Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eseslim tatlım iyisindir inşallah seni pek zorlamamıştır umarım seninki

hangi hastanede olacaktı ameliyatı cnm hadi hayırlı haberlerle dönün inşlh hakkınızda hayırlısı olsun inşlh ..

herkese günaydınlar kıslarrrr
bunlar sizn için
bak ben erkenciyim uykucular..
akşam biraz ağrı çektim şimidide biraz var.
bunlarda öpücükler

Günaydın kızlarrrr

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız
kızlar hadi güzel hhaberler alalımm bugün.
allahın izniyle.
aklım istiorumbebeğimde.
Rabbim dualarını kabul etsn..
evlat hasretini dindirsin inş.
inşllh cnm guzel haberler artık duyalım hasret kalmayalım
canım o ifadeleri kullanmayı ben hala öğrenemedim ifadeler nerde ne yapıyoruz bilmiyorum henüz öğrenicem tabiii siz nasıl yapıyosunuz:))

hangi topikte cnm duanın ismi neymiş?
cnm duanın adı yok sende yoksa ben sana yolluyum ozelden
hadı ınşlh oyle sevınclı oluruz

allh yardımcın olsun bı tanem
hayırlaarla gel

selam canım
çok şükür iyiz sen nasılsın?
naptınız kocişinle?
rüyan hayır olsun inşallah bitanem.
bugün mutluluktan oynayacağız inşallahhh

iyi yapmışsın cnm uyumaklaa
bende eşimi gönderdim uyumuşum 10 kadar kalktım burdayım işte kahvaltımı bile yapmadım daha 1 tanecik muzla duruyorumm
iyi cnm ağrın hafiflemiş en azındann

bende yapmadım kahvaltı kociş aradı şimdi kahvaltı yaptın mı diye yapmadım dedim.
simit almış gelmiş bana.
bide fırçayı attı gitti
bu saatte kahvalt yapılırmı diye halbuki bilmiyor hergün böyle olduğumu
evet canım çok şükür hafifledi..
sen niye yapmadın kahvaltı kız ssen hemen yapardın

canımm..
çok heyecanlıyım ben ya..
haftaya kadarnasış sabredeceğim..
allahım burda şuanda okunan ezanların yüzü suyu hürmetine yüzünüzü güldürsün....

vck canım nasılsın...

canımm..
Haftaya kadarnasış sabredeceğim..
Allahım burda şuanda okunan ezanların yüzü suyu hürmetine yüzünüzü güldürsün....
amin canım inşallah sizinde yüzünüz güler rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah mutlu sona doğru ilerliyorsunuzdur

canımm..
allahım burda şuanda okunan ezanların yüzü suyu hürmetine yüzünüzü güldürsün....

seninde az kaldı canım haftaya bugün senin için dualar edicez inşallah.
sende güzel haberler vereceksin bize.
isitorumbebeğimden güzel haberler aldıktan sonra sıra size gelecek bitanem..

Günaydın fıstıklar.İnşallah bugün çok güzel haberler alalım kendime şaşırıyorum ya ben çok sakinimdir normalde ama öyle heyecanlıyım ki gerginim de istiyorumbebeğimde nolucak olacak mı diye.Bizim ameliyatta kendimi düşünemiyorum bile.İnşallah heyecanımız bekleyişimiz güzel sonuçlanır.Güldür YaRabbim onların da bizim de yüzümüzü.
VCK canım sen naptın.Muhteşem barışmanızı yaptınız di miii?
Esseslim fıstıkım azaldı di mi ağrıların?Amaaan geçti gitti işte iyi ki gidip dondurmuşsun geciktirmeden.

selam canım
çok şükür iyiz sen nasılsın?
Naptınız kocişinle?
Rüyan hayır olsun inşallah bitanem.
Bugün mutluluktan oynayacağız inşallahhh
bende iyiyim canım dün kayınbabam geldi daha şimdi kapıdan çıktı başıma nöbetçi dikmişler
Eşiminde 20lik dişi çürümüş çok ağrıyordu ama yinede kendini affettirdi.çok güzel kar yağıyordu arabayla karın altında nostalji yaptık.sonra abimlere gittik yiğenimle vakit geçirdim biraz.tabi kayınbabam bizde biz geziyoruz.gelincede biraz kartopu oynadık.bana eşim diyorki sen delimisin beni nasıl bırakırsın o kadar senemiz geçti birlikte biz ayrı olabilirmiyiz.daha sonra ona dedimki ilaçlarını çöpe attım oda bana dediki ben onların yarısından daha fazlasını zaten iş yerine götürdüm onlar beni şimdilik idare eder .bende ona iyi kırk yılın başı bir fare yakaladın dedim

iiyim tatlım sevındım pek senı yormamıs dunku operasyon
naz yapabıldın mı barı gercı mısafır vardı ama

yapmammıııı çok nazlandım
misafir vardı ama ben bişey yapmadım ben yattım kociş servis filan yaptı.
ben yine dayanamayıp arada baktım ama genelde yattım.

ooooooooooooooo
işlem tmm yanı
eh bekcıde gıttı artık rahatsın
iyi demişsin kızzzzz

yapmammıııı çok nazlandım
misafir vardı ama ben bişey yapmadım ben yattım kociş servis filan yaptı.
ben yine dayanamayıp arada baktım ama genelde yattım.

olsun genede az bıraz naz olmus
ben nazlarımı hamılelıge saklıyorum inşllh

iyi yapmış fırçalamışşş niye yapmıyosun kahvaltınıııı
bende yapmıyorum gerçii geçen haftalarda öle bi diyet yapıyorum diye 3-4 gün düzenli yapmıştım ama bıraktım çoktannn
kalkınca afaratif bişeylerle geçiştiriyorummm tek olunca kahvaltı hazırlamak istemiyo insan komşularım filan hep bilir ben kahvaltı yapmadığımı bazen onlar çağırıyolarda
güzel bi kahvaltı yapıyorum kalabalık olunca daha zaevkli oluyoo

günaydın canım hoşgeldin.pek muhteşem sayılmaz ama çok ama çok pişman olduğu kesin.
Inşallah bugün ve bundan sonra hep güzel haberler alırız canım rabbim hiç bir emeğimizi boşa çıkarmasın inşallah

canımm..

Canım Allah inşallah sizin de yüzünüzü güldürecek.Sabretmek zor bugün daha iyi anladım.Ama beklemekten başka da yapacak bişey gelmiyo elimizden.Dua edip bekliycez......Sen ders de çalışamıyosundur şimdi gerginlikten canım yaaa..

günaydın canım
inşallah bugün güzel haberler alacağız hepimiz çok heyecanlıyız.
biz kendimizinkini anlamaıştım o zamn sadece stres di bide bilmediğimiz bişeydi.
şimdi bildiğim bişeyin sonucunu bekliyorum buda beni heyecanlandırıyor.
evet canım çok şükür azaldı. öle valla canım yoksa dahada büyücekti.
sen nasılsın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…