sorma canım yaa baya yandı hemde.
bide benimki uyudu ya yatağa geçti ışığı kapat diye söyleniyor gözleri hiç açmıyor.
dedim ya işim var fitil koycam diyorum. ben yapayım mı diyo hem hemde ışığı kapat diyo.
sonra bende sinirlendim aman be yanınada gelmiyim istersen dedim.
gittim banyoda koydum ama yatmam gerekiyor koyduktan sonra kalkmamam gerekiyor sinir oldum. sonra bi ağrı girdi sorma nasıl yanıyor batıyor biizmki kaçıncı uykusunda tabi...
sabahta bütün fitil çıktı erimiş halde. faydası oldumu bilmiyorum artık..
rabbim büyük inş isteyen herkese nasip eder bizimde komsumuz vardı 15 sene felan gitmedikleri yer kalmamıştı sonra kızları oldu aradan 3 sene geçmişti doğal yoldan birde oğulları oldu demekki rabbim ol derse olmayacak hiç birşey yok ben eminimki herseyin zamanı var rabbim ne karar kıldıysa o olur zamanı gelince inanıyorum olacak yeterki sabır gösterelim eşlerimize destek olalım
evet korkunun ecele faydası yok evet 7.5 senedir sabrediyorum ama arada bir patlak veriyor haftasonu vukuatımızı unuttun sanırım.canım ben emre beye mesaj çekmiştim oda genetik testleri yapın gelin demişti.yaptırdık sonuç kötü yani genetik problem çıkınca gitmedik. Daha önce eşimde sperm çıkmıştı bizde alman hastanesine gittik emre bey eskiden orda çalışıyormuş.fakat çıkmış.şimdide tekrar sonuçlarımızı mesajla gönderdim olmazsa ankaraya gitmeyi düşünüyoruz.kısmet başladıkmı yarım bırakmamak lazım eşim şimdi kredi ödüyor.arabam satılırsa hemen tedaviye başlarız diye düşündüm ama henüz satamadık bizim durumda yılan hikayesine döndü.ne yapalım başka yerden gelirimiz yok.görümcem çok zengin kocası devamlı eltimlere milyarlar gönderir.ama biz ev alınca bize 10milyar borç verdi diye görümcem her fırsatta parayı ister.ne diyeyim insanda şans olacak eltimin çocuğu olmasaydı şimdi 10kere ona tüpbebek yaptırırdılar.ben ağlamadığım için kimse beni dertli görmüyor.aman boşver elden geleceğine rabbimden gelsin hoşgelsincanım benim bak sen armudun sapı üzümün çöpü deyip çok ayrıntıya iniyosun.anlıyorum biraz korku var ama korkunun da ecele faydassı yok ki..sahi sen nasıl sabrettin 7yıl.haydi başlayın biran evvel de mutlu sonuca ulaşalım inş.bir de siz de daha gitmediniz mi kaan hocaya.ya da emre de mi göreceksinz tedavi
Hiç aklıma gelmedi internetten hep bendeki küçük kitaplardan aradım saf mıyım neyim?İndirdim şimdