Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

günaydın canım heyecanla sonuç bekliyoruz canım.
sabah 8 de açtım valla bilg. eşim bi taraftan kahvaltısını hazırladım bi taraftan bilg açmak için uğraştım
inşallah güzel haber alacağız canım.

bende çok merak ettim ama biliyorum hastanelerin durumunu sadece onlar yokki benim eşimin sonucunu göndermeleri için ne kadar uğraşmıştım 2 gün beklemiştim hatırlamıyormusun birde istanbul'un en lüx hastanelerinden biriydi.ben zaten başka kimsenin açıklama yapacağını sanmıyorum zaten böyle bir yetkiyede sahip değiller.sonucun söylenmemesi kötü çıktığı anlamına gelmez.belki sperm çıkmamıştır ama sperm oluşmaya başlamıştır.birkaç ay sonra belki yine tedavi olurlar öyle değilmi biz burada nelerle karşılaşıyoruz.ama ben yinede halaya hazırım dinlendim geldim

canım eşim mikro tese olduğunda sabah 8:30 da ameliyattan çıktı saat 3 te de taburcu ettiler hiç öyle yatırmadılar serum felan takmadılar ama eşimin çok kötü sancıları vardı daha sonra ben tartıştım bu ne apar topar bizi gönderiyosunuz diye kaan beyi aradım 2 saat daha yattı çıktık size iyi bakmışlar ozaman canım bütün hastalarıyla kaan bey kendisi konuşuyor olumlu yada olumsuz onun adına kimse birşey söyleyemiyor olması gerekende bu zaten canınızı sıkmayın hayırlısı olsun inşlh güzel sonuçlar çıkar cnm siz yola bugünmü çıkıyorsunuz...

merhaba günaydın cnm hepimiz için hayırlı güzel bol halaylı bir gün olur inşlh..

evet canım malesef hastaneler böyle yetkili kişi dışında kimse bilgi vermiyor.
inşalah güzel haber olurda rabbim yüzlerini güldürür.
inşallah canım halay çekeriz bol bol .sevinçli haberler hayırlısı ile gelsin inşallah

merhaba günaydın cnm hepimiz için hayırlı güzel bol halaylı bir gün olur inşlh..
amin canım inşallah peki sizin sonucunuz ne çıkmıştı kaan hoca ne demişti size.şimdi yine tedavide olduğunuza göre çok kötü değildi sonucunuz

amin .canım sen nasılsın geçtimi ağrıların

biraz daha iyim ama ağrı oluyor canım ya
dün akşam yatarken fitil koydum nasıl ağrı yaptı anlatamam. Kıvrandım durdum.
canım ya kıyamam keşke bu kadar zaman beklemseydin küçükken yaktırsaydın belki seni bu kadar çok rahatsız etmezdi.ama yinede zararın neresinden dönülürse kardır.rabbim acılarını hafifletsin bir daha tekrarlatmasın inşallah

korkuya işte gidemedim. keşke demenin bi faydası yok artık tabide.
kısmet böyleymiş. inşallah daha fazla ağrımaz allahtan çok şiddetli değil.
dayanabiliyorum yani. dayanılmayacak bi durum olsa zor dururdum çok şükür öyle değil
allah razı olsun canım benim inşallah.

Günaydın canlarımmm
nasılsınız bakalımm
ben rüyamdan ağlayarak uyandımmm hemen pc başına geçtimm bi haber varmı diye ama bişey yok henüzz herhaldeee
inş. mutluluk gözyaşları olurrr :26:

Günaydın canlarımmm
nasılsınız bakalımm
ben rüyamdan ağlayarak uyandımmm hemen pc başına geçtimm bi haber varmı diye ama bişey yok henüzz herhaldeee
inş. mutluluk gözyaşları olurrr :26:

günaydın canım
heyecanla haber bekliyoruz canım sen naıslsın?
rüyan hayır olsun inşallah

günaydın canlarımmm
Nasılsınız bakalımm
inş. Mutluluk gözyaşları olurrr :26:
günaydın canım hayırdır inşallah.inşallah dediğin gibi mutluluk gözyaşların olur.biz halen haber bekliyoruz allah haklarında hayırlı olanı versin

kızlar ben geldim yemeği yedikten sonra tv izliyorduk...
kocişim kucağımda uyudu kaldı
kocişi yatırdım bende yanınıza geldim
nasılsınız bakalım ??

Ben çıktım sen gelmeşsinn
sen daha uğramassın sandım cnmm
senin koçiş yorulmuş tabiii uyuya kaldı sende hemennn

saol canımcım sende yordun bugün kendini pc başında erken kaçtın dimi
neyse canım görüşürüz sonra [/QUOT

evt cnm yorulmuştummm eşime verdim pc yi ama ben dizi izledimm
sizin gibi yalan dünyaya baktımm haftasonu izlemiştimm netten ama yine baktımm güzel dizi ya bunalım dizileri izliyoruzz bu daha iyi aslındaaa
ben ilk tüp bebektee transferden sonraaa hemşire bana o zaman avrupa yakası vardı onu izle demiştiiii yalan dünyada ona benziyooo

sağolun kızlarr..eşinin hastalığı atlatmasına çok sevindim bahar,rabbim bidaha göstermesin,doktorların böyle bi konuda uyarmaması ne acı bişey yaa,ne denirki..
İstanbulda olan varmı kızlar?

Cnm ben istanbuldayımm
anadolu yakasındaaaa

Istiyorumbebğimi nihayet geldin gözümüz yollarda kaldı güzel haberlerle gelmişsindir umarım

kızlar haberler iyi degil yokmuş çıkmamış kaan hoca geldi hepsini anlattı dahada bakılıyormuş olenga filan çıkarsa dondurulucak diyor sannetmiyorum bu işte aldık havayı napalım sevinmek bize harammış..

günaydın canım
heyecanla haber bekliyoruz canım sen naıslsın?
rüyan hayır olsun inşallah

eh işte iyi sayılırımm cnmm başımın sağ tarafı ağrıyo şmdide uykudan uyanır uyanmaz bu ne başağrısı offf kahvaltımı yapayımda belkii geçerrr
aminn cnm inş..

günaydın canım hayırdır inşallah.inşallah dediğin gibi mutluluk gözyaşların olur.biz halen haber bekliyoruz allah haklarında hayırlı olanı versin

aminnn cnm inş......

canım üzülme çıkmadık candan umut kesilmezmiş.inşallah elonge hücre çıkar ne diyeyim kelimelerin kifayetsiz kaldığı zaman

amin canım inşallah peki sizin sonucunuz ne çıkmıştı kaan hoca ne demişti size.şimdi yine tedavide olduğunuza göre çok kötü değildi sonucunuz

cnm biz 2006 yılında tese olmuştuk bişi çıkmadı herhangi tedavide önermediler geçen yıl nisan ayında kaan beyle tanıştık ve 6 aylık birtadvi sonucu 10 ekimde mikro tese yaptı gen artta ameliyattan çık hemşireler bişi demiyorlar ben ağlıyorum sonra kaan bey çağırdı sonuç akşam 5 te veya yarın 10 da belli olur dedi
ertesi gün saat 10:30 da ben aradım kaan beyi patolojide olgunlaşmamış elonge hücrelerin olduğunu bunları geliştirmek için 6 ay tedavi uygulayacağını ve 6 ay sonra tüp bebek tedavisi görerek yeniden mikro tese yapacağını bu elonge hücreler hala sperm olmamış ise elonge hücrelerlede tüp bebek olduğunu fakat olma olasılığının % 20 olduğunu söyledi eşimin ozaman sadece sağ tarafını açmışlardı bakalım mayıs ayında nasıl olacak rabbim inşlh bolbol sperm gösterir inşlhda bizimde yüzümüz güler bizim durum böyle işte cnm şuanda 3 ayımızın içersindeyiz 23 ocakta 3.ay tahlillerimiz yapılacak kısmetse bekliyoruz bakalım kısmet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…