Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım espoir inşallah hepsi iyi çıkar... kalbimizi ferah tutalım. benim eşimde işi biraz yavaştan alıyor belki de doktorun daha kötü şeyler söylemesinden korkuyor. halbuki ben çok kötü şeyler çıkacağına inanmıyorum sanki Allah'tan çaresi var gibi doğuyor içime inşallah içime doğan olur. Öyle çok şey okudum ki,en umut verilmeyen insanların bile bebişleri olmuş, inşallah Allah bizlere de nasip edecek inşallah :))

insallah hepimize allah nasip edecek. çünki hepimiz hakediyoruz.
Ben kendimi bu uras içinde görünce neler yapiyorum hiç bos durmuyorum hep kosturuyorum. Emek sarfediyoruz.
Ben esimin azosperm oldugunu ögrendigimden beri hep aristiriyorum.
Simdilik 3 doktor gördüm. Daha 2 doktor görücez. En iyisini ariyorum esimin nerde rahat ederse orda tedavi olmasini istiyorum. Esim için en iyisini istiyorum.
Esimde korka korka gidiyor doktora. Ama ben ellinden tutup beraber gidiyoruz. Iyisiyle kötüsüyle.
Pozitif olalim umudumuzu kaybetmiyelim.
Hepimiz bir gün basaricaz ben inaniyorum.

Espoir tabii ki iyisiyle kötüsüyle yanlarında olucaz.. Allah korusun kötü bir hastalık olsa onların yanında olmayacak mıydık? Allah'a şükür ölümden başka herşeyin çaresi var.. Allah büyük bazen ben de düşündüğüm zaman aklıma hep daha kötüsü geliyor sonra diyorum ki bu sorun ne ki Allah'ın izniyle araştırıcaz, uğraşıcaz, başarıcaz inşallah :)))

hayırlı günler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr................ben yoktum kaçgünlerden beri.....eşim yoktu gelen giden tabi bende gezdim dün akşam geldi saırım rapor alırsa 12 gün evde biraz rahatsız bel kaslarında çekilme var ağrı yapıyor pazartesiye kaplıca otelinde yer ayırttırdık bir hafta orada kalacağız inşallah şifasını bulur tabi bende gireceğim dayanabilirsem geçen gittiğimizde dayanamadım sadece ayağımı sokup hemen çıkardım ben sıcağı pek sevmem hatta dayanamam eşim cehenneme gidince ne yapacan daha buradaki sıcağa dayanamıyosun diyo ama ne yapim nefesim daralıyo vucuduma bi sıkıntı düşüyo ama bu sefer dayanayım gireyim diyorum belki adet düzensizliğime iyi gelir araştırdım orayı dr onaylı kadın hastalıklarına çok iyi geliyomuş....bakalım kismet allahtan bir mani gelmezse gideceğiz pazartesi sabah erkenden çıkacağız .....şu günlerdede fazla giremeyeceğim eşimin kuzeninin düğünü var eşim sağdıç herşeyiyle o ilgilenecek yarından sonra oradayız gelincede yolculuk var ...çokkkkkkkkkkkk işim var çokkkkkkkkkkk

slm canim bu aralar baya yogunsun
kaplicalarin ben de iyi oldugunu duydum.sen biraz knedini zorla canim.belki de sifan ordadir kim bilir

merhaba harzem.
Ne güzel yogunsun zamanin nasil geçtigini görmüyorsun.
Kaplicalar iyidir ben severim sicak suyu sicak havayi.

kızlar bende azolu bir eş olarak dün emb.transferimi yaptırdım ve geldimmm şimdi inş. bekliyorum hayırlısı ile RABBıM sizlere de nasip eder inş. ben şu an zaten hamile sayılrıım dimiiii sonuçta içimdelerrrr

CANIM LAREM inşallah allah tamamına erdirir bol bol dinlen Allah büyük inşallah hayırlı haberlerini alırız çok sevindim canım :)

Harzem ohh sıcak suyu bende çok severim canım sana yogun günlerinde kolaylıklar diliyorum çabuk dön aramıza.

LAREM canım hadi gözün aydın arkadaşım inşallah 12 gün sonra burayı halaylarla süsleriz senin hamileliğini kutlarız.darısı bizlere inşallah...

kızlar nasılsınız larem canım tarnsferin nasıl gecti canım hangi yerde yaptırdın tüp bebegi biraz aydınlatırmısın

günaydın kızlar .harzemcim senle benden başka kimse yok .sen nasılsın yogun günler nasıl geçiyor...

merhaba harzem.
Ne güzel yogunsun zamanin nasil geçtigini görmüyorsun.
Kaplicalar iyidir ben severim sicak suyu sicak havayi.
evet canım benim hayat biraz yoğun ev hanımıyım ama çevre geniş maşallah gelen giden eksik olmuyor....ben aslında kalabalığı sevmem genelde yanlız olduğum zamanlarda huzur bulurum eşim vardiyalı çalışıyor geceleri evde olmadığı zaman otururum uyumam yalnızlığın tadını çıkartırım .....misafir ağırlamayıda bol ikramıda severim elim biraz pratiktir değişik şeyler hazırlayıp sunmak çok hoşuma gider....bide ben zaten buranın yerlisiyim bütün çevrem ailem burda sen yurt dışındasın her ne kadar ailende olsa memleketteki çevrenin insanların tadını vermiyor....kaplıcaları bende severim ama sıcağı sevemiyorum elimde değil sanki vucudumu sıkıyolar daralıyorum bakalım ne yapacam nasıl dayanacağım allah bir kolaylık verir inşallahhh
Harzem ohh sıcak suyu bende çok severim canım sana yogun günlerinde kolaylıklar diliyorum çabuk dön aramıza.
çok sağol canım inşallah allahtan birşey olmazsa haftaya pazardan sonra geri evimde olacağım benim niyetim ramazan ayını evimde geçirmek ama kaynanamgilde ne yapacan evde sıcakta bize gel kal burda hep beraber olalım diyolar eşimde vardiyalı çalıştığı için ne iftarda ne sahurda yanımda olamayacak bende tam olarak kararsızım bakalım zaman neyi gösterecek

slm canim bu aralar baya yogunsun
kaplicalarin ben de iyi oldugunu duydum.sen biraz knedini zorla canim.belki de sifan ordadir kim bilir
inşallah canım şifamızı buluruz...........allahım büyük dertler veripte bizlere derman aratmasın dertlerimiz sıkıntılarımız bu kadar ufak olsun...insan üniversite hastanelerine gidince kendi derdini unutuyor bizim çocuk özlemimiz onların dertlerinin yanında sinek gibi kalıyor onları görünce zaten ben evlat hasretini bile gömüyorum allahtan sadece sağlık sihhat huzur istiyorum kendimi bencil gibi hissediyorum.....allah cümle kullarının yar ve yardımcısı olsun inşallahhhh

buarada herkese hayırlı cumalar...rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine herkesin gönlündeki muradını versin inşallahhhhhhhh.............larem transferin hayırlı olsun canım inşallahhh rabbim bu sefer yüzünü güldürür hayırlısıyla hamile kalırsın çifter bebişlerin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…