- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
ooooooooooooooo
işlem tmm yanı
Eh bekcıde gıttı artık rahatsın
Iyi demişsin kızzzzz
günaydın canım hoşgeldin.pek muhteşem sayılmaz ama çok ama çok pişman olduğu kesin.
Inşallah bugün ve bundan sonra hep güzel haberler alırız canım rabbim hiç bir emeğimizi boşa çıkarmasın inşallah
Canım Allah inşallah sizin de yüzünüzü güldürecek.Sabretmek zor bugün daha iyi anladım.Ama beklemekten başka da yapacak bişey gelmiyo elimizden.Dua edip bekliycez......Sen ders de çalışamıyosundur şimdi gerginlikten canım yaaa..
seninde az kaldı canım haftaya bugün senin için dualar edicez inşallah.
sende güzel haberler vereceksin bize.
isitorumbebeğimden güzel haberler aldıktan sonra sıra size gelecek bitanem..
amin canım inşallah sizinde yüzünüz güler rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah mutlu sona doğru ilerliyorsunuzdur
bende iyiyim canım dün kayınbabam geldi daha şimdi kapıdan çıktı başıma nöbetçi dikmişler
Eşiminde 20lik dişi çürümüş çok ağrıyordu ama yinede kendini affettirdi.çok güzel kar yağıyordu arabayla karın altında nostalji yaptık.sonra abimlere gittik yiğenimle vakit geçirdim biraz.tabi kayınbabam bizde biz geziyoruz.gelincede biraz kartopu oynadık.bana eşim diyorki sen delimisin beni nasıl bırakırsın o kadar senemiz geçti birlikte biz ayrı olabilirmiyiz.daha sonra ona dedimki ilaçlarını çöpe attım oda bana dediki ben onların yarısından daha fazlasını zaten iş yerine götürdüm onlar beni şimdilik idare eder .bende ona iyi kırk yılın başı bir fare yakaladın dedim
akşamda kaynana bekçisi geliyor
olsun genede az bıraz naz olmus
ben nazlarımı hamılelıge saklıyorum inşllh
iyi yapmış fırçalamışşş niye yapmıyosun kahvaltınıııı
bende yapmıyorum gerçii geçen haftalarda öle bi diyet yapıyorum diye 3-4 gün düzenli yapmıştım ama bıraktım çoktannn
kalkınca afaratif bişeylerle geçiştiriyorummm tek olunca kahvaltı hazırlamak istemiyo insan komşularım filan hep bilir ben kahvaltı yapmadığımı bazen onlar çağırıyolarda
güzel bi kahvaltı yapıyorum kalabalık olunca daha zaevkli oluyoo
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum canlarım.
ders çalışıyorum arada girip bakıyorum.
ne oldu diye.
hepimiz gülelim inşAllah..
ben asıl başka bişey soracağım size.
tese yaptıran arkadaşlar genel anestezi değilde lokal anesteziyle olabiliyormu?
iyi yapmış fırçalamışşş niye yapmıyosun kahvaltınıııı
bende yapmıyorum gerçii geçen haftalarda öle bi diyet yapıyorum diye 3-4 gün düzenli yapmıştım ama bıraktım çoktannn
kalkınca afaratif bişeylerle geçiştiriyorummm tek olunca kahvaltı hazırlamak istemiyo insan komşularım filan hep bilir ben kahvaltı yapmadığımı bazen onlar çağırıyolarda
güzel bi kahvaltı yapıyorum kalabalık olunca daha zaevkli oluyoo
selam kızlarrr
bunlar sizin için
nasılsınız canlarım?
ben çok heyecanlıyım istiyorum bebeğim inşallah bize güzl haberler verecek
tabi tabii naz yaptım canım
aaa hamile bi olayım o nazı görcek o zamn ben her fırsatta naz yapmaya hazırım
aminnn canım inşallah
evet canım benim işim lokal anestezi ile oldu. hemde iki testisi açıldı 2,5 saat sürdü.
Tencere dibin kara seninki benden kara misali oldu bu iş.Herkes birbirine kahvaltını yap diye tavsiye veriyo ama kimse yapmıyo.Bende sevmiyorum yalnız kahvaltı yapmayı.Keşke yakın olsak hergün birimizde kahvaltı keyfi yapsak ne güzel olurdu.Kalabalık kalabalık yerdik de yerdik...
hamılelıkte gun bızım gunumuz olacakkkkkkkkkkk
kızlar ben alısverıse gıdıyorum
bır kac saate kadar gelırım hepınızı kocaman
selam canım
iyiz çok şükür canım sen naıslsın?
merakla bekliyoruz güzel haberleri inşallahh
öyle canım önemli olan sorunlarımızın çözülmesi gerisi gönül eğlencesiamiin inşallah.olsun barıştınız yaa muhteşem kısmını sonra da yaşarsınız günler çuvala girmedi yaaa
aminnn canım inşallah
evet canım benim işim lokal anestezi ile oldu. hemde iki testisi açıldı 2,5 saat sürdü.
ya gerçektenmi.
eşimde korkuyo biraz genelden.
ondan sordum ama kaan hoca genel anestezi altında yaptığını söylemişti.
yine öyle yaparız demiş.
acaba istesek yani lokali yaparmı??
bende iyiyim bidenem şükür..
ev alt üst ve ben hiç iş yapmıyorum elektriklerde kesildi püfff..
evet canım hemde ne merakla gece hep dua ettim inşallah dualarımız kabul olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?