evet canım benim hayat biraz yoğun ev hanımıyım ama çevre geniş maşallah gelen giden eksik olmuyor....ben aslında kalabalığı sevmem genelde yanlız olduğum zamanlarda huzur bulurum eşim vardiyalı çalışıyor geceleri evde olmadığı zaman otururum uyumam yalnızlığın tadını çıkartırım .....misafir ağırlamayıda bol ikramıda severim elim biraz pratiktir değişik şeyler hazırlayıp sunmak çok hoşuma gider....bide ben zaten buranın yerlisiyim bütün çevrem ailem burda sen yurt dışındasın her ne kadar ailende olsa memleketteki çevrenin insanların tadını vermiyor....kaplıcaları bende severim ama sıcağı sevemiyorum elimde değil sanki vucudumu sıkıyolar daralıyorum bakalım ne yapacam nasıl dayanacağım allah bir kolaylık verir inşallahhhmerhaba harzem.
Ne güzel yogunsun zamanin nasil geçtigini görmüyorsun.
Kaplicalar iyidir ben severim sicak suyu sicak havayi.
çok sağol canım inşallah allahtan birşey olmazsa haftaya pazardan sonra geri evimde olacağım benim niyetim ramazan ayını evimde geçirmek ama kaynanamgilde ne yapacan evde sıcakta bize gel kal burda hep beraber olalım diyolar eşimde vardiyalı çalıştığı için ne iftarda ne sahurda yanımda olamayacak bende tam olarak kararsızım bakalım zaman neyi gösterecekHarzem ohh sıcak suyu bende çok severim canım sana yogun günlerinde kolaylıklar diliyorum çabuk dön aramıza.
inşallah canım şifamızı buluruz...........allahım büyük dertler veripte bizlere derman aratmasın dertlerimiz sıkıntılarımız bu kadar ufak olsun...insan üniversite hastanelerine gidince kendi derdini unutuyor bizim çocuk özlemimiz onların dertlerinin yanında sinek gibi kalıyor onları görünce zaten ben evlat hasretini bile gömüyorum allahtan sadece sağlık sihhat huzur istiyorum kendimi bencil gibi hissediyorum.....allah cümle kullarının yar ve yardımcısı olsun inşallahhhhslm canim bu aralar baya yogunsun
kaplicalarin ben de iyi oldugunu duydum.sen biraz knedini zorla canim.belki de sifan ordadir kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?