Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kociş uyudu kaldım yalız başıma kuşumuzda aynasına ayağını sıkıştırdı zar zor çıkardım onuda.
cik cik deli gibi öttü
siz napıyonuz bakalım kimse kalmamış

kociş uyudu kaldım yalız başıma kuşumuzda aynasına ayağını sıkıştırdı zar zor çıkardım onuda.
Cik cik deli gibi öttü
Siz napıyonuz bakalım kimse kalmamış
maşallah kocanda başı boş kaldı uyusun da büyüsün
Kıyamam nasıl becermiş iyi bari kurtarmışsın.ben çok korkarım hayvanlardan sıcak sıcak içim ürperiyor.bende camımın önüne ekmek koyuyordum martılar kargalar güvercinler gelip yiyordu.geçen gün unuttum koymayı baktım kuşlar cama vuruyor bende kaynanam birşey silkeliyor sandım birde ne göreyim camımın önünde kuşlar ekmek bekliyor.onlara diyorumki siz gidin ben size ekmek koyarım orda beklerseniz ben sizden korkarım ekmekte vermem.o sırada eşim geldi sen kendi kendinemi konuşuyorsun diyor.yok dedim kuşlarla konuşuyorum baksana korkmuyorlar camın önünde ekmek vermemi bekliyorlar dedim.neyseki kocam verdi.ama artık görevimi unutmuyorum onlar gelmeden hemen ekmeklerini hazırlıyorum

adetim gecikeli 4 gün oldum cnm adetten önce ilaçlara başlamama dr izin vermedi hamilelik riskine karşı acaba başlasammı ki bilmiyorum ki...

geçmiş olsun canım.
ihmal etme kullan ilaçlarını. mayısa kadarda bişeyin kalmaz inşallah.
allah yardımcın olsun canım..

saol cnm allah razı olsun inşlh seninde yaran tekrarlamaz birdaha sağlıcakla bebeklerimize kavuşalım..

Geçmiş olsun cnmm

tedaviye başlayana kadar düzelir inş..

inşlh cnm ek çabam bunun için zaten...

evt baharcığım bende duymuştum çok etkili olduğunu bu akşamdan denemeye başlıyorum bakalım inşlh bende de sorun çıkmaz normalde soğanı severim ama suyu nasıl bişi bilmiyorum saolasın cnm seninde gözün aydın kocan gelmiş bütün ayrılıklar böyle tatlı ayrılıklar olsun cnm..

Deniz canım çok geçmiş olsun soğan suyunu dene mutlaka kaybedecek hiçbişey yok.Tadı kötü ama ben içiyorum 13gündür tıka burnunu iç gitsin.Ben de çikolata kistinden dalayı içiyorum

o nasıl bişi cnm çok geçmiş olsun inşlh sende tez zaman da bu dertten kurtulursun...

bende dokunamıyuorum çırpışınca hele hiç dokunamıyorum canım.
kaçıncıyı takılıyor valla kendi çırpınarak hallediyor
öğrendi yapmasını.
valla ya kociş uyudu kaç gündür geç yatıyo erken kalkıyor canım. bugün uyu bari dedim.

Denizbulut canım geçmiş olsun inşallah tedavinden önce iyileşirsin doktorlar en iyisini biliyorlar.bendaha önce maydanoz suyunuda duymuştum iltihap sökücü olduğunu.ama bir an evvel tedavini olda bari azoyu yenelim derken kendi sıkıntılarımız eklenmesin.kendine çok iyi bak bebişinin sana sıkı sıkı tutunması için bu çok önemli

tatlım facein açık değilmi tenhada buluşalım mavişim

kızlar ben geldim yemeği yedikten sonra tv izliyorduk...
kocişim kucağımda uyudu kaldı
kocişi yatırdım bende yanınıza geldim
nasılsınız bakalım ??

amanda aman hoşgelmiş çiçekleri sulamayamı geldi kocişin soldurmasın sakın.istiyorumbebeğimi yokya ben söyleyeyim dedim

istiyorumbebeğiminin sayesinde topiğimiz bi tabire daha kavuştu
"kadınlar çiçektir sulanması lazım"
kocişim çok yorgunmuş uyudu kaldı

sen yine de hoşgeldin arkadaşım inşallah tez zamanda eşin şifa bulur ve siz de bebişinize kavuşursunuz.
hoşbulduk arkadaşlar,hepinize çok teşekkür ederim,uzun uzun cevaplamışsınız...Güzel dileklerinize amin diyorum,inş hepimizin kucağı dolar..forumu önceden biliyordum üyeydim,burayı da bulmak zor olmadı çok şükür..bundan sonra daha sık girerim inş..
flzask,eseslim inş bidahakine hayırlısıyla bulunur canlarım..
efulum,sen de yeni sayılırsın arkadaşım, inş emekleriniz boşa çıkmaz..biz de kaan hocayı düşünüyoruz,bi testleri yaptıralım da..
bahar85,canım inş bidahaki ay daha çok çıkar,çok sevindim,eşine de çok geçmiş olsun,hastalığı atlattı inş değil mi?
hmtnzl,salı günü ameliyatınız inş çok iyi geçer canım,rabbim yardımcınız olsun..
Biz de yarın 2.spermiogram sonucunu alıcaz,bizim ilkinde hacmi de çok düşüktü,bakalım hayırlısı inş..

tamm bebekimm benim inşallah ellerinden o lezettli yemeklerinden nasip olur.
arayı açmam canım benim.
kocişinin hasreti geçsin yemeğe gelirm

bekliyorum ona göre sonra geç kalırsan darılırım bebekim

hadi gözün aydın bebekimm.
güzel bir vakit geçerin kocişinle

saol bebekimm valla bugün için pek vakit geçiremedik...
ama bundan sonra bütün günler bizim değil mi

cik cik deli gibi öttü
siz napıyonuz bakalım kimse kalmamış

kıyamam bende sendenim bebekimmmm bak duydum sesini geldim
kuşunuzda ne yaramazmış bebekimm
kendi kendine iş mi çıkarıyor haylaz

aaaa kociş uyudumu bebekimm.
tüh tühhh
neyse canım evini özlemiştir.
benimkide uyuyor yanımda

evet bebekimm kucağımda uyudu kaldı
yle durdum biraz sonra kıyamadım yatağa yatırdım geldim...
ee bende hemen sizin yanınıza tabi

inşallahh canım bulunur.
hadi canım hayırlısı inşallah testinizde bol bol sperm çıksın inşallah..
allah yardımcınız olsun.
her zamn beklriz buraya canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…