- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
evet canım nöbetçimdünden beri nöbetçimiydi senin başında bu adam kız niye sizde kaldı?
Gecede mi sizde kaldı?
Iyi bari kızmamış
Artık ilaçlar biteseye kadar rahatsın
Iyi yapmışsınız canım adamı kara gömeydin spermlere iyi gelirdi hem ceza vermiş olurdun
benim evi görme o zaman
pazar gününden çıktık dün bişey yapmadım
bide akşam kociş misafirine hizmet etti herşey dağınık sinir oldum.
bugün yavaş yavaş yapıcam artık
aminnn canım inşallahhh kabul olur.
bide tatlım ameliyat sonrası çok ağrısı oldumu eşinin..
o gün içinde.
yola çıkamayız diye düşünüyoruz ama?bilmyorum
hoşgeldin canım çiçekler içinde ayrıyeten teşekkürler bunlarda sanaselam kızlarrr
Bunlar sizin için
Nasılsınız canlarım?
Ben çok heyecanlıyım istiyorum bebeğim inşallah bize güzl haberler verecek
valla bizde genele gerek yok dediler o yüzden lokal ile yaptılar canım.
yapar tabi sorun isterseniz. ama genel olması bence daha iyi biz bilseydik genel yaptıırdık.
2,5 saat sürüyor hasta strese giriyor. yani herkesin o kadar sürmeyebilir ama.
konuşulanları duyuyor filan.
hatta benim eşim sperm bulduklarını ama işe yaramaz dediklerini filan duymuş.
dahada strese girmiş o zaman işte...
off aklıma geldi o günler. bizde salı günü ameliyat olmuştuk.....9 ay önce
evet canım nöbetçimkarısı kızının evine gitmiş onuda kapı dışarı etmiş.oda garibim karda kışta belki karım gelir diye bekliyor.karıcığı gelmeyince o da bizde kaldı.bugün gelir hürrem sultan biz onun çocuklarını karda kışta el kapılarında bıraksaydık bizi dünya aleme rezil ederdi. ay adı kaynana değilmi.uyuz karı.dün indim alış veriş yapmaya kayınbabam tembihliyor kızım dikkat et kaymayasın dikkatli git gel.kaynanamdan hayatta böyle bir söz duymadım.
onlar zaten benim dibimden ayrılmıyorlardı kioooooooooo
sana kıyamıyorlar bak yanından bı dkka ayrılmıyolar
daha ne ıstıyorsun kızzzzzzzz
Kıymete bınmıssın gordunmu
ben hiç dağıtmıyorum bebekim hep kocişim evin altını üstüne getiriyo
koltukların üstündeki küçük yastıklar havada uçuşuyo akşamları
sen bi iyileş bebekim yaparsın sonra zorlama kendini sakın sancı falan olur..
birkaçgün daha dinleniver
akşam bende vck ve istiyorum bebeğim için dua ettim inş. kabul olur eli boş gelmezler bol bol sperm bulunur...
bugün güne iyi başladığımıza inanıyorum dün koparamadığım randevümüde sabah kopardım perşembeye bende polipimi aldırcam hayırlısıyla dua edin banada rahme zarar verdirmeden şu polipi aldırayım
eselim ne güzel kurtuldun valla yarandan
vck ninde eşiyle arası düzelmiş gibi oh maşallah kaynanada, kayınbabada yanlız bırakmıo gelinlerini))) gerçi ziyaretin kısası makbuldür )))
istiyorum bebeğimden de hayırlı haberler alırız inş...
htmzl hayırlı olsun tedaviniz heycan stres doruktadır heralde çok stres olmamaya çalışın Allahım hayırlısını versin inş.
anladım canım..oluyor canım yaanestesinin etkisi geçince bi ağrı oluyor. buz koyunca hafifliyor sürekli buz koymanız gerekecek. ağrı kesici antibiyotik veriyorlar onları kullanıyorlar.
yola çıkmayın canım. 2 gün en azından dinlensin.
biz salı günü olduk cuma günü kendimiz yola çıkarız diye düşündük ama çıkamadık eşim elemanlarından çağırdı arabayı o kullanmıştı öyle çıkmıştık 3 gün dinlendiydik yani.
bence hemen çıkmayın canım. bide tek testisten yeteri kadar sperm bulurlarsa ikinciyi açmazlar.
tek testis açılınca çok fazla ağrı olmuyormuş snaırım.
çünkü aynı gün ameliyat olduğumuz kişiler vardı onlar ertesi gün kot pantolon bile giymişlerdi.
benim eşim eşofmanlarla durdu hep.1 hafta.
yani bünyeyede bağlı canım.
akşam bende vck ve istiyorum bebeğim için dua ettim inş. kabul olur eli boş gelmezler bol bol sperm bulunur...
bugün güne iyi başladığımıza inanıyorum dün koparamadığım randevümüde sabah kopardım perşembeye bende polipimi aldırcam hayırlısıyla dua edin banada rahme zarar verdirmeden şu polipi aldırayım
eselim ne güzel kurtuldun valla yarandan
vck ninde eşiyle arası düzelmiş gibi oh maşallah kaynanada, kayınbabada yanlız bırakmıo gelinlerini))) gerçi ziyaretin kısası makbuldür )))
istiyorum bebeğimden de hayırlı haberler alırız inş...
htmzl hayırlı olsun tedaviniz heycan stres doruktadır heralde çok stres olmamaya çalışın Allahım hayırlısını versin inş.
tünaydın herkese;
eşi ameliyat olacak arkadaşın yolu açık olsun inşallah bol bol spermleri bulunur
özür dilerim canım seni üzmek istememiştim.
öğrenmek istemiştim sadece.
neyse bugün halaylar çekeriz inş.,
acaba kaçta ameliyata girecek istiyorumbebeğimi..
niye öyle diyorsun canım ben bugün kahvaltı yaptım hemde sultanlara yarışır.kiminle yaptım dersen kayınbabamla ne asortik değilmi?tencere dibin kara seninki benden kara misali oldu bu iş.herkes birbirine kahvaltını yap diye tavsiye veriyo ama kimse yapmıyo.bende sevmiyorum yalnız kahvaltı yapmayı.keşke yakın olsak hergün birimizde kahvaltı keyfi yapsak ne güzel olurdu.kalabalık kalabalık yerdik de yerdik...
ya gerçektenmi.
eşimde korkuyo biraz genelden.
ondan sordum ama kaan hoca genel anestezi altında yaptığını söylemişti.
yine öyle yaparız demiş.
acaba istesek yani lokali yaparmı??
sagol canım aminnnnnnn inşallah kızlar 15 dakika önce götürdüler amaliyathaneye inşalah bulurlar nasıl heyecanlandı giderken canım benim allahım inşallah onu baba eder olmayan herkezi ..
sagol canım aminnnnnnn inşallah kızlar 15 dakika önce götürdüler amaliyathaneye inşalah bulurlar nasıl heyecanlandı giderken canım benim allahım inşallah onu baba eder olmayan herkezi ..
canım ben hemen abdest alıp sizin için dua edicem inşallah allah dualrımızı kabul eder.sagol canım aminnnnnnn inşallah kızlar 15 dakika önce götürdüler amaliyathaneye inşalah bulurlar nasıl heyecanlandı giderken canım benim allahım inşallah onu baba eder olmayan herkezi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?