Hadi cnm az kalmışş yetiştirirsin sen tatlımmmm
benim menüdede mercimek çorba,karnıbahar yemeğii ,domatesli bulgur pilavı ve ayva kompostosu vardıı cnmm menüler benziyo birazcıkk
size afiyet olsun tatlımm başbaşa kalınn bu akşam sizz
başka akşam gelirizz artıkk yaparsın bizim içinnn böyle bi menüü cnmm
canım öncelikle hoşgeldin dikkatimi çektin aramıza yeni bir arkadaş gelmiş ama her halde sadec okumakla yetiniyor diye düşündüm.canım sen şanslısın çünkü hiç değilse eşinin sonucu sıfır çıkmıyor .belki okumuşsundur bugün eşi amelyat olana ve sperm çıkmasını dört gözle beklediğimiz ve tam 19 senelik evli bir arkadaşımız var.yani sperm çıkışı olmasada en azından ameliyatla testiste sperm aranıyor ve onunla tüpbebek yapılıyor.inşallah sizin sperm değerleriniz artarda bir an evvel bebeğine kavuşursun.canım bence yanlış yerlere gidipte doktorların deneme tahtası olma .memleketimin her neresinde olursan ol sana önereceğim doktor ankara dan kaan aydos istanbuldanda emre bakırcıoğlu canım bu doktorlarla ilgili bilgiyi pc den google yazarakta öğrene bilirsin.bizlerin çoğu bu doktorların hastasıyız başka sorun olursa canım biz yardımcı oluruz sanamerhaba arkadaşlar ;
benim de eşim azosperm. öğreneli çok olmadı. O zamanda yazmıştım. Ama çalıştığım için çıkmak zorunda kaldım ve takip edemedim. Elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum ve her baktığımda keşke sizleri tanıyabilsem, oturup biraz dertleşebilsem diyorum. Ben öğreneli daha 1 ay oldu ama bu 1 ay içinde o kadar çok hamile kalan oldu ki çevremde. Garip duygular yaşıyorum, kendime çok kızıyorum ama kıskanıyorum onları biraz. Hem çok seviniyorum onlar için. Allahım bu duyguyu ben yaşıyorum kimseye yaşatma diyorum. En kısa zamanda inşallah isteyen herkese nasip olur minik minik bebişler...
Benim eşimde 7 tanecik sperm bulundu ve doktor hemen tüp bebek dedi.diyarbakır'da bir özel hastaneydi. Bir kaç gün toparlanamadık öğrenince sonra hemen saraçoğlu nu aradım. Bana bir çeşit ot, çay ve keçiboynuzu pekmezi gönderdi. Hepsi sırayla uygulanacak. Biz henüz ottayız ve 2 ay falan var bitmesine. Ben bu önümüzeki pazartesi elazığ araştırmaya gidicem. Tüp bebeği orada düşünüyorum. Diyarbakırdaki özel hastaneler pek güvenilir gelmedi bana. Araştırmada yapmak için belgeye falan ihtiyaç var mı? Orada çok iyi bir doktor varmış. Banu diye. Her giden hamile kalmış. Birde eşimdeki sorun dışında tüp bebek için ben ne gibi muayenelerden geçicem. Acaba hemen tedaviye başlar mı ki? Cevaplayabilirseniz merak ettiklerim bunlar. şimdiden teşekkür ederim hepinize. Sizlere yazmak bile güzel...
hoşgeldin leylakcım
ameliyattan çıkmış eşi ama sonuç yarın belli olacakmış biz de bekliyoruz sabırsızlıkla.
sizede afiyet olsun canım...
evet menülerimiz benziyor birbirine kopya mı çektim senden acaba
hazırlanacak herşey bitti tatlım...
fırındakilerde kociş gelene kadar pişerse herşey tamam
canım benim siz bi gelin ben size daha güzel yemekler yaparım
merhaba arkadaşlar ;
benim de eşim azosperm. öğreneli çok olmadı. o zamanda yazmıştım. ama çalıştığım için çıkmak zorunda kaldım ve takip edemedim. elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum ve her baktığımda keşke sizleri tanıyabilsem, oturup biraz dertleşebilsem diyorum. ben öğreneli daha 1 ay oldu ama bu 1 ay içinde o kadar çok hamile kalan oldu ki çevremde. garip duygular yaşıyorum, kendime çok kızıyorum ama kıskanıyorum onları biraz. hem çok seviniyorum onlar için. Allahım bu duyguyu ben yaşıyorum kimseye yaşatma diyorum. en kısa zamanda inşallah isteyen herkese nasip olur minik minik bebişler...
benim eşimde 7 tanecik sperm bulundu ve doktor hemen tüp bebek dedi.Diyarbakır'da bir özel hastaneydi. bir kaç gün toparlanamadık öğrenince sonra hemen saraçoğlu nu aradım. bana bir çeşit ot, çay ve keçiboynuzu pekmezi gönderdi. hepsi sırayla uygulanacak. biz henüz ottayız ve 2 ay falan var bitmesine. ben bu önümüzeki pazartesi elazığ araştırmaya gidicem. tüp bebeği orada düşünüyorum. diyarbakırdaki özel hastaneler pek güvenilir gelmedi bana. araştırmada yapmak için belgeye falan ihtiyaç var mı? orada çok iyi bir doktor varmış. banu diye. her giden hamile kalmış. birde eşimdeki sorun dışında tüp bebek için ben ne gibi muayenelerden geçicem. acaba hemen tedaviye başlar mı ki? cevaplayabilirseniz merak ettiklerim bunlar. şimdiden teşekkür ederim hepinize. sizlere yazmak bile güzel...
inşallah canım güzel haberler alırızsaol canım benim evet ogün sana üzüldüğümüz için hiç keyfimiz yoktu...
Ama bugün çok güzel olacak inş
Az önce nursenede yazdım zavallı pisisiz olur mu hiç
Sen bidaha kocişini üzme oda seni üzmesin affederiz biz
evet tatlık kocişimin evine dönüşünü kutluyorum
tamam tatlım dediğin gibi yaparız...
zavallı pisisiz olur mu hiç
bigün sizide bekliyorum yemeğe ona göre
canım sizde olgunlaşmamış sperm çıkmamışmıydı yanlışmı hatırlıyorum yinecanım yazdıklarının aynısını bundan 7 ay önce yaşadım bizde genartta olmuştuk ameliyat eşiminde tek sağ tarafını kesilmişti bizede 2 saat sonra belli olur dediler biz düştük yollara bursaya eşim yolda neler çekti o günü hiç unutmam çıkmadığına mı yanayım eşimin ağrısına mı allahtan anem yanımdaydı da biraz olsun o teselli etti bizi siz hastanede mi kalıyorsunuz bize kimse öyle birşey söylememişti biz ameliyat olduk 10 dk sonra düştük yollara o günler aklıma geldikçe içim bir tuhaf oluyo canım yalnız değilsin işallah güzel haberler alırsınız yarın ümidini kesme
merhaba arkadaşlar ;
benim de eşim azosperm. öğreneli çok olmadı. o zamanda yazmıştım. ama çalıştığım için çıkmak zorunda kaldım ve takip edemedim. elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum ve her baktığımda keşke sizleri tanıyabilsem, oturup biraz dertleşebilsem diyorum. ben öğreneli daha 1 ay oldu ama bu 1 ay içinde o kadar çok hamile kalan oldu ki çevremde. garip duygular yaşıyorum, kendime çok kızıyorum ama kıskanıyorum onları biraz. hem çok seviniyorum onlar için. Allahım bu duyguyu ben yaşıyorum kimseye yaşatma diyorum. en kısa zamanda inşallah isteyen herkese nasip olur minik minik bebişler...
benim eşimde 7 tanecik sperm bulundu ve doktor hemen tüp bebek dedi.Diyarbakır'da bir özel hastaneydi. bir kaç gün toparlanamadık öğrenince sonra hemen saraçoğlu nu aradım. bana bir çeşit ot, çay ve keçiboynuzu pekmezi gönderdi. hepsi sırayla uygulanacak. biz henüz ottayız ve 2 ay falan var bitmesine. ben bu önümüzeki pazartesi elazığ araştırmaya gidicem. tüp bebeği orada düşünüyorum. diyarbakırdaki özel hastaneler pek güvenilir gelmedi bana. araştırmada yapmak için belgeye falan ihtiyaç var mı? orada çok iyi bir doktor varmış. banu diye. her giden hamile kalmış. birde eşimdeki sorun dışında tüp bebek için ben ne gibi muayenelerden geçicem. acaba hemen tedaviye başlar mı ki? cevaplayabilirseniz merak ettiklerim bunlar. şimdiden teşekkür ederim hepinize. sizlere yazmak bile güzel...
canım geçmiş olsun Allah şifa versinmerhaba arkadaşlar ;
iyi akşamlar canım hoşgeldin henüz bir haber yok ama sonuç yarın belli olacakmış.ama tek testise bakılmış bu bile bizim için umut verici bizim düşüncemize göre tek testiste bulunduki diğerine gerek kalmadı.kaan hoca ameliyatın çok iyi geçtiğini söylemiş.birde sperm çıkarsa donduracaklar demiş haklarında hayırlısı olsun inşallah.benim anlamadığım birşey var bir arkadaşımın eşinde aynı sorun mevcut inmemiş testis ama 5 milyona yakın spermi çıkıyormuş.hatta arkadaşım inşallah ondada sperm çıkmaz ameliyat olmak zorunda kalır yani birtek ben acı çekmem oda benim gibi sıkıntı yaşar diyordu.inşallah istiyorumbebeğiminde eşinde sperm çıkar ve yarın 20senenin acısını çıkarırız
Allah yardımcısı olsun inşallah çıkar bu çektiklerini unutur Rabim yardımcısı olsun
canım sen nasılsın sizin tedavi ne aşamada?
sen daha önce çalışıyodun şimdi evdesin herhalde
bende iyiyim canım bugün hep pcnin başında nöbet tuttum ama henüz bir haber alamadık inşallah yarın güzel haberler alırız.geri kalan zamanımda evi süpürüp sildim ama eşime ceza olarak koltukları ve halıları sildiricem gelmesini dört gözle bekliyorumcanım geçmiş olsun allah şifa versin
canım inşallah güzel haberler verir 20 yıl dile kolay allah bu defa inşallah yüzlerini güldürür bebişleri oluverir bu günleri unutuverirler ..
Canım sen nasılsın
canım sizde olgunlaşmamış sperm çıkmamışmıydı yanlışmı hatırlıyorum yine
amin canım inşallah
canım biz de ilaçlar ve bitkisellerle devam ediyoruz kısmetse bir aksilik olmazsa 2-3 ay sonra başlıcaz artık tüp bebek aşamalarına
yok canım ben çalışmadım hep evdeyim
bende iyiyim canım bugün hep pcnin başında nöbet tuttum ama henüz bir haber alamadık inşallah yarın güzel haberler alırız.geri kalan zamanımda evi süpürüp sildim ama eşime ceza olarak koltukları ve halıları sildiricem gelmesini dört gözle bekliyorum
işallah canım herşey gönlünüzce olur eşine şifa olmuştur kullandıkları
canım ben yanlış hatırlamışım kusura bakma oh sefan olsun ben çalışıyorum
nihayet birşeyi doğru hatırladımcanım doğru hatırlıyosun ..çıkmadı diye nasıl ağlıyorum ben cep telefonlarımızı da kapattık gidiyoruz eve bizimle aynı günde ameliyat olan bir çifte vardı tesadüfe bakki adımız ve soyadımız aynıydı kızla allah işte şaşırdım kaldım onunla tlf nolarımızı almıştık bir ara ben açtım telefonumu onu aradım onlardada sperm bulunmamıştı arıyorlardı işte bizdede bulununca haber veririz demişlerdi ben inanmadım sonra hastaneden aadılar söylediler sizde olgunlaşmamış sperm çıktı diye bir anda dünyalar bizim oldu gülsemi ağlasam mı bilemedim ben öyle işte
tatlım gozunaydınnnnnnn artık pısı oynar durursun kızzzzzzzzzzzzzzzzzz
eeeeeeeee senı fazla mesgul etmeyelım bugun cok mesgul olursun sen
inşallah canım güzel haberler alırız
Tamam anlaştık o zaman cezam azmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?