canım benim senin adına çok üzüldüm alahım şifanı versin demekki kısmet buymuş canım üzülme inşallah bidaki sefr herşey yolunda gider.:Saruboceq:günaydın arkadaşlar,
uzun bi ayrılıktan sonra artık aranızdayım. malesef iyi haberlerle dönemedim. transferim olmadı.ohss olmamdan dolayı ertelendi. insanın başına hiç aklına gelmeyen şeyler oluyor. böyle olacağı aklımın ucundan bile geçmiyordu. yumutalarım yavaş büyüdü o yüzden ilaç dozum artırıldı sonrada e2 değerim birden yükseldi. öyle olucada yumurta toplamadan sonra karnımda sıvı toplanmaya başladı. eğer transferi yapar hamilelik oluşursa bı sıvı dahada artarmış hatta hayati tehlike bile varmış. mecburen benim eski sağlıma kavuşmam için erteledi. şimdi çok şükür iyiyim karnımdaki şişlikte indi. biran önce transfer gününün gelmesini bekliyorum. ama emriyolarımız donduruldu kalitelerinde düşüş oluyormuş, okadar emekten sonra böyle olmasına çok üzülüyorum ama vardır bunda da bi hayır diyorum.
bende ki gelişmeler böyle. sizler ne yaptınız yeni hamişlerimiz varmı aramızda.yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz güzel paylaşımlarınız olur inşallah.
canım üzme kendini ben dün kaan beye açık açık herşeyi yazdım teseyi felan oda bana okadar zamandan sonra fsh ın yükselmesinin kötü oldugunu igneleri kullanmaya başlamamızı soyledi yani canım bizimde durumumuz iyi degil zaten benim eşimde ikinciyi micro tese olmalı tesede bulunmamıstı.hayırlısı hepimiz için.ya arkadaslar ben ne yapicam psikolojim sifir yani
en kotusu bizde cikti bu rahatsizligin ya
keske bi tedavisi olsa demistik oda yok diyolar ya
cok caresizim
kaan bey ve emra bey ikiside tedavi imkansiz dedi
ya mikrotesede de bulunamazsa,ya cok kotuyum ,ben anne olamayacakmiyim,hic bir sansim yokmu,artik hayalde kuramayacakmiyim,hayat cok kotu ya cok acimasiz hep dert keder ,Rabbim yardim etsin cildiricam
size mikroteseden once bir ilac tedavisi onerdilermi bize ilac bile vermediler hormon tedavisi icin,bizim hormon seviyeeri yuksek
sizin hormonlar kac
bizde daha hic bir doktorla yuzyuze gorusemedik,ekimde turkiyeye gelmeyi planliyoruz ins,ama bilmiyorum hangi doktora geleyim,simdi maille soruyoruz doktorlara en azindan ilac alalim mikrotesedeki sansimiz arttin diye ama maalesef kaan beyde emre beyde durumumuzun ilaca musait olmadigini soyledi
yani cok kucuk bir sans Rabbim sonumuzu hayreylesin
Hayır ilaç tedavisi vermedi zaten benim eşim önce sigarayı bıraktı sonra bir takıp vit. kullanıyordu onuda emre bey vermedi biz araştırdık .
lamyay kendi bu kadar üzme canım. eşim micro tese olmadan önce bende o kadar ümitsizdimki kendimi çok yıpratmıştım. biz de bulunması çok düşük bi ihtimaldi. Ama Allahtan ümit kesilmiyor. inşallah sizde de bulunacak. her zaman dualarımdasınız canım. kader arkadaşlarımı nasıl unutabilirimki.
Cok sagol canim insallah rabbim umidimizi kaybettirmesin
insallah bizdede bulunur ,sizin kullandiginiz ilac kur birseyler varmiydi,mikroteseyi kim yapti
ben herkese soruyorumki bulunan arkadaslara bizde onlarin gittigi doktorlara gidelim
merhaba arkadaslar
emre beye mesaj atmistim esimin test sonuclarini oda negatif cevap verdi:cevabi su:....
Sizin ilaçla tedavi olanağınız bugünkü tıbbi şartarda mümkün değil. Eğer sizin durumunuz uygunsa sperm bulmak için mikro TESE operasyonu denenebilir. İlk ameliatınızdan 6 ay geçmiş olması gerekir.
Saygilarimla,
Dr. Emre Bakircioglu
günaydın arkadaşlar,
uzun bi ayrılıktan sonra artık aranızdayım. malesef iyi haberlerle dönemedim. transferim olmadı.ohss olmamdan dolayı ertelendi. insanın başına hiç aklına gelmeyen şeyler oluyor. böyle olacağı aklımın ucundan bile geçmiyordu. yumutalarım yavaş büyüdü o yüzden ilaç dozum artırıldı sonrada e2 değerim birden yükseldi. öyle olucada yumurta toplamadan sonra karnımda sıvı toplanmaya başladı. eğer transferi yapar hamilelik oluşursa bı sıvı dahada artarmış hatta hayati tehlike bile varmış. mecburen benim eski sağlıma kavuşmam için erteledi. şimdi çok şükür iyiyim karnımdaki şişlikte indi. biran önce transfer gününün gelmesini bekliyorum. ama emriyolarımız donduruldu kalitelerinde düşüş oluyormuş, okadar emekten sonra böyle olmasına çok üzülüyorum ama vardır bunda da bi hayır diyorum.
bende ki gelişmeler böyle. sizler ne yaptınız yeni hamişlerimiz varmı aramızda.yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz güzel paylaşımlarınız olur inşallah.
caneylom sağol tavsiyelerin için arkadaşım. beslenmeme çok dikkat etmem gerekiyormuş. doktorumda protein ağırlıklı beslenmemi söyledi kansızlık var bende demir vitaminide alıyorum. inşallah transfer zamanına iyice toparlarım kendimi.
sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor. herşey yolundadır inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?