kızlar çıktı amaliyattan yarım saat kadar oldu spermden bi haberiz eşimin sancısı çok serum filan agrı kesici yaptılar getirdiklerinde kalbim duracaktı valla hemşireye cesaretimi topladım sordum sperm bulundumu acba diye ben bilmiyorum biz kapıdan alıp getiriyoruz dedi birazdan doktor gelicek dedi neyse giydirdi herşeyi halletti gittiler benimki çıkmadı heralde ses çıkmıyor deyip aglımaya başladı bende tabi amannnn ne diyecegimi bilmiyorum onada kendimemi yanayım onamı kaan hoca geldi geçmiş olsun filan dedi iyi ğeçti amaliyat dedi noldu çıktımı hocam dedim adamın ne çıkacak diye agzına bakıyoruz daha belli degil 3-4 saat sonra belli olur dedi bu gece hastanedeymişiz yarın sabah ben gene gelicem dedi çıkarsa dondurulucak dedi bakılıyormuş amannn ne bileyim çıkmadı demeyemi çekiniyorlar üzülüyoruz diye bilmiyorum eşim sesleri çıkmıyor çıkmadı heralde filan diye morelini bozuyor biyandan kıvranıyor valla kafam patlıcak ikinci agrı kesici genede zom zom ediyor kafam offff allahım sabır ver ne diyeyim yardımcımız olsun ..
bidenem çok geçmiş olsun inş sıkıntılarını çabuk atlatır kocişin...
sende bizde karartmayalım içimizi...
bak flzaskın eşinde ameliyat sonunda inceleme yaparken 11 tane bulmuşlar...
inş sizinkide öyle olacak bulunacak spermler...
hepimizin duası sizinle...
allahın izniyle herşey dilediğimiz gibi olacak...
sen umudunu kaybetme rabbim yardımcınız olsun...
canım adetleiler fatiha okusun bizde yasin okuyalım olurmukızlar dediğiniz gibi 3-4 saat az bi süre değil...
Allahın izniyle hep beraber istediğimiz sayıya ulaşabiliriz...
Bi karar verelim hemen ve ona göre başlayalım...
Ben listeyi hazırlarım...
Ne okuyoruz 41 yasin mi ayetel kürsimi fatiha mı hangisi ??
peki o zaman fatiha oku şifa niyetine zaten en büyük şifa dualarından biridir fatiha suresi adetliykende okuya bilirsin fatiha suresini
kızlar dediğiniz gibi 3-4 saat az bi süre değil...
allahın izniyle hep beraber istediğimiz sayıya ulaşabiliriz...
bi karar verelim hemen ve ona göre başlayalım...
ben listeyi hazırlarım...
ne okuyoruz 41 yasin mi ayetel kürsimi fatiha mı hangisi ??
çok sagol canım ister istemez endişe oluyor benimkine teselli verip duruyorum amannn çok zor yaaa ne diyecegimide bilmiyorum kafam çok agrıyor kalkayımda birdaha agrı kesici içeyim bari offf ne stresli bi ğün allah hakkımızda hayırlısını versin allah razı olsun hepinizden kızlar annem bile bukadar dua ettiğini sanmıyorum allah sizlerede en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin ..:26:
çok sagol canım ister istemez endişe oluyor benimkine teselli verip duruyorum amannn çok zor yaaa ne diyecegimide bilmiyorum kafam çok agrıyor kalkayımda birdaha agrı kesici içeyim bari offf ne stresli bi ğün allah hakkımızda hayırlısını versin allah razı olsun hepinizden kızlar annem bile bukadar dua ettiğini sanmıyorum allah sizlerede en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin ..:26:
kızlar yasin okumakta hem fikiriz galiba...
41 yasin okuyoruz ozaman...
herkes kaç tane okuyacağını yazsın hemen bi liste yapayım...
biz sureleri okurken yeni gelenler eksikleri tamamlar...
hasta olanlarda yasin okusun...
hadi kızlar yazsın herkes kaç tane okuyacağını...
kızlar yasin okumakta hem fikiriz galiba...
41 yasin okuyoruz ozaman...
herkes kaç tane okuyacağını yazsın hemen bi liste yapayım...
biz sureleri okurken yeni gelenler eksikleri tamamlar...
hasta olanlarda fatiha okusun...
hadi kızlar yazsın herkes kaç tane okuyacağını...
hoşgeldin bebekim
canım 41 yasini tamamlayamayız ki ayetel kürsi ve fatiha okuyalım sonra okuduğumuz kadarını paylaşırız olurmu?
çok az kişiyiz bebekim ondan diyorum yanlış anlamayın.
canım yeni abdest alırsan olur yani bildiğim kadarıyla her namazda abdest yenilemek gerekiyor inşallah rabbim kabul ederyaa benim akıntım var dünkü işlemden dolayı acaba abdest tutarmı kızlar bilginiz varmı?
Ne okuyayaım ben?
baharcığım ben 3 tane yasin okudum onu listeye ekle devamını okuyunca yine yazarımhaklısın tatlım ama ne yapalım sayı önemli mi ki bukadar...
Kafam karıştı valla :44:
yaa benim akıntım var dünkü işlemden dolayı acaba abdest tutarmı kızlar bilginiz varmı?
ne okuyayaım ben?
haklısın tatlım ama ne yapalım sayı önemli mi ki bukadar...
kafam karıştı valla :44:
adet günün değilse özürlü sayılırsın ...abdest alıp aynı temizmiş gibi okuyabilirsin canım..namazlarınıda kılabilirsin ...akıntı olsa bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?