Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Peki ben niye bu kadar rahat ve mutluyum anlamadım daha önce eşim mikrotese olmadı nasıl bir duygu olduğunu bilmediğimden mi yoksa sonucunun güzel olacağına inandığım içinmi

Peki ben niye bu kadar rahat ve mutluyum anlamadım daha önce eşim mikrotese olmadı nasıl bir duygu olduğunu bilmediğimden mi yoksa sonucunun güzel olacağına inandığım içinmi

canım bu ameliyatı beklemek çok zor bi durum başımdan geçti çok iyi biliyorum.
ve kendim bekliyormuş gibi çok doluyum şuanda.
inşallah güzel haber alacağız. ama insan stres yapıyor işte.

allah seninde yardımcın olsun canım..
ne yapalım.
biz daha tüp bebek aşamasına geçemedik.
daha sperm bulunmadı bizde.
ama sende üzülme 3.cüde daha iiyi olur inş..sana sıkı sıkı tutunur bebeklerin..

hepimizin durumu aynı olunca ne kadar iyi anlayabiliyoruz durumu değilmi??
offff..
ya ben bugün böyleysen haftaya napcam..
sakin olmalıyım ben..

aynen canım başına gelen biliyor anlıyor işte sen haftaya olacaksın onun heyecanı stresi var bizler daha önce başımızdan geçti onun stresi var. ortak noktamız aynı.
sen sakin olmalısın canım benim.
hele eşine heyecanını belli etme o stres yapmasın..

Aynen cnm bende 2 kere yaşadımm çook zorrr beklemekkk
aklıma o günler geldii kendimi onun yerine koydumdaaa offff:2::2::2:

istiyorum bebeğimi...
seni bekliyoruz...
bişeymi oldu..
çabuk yaz.
kalp krizi geçircem valla.

Kızlar ne yazıyor istiyorumbebeğimi inan kalp krizi geçiricem şimdi beklemek bu kadar zormuymuş bilemiyorum:18::18::18::18::18::18::18:

kızlar çıktı amaliyattan yarım saat kadar oldu spermden bi haberiz eşimin sancısı çok serum filan agrı kesici yaptılar getirdiklerinde kalbim duracaktı valla hemşireye cesaretimi topladım sordum sperm bulundumu acba diye ben bilmiyorum biz kapıdan alıp getiriyoruz dedi birazdan doktor gelicek dedi neyse giydirdi herşeyi halletti gittiler benimki çıkmadı heralde ses çıkmıyor deyip aglımaya başladı bende tabi amannnn ne diyecegimi bilmiyorum onada kendimemi yanayım onamı kaan hoca geldi geçmiş olsun filan dedi iyi ğeçti amaliyat dedi noldu çıktımı hocam dedim adamın ne çıkacak diye agzına bakıyoruz daha belli degil 3-4 saat sonra belli olur dedi bu gece hastanedeymişiz yarın sabah ben gene gelicem dedi çıkarsa dondurulucak dedi bakılıyormuş amannn ne bileyim çıkmadı demeyemi çekiniyorlar üzülüyoruz diye bilmiyorum eşim sesleri çıkmıyor çıkmadı heralde filan diye morelini bozuyor biyandan kıvranıyor valla kafam patlıcak ikinci agrı kesici genede zom zom ediyor kafam offff allahım sabır ver ne diyeyim yardımcımız olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…