kızlar hayırlı sabahlar bizden haber yok bakalım demin doktorun biri ğeldi pansuman etti geceden beri 3 büyük serum verdiler onlar bitti agrısı biraz iyi buğün iğne filanda yaptılar akşam erkenden uyuduk başımın agrısı biraz iyi deminki gelen doktora dedik daha biz sonucu bilmiyoruz kimse bişey demiyor sperm çıktımı çıkmadımı bilmiyoruz dedik zaten çıkmadı bizce ses çıkmadıgına göre filan dedik kaan hoca gelmicekmi gelecem demişti dedik gelse gelirdi burada gene iyide bizim evin oralar kardan çıkılacak gibi degildi filan deyip ğülüyor arasınız olmazsa ya muaanesine gidersiniz diyor bende dedim muayanesinde 5 den sonra oluyor dedim neyse gitti 5 dakika sonra geri geldi kaan hoca gelecekmiş dedi aramış iyi dedik bakalım nezaman gelirse artık heralde bişey söyler biz çıkmadı heralde diyoruz eşimle çıksaydı bişey söyleyen olurdu heralde kaan hoca milleti temmihlemiş söylemeyin filan diye diyoruz kendi anlatıcak galiba neler oldu diye napalım diyoruz artık kısmetten ötesi yok kader..:2:
kızlar hayırlı sabahlar bizden haber yok bakalım demin doktorun biri ğeldi pansuman etti geceden beri 3 büyük serum verdiler onlar bitti agrısı biraz iyi buğün iğne filanda yaptılar akşam erkenden uyuduk başımın agrısı biraz iyi deminki gelen doktora dedik daha biz sonucu bilmiyoruz kimse bişey demiyor sperm çıktımı çıkmadımı bilmiyoruz dedik zaten çıkmadı bizce ses çıkmadıgına göre filan dedik kaan hoca gelmicekmi gelecem demişti dedik gelse gelirdi burada gene iyide bizim evin oralar kardan çıkılacak gibi degildi filan deyip ğülüyor arasınız olmazsa ya muaanesine gidersiniz diyor bende dedim muayanesinde 5 den sonra oluyor dedim neyse gitti 5 dakika sonra geri geldi kaan hoca gelecekmiş dedi aramış iyi dedik bakalım nezaman gelirse artık heralde bişey söyler biz çıkmadı heralde diyoruz eşimle çıksaydı bişey söyleyen olurdu heralde kaan hoca milleti temmihlemiş söylemeyin filan diye diyoruz kendi anlatıcak galiba neler oldu diye napalım diyoruz artık kısmetten ötesi yok kader..:2:
istiyorumbebeğimi canım benim günaydın güzel haber vereceksin inşallahh...
hayırlı sabahlar canım öyle düşünmeyin ya kaan hocanından başkası söyleyemiyordur belki.
oda gelir artık canım benim. moralinizi bozmayın.
ağrısı hafiflemiş çok şükür.
hoca gelir güzel haberler verir canım dualrımız seninle.
ah nebileyim canım iyiysede kötüysede söylesinler artık degilmi gece ruyamda çagla koparıp veriyordum birilerine agaçtan ruya tavirine baktım mevsimindeyse güzel müjdeli haber mevsiminde degilse üzücü kötü habere yazıyor allah hayır etsin gerçi çok şeylerde gördüm muhabbet kuşu görüyorum bugünde gördüm bebek gördüm 6 aylık filan görümcemin kızınınmış aldım kucagıma aaaay maay diye seviyordum altını pisletmiş altını almak için çabaladım bez yokmuş annemgilin evinde oluyoruz annemle bez ayarlama çalışıyorum çarşaf filan yırtıyorum altına koycam güya amaannn nebileyim rüyaya taktım şimdide offf .
ah nebileyim canım iyiysede kötüysede söylesinler artık degilmi gece ruyamda çagla koparıp veriyordum birilerine agaçtan ruya tavirine baktım mevsimindeyse güzel müjdeli haber mevsiminde degilse üzücü kötü habere yazıyor allah hayır etsin gerçi çok şeylerde gördüm muhabbet kuşu görüyorum bugünde gördüm bebek gördüm 6 aylık filan görümcemin kızınınmış aldım kucagıma aaaay maay diye seviyordum altını pisletmiş altını almak için çabaladım bez yokmuş annemgilin evinde oluyoruz annemle bez ayarlama çalışıyorum çarşaf filan yırtıyorum altına koycam güya amaannn nebileyim rüyaya taktım şimdide offf .
eseslim günaydın canım dün akşam eve gidince seni aramak istedim belki istiyorumbebeğimden bi haber vardır diye.aradım buyrun ben caner dedi.pardon deyip kapadım.yanlış kaydettim herhalde.
ama hala heber yok.arkadaşımız topiğemi girmiyo yoksa sonuç daha belli değil mi ?bu konuda bilgin var mı
Eşeşlimcim nasılasın.Görüşemiyoruz benim işler çok yoğun .İşyerinde görev değişikliği felan var.Burası biraz karışık ben birde felaket üşüttüm.Sen nasılsın?
iyim canım benim benim sen naıslsın?
evet yua girmiyorsun uzun zamndır.
işler yoğunsa doğrudur giremiyorsundur canımcım. bundan sonra bekleriz.
geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
şimdi nasılsın iyileştinmi?
iyim canım benim benim sen naıslsın?
evet yua girmiyorsun uzun zamndır.
işler yoğunsa doğrudur giremiyorsundur canımcım. bundan sonra bekleriz.
geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
şimdi nasılsın iyileştinmi?
biraz daha iiyyim.Öksürmekten nerdeyse çiğerlerimi elime alıcam.Birde böyle zamanda çalışmakta çok zor oluyor.İzinde aalamıyorum.Burası karışık diye.Bakalım toparlanamya çalışorum.
aman canım geçmiş olsun dikkat et kendine.
evet ya hastayken insanın yataktan kalkası gelmiyor.
inşallah hemen iyileşrisin canım.
İnşallah canım.Hafta sonu bursaya gidicez.Ordaki türbeleri ziyaret edicez.Ulucamide dua edice.Bu topikte herkes için dua edicez.O kadar istiyorumki orda dua etmek inşalah vesile olur dualarım kabul olur.Hepimiz bebişlerini alırız kucağımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?