Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım eşinede sanada geçmiş olsun sanırım parça alıp patolojiye gönderdiler inşallah sonucu güzel çıkar iyi düşünelim iyi olsun .bence çıkan yuvarlak hücreler vardıya onları teste gönderdiler sperm olup olmadığını anlamak için inşallah dualarımızdasın rabbim yüzünüzü güldürsün

canım benimm dua et bol bol.
iyice inceliyorlardır 3-4 saat sonra güzel şeyler söylerler inşallah. eşini sakinleştir canım.
kıyamam ya çokmu ağrısı var.
allah sabır versin dayanma güücü versin ağrılar hemen geçsin inşallah. sende stres yapma bitanem.
allah yardımcın olsun..dualarım seninle bitanem

Ah cnm benim yaa sıkma canını hemen bizimde ilk tesemizde çıkmadı dediler 1 kaç saat sonra aradılar bulduk diye embiriolog o dokuyu iyice parçalamış
incelemişş öyle bulmuşş sizinkinidee bakacaklar belkide allah sabır versin cnmm ya

canım hemen üzmeyin kendinizi belki de yıkama işleminden geçiyordur spermleriniz inclenip size öyle haber verecekleridir inşallah hayırlı şekilde sonuç alırsınız

uffff....
ya inşallah alınan parçalrdan çıkar canım ya..
çok üzüldüm..inanki..
kaç saattir ağlayarak yazmanı bekliyorum güzel şeyler...
artık iyice koyverdim.
eğer çıktı deseydin hemen eşimi arayıp söyleyecektim.
Allah eşine de sana da sabır versin bi tanem...

cnm aynısını bende yaşadım eşim ameliyattan çıktı hemşirelere yalvarıyorum bişi demiyorlar dr çağıracak sizi dedi eşim uyuyormu kaan bey beni çağırdı ve herşeyin normal olduğunu sonucun akşama yada yarın saat 10 gibi belli olur dedi yani patolojiye gönderiyolar orada inceleniyor eğer bulunmazsa ertesigüne kadar bekletiliyormuş canlanma olurmu diye bize öyle söylemişlerdi inşlh hayırlısı ile çıkar cnm sıkma canını içini ferah tut ben çok gerilmiştim ve ağlamaktan gözlerim yumulmuştu((( inşlh çıkar...

offff bilmiyorum vck inşallah iyi bişey derler bana çıkmadı gibi geliyor olsa hemen görülmezmiydi esesli sizi mikrotese yapıldıgında hemen belli oldumu çıkıp çıkmadıgı önceki tesede doktor hemen gelmişti yok filan diye amannnnn..

yok canım bizimde ertesi gün söylemişlerdi 1 gün incelemişlerdi bizimkinide.
çıkan parçalara iyice bakıyorlar canım çıkar onlarda inşallah sen kalbini ferah tut.
bak flazk 1 saat sonra 11 tane çıkmış.sizdede çıkacaktır bitanem inşallah.

istiyorum bebeğimi çoook geçmiş olsun canım.hemen sonuç çıkmayablir daha laboratuarda inceleyecekler parçaları bölüp bakıcaklar.
hemen umutsuzluğa kapılmayın inşallah bulunacak hepimiz sizin için dua ediyoruz.

hoşgeldin canım çiçekler içinde ayrıyeten teşekkürler bunlarda sana

hoşbulduk canım biraz geç oldu ama kusura bakma bikgisayarın şarjı bitti elektrikler kesikti zaten..
canımcım kocişinle aran nasıl bakalım düzeldi herşey yolunda değilmi?

kusura bakma bebekim pcnin şarı bitti kapandı..
yok bebekim yavaş yavaşda yapma bak sancın olur sonra accık sabret bidenem iyileş yaparsın..

kızlar bişeyler yapalım istiyorum bebeğimi için dua okuyalım hemen..
dua hakkında fikri olan varsa paylaşsın hepimiz aynı duayı okuyalım hep bir ağızdan..

kızlar bişeyler yapalım istiyorum bebeğimi için dua okuyalım hemen..
Dua hakkında fikri olan varsa paylaşsın hepimiz aynı duayı okuyalım hep bir ağızdan..
canım ben yasin okudum eşi ameliyattayken ama isterseniz hep beraber 41 yasine tamamlayalım önümüzde 3,4 saatimiz var.

canım okuyalımda 41 e tamamlayabilirmiyizki?

Olsun bebekim sen içinden dua oku..
okuruz canımcım zaten beş dakikalık dua inşallah okuruz rabbim kabul eder ben hemen okumaya başlıyorum bahar geldi zaten o hemen sayı işni halleder allah'ın izniyle kim ne kadar okursa hemen ekleriz.

geçmiş olsun canım...iyi bak kendine de eşinede...koyverme öyle... biz elimizden geleni yaptık..inş. çıkar yaaa...nediyim . ayni şeyleri yaşadık daha dün gibi....birdaha cesaret edemiyoruz açıkcası..siz cesur çıktınız..

okuruz canımcım zaten beş dakikalık dua inşallah okuruz rabbim kabul eder ben hemen okumaya başlıyorum bahar geldi zaten o hemen sayı işni halleder allah'ın izniyle kim ne kadar okursa hemen ekleriz.

tamam canım bahar gelsin ayarlayalım..

kızlar duaların sayılı olması şart değil...bence şimdi herkes Ayetel kürsi fatiha ihlas felak nas surelerini ve bildiği dualarla dua edelim inş. rabbim kabul eder....şu ezanlar vaktinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…