yi akşamlar canım hoşgeldin...
allaha şükür iyiyiz bi sıkıntımız kalmadı sen nasılsın görüşmeyeli ??
canım onun belli bi süresi yok sürekli kullanılıyor...
ben kavanozuma göre 4 katını yapmıştım...
sende istediğin kadar yapar bittikçe yenisini hazırlarsın...
şifa olsun kocişine inş
tmm cnmrica ederim bitanem bitince haber veririm sana
amin canım
ben okurum canım şimdilik 500 alayım daha sonra tekrar okurum
canım hani yuvarlak hücre yazıyorya.orayı düzgün oku 5x10 yani 50mi.yoksa 10'nun katımı .10'nun katıysa5milyon eder bizim doktor yuvarlak hücre 2milyondan fazla çıkarsa önemli demişti.birde yuvarlak hücre bölümünde yazıyor.lökosit bölümünde değil öylemi canımahhh benimkinin aklına gitte yaptır test diye soktum gitti yaptırdı buğün 0 gelecek tüp bebek merkezi var burda oraya gtmiş çıkarsa dondururuz havasına nerde yok mikroteseden kaçış yok ha son anda çıkarmı diye çabaladım nerdeee sadece yuvarlak hücre 5x10 yazıyor geri yerler bom boş yarın mikrotesede bari çıksa off offf .:18:
kıyamam ben bebekimmeee çok mu ağrıyor demek :26:
sen drun verdiklerini zamanında uygula daha da artmasın ağrı bebekimm
dediğim gibi hassa bölge bide nasıl ağrıyordur şimdi kimbilir...
inş hemen iyileşirsin bitanem allah şifa versin sana
canım sana dinlen falan demedimi inşallah acısı daha fazla artmaz .şimdi ağrı kesicide faydasını gösterir kendine gelirsin canımhemde nasıl bebekm bi ağrı giriyor öyle böyle değil çok fena.
Fitili yarın başla dedi.
Ağrı kesicide yuttum. Bakalım ne olcakj.
Kasıkta ağrı var canım aşağısı zonkluyor sadece ama kasığım feci ağrıyo şuan..
ahhh benimkinin aklına gitte yaptır test diye soktum gitti yaptırdı buğün 0 gelecek tüp bebek merkezi var burda oraya gtmiş çıkarsa dondururuz havasına nerde yok mikroteseden kaçış yok ha son anda çıkarmı diye çabaladım nerdeee sadece yuvarlak hücre 5x10 yazıyor geri yerler bom boş yarın mikrotesede bari çıksa off offf .:18:
hayırlısı olsun canım dediğin gibi 5 günden bişey olmaz...
tatlım muayenesi 5 de başlıyor zaten
hergün sadece 5 hasta alıyormuş...
tamam cnm sağol bende iyiyim çok şükür aynı dvm hipolu hastaların yazıştığı yerleride okuyorum bazen iyi bazen kötü ruh hali gezinip duruyom işte eşime diyorum keşke ilk evlenince başlasaydık tedaviye 2.5 sene oldu iyi kötü bir sonuç alırdık diye oda sen istesen olurdu bana demedin hiç diyor bende evet hayy ben eşekliğime diyorum :) :) öyle işt cnm yaa yemek yapıcam yazayımda öyle kalkayım dedim yine gelicem inş
canım hani yuvarlak hücre yazıyorya.orayı düzgün oku 5x10 yani 50mi.yoksa 10'nun katımı .10'nun katıysa5milyon eder bizim doktor yuvarlak hücre 2milyondan fazla çıkarsa önemli demişti.birde yuvarlak hücre bölümünde yazıyor.lökosit bölümünde değil öylemi canım
canım sana dinlen falan demedimi inşallah acısı daha fazla artmaz .şimdi ağrı kesicide faydasını gösterir kendine gelirsin canım
canım hoca muayenelerini zaten 5 den sonra yapıyor.
