- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
inşallah mutluluk gözyaşındır biraz sonra güzel haber alırız umarımuf elimde olmadan gözlerim doluyo.
Allahım yardım et..
canım sizde ki sorun neydi spermleriniz donduruldumu pekii eşim ameliyatta iken bende çok sitres olmuştum zaman geçmiyor oooff çok zor günlerdi o günleri tekrar yaşamam inşlh diyemiyorum 3 ay sonra malesef yine yaşayacağım(
canım eşim 12-13 yaşlarında inmemiş testis ameliyatı olmuş.geçen sene mayısta umut tüp bebek merkezinde m.tese oldu 3 tüp sperm bulundu 3 de donduruldu 2 kere tüp bebek denedim malesef 2 side negatif sonuçlandı bu cumartesi negatif sonucumu aldım çok mutsuzum aslında1 tüp dondurulmuş sperm daha var bakalım para durumu da iyice zorladı bizi biraz para biriktirip son tüp spermide oyle kullanmayı düşünüyorum bulunan spermler hareketsiz olunca gebelik zor oluşuyormuş artık hakkımızda hayırlısı
uf elimde olmadan gözlerim doluyo.
Allahım yardım et..
uf elimde olmadan gözlerim doluyo.
Allahım yardım et..
ameliyata gitti dediği andan beri ben çok doluyum yaa
allahım yardım etsin yardımcısı olsun inşallah..
Benimde cnm ya gözlerim doluyoo düşündükçee
Peki ben niye bu kadar rahat ve mutluyum anlamadım daha önce eşim mikrotese olmadı nasıl bir duygu olduğunu bilmediğimden mi yoksa sonucunun güzel olacağına inandığım içinmi
allah seninde yardımcın olsun canım..canım eşim 12-13 yaşlarında inmemiş testis ameliyatı olmuş.geçen sene mayısta umut tüp bebek merkezinde m.tese oldu 3 tüp sperm bulundu 3 de donduruldu 2 kere tüp bebek denedim malesef 2 side negatif sonuçlandı bu cumartesi negatif sonucumu aldım çok mutsuzum aslında1 tüp dondurulmuş sperm daha var bakalım para durumu da iyice zorladı bizi biraz para biriktirip son tüp spermide oyle kullanmayı düşünüyorum bulunan spermler hareketsiz olunca gebelik zor oluşuyormuş artık hakkımızda hayırlısı
hepimizin durumu aynı olunca ne kadar iyi anlayabiliyoruz durumu değilmi??
offff..
ya ben bugün böyleysen haftaya napcam..
sakin olmalıyım ben..
CANIM KUSURA BAKMA BİRAZ GEÇ OLDU AMA YİNEDE ARAMIZA HOŞGELDİN İNŞALLAH SENDE GÜZEL SONUÇLAR ALARAK BEBİŞİNLE BU TOPİĞE VEDA EDERSİN.RABBİM HAKKINIZDA HAYIRLISINI VERSİN .SEN AMA BİZDEN DAHA ŞANSLISIN EN AZINDAN EŞİNDE SPERM BULUNMUŞ VE DONDURULMUŞ SPERMİNİZ VAR.BAK BİREBİR ŞAHİT OLUYORSUN BİZİM OLAYIMIZA BİZLER TEK YÜREK ARKADAŞIMIZIN EŞİNDE SPERM ÇIKMASI İÇİN DUA EDİP HEYECANA KAPILIYORUZ.İNŞALLAH GÜZEL HABERİNİ ALINCADA HALAYLARA BAŞLIYCAZ.ALLAH'IN İZNİYLE.CANIM İNŞALLAH BİR DAHAKİ DENEMENDE SENDE BEBİŞİNE KAVUŞURSUNcanım sizde ki sorun neydi spermleriniz donduruldumu pekii eşim ameliyatta iken bende çok sitres olmuştum zaman geçmiyor oooff çok zor günlerdi o günleri tekrar yaşamam inşlh diyemiyorum 3 ay sonra malesef yine yaşayacağım(
canım eşim 12-13 yaşlarında inmemiş testis ameliyatı olmuş.geçen sene mayısta umut tüp bebek merkezinde m.tese oldu 3 tüp sperm bulundu 3 de donduruldu 2 kere tüp bebek denedim malesef 2 side negatif sonuçlandı bu cumartesi negatif sonucumu aldım çok mutsuzum aslında1 tüp dondurulmuş sperm daha var bakalım para durumu da iyice zorladı bizi biraz para biriktirip son tüp spermide oyle kullanmayı düşünüyorum bulunan spermler hareketsiz olunca gebelik zor oluşuyormuş artık hakkımızda hayırlısı
allah seninde yardımcın olsun canım..
ne yapalım.
biz daha tüp bebek aşamasına geçemedik.
daha sperm bulunmadı bizde.
ama sende üzülme 3.cüde daha iiyi olur inş..sana sıkı sıkı tutunur bebeklerin..
CANIM KUSURA BAKMA BİRAZ GEÇ OLDU AMA YİNEDE ARAMIZA HOŞGELDİN İNŞALLAH SENDE GÜZEL SONUÇLAR ALARAK BEBİŞİNLE BU TOPİĞE VEDA EDERSİN.RABBİM HAKKINIZDA HAYIRLISINI VERSİN .SEN AMA BİZDEN DAHA ŞANSLISIN EN AZINDAN EŞİNDE SPERM BULUNMUŞ VE DONDURULMUŞ SPERMİNİZ VAR.BAK BİREBİR ŞAHİT OLUYORSUN BİZİM OLAYIMIZA BİZLER TEK YÜREK ARKADAŞIMIZIN EŞİNDE SPERM ÇIKMASI İÇİN DUA EDİP HEYECANA KAPILIYORUZ.İNŞALLAH GÜZEL HABERİNİ ALINCADA HALAYLARA BAŞLIYCAZ.ALLAH'IN İZNİYLE.CANIM İNŞALLAH BİR DAHAKİ DENEMENDE SENDE BEBİŞİNE KAVUŞURSUN
teşekkürler arkadaşlar inşallah herkes mutlu sona çabuk ulaşır
aynen canım başına gelen biliyor anlıyor işte sen haftaya olacaksın onun heyecanı stresi var bizler daha önce başımızdan geçti onun stresi var. ortak noktamız aynı.
sen sakin olmalısın canım benim.
hele eşine heyecanını belli etme o stres yapmasın..
Aynen cnm bende 2 kere yaşadımm çook zorrr beklemekkk
aklıma o günler geldii kendimi onun yerine koydumdaaa offff:2::2::2:
Peki ben niye bu kadar rahat ve mutluyum anlamadım daha önce eşim mikrotese olmadı nasıl bir duygu olduğunu bilmediğimden mi yoksa sonucunun güzel olacağına inandığım içinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?