yok canım kısmetse yarın göstericem
ayy bende de var bu unutkanlık napcaz bilmiyom
CANIM HADİ İNŞALLAH YARIN SENDE GÜZEL HABERLER VERİRSİN BİZE HALAYIN SONU GÖRÜNMEZ.UNUTKANLIĞIMIZIDA GEÇİRECEK BİRŞEY VAR.BOL BOL SPERM BULUNUNCA EŞLERİMİZDE ŞOKA GİRERİZ BÖYLECEDE KAYBETTİĞİMİZ HAFIZAMIZ YERİNE GELİR.AKLIMA KOMŞUMUN BİR LAFI GELDİ EN İYİ YÜZ KREMİ EŞLERİNİZİN SPERMİDİR.ONU YÜZÜNÜZE SÜRÜN YÜZÜNÜZ İPEK GİBİ OLUR DEMİŞTİ.BENDE BULDUKTA KREM YAPMAMIZ EKSİK KALMIŞTI DEMİŞTİM.HEY ALLAH'IM MİLLET BOL BULMUŞ NERESİNE SÜRECEĞİNİ ŞAŞIRMIŞ
canım ben eşime sabah aç karnına veriyorum ama diğer arkadaşlar nasıl kullandırıyor hatırlamıyorumcnm ya keçibonuzu tozunu su veya sütle içiriyozya sabah akşammıydı ya ben unuttum varmı bilen ne kadar süre kullancaktık
eseslim canım senin zonklamalar noldu geçti mi?
maşallah kocanda başı boş kaldı uyusun da büyüsünkociş uyudu kaldım yalız başıma kuşumuzda aynasına ayağını sıkıştırdı zar zor çıkardım onuda.
Cik cik deli gibi öttü
Siz napıyonuz bakalım kimse kalmamış
gecmıs olsun cnm benım tup bebek zamanına kadar bı seyıon kalmaz korkma ama ılac falan neyse ıhmal etme tatlım
ıstıyorum bebeıgımın 3 veya 4 saate kadar sonuc bellı olacakmıs inşşllh hayırlı haber verır bızlere:18::18::18::18::18:
geçmiş olsun canım.
ihmal etme kullan ilaçlarını. mayısa kadarda bişeyin kalmaz inşallah.
allah yardımcın olsun canım..
Geçmiş olsun cnmm
tedaviye başlayana kadar düzelir inş..
merhaba canım çok geçmiş olsun...
inş mayısa kadar kurtulursun sıkıntından...
ilaçlarının yanında soğan suyunuda kullanabilirsen iyi olur canım...
başka topikte okumuştum çok ciddi iltihabı soğan suyu 1 ayda kurutmuş dr bile şaşırmış...
gerçekten faydası olduğunu deneyen kişilerle kanıtlanmış...
ama çok kötü bi tadı varmış...
içebilirsen inş onunda yardımıyla daha çabuk atlatırsın...
Deniz canım çok geçmiş olsun soğan suyunu dene mutlaka kaybedecek hiçbişey yok.Tadı kötü ama ben içiyorum 13gündür tıka burnunu iç gitsin.Ben de çikolata kistinden dalayı içiyorum
yok canım kısmetse yarın göstericem
ayy bende de var bu unutkanlık napcaz bilmiyom
CANIM HADİ İNŞALLAH YARIN SENDE GÜZEL HABERLER VERİRSİN BİZE HALAYIN SONU GÖRÜNMEZ.UNUTKANLIĞIMIZIDA GEÇİRECEK BİRŞEY VAR.BOL BOL SPERM BULUNUNCA EŞLERİMİZDE ŞOKA GİRERİZ BÖYLECEDE KAYBETTİĞİMİZ HAFIZAMIZ YERİNE GELİR.AKLIMA KOMŞUMUN BİR LAFI GELDİ EN İYİ YÜZ KREMİ EŞLERİNİZİN SPERMİDİR.ONU YÜZÜNÜZE SÜRÜN YÜZÜNÜZ İPEK GİBİ OLUR DEMİŞTİ.BENDE BULDUKTA KREM YAPMAMIZ EKSİK KALMIŞTI DEMİŞTİM.HEY ALLAH'IM MİLLET BOL BULMUŞ NERESİNE SÜRECEĞİNİ ŞAŞIRMIŞ
ay ne güldüm Allah iyiliğini versin
onu da ilk defa duydum yani.
iyi canım sevindim geçmesinegeçti canımcım.
kasıklarımda ağrı var sadece. ama oda çok değil.
geçti yani çok şükür canım
bi daha yara mara olmaz inşallah.
