Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ürün Özellikleri
Ürünümüzün Kullanım önerisi: Günde 2 defa 1 kapsül yemek öncesi veya sağlık uzmanınızın öngördüğü şekilde kullanılması tavsiye edilir.

Ürünümüzün Muhafaza Koşulları: Çocukların ulaşamayacağı, serin ve kuru yerde ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz. Direk güneş ışınlarından koruyunuz.

__ _________________

Bitki Adı: Tribulus Terrestris - Demir Dikeni
Bitkinin Latince Adı: Tribulus Terrestris
Bitkinin Bilinen Diğer Adları: Çoban Çökerten

Bu Bitki Hakkında Çıkan Çeşitli Yazı ve Alıntılar:
Demirdikeni (Tribulus terrestris); tek yıllık, çiçekli bir bitkidir. Dünyanın birçok yerinde doğal olarak yetişir. Genellikle bahçelerde yabani ot olarak bilinmektedir. Hindistan ve Afrikada bol miktarda yetişmektedir. Kökleri alkaloid, resin, azot ve sabit yağlar; meyveleri %5 yağ, peroxidase, diastase, az miktarda glikosid resin, proteinler ve inorganik maddeler içerir. Protein yüzdesi yaklaşık %10-11 civarında olup; altısı temel olmak üzere ondört amino asit içerir. Sap ve gövdesi nişasta, fructose ve sucrose açısından zengindir. Ayrıca carboline saponinler (harmine, harmaline, harman, tetrahydroharmine), steroidal saponinler (çoğunlukla furostanol) içermektedir.(1,4,5)

Kullanım amacı bazı kültürel farklılıklar gösterse de yıllardır Hindistan’da kuvvet verici (tonik), cinsel fonksiyonların düzenlenmesi, özellikle kadınlarda yumurtlamada destek, erkeklerde iktidarsızlığa karşı ve her iki cinstede cinsel istek arttırmaya yardımcı olarak kullanılmaktadır. Yakın zamanda fitness, zindelik ve canlılık artıcı özellikleri sporcu, atlet ve vücut yapıcıların dikkatlerine sunulmuştur. Demirdikeni ayrıca değişik kültürlerde anti-inflamatuar, anti-artrit, bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi için de kullanılmaktadır.(1,2)

Yapılan araştırmalara göre; demirdikeni vücudumuzda özellikle karaciğer tarafından belirli hormonları üretmek için kullanılan temel yağ asitlerinin (EFA) emilimini kolaylaştırmaktadır. Demirdikeni, testesteron seviyesini LH seviyesini arttırmaya yardımcı olur. Bağımsız çalışmalar demirdikenini testesteron seviyesini yükseltmek, normal seviyesini korumak ve kas gelişimini desteklemek için önermektedirler. Testesteron, erkeklerin güçlü fiziklerini, kaslarını ve hatta vücutlarındaki yağ miktarını bile ayarlayan bir hormondur.( 1,2, 3,5,6,7,8)

Bu bitkinin kullanımına ait Genel Uyarı:
Hamile kadınların ve 12 yaş altındaki çocukların bu ürünü bir hekim gözetimi altında kullanmaları önerilir.

GNC ürünleri vitamin mineral takviyesi. Zaten bu ürünleri normalde herkes kullanabilir. Ama özellikle sperm kalitesi için bazı ürünler var. Mesela benim forumlardan okuduğum Arginmax ,L-Carnitine, Balık Yağı , E Vitamıni yani bunlar sperm için gerekli olan vitamin ve mineraller. Doktorlarda Arginmax ı tavsiye ediyorlar. ınternetten aratabilirsin....

Bitkisellerin açıkçası zararlarını pek bilmiyorum biz daha bi kere tahlil yaptırdık bitkisellerden sonra bir daha yaptırırsak bayram sonrası o zaman anlıcaz faydası zararı var mı.. Ama yine buradan okuduklarımla ve diğer forumlardan Çakşır Kökü hormonal dengeyi bozuyormuş ama diğerleri için öyle bişey duymadım. Ben ayırca Kars'tan halis bal ve polen getirticem ama zamanını bekliyorum onları da karıştırıp içiçek eşim. ınşallah faydasını görürüz. ınsan araştırdıkça daha çok buluyor inşallah şifa olur bizlere ....

espori canım şimdi 80 kapsül varmış içinde ben 60 diye yanlış hatırlamışım :) yani 2,5 ay a tekabül ediyor demir dikenini kullanalı mesela yine GNC antioxidant ı da kullanıyor eşim onu da 3 aydan sonra kullanmak fayda yerine zarar sağlarmış başka bir yerde okudum. Ben diyorum ara vereyim bir ay falan sonra yine demir dikenine başlıyayım zaten öbür şeyleri kullanmaya devam ediyor ....

sayes canım beni korkuttun benim eşim çakşır kökü içmişti fsh düşürdügünü duymuştum??

cok sagolun arkadaslar destek oldugunuz icin,olayin ilk sokuyla kotu olmustum Allaha hamdolsun simdi iyiyim.iyikide bu forum var burdaki arkadaslar var tabi keske boyle problemlerimiz olmasaydi....

sayes canım beni korkuttun benim eşim çakşır kökü içmişti fsh düşürdügünü duymuştum??

caksir hakkinda bende birsuru sey duydum :bazilari cok iyi diyo,bazilari kotu diyo yani 1.5 ay kadar kullandik ama hep supheyle,bizim fsh cok yuksek cikti oyuzden kullanmayi biraktik bu hafta.
ben tribulusu da biraktirdim esime,belki hormonlari oyukseltmissdir diye..

canım ben de diğer forumlardan falan okuduklarımı aktardım. Kulağımıza küpe olsun diye. Belki herkese aynı etkiyi göstermez ben de daha önce DİSKORİDES diye bir marka vardı onun çakşır tabletini alacaktım ama sonra okuyunca forumlarda vazgeçtim. Zaten yeterince şey kullanıyor diye.. bir de doktora gitmeden hormonları belki etkiler diye... Ama canım belki de senin eşini kötü etkilememiştir kişiden kişiye değişebilir belki.. üzülme lütfen...

demir dikeni (tribulus) testestorun yükseltiyor başka hormonlarla alakası var mı bilmiyorum. Sporcular kas yapmak için de bu bitkiyi veya tabletlerini kullanıyorlar diye biliyorum...

günaydın bacılar nasılsınız bugün bakalım benim moral yine sıfır bi akrabamız da hamileymiş onun hamile olduguna üzülmedim aaksine sevindim ama bana bu defa daha cok sorular sorulacak diye üzülüyorum.sanki rabbim sınava cekiyomuş gibi cevremdekiler sırayla hamile kalıyo bende anlamıyorum bu iş nasıl oluyo.

benim moral de sifir.benimde cevremde herkes hamile.ben uzuluyorum nened ben hamile degilimdiye. evet cok utaniyorum bu kadar bencil oldugum icin ama elimde degil.yani eger dikkat ettiyseniz o kadar cok hamile var ki aklim sasiyor.

butun okuyan bayanlara sesleniyorum.onumuzdeki aylarrda tedaviye baslayacam. lutfen dualariniz esirgemeyin.buna ihtiyacim var. benim icin dua edin.:Saruboceq::Saruboceq: bende sizler icin dua ediyorum:Saruboceq::Saruboceq:

sayes canım üzülmedim zaten içmiyoruz artık bıraktık evet demirdikeni bizim testresteronu yükseltmişti...

bence başkasının hamile oldugunu ögrenmek bencillik degil kendimizin olmadıgı bi kez daha aklımıza geldigi için böyle oluyo canım benim ne yapalım rabbim sabrımızı bol versin inşallah

bence başkasının hamile oldugunu ögrenmek bencillik degil kendimizin olmadıgı bi kez daha aklımıza geldigi için böyle oluyo canım benim ne yapalım rabbim sabrımızı bol versin inşallah

hayatim boyunca hep sukretttim vehic kiskanmadim diyordum ki hersey insanicin olabilr
ama simdi o kadar kiskancim ki anlatamam. cocuklara bile yaklasamiyorum zannediyorum ki onlari sevmeye bile hakkim yok. amannnnnnnnbu da bizim kaderimz napalim

Ben ilk öğrendiğimizde yani yaklaşık 2 ay oldu çok kötü oldum şoka girdim hepimiz gibi... Bu 1 hafta falan sürdü. Ama Allah içime öyle bir his verdi ki artık hiç kafama takmıyorum. Araştırıyorum sizlerle paylaşıyorum ama içimde bir sıkıntı yok. Annem biliyor sadece bizim durumumuzu o bile benim rahatlığıma şaşırıyor beni tanıdığı için.

Çaresini elbette arıcaz Mevlam'a her gün kaç defa benim ve sizin için dua ediyorum. Çocukları o kadar çok severim ki, yeğenim var elimde büyüdü şu anda en iyi 2 yakın arkadaşımın çocuğu var onları da öyle çok seviyorum ki . Çocuklar için deli olan bir insanımdır zaten yengeç burcuyum anaç :)) Ama biliyorum ki, herşeyi tevekkül ile karşılamak dua dan ayrılmamak, her türlü kötü şeyden Allah'a sığınmak ve kaderimizi yaşamaktan başka çaremiz yok.. Allah herkesin muradını versin sesimizi duysun kendimiz için ve başkaları için ettiğimiz duaları geri çevirmesin inşallah...

neden çocuklara falan yaklaşırken böyle düşünüyosunki....çok iç karatıcı.....ve kadere küsmüş gibi oluyo..........aksine çocuklara hasretle sarılki özlemin artsın.sen özlemle dua ettikçe rabbim senin gönlünün muradını çabucak versin..........evet bunlar nasip işi....herkes hamile fakat bizde tık yok. bizlerde bununla imtihan ediliyoruz........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…