günaydın canlarım naslsınz.istiyorumbebeğimi senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz.inşallah bu beklemenin sonunda birde senin tüpbebek sonucunun çıkacağı günleride böyle merakla bekleriz.rabbim senelerdir süren evlat haretini dindirsin inşallahrüyaların hayra çıksın dün rüyanda pratik yapmışsın inşallah kendi bebeğini kucağına alıp onun altını değiştireceğin günler yakındır.
bende çok merak ettim ama biliyorum hastanelerin durumunu sadece onlar yokki benim eşimin sonucunu göndermeleri için ne kadar uğraşmıştım 2 gün beklemiştim hatırlamıyormusun birde istanbul'un en lüx hastanelerinden biriydi.ben zaten başka kimsenin açıklama yapacağını sanmıyorum zaten böyle bir yetkiyede sahip değiller.sonucun söylenmemesi kötü çıktığı anlamına gelmez.belki sperm çıkmamıştır ama sperm oluşmaya başlamıştır.birkaç ay sonra belki yine tedavi olurlar öyle değilmi biz burada nelerle karşılaşıyoruz.ama ben yinede halaya hazırım dinlendim geldimgünaydın canım heyecanla sonuç bekliyoruz canım.
sabah 8 de açtım valla bilg. eşim bi taraftan kahvaltısını hazırladım bi taraftan bilg açmak için uğraştım
inşallah güzel haber alacağız canım.
kızlar hayırlı sabahlar bizden haber yok bakalım demin doktorun biri ğeldi pansuman etti geceden beri 3 büyük serum verdiler onlar bitti agrısı biraz iyi buğün iğne filanda yaptılar akşam erkenden uyuduk başımın agrısı biraz iyi deminki gelen doktora dedik daha biz sonucu bilmiyoruz kimse bişey demiyor sperm çıktımı çıkmadımı bilmiyoruz dedik zaten çıkmadı bizce ses çıkmadıgına göre filan dedik kaan hoca gelmicekmi gelecem demişti dedik gelse gelirdi burada gene iyide bizim evin oralar kardan çıkılacak gibi degildi filan deyip ğülüyor arasınız olmazsa ya muaanesine gidersiniz diyor bende dedim muayanesinde 5 den sonra oluyor dedim neyse gitti 5 dakika sonra geri geldi kaan hoca gelecekmiş dedi aramış iyi dedik bakalım nezaman gelirse artık heralde bişey söyler biz çıkmadı heralde diyoruz eşimle çıksaydı bişey söyleyen olurdu heralde kaan hoca milleti temmihlemiş söylemeyin filan diye diyoruz kendi anlatıcak galiba neler oldu diye napalım diyoruz artık kısmetten ötesi yok kader..:2:
günaydın canlarım naslsınz.istiyorumbebeğimi senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz.inşallah bu beklemenin sonunda birde senin tüpbebek sonucunun çıkacağı günleride böyle merakla bekleriz.rabbim senelerdir süren evlat haretini dindirsin inşallahrüyaların hayra çıksın dün rüyanda pratik yapmışsın inşallah kendi bebeğini kucağına alıp onun altını değiştireceğin günler yakındır.
bende çok merak ettim ama biliyorum hastanelerin durumunu sadece onlar yokki benim eşimin sonucunu göndermeleri için ne kadar uğraşmıştım 2 gün beklemiştim hatırlamıyormusun birde istanbul'un en lüx hastanelerinden biriydi.ben zaten başka kimsenin açıklama yapacağını sanmıyorum zaten böyle bir yetkiyede sahip değiller.sonucun söylenmemesi kötü çıktığı anlamına gelmez.belki sperm çıkmamıştır ama sperm oluşmaya başlamıştır.birkaç ay sonra belki yine tedavi olurlar öyle değilmi biz burada nelerle karşılaşıyoruz.ama ben yinede halaya hazırım dinlendim geldim
amin canım inşallah peki sizin sonucunuz ne çıkmıştı kaan hoca ne demişti size.şimdi yine tedavide olduğunuza göre çok kötü değildi sonucunuzmerhaba günaydın cnm hepimiz için hayırlı güzel bol halaylı bir gün olur inşlh..
amin .canım sen nasılsın geçtimi ağrılarınevet canım malesef hastaneler böyle yetkili kişi dışında kimse bilgi vermiyor.
Inşalah güzel haber olurda rabbim yüzlerini güldürür.
Inşallah canım halay çekeriz bol bol .sevinçli haberler hayırlısı ile gelsin inşallah
canım ya kıyamam keşke bu kadar zaman beklemseydin küçükken yaktırsaydın belki seni bu kadar çok rahatsız etmezdi.ama yinede zararın neresinden dönülürse kardır.rabbim acılarını hafifletsin bir daha tekrarlatmasın inşallahbiraz daha iyim ama ağrı oluyor canım ya
dün akşam yatarken fitil koydum nasıl ağrı yaptı anlatamam. Kıvrandım durdum.
canım ya kıyamam keşke bu kadar zaman beklemseydin küçükken yaktırsaydın belki seni bu kadar çok rahatsız etmezdi.ama yinede zararın neresinden dönülürse kardır.rabbim acılarını hafifletsin bir daha tekrarlatmasın inşallah
Günaydın canlarımmm
nasılsınız bakalımm
ben rüyamdan ağlayarak uyandımmm hemen pc başına geçtimm bi haber varmı diye ama bişey yok henüzz herhaldeee
inş. mutluluk gözyaşları olurrr :26:
günaydın canım hayırdır inşallah.inşallah dediğin gibi mutluluk gözyaşların olur.biz halen haber bekliyoruz allah haklarında hayırlı olanı versingünaydın canlarımmm
Nasılsınız bakalımm
ben rüyamdan ağlayarak uyandımmm hemen pc başına geçtimm bi haber varmı diye ama bişey yok henüzz herhaldeee
inş. Mutluluk gözyaşları olurrr :26:
kızlar ben geldim yemeği yedikten sonra tv izliyorduk...
kocişim kucağımda uyudu kaldı
kocişi yatırdım bende yanınıza geldim
nasılsınız bakalım ??
sağolun kızlarr..eşinin hastalığı atlatmasına çok sevindim bahar,rabbim bidaha göstermesin,doktorların böyle bi konuda uyarmaması ne acı bişey yaa,ne denirki..
İstanbulda olan varmı kızlar?
günaydın canım
heyecanla haber bekliyoruz canım sen naıslsın?
rüyan hayır olsun inşallah
günaydın canım hayırdır inşallah.inşallah dediğin gibi mutluluk gözyaşların olur.biz halen haber bekliyoruz allah haklarında hayırlı olanı versin
canım üzülme çıkmadık candan umut kesilmezmiş.inşallah elonge hücre çıkar ne diyeyim kelimelerin kifayetsiz kaldığı zamankızlar haberler iyi degil yokmuş çıkmamış kaan hoca geldi hepsini anlattı dahada bakılıyormuş olenga filan çıkarsa dondurulucak diyor sannetmiyorum bu işte aldık havayı napalım sevinmek bize harammış..
amin canım inşallah peki sizin sonucunuz ne çıkmıştı kaan hoca ne demişti size.şimdi yine tedavide olduğunuza göre çok kötü değildi sonucunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?