Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sizede afiyet olsun canım...
evet menülerimiz benziyor birbirine kopya mı çektim senden acaba
hazırlanacak herşey bitti tatlım...
fırındakilerde kociş gelene kadar pişerse herşey tamam
canım benim siz bi gelin ben size daha güzel yemekler yaparım

canım öncelikle hoşgeldin dikkatimi çektin aramıza yeni bir arkadaş gelmiş ama her halde sadec okumakla yetiniyor diye düşündüm.canım sen şanslısın çünkü hiç değilse eşinin sonucu sıfır çıkmıyor .belki okumuşsundur bugün eşi amelyat olana ve sperm çıkmasını dört gözle beklediğimiz ve tam 19 senelik evli bir arkadaşımız var.yani sperm çıkışı olmasada en azından ameliyatla testiste sperm aranıyor ve onunla tüpbebek yapılıyor.inşallah sizin sperm değerleriniz artarda bir an evvel bebeğine kavuşursun.canım bence yanlış yerlere gidipte doktorların deneme tahtası olma .memleketimin her neresinde olursan ol sana önereceğim doktor ankara dan kaan aydos istanbuldanda emre bakırcıoğlu canım bu doktorlarla ilgili bilgiyi pc den google yazarakta öğrene bilirsin.bizlerin çoğu bu doktorların hastasıyız başka sorun olursa canım biz yardımcı oluruz sana.

hoşgeldin leylakcım
ameliyattan çıkmış eşi ama sonuç yarın belli olacakmış biz de bekliyoruz sabırsızlıkla.

Allah yardımcısı olsun inşallah çıkar bu çektiklerini unutur Rabim yardımcısı olsun
canım sen nasılsın sizin tedavi ne aşamada?
sen daha önce çalışıyodun şimdi evdesin herhalde

tatlım gozunaydınnnnnnn artık pısı oynar durursun kızzzzzzzzzzzzzzzzzz
eeeeeeeee senı fazla mesgul etmeyelım bugun cok mesgul olursun sen

cnm merhaba en azından sizde 7 tanede olsa sperm varmış bizlerde oda yok sperm nasıl bişi daha 8 yıllık evliliğimiz boyunca tanışmadık inşlah sizin tedaviyle bitkisel kürlerle spermleriniz dahada artar ankarada kaan aydos var biz yaklaşık bir yıldır onun tedavisindeyiz buradaki arkadaşların çoğuda onda tedavi görüyolar istersen tahlillerinizi ona bi mail atın o ne diyecek inşlh tez zamanda kucağın dolar anne olursun...

inşallah canım güzel haberler alırız
Tamam anlaştık o zaman cezam azmış

evet tatlık kocişimin evine dönüşünü kutluyorum
tamam tatlım dediğin gibi yaparız...
zavallı pisisiz olur mu hiç
bigün sizide bekliyorum yemeğe ona göre

tabi kaç gündür ayrısınız zavallı pisisiz olur mu hiç dimi ama
ayy canım çok isterim ne güzel olur ama

canım sizde olgunlaşmamış sperm çıkmamışmıydı yanlışmı hatırlıyorum yine

aramıza hosgeldın cnm
ama sızde sperm cıkısı olmus bu bıle guzel bı sey bızler burda 1 tane bulsak ucuyoruz sızde 7
tane bulunmus demekkı arkasından spermler cıkacak gıbı gozukuyor
ınşllh hepımız evlat kokusunu duyarız

canım geçmiş olsun Allah şifa versin

canım inşallah güzel haberler verir 20 yıl dile kolay Allah bu defa inşallah yüzlerini güldürür bebişleri oluverir bu günleri unutuverirler ..
canım sen nasılsın

Allah yardımcısı olsun inşallah çıkar bu çektiklerini unutur Rabim yardımcısı olsun
canım sen nasılsın sizin tedavi ne aşamada?
sen daha önce çalışıyodun şimdi evdesin herhalde

amin canım inşallah
canım biz de ilaçlar ve bitkisellerle devam ediyoruz kısmetse bir aksilik olmazsa 2-3 ay sonra başlıcaz artık tüp bebek aşamalarına
yok canım ben çalışmadım hep evdeyim

bende iyiyim canım bugün hep pcnin başında nöbet tuttum ama henüz bir haber alamadık inşallah yarın güzel haberler alırız.geri kalan zamanımda evi süpürüp sildim ama eşime ceza olarak koltukları ve halıları sildiricem gelmesini dört gözle bekliyorum

canım sizde olgunlaşmamış sperm çıkmamışmıydı yanlışmı hatırlıyorum yine

canım doğru hatırlıyosun ..çıkmadı diye nasıl ağlıyorum ben cep telefonlarımızı da kapattık gidiyoruz eve bizimle aynı günde ameliyat olan bir çifte vardı tesadüfe bakki adımız ve soyadımız aynıydı kızla Allah işte şaşırdım kaldım onunla tlf nolarımızı almıştık bir ara ben açtım telefonumu onu aradım onlardada sperm bulunmamıştı arıyorlardı işte bizdede bulununca haber veririz demişlerdi ben inanmadım sonra hastaneden aadılar söylediler sizde olgunlaşmamış sperm çıktı diye bir anda dünyalar bizim oldu gülsemi ağlasam mı bilemedim ben öyle işte

amin canım inşallah
canım biz de ilaçlar ve bitkisellerle devam ediyoruz kısmetse bir aksilik olmazsa 2-3 ay sonra başlıcaz artık tüp bebek aşamalarına
yok canım ben çalışmadım hep evdeyim

işallah canım herşey gönlünüzce olur eşine şifa olmuştur kullandıkları
canım ben yanlış hatırlamışım kusura bakma oh sefan olsun ben çalışıyorum

oh evin tertemizdir şimdi .eşine de koltukları ve salıları sildiricen ez zorları adamcaza bırakmışsın oh sefan olsun kız

işallah canım herşey gönlünüzce olur eşine şifa olmuştur kullandıkları
canım ben yanlış hatırlamışım kusura bakma oh sefan olsun ben çalışıyorum

amin canım inşallah cümlemizin
olsun canım önemli değil Allah kolaylık versin canım çalışmak zor hele kışın daha da zor sıcacık yataktan kalmak

nihayet birşeyi doğru hatırladımbende o yüzden belki istiyorumbebğiminin eşinded olgunlaşmamış sperm çıkar diye düşünüyorum çünkü dün sperm testinin sonucunu yazmıştı orda 5milyon yuvarlak hücre görüldü yazıyormuş.belki o yuvarlak hücreler spermin olgunlaşmamış halidir.gamzesezer diye bir arkadaş vardı hatırlıyormusun kaan hoca o olgunlaşmamış spermlerle tüpbebek denemişti.sizin sperm testinde yazıyormuydu yuvarlak hücre diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…