- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
kızlar herkeze meraba eseslim baharcım mesajınızı aldım benim tl karışık biraz mesaj atmayı beceremiyorum pc yanımızda getirdik sagoln merak etmişsinizde daha girmedi amaliyata nezaman girecegi belirsiz fosur fosur uyuyor bende biraz uyudum malüm yoldan gelince uykusuz kalıyor insan ne bileyim sesleri çıkmıyor daha amaliyat saati belirsiz olsunda hayırlısıyla haber edicem burda hepinizi öpüyorum..
herkese günaydınlar kıslarrrr
bunlar sizn için
bak ben erkenciyim uykucular..
akşam biraz ağrı çektim şimidide biraz var.
bunlarda öpücükler
Günaydın kızlarrrr
inşllh cnm guzel haberler artık duyalım hasret kalmayalımkızlar hadi güzel hhaberler alalımm bugün.
allahın izniyle.
aklım istiorumbebeğimde.
Rabbim dualarını kabul etsn..
evlat hasretini dindirsin inş.
cnm duanın adı yok sende yoksa ben sana yolluyum ozeldencanım o ifadeleri kullanmayı ben hala öğrenemedim ifadeler nerde ne yapıyoruz bilmiyorum henüz öğrenicem tabiii siz nasıl yapıyosunuz:))
hangi topikte cnm duanın ismi neymiş?
hadı ınşlh oyle sevınclı oluruzselam canlarım nasılsınız?dün hepinizi rüyamda gördüm.hayırdır inşallah istiyorum bebeğimi hastaneye götürüyoruz.kimimiz sevinçten göz yaşı döküyor kimimiz mutluluktan şarkılar söylüyor.inşallah herşey çok güzel olur arkadaşımızın yüzü güler bu sefer
kızlar herkeze meraba eseslim baharcım mesajınızı aldım benim tl karışık biraz mesaj atmayı beceremiyorum pc yanımızda getirdik sagoln merak etmişsinizde daha girmedi amaliyata nezaman girecegi belirsiz fosur fosur uyuyor bende biraz uyudum malüm yoldan gelince uykusuz kalıyor insan ne bileyim sesleri çıkmıyor daha amaliyat saati belirsiz olsunda hayırlısıyla haber edicem burda hepinizi öpüyorum..
selam canlarım nasılsınız?dün hepinizi rüyamda gördüm.hayırdır inşallah istiyorum bebeğimi hastaneye götürüyoruz.kimimiz sevinçten göz yaşı döküyor kimimiz mutluluktan şarkılar söylüyor.inşallah herşey çok güzel olur arkadaşımızın yüzü güler bu sefer
iyi yapmışsın cnm uyumaklaa
bende eşimi gönderdim uyumuşum 10 kadar kalktım burdayım işte kahvaltımı bile yapmadım daha 1 tanecik muzla duruyorumm
iyi cnm ağrın hafiflemiş en azındann
vck canım nasılsın...
amin canım inşallah sizinde yüzünüz güler rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah mutlu sona doğru ilerliyorsunuzdurcanımm..
çok heyecanlıyım ben ya..
Haftaya kadarnasış sabredeceğim..
Allahım burda şuanda okunan ezanların yüzü suyu hürmetine yüzünüzü güldürsün....
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız
canımm..
haftaya kadarnasış sabredeceğim..
allahım burda şuanda okunan ezanların yüzü suyu hürmetine yüzünüzü güldürsün....
merhaba canımm
iyiz çok şükür sen naıslsın ??
bende iyiyim canım dün kayınbabam geldi daha şimdi kapıdan çıktı başıma nöbetçi dikmişlerselam canım
çok şükür iyiz sen nasılsın?
Naptınız kocişinle?
Rüyan hayır olsun inşallah bitanem.
Bugün mutluluktan oynayacağız inşallahhh
iiyim tatlım sevındım pek senı yormamıs dunku operasyon
naz yapabıldın mı barı gercı mısafır vardı ama
bende iyiyim canım dün kayınbabam geldi daha şimdi kapıdan çıktı başıma nöbetçi dikmişler
Eşiminde 20lik dişi çürümüş çok ağrıyordu ama yinede kendini affettirdi.çok güzel kar yağıyordu arabayla karın altında nostalji yaptık.sonra abimlere gittik yiğenimle vakit geçirdim biraz.tabi kayınbabam bizde biz geziyoruz.gelincede biraz kartopu oynadık.bana eşim diyorki sen delimisin beni nasıl bırakırsın o kadar senemiz geçti birlikte biz ayrı olabilirmiyiz.daha sonra ona dedimki ilaçlarını çöpe attım oda bana dediki ben onların yarısından daha fazlasını zaten iş yerine götürdüm onlar beni şimdilik idare eder .bende ona iyi kırk yılın başı bir fare yakaladın dedim
yapmammıııı çok nazlandım
misafir vardı ama ben bişey yapmadım ben yattım kociş servis filan yaptı.
ben yine dayanamayıp arada baktım ama genelde yattım.
bende yapmadım kahvaltı kociş aradı şimdi kahvaltı yaptın mı diye yapmadım dedim.
simit almış gelmiş bana.
bide fırçayı attı gitti
bu saatte kahvalt yapılırmı diye halbuki bilmiyor hergün böyle olduğumu
evet canım çok şükür hafifledi..
sen niye yapmadın kahvaltı kız ssen hemen yapardın
günaydın canım hoşgeldin.pek muhteşem sayılmaz ama çok ama çok pişman olduğu kesin.günaydın fıstıklar.inşallah bugün çok güzel haberler alalım kendime şaşırıyorum ya ben çok sakinimdir normalde ama öyle heyecanlıyım ki gerginim de istiyorumbebeğimde nolucak olacak mı diye.bizim ameliyatta kendimi düşünemiyorum bile.inşallah heyecanımız bekleyişimiz güzel sonuçlanır.güldür yarabbim onların da bizim de yüzümüzü.
Vck canım sen naptın.muhteşem barışmanızı yaptınız di miii?
Esseslim fıstıkım azaldı di mi ağrıların?amaaan geçti gitti işte iyi ki gidip dondurmuşsun geciktirmeden.
canımm..
haftaya kadarnasış sabredeceğim..
allahım burda şuanda okunan ezanların yüzü suyu hürmetine yüzünüzü güldürsün....
Günaydın fıstıklar.İnşallah bugün çok güzel haberler alalım kendime şaşırıyorum ya ben çok sakinimdir normalde ama öyle heyecanlıyım ki gerginim de istiyorumbebeğimde nolucak olacak mı diye.Bizim ameliyatta kendimi düşünemiyorum bile.İnşallah heyecanımız bekleyişimiz güzel sonuçlanır.Güldür YaRabbim onların da bizim de yüzümüzü.
VCK canım sen naptın.Muhteşem barışmanızı yaptınız di miii?
Esseslim fıstıkım azaldı di mi ağrıların?Amaaan geçti gitti işte iyi ki gidip dondurmuşsun geciktirmeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?