5-7 arası mauyene ediyor. günde en fazla 5-6 kişiye bakıyormuş.
hemde nasıl bebekm bi ağrı giriyor öyle böyle değil çok fena.
fitili yarın başla dedi.
ağrı kesicide yuttum. bakalım ne olcakj.
kasıkta ağrı var canım aşağısı zonkluyor sadece ama kasığım feci ağrıyo şuan..
canım seni umutlandırmak istemem ama doktorumuz 2milyondan fazla olunca yuvarlak hücreler önemli oluyor yani sperm hücresi olabilir araştırız ona göre tedviye başlarız demişti.zaten benim eşimin testinde yuvarlak hücrelere bakılmış onlarında çeşidi varmışlökosit iltihap hücersiymiş.onun fazla olması zaten zararlıymış spermi etkiliyormuş ama sen lökosit olmadığını söylüyorsun buda bence umut verici bir haber zaten yarın ameliyat olacak eşin inşallah o yuvarlak hücreler sperme dönüşür.biliyorsun kaan hoca oluşmamış spermlede tüpbebek denemesi yapıyor.peki daha önceki testinizde çıkıyormuydu.yuvarlak hücre çıkıyorsa değeri kaçtı.canım ben pek anlamıyorum referans degerler var ya orda yuvarlak hücre 1x10 yazıyor yani olması gereken en az heralde bizimkinde 5x10 yazıyor çıkan lokosit yazmıyor yuvarlak hücre yazıyor ..anlıyosan yorumla canım.
Öyle mi bilmiyodum?5'e kadar napıyo hastahanede de çalışmıyomuş ya artık.
allah sabır versin bebekim dayanmaya çalış...
inş çabuk geçecek bidaha da tekraramayacak...
canımcım sen bugün çokmu üzgünsün kıyamam sana spermlerde çıkar inşallah üzülme derya kuzuları gibi kanlı canlı kız yoksa sen kocana derya kuzusu yedirmiyormusunkız delirdin mi vck sen
Canım benim ya sen kocişini üzme olsun mu o sensiz sen de onsuz yapamazsın ki hem... Hem siz bir kere etle tırnaksınız öyle kolay mı ki...Sen kocanın kokusuyla uyumaya alıştın onsuz yapamazsın ki hem...
Ben bugün çok duygusalım biz ne olursa olsun kocalarımızı seiyoruz di mi bitanem onlar bizim canımız olmuş öyle değil mi... Onlar bizim koca bebelerimiz di mi
canım ben okumamışım akıl kalmadı başta kusura bakma tatlımaleyna-----------------------------------------
algelincik-----------------------------------
anemon---------------------------------------
asi---------------------------------------------
bahar-----------------------------------------1 yasin
betül------------------------------------------
beyazmelek----------------------------------
cansunida-----------------------------------
cemrem---------------------------------------1 meryem
cervan----------------------------------------
çiçek------------------------------------------
eseslim---------------------------------------2 yasin
esma------------------------------------------
flzask----------------------------------------
gelincik--------------------------------------2 yasin
hep---------------------------------------------
herdemk--------------------------------------
hmtnzl----------------------------------------1 yasin
istiyorumbebeğimi------------------------
ilknur----------------------------------------
jklm-------------------------------------------
kader-----------------------------------------
kundak---------------------------------------
lamyay----------------------------------------1 yasin 1 meryem
leylak----------------------------------------
masal ----------------------------------------
masal1981-----------------------------------1 meryem
melayt----------------------------------------
mesleki_teacher---------------------------
nurefsan-------------------------------------
nursen---------------------------------------
nzlyn-----------------------------------------
seda_ecrin----------------------------------
seval------------------------------------------
toana-----------------------------------------
trobled--------------------------------------
twilight-------------------------------------
vck-------------------------------------------- 1meryem
ynz--------------------------------------------
zcu--------------------------------------------
zakkum---------------------------------------
zaman-----------------------------------------
zeynep----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 4 meryem suresi kaldı okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
Kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
rabbimiz buyurdu ki "bana günahsız bir ağızdan dua edin." bunu bildiren peygamber efendimiz'e (a.s.m) sahabeler : "ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." bunun üzerine peygamberimiz (a.s.m) : "mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
inşallahhh canım benim.
bugünü atlatayımda allahın izniyle geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?