dediğin gibi kurtlar basmıştır şimdi onu
vah ki ne vah üzüldüm valla
slm kızlar gecmısı okuyup geleyım barııııı
Allah sana iyilik versin emikız kocayı çevirip birde altındanmı baksam belki orda spermler saklanmıştıray canım benim kocişte beni çok seviyor zaten ne yapsa ondan yapıyor.kıskançlık damarı tutuyor.bazen hoşuma gidiyor ama bazen sıkılıyorum.çevremdeki herkes bize siz sanki 40yıllık aşıklar gibisiniz diyor.bende seviyorum ama sinirlendiğim zaman gözüm aşk meşk görmüyor.tek korkum yarın birgün evlatsız kalırsam bunun bende daha büyük yaralar açmasıdır.benim sıkıntımı kimse bilmez herkes beni mutsuzken bile çok mutlu sanır yani kendi içimde kopan fırtınalardan kimsenin haberi olmaz seneler sonra başkalarına bakıp iç geçirmekten korkuyorum umutlarımın tükenmesinden hayattan hiç bir zevk almamaktan korkuyorum.korkuyorumda korkuyorum anlayacağın benim kocama aşkım çocuklara olan aşkımdan ağırmı basar şimdilik bilemiyorum.oooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffff
hoşgeldin canımkızlar merhaba..
sabah çoruma gittik.
eve yeni girdik.
merak ettim istiyorumbebeğimiyi.
ne oldu sonuç??
slm kızlar gecmısı okuyup geleyım barııııı
hemde nasıl canım hafta sonları kocasıyla geziyo sadece çocukla tabi.
nasıl kzıyor rahat vermiyor diye.
bunla bi yere gidlmezde rezil ediyo adamıda filan sorma..
kızlar çıkıym çorba yapacam.Yine yeni bir deneme olacak bal kabağı çorbası yapacam ve sanırım nefis olacak.Denemedim merak ediyorum diyenler haydi bekliyorum yarım saate hazır soğuk kış gecelerini ısıtacak sıcacık çorbam....
hani hep derler ya kadınların annelik duygusu sonradan kazanılmaz hep içindedir diye...
neyazıkki bu kadında yok bu his
üzülüyorum valla o kuzucuk için...
canım babası bari ilgileniyor mu kızıyla ??
kızlar ben de bugün gittim doktora gösterdim sonuçlarımı çok şükür kist falan yok sorun yok yumurtalıklarımda ama rahim filminde ilaç gitmediğne göre ya tıkanıklık ya da yapışıklık var artık tedaviye başladığımızda bunu da hallederiz inşallah.
baharcım bana 2 meryem yazarmısın tatlım
kızlar çıkıym çorba yapacam.Yine yeni bir deneme olacak bal kabağı çorbası yapacam ve sanırım nefis olacak.Denemedim merak ediyorum diyenler haydi bekliyorum yarım saate hazır soğuk kış gecelerini ısıtacak sıcacık çorbam....
iyi akşamlar kızlar nasılsınız dün bir arkadaşın eşi micro tese olmuştu sonucu nasıl çıktı çok merak içindeyim
canlarım pc başında değildim ama geçmişi okudum.. baharcım inş. iyisindir..ne zamandır muhabbet edemedik özledim ben seni..
eseslim canım yara için fitil kullanıyormuşsun geçmiş olsun Rabbim tez manda şifa nasip etsin canım..
arkadaşlar hepinizi öpüyorumcanlarım ben şimdi çıkıyorum görüşmek duasıyla....
evet canım yaramı dondurdum ve fitil koyuyorum şimdide.
aminnn canım benim sağolasın.
görüşürz canım allaha emanet ol öpüyorum
tatlı fıtıl nasıl rahatlattımı senı yanı bıraz daha ıyımısın
canım akşam fitil koyduktan sonra çok canım yandı.
ama bugün ağrım çok olmadı çok şükür.
inşalah faydası olacak canım
sen nasılsın canım? yoktun bugün sınavınmı vardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?