Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

diyecek kelime seni teselli edecek bişey bulamıyrum. çok kötü oldum
allahım dayanma gücü versin. çıkmadık candan ümit keislmez canım.
rabbim nasip etmediyse vardır bi hayır çıkmadı diye olmayacak bişey yok mucizeler görüyoruz. allahım sanada o mucizlereden gösterir inşallah canım. allahım sabır versin.............

çok üzüldüm rabbim sabırlar versin bu acıyı bir an önce dindirsin( o zaman bizde de elonge çıkmıştı inşh sizdede çıkarda tedavi devam eder yine elonge çıkarsa onlarlada tüp bebek oluyor muhtemelen sizide birdahakine tüp bebeğe hazırlayarak ameliyat eder ve bu hücrelerle tüp yapar inşlh cnm artık rabbim gönlünüzün muradını versin keşle elimizden gelen bişeyler olsa ama yok işte bizimde sınavımız buymuş(

Ahcnm benim üzülme siz elinizden geleni yaptınız takdir allahınn
şimdi biz sana ne söylesektee anlamasızz ama
bakalım yinede herşey bitmiş değildir belkide cnmm

Ben şimdilik çıkıyorum kızlarrr
kendimi dışarlara atıcamm birazzz
görüşürüzz sonraa

büyük umutlarla açtım pc yi amaaaa...
çok üzüldüm rabbimin bir bildiği vardır..
hayırlısı böyledir belkide rabbim başka türlü mükafatlandırır inşallah..
belkide elengo hücreler bulunur bellimi olur gamzesezerde elongo bulunmuştu tüp bebek yapmışlardı..
sizin normalde bile 1 2 sperm görülmüştü.
nasıl olurda testislerde bulunmaz çok garip.
herşeyin hayırlısı demekten başka söyleyecek söz yokkk.

anladım canım demekki kaan hoca tek testise bakıyor sperm çıkmazsa patolojiye gönderiyor ve inceleme yapılıyor elonge çıkarsa tekrar tedavi yapıp sonra tüpbebeğe başlanıyor.canım inşallah bu sefer spermleriniz bol bol çıkar rabbim yüzünüzü güldürsün.sizin azo sebebiniz bellimiydi

arkadaşlar istiyorumbebeğimin azospermi sebebi neydi.Daha önce 1-2 tane sperm bulunduysa.elengo hücre çıkma olasılığı yüksek değilmi?siz nedersiniz.?

öyle deme cnm hayırlısı olsun inşlh belki vakti zamanı değilmiştir14:

merhaca cervancıgım nasıl olalım işte büyük bir hüzünle topiği takip eiyoruz..
Cnm gamzesezerde elonge bulunmuştu tüp bebek yapmışlerdı demişsin ya peki ya sonuç ne tutmuşmu olma olasılığı %20 veriyor kaan bey..

evt cnm tüp bebeğe hazırlamıyorsa eğer sadece 1 testise bakıyor eğer tüp bebeğe hazırlıyorsa ozaman testisi açıyor bulunmazsa diğerinide açıyor bildiğim kadarıyla yani hemen her iki testiside açmıyor dokulara felan bakıyor kanallara ona göre tedavi uygulayıp tüp bebeğe hazırlıyor...
Yok cnm bizim herhangi bir sebebi yok hormonlar normal genetik değil herhangi bir sebebi yok yani (14:

tatlım ne dıyebılırım kı allhtan umıdını kesme belkı elongo hucresı cıkar
rabbımın ıznıyle sende sevınırsın tatlım
allhım sana ve esıne saglık versın cnm

selamün aleyküm... bazı gerçekler acıdır ama yinede gerçektir... üzülme desekte üzüleceksin ...bizde üzülüyoruz canım.seninle paylaşıyoruz ...RABBİM başka keder vermesin...

ne denirki daha bilmiyorum.Çıkmadık candan umut kesilmez ama.Bir de insanan en bunaldığı zamanda ettiği duaları Rabbim geri çevirmezmiş.Dua et canım tek kurtarıcımız dua bence

canlarım biliyosunuz işteyim bi bankaya gidip gelmem lazım aklım hep burda kalıyor hiçde çalışasım gelmiyor bu moralle ama yapacak bişi yok inşlh birgün bizimde yüzümüz güler bütün dertlerimizi umuturuz hepiniz allaha emanet olun(

canım o zaman gamzesezerin babsı rahmetli olmuştu hem dinlenememişti hemde çok üzüntülüydü ama tutunma olmamıştı.kaan hoca umutluydu kaliteli embriyolar oluştu demişti ama sonuç olumsuzsu

Nasılsınız kızlar?heyecenla geldim hatta başından yavaş yavaş okuyum dedim ama olmamış işte.Allahım inşallah umutların tükendiği yerde güldürecek yüzlerini.Ne diyebiliriz ki işte hiçbişiy.Neyse ben çıkıyorum biraz yorayım kendimi çok bunaldım çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…