorum arada bakıyorum güzel haberlerinizi almak için inş yakında olur.baharcım bişey sorcaktım ya hani demiştimya sana bal tarcın çörekotu karısımını yaptım diye verdiğin ölçülrin 4 katını yapmıştım oda birkaç güne bitmek üzere kaç gün kullanması lazım bi fikrin varmı:)

halletsin tabi bebekimmm nasıl kıysın adamcağız
bugünün keyfini çıkar ama tamam mı hemen su koyverme azıcık keyfini çıkar

haklısın canım benim keyfini çıkarayım nazın.
ama valla naz değil ya arada bi ağrı giriyo kasığıma mafediyor beni.
inşallah daha fazla ağrı yapmaz..

kızlar bu ayın sonunda esım test yapacak bana tefrıcıyede yardım edermısınızz:26:

tatlım ben size o oyunu boşuna mı öğrettim neden oynamadın kocişinle
bak sakın bidaha böyle bişey yapma mazallah enişte bu defa seni yatak odasına kilitler

valla ben de aynı senin gibi düşünüyordum beklentilerim gerçekten vardı ama nasip değilmiş yani bir ilerleme olmasa bile en azından gerileme bekliyordum ama 0 hiç beklemiyordum düşünmek istemiyordum... alllahtan hayırlısı bakalım ne olacak.. inşallah siz de bu sefer ki testiniz de görürsünüz yine canlı hücreleri canım benim bir tane de olsa canlıydı sizin ki çok enteresan değil mi... hepimizin sıkıntısı azo ama durumlarımız farklı farklı....
test yaptırdığımız merkezdeki doktor klomen deneylim bu sefer de dedi klomen verdi bakalım artık...

yi akşamlar canım hoşgeldin...
allaha şükür iyiyiz bi sıkıntımız kalmadı sen nasılsın görüşmeyeli ??
canım onun belli bi süresi yok sürekli kullanılıyor...
ben kavanozuma göre 4 katını yapmıştım...
sende istediğin kadar yapar bittikçe yenisini hazırlarsın...
şifa olsun kocişine inş

haklısın canım benim keyfini çıkarayım nazın.
ama valla naz değil ya arada bi ağrı giriyo kasığıma mafediyor beni.
inşallah daha fazla ağrı yapmaz..

kıyamam ben bebekimmeee çok mu ağrıyor demek :26:
sen drun verdiklerini zamanında uygula daha da artmasın ağrı bebekimm
dediğim gibi hassa bölge bide nasıl ağrıyordur şimdi kimbilir...
inş hemen iyileşirsin bitanem allah şifa versin sana

ahhh benimkinin aklına gitte yaptır test diye soktum gitti yaptırdı buğün 0 gelecek tüp bebek merkezi var burda oraya gtmiş çıkarsa dondururuz havasına nerde yok mikroteseden kaçış yok ha son anda çıkarmı diye çabaladım nerdeee sadece yuvarlak hücre 5x10 yazıyor geri yerler bom boş yarın mikrotesede bari çıksa off offf .:18:

evet canım hepimizin durumu farklı farklı...
bizde ölü falan yok sadece 1 tane hareketli var...
inş bundan sonra daha güzel sonuçlarla karşılaşırız bitanem benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…