canlarım ben çıkıyorum Allaha emanet olun
maşallah kocanda başı boş kaldı uyusun da büyüsün
Kıyamam nasıl becermiş iyi bari kurtarmışsın.ben çok korkarım hayvanlardan sıcak sıcak içim ürperiyor.bende camımın önüne ekmek koyuyordum martılar kargalar güvercinler gelip yiyordu.geçen gün unuttum koymayı baktım kuşlar cama vuruyor bende kaynanam birşey silkeliyor sandım birde ne göreyim camımın önünde kuşlar ekmek bekliyor.onlara diyorumki siz gidin ben size ekmek koyarım orda beklerseniz ben sizden korkarım ekmekte vermem.o sırada eşim geldi sen kendi kendinemi konuşuyorsun diyor.yok dedim kuşlarla konuşuyorum baksana korkmuyorlar camın önünde ekmek vermemi bekliyorlar dedim.neyseki kocam verdi.ama artık görevimi unutmuyorum onlar gelmeden hemen ekmeklerini hazırlıyorum
iyi canım sevindim geçmesine
GÜLE GÜLE CANIM İNŞALLAH BU NEŞEN YARINDA DEVAM EDER HALAY ÇEKİCEZ GİT DİNLEN CANIMCIM
ay ne güldüm Allah iyiliğini versin
onu da ilk defa duydum yani.
iyi canım sevindim geçmesine
saol cnm allah razı olsun inşlh seninde yaran tekrarlamaz birdaha sağlıcakla bebeklerimize kavuşalım..
tatlım facein açık değilmi tenhada buluşalım mavişimbende dokunamıyuorum çırpışınca hele hiç dokunamıyorum canım.
Kaçıncıyı takılıyor valla kendi çırpınarak hallediyor
öğrendi yapmasını.
Valla ya kociş uyudu kaç gündür geç yatıyo erken kalkıyor canım. Bugün uyu bari dedim.
kızlar ben geldim yemeği yedikten sonra tv izliyorduk...
kocişim kucağımda uyudu kaldı
kocişi yatırdım bende yanınıza geldim
nasılsınız bakalım ??
amanda aman hoşgelmiş çiçekleri sulamayamı geldi kocişin soldurmasın sakın.istiyorumbebeğimi yokya ben söyleyeyim dedim
merhaba tatlım.
hoşgeldin.
geçen sene bu zamanlarda biizde sizle aynı durumdaydık.
Allah kimseye yaşatmasın bundan sonra.o günleri atlattık çok şükür.
bizim hormonlarımız falan herşey normal.
sadece sperm yok.
nedeni genetik olabilir dedi Kaan hoca.ama genetik testi inşAllah sperm bulunduktan sonra yaptıracağız.
bu arada topikteki hemen hemen herkes kaan aydosun hastası.
biz yaklaşık 6aydır ilaç tedavisindeyiz kaan hocada.
diğer drların tümü hemen ameliyat yani mikro tese dedi.
ama kaan hoca önce ilaç tedavisi uyguluyor.
belki normal yollardan çıkış olur diye.
ama malesef bizde hiç çıkış olmadı bu zamana kadar.
bizzde haftaya salı microtese ameliyatı olacağız.
işte benim hikayem böyle.
sormak istediğin herşeyi sorabilirsin..
Allah tedavinizin bi an önce güzel sonuçlanmasını nassip etsin inş...,
merhaba canım çok geçmiş olsun...
siz nekadar şanslısınız ki durumunuzu öğrenir öğrenmez azo ile ilgili tüm bilgilere ulaşmışsınız...
burasının sana çok iyi geleceğine emin olabilirsin...
ben kendimi tanıtayım sana...
3,5 senelik evliyim...
eşim biz evlenmeden önce lenf kanserine yakalandı ve 1 sene kemoterapi gördü va allaha şükür hastalığı atlattı...
tedavisi bittiten 1 sene sonra biz evlendik...
kemoterapinin infertiliteye yol açtığını biliyorduk ama bunu düşünmek istemedik...
evlendikten 1 sene sonra sperm testi yaptırdık ( tedavisi bittikten 2 sene sonra )
sperm sayısı 85,6 milyondu...
sonucu almaya gittiğinde dr daha önce kocişin anlattıklarını unutmuş oğlum sende bişey yok karın dra gitsin demiş
bu testi yaptırdığımızda eşimin hastalığı tekrarlamış meğer...
6 ay anlayamadı drları...
sonrasında öğrenildi ve tekrar bi tedavi süreci başladı...
bu defa daha ağır olduğu için ege üniversitesinde yatarak tedavi gördü...
kemoterapi, kök hücre nakli, radyoterapi hepsini aldı...
bizi tedavi öncesi sperm dondurma işlemi hakkında uyarmamışlardı...
kemoterapiye başlayınca bilgi verildi ozamanda zaten azosperm olmuştu...
1 sene sonra vücut kendini toparlar dediler...
martta 1 sene doldu ve hala sonuç 0...
ozamandan beri araştırıyordum bende...
en son burayı buldum ve kaan hocayla tanıştık...
ilk ayki tedavimiz sonucunda bikaç sahada 1-2 canlı sperm bulundu...
2. ay sonunda 1 hareketli spermimiz donduruldu...
şimdi 3. ayımızdayız inş buay daha da fazla çıkış olacak
kısa olmadı kusura bakma
inş sizinde tedavi sonrası herşey yoluna girer...
rabbim hakkınızda hayırlısını versin...
Sen yine de hoş geldin canım.Güzel diyelim güzel olsun her şey.Biz de durumumuzu 4ay önce öğrendik.Henüz Kaan Hocaya gitmedik 27sinde gidecez inşallah.Bu 4aylık süreçte de burdaki arkadaşların deneyimlerindin yararlandık.Senin vasıtanla tekrardan teşekkür ediyorum hepsine.Bizim FSH hormonu çok yüksek.Bakalım sonumuz nereye varacak.Allah Hakkımızda hayırlı olanı bebeklerimizi versin inşallah...
merhaba canım hoşgeldin ve allah şifa versin inşallah.
biizm burda derdimiz ortak hepimiz aynı dertle uğraşıyoruz çabalıyrouz.
inşallah en yakın zamnda bunun mükafatını alırız.
bizde geçen sene bu zamanlar öğrendik durumumuzu ve bizdede herhangi bir sebep yoktu nedn olduğu bilinmiyordu tıkanıklık labilir diye söylendi ve ameliyat olmamızı istediler. bizde tabi hiçbirşey bilmediğimiz için 2 ay içinde m.tese ameiyatını olduk ve sonuç olumsuz sonuçlandı sperm bulunamadı.
sonradan kaan hoca ile tanıştık ve yola devam eidyoruz. ve umudumuz var ilaçlar kullanıyoruz.
hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ank kaan aydosa gidebilrseniz onun fikrinide alırsanız çok iyi olur bence.
burda hepimiz nerdeyse kaan hocanın hastasıyız.
aramıza hoşgeldin canım sohbet etmek için her zamn biz buradayız.
sevincini üzüntünü paylaşırız. kaderdaşız biz burda
Merhaba arkadaşım, hoşgeldin aramıza ve en kısa zamanda kurtulursunuz bu sorundan inş. rabbim şifa versinn
cnm burdaki arkadaşların sorun aynııı hepimiz aynı şeyle mücadele deiyoruzz
bende 8.5 senelik evliyimmm..2007 yılında eşim tese olduu 11 sperm bulundu bana transfer yapıldı ama sonuç negatifti .6 ay sonra mikotese oldu ondada maalesef hiç bulunmadıı
bizim genetik testimizde bi sorun yok eşimin küçükken geçirdiği bi rahatsızlıkta yokk o zaman hormonlarda iyiydi ama içte sprem yokk yani sprem testinde hiç görmedik şimdiye kadar
inş. en kısa zamanda görmeyi umut ediyoruzz..ben burayı biraz geç buldumm siz daha başında burayı keşfettmen güzell gerçekten..inş. faydası olur cnmmm kurtulursunuzz
hoşbulduk arkadaşlar,hepinize çok teşekkür ederim,uzun uzun cevaplamışsınız...Güzel dileklerinize amin diyorum,inş hepimizin kucağı dolar..forumu önceden biliyordum üyeydim,burayı da bulmak zor olmadı çok şükür..bundan sonra daha sık girerim inş..sen yine de hoşgeldin arkadaşım inşallah tez zamanda eşin şifa bulur ve siz de bebişinize kavuşursunuz.
tamm bebekimm benim inşallah ellerinden o lezettli yemeklerinden nasip olur.
arayı açmam canım benim.
kocişinin hasreti geçsin yemeğe gelirm
hadi gözün aydın bebekimm.
güzel bir vakit geçerin kocişinle
kociş uyudu kaldım yalız başıma kuşumuzda aynasına ayağını sıkıştırdı zar zor çıkardım onuda.
cik cik deli gibi öttü
siz napıyonuz bakalım kimse kalmamış
aaaa kociş uyudumu bebekimm.
tüh tühhh
neyse canım evini özlemiştir.
benimkide uyuyor yanımda
hoşbulduk arkadaşlar,hepinize çok teşekkür ederim,uzun uzun cevaplamışsınız...Güzel dileklerinize amin diyorum,inş hepimizin kucağı dolar..forumu önceden biliyordum üyeydim,burayı da bulmak zor olmadı çok şükür..bundan sonra daha sık girerim inş..
flzask,eseslim inş bidahakine hayırlısıyla bulunur canlarım..
efulum,sen de yeni sayılırsın arkadaşım, inş emekleriniz boşa çıkmaz..biz de kaan hocayı düşünüyoruz,bi testleri yaptıralım da..
bahar85,canım inş bidahaki ay daha çok çıkar,çok sevindim,eşine de çok geçmiş olsun,hastalığı atlattı inş değil mi?
hmtnzl,salı günü ameliyatınız inş çok iyi geçer canım,rabbim yardımcınız olsun..
Biz de yarın 2.spermiogram sonucunu alıcaz,bizim ilkinde hacmi de çok düşüktü,bakalım hayırlısı inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?