Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
oh evin tertemizdir şimdi .eşine de koltukları ve salıları sildiricen ez zorları adamcaza bırakmışsın oh sefan olsun kız
evet canım geçen gün beni sinirlendirdi.eşim eve gelir gelmez kıyafetlerini değiştirirdi.dışarıda giydiği kıyafetle durmazdı o gün abisiyle bir güzel gelip yayıldılar koltukların üzerinde yiğeniyle birlikte elleriyle zeytin yediler.bende asla temizlemem yarın sen koltuk ve halıları sileceksin dedim.ben evi süpürdüm sildim oda bir zahmet halı koltuk silsin gerçi hayatında silmemiş ama karısını üzen adamın sonu böyle oluyor.

çok teşekkür ederim. amin inşallah hepimiz kucağımıza alırız. tabii sizler daha bilgilisiniz bu konuda benim bu kadar bilgim yok. süreç ve aşamalar çok endişelendiriyor beni. bir de çalıştığım için izin olayları zor oluyor. hayırlısı artık canım

amin canım inşallah cümlemizin
olsun canım önemli değil allah kolaylık versin canım çalışmak zor hele kışın daha da zor sıcacık yataktan kalmak
nursen canım ne oldu senin ultrason sonuçların daha doktora göstermedinmi?ay bugün herşeyi hatırlıyorum hafızam güçlenmiş

kızlar kocişim geldi
artık benim çıkmam gerekiyor...
hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum

canım çok haklısın. eşim de karşımda oturuyor. çok fazla çaktırmıyorum ona yazdığımı falan. kafaya taktığımı bilsin istemiyorum, sonra üzülüyor ve bu tüm hayatımıza çok kötü yansıyor. canım haklısın belki ben 7 spermle şanslı gibi duruyorum ama ben henüz hiç bir şey bilmiyorum bu konu hakkında . ancak buralardan araştırdıklarım işte. öğreneli bir ay oldu ve detaylı bir inceleme için ara yıl tatilini bekledik ( öğretmen olduğum için) aksi halde izin almak için herkesin öğrenmesi gerekiyordu. e birde bu saklama durumu çıkıyor ortaya. konuşamıyorsun rahatlayamıyorsun. sadece saklıyorsun. inşallah ben de 10 gün içinde detaylı muayene olacağım. detaylarını yazarım...

anladım canım zaten okullarda kapanıyor sen bundan sonra daha sık gel buraya biz sana yardımcı oluruz eşin yokken gelebilirsin bildiğimiz herşeyi seninle paylaşırız sen hangi şehirdesin

anladım canım zaten okullarda kapanıyor sen bundan sonra daha sık gel buraya biz sana yardımcı oluruz eşin yokken gelebilirsin bildiğimiz herşeyi seninle paylaşırız sen hangi şehirdesin

diyarbakırdayım canım ben. bu yıl tayin gibi bir durumda var. tedaviye başlarsam yarım kalır mı diye de düşünüyorum. binlerce soru işareti işte canım???????

Bende çıkıyorum kızlar bugün pc başaında çook kaldımm gözlerim ağrıyoo
sonra girerim belkiii

cnm ya keçibonuzu tozunu su veya sütle içiriyozya sabah akşammıydı ya ben unuttum varmı bilen ne kadar süre kullancaktık

tamm bebekimm benim inşallah ellerinden o lezettli yemeklerinden nasip olur.
arayı açmam canım benim.
kocişinin hasreti geçsin yemeğe gelirm

diyarbakırdayım canım ben. Bu yıl tayin gibi bir durumda var. Tedaviye başlarsam yarım kalır mı diye de düşünüyorum. Binlerce soru işareti işte canım???????
canım bence ne iş nede başka hiçbirşey senin bebek yapmanı erteleyecek bir sebebin olmasın .çünkü seneler geçtikçe zaman lehimize işliyor.daha sonra çocuksuzluk içimizde tamiri olmayan yaralar açıyor.varsın işin olmasın varsın aşın olmasın bu hiç bir zaman insanın içini acıtmaz ama mis kokulu evladın olmayınca dünya dönse boş.yaşın kaç bilmiyorum ama iş işten geçmeden bebeğin olması için elinden geleni yap.bizim aramızda da senin gibi öğretmen olan arkadaşlarımız var. Ama işten gelir gelmez bilgisayarın başına geçip eşleri için her türlü araştırmayı yapıyorlar.kusura bakma canım seni gaza getirmek istemem ama bizim henüz şerefine nail olamadığımız sperm size görünmüş kaybolmadan bebişinizi kucağınıza almanızı isterim.allah'a emanet olun.

nursen canım ne oldu senin ultrason sonuçların daha doktora göstermedinmi?ay bugün herşeyi hatırlıyorum hafızam güçlenmiş
yok canım kısmetse yarın göstericem

ayy bende de var bu unutkanlık napcaz bilmiyom
kızlar kocişim geldi
artık benim çıkmam gerekiyor...
hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum

oohhh hadi gözün aydın canım
kocişinle ilgilen bol bol
biz de seni seviyoruz canımcım
iyi bak kendine

hoşgeldin canım. allah şifa versin.
bizde o spermlerin birini bile göremedik.
inşallah bizde görebilirz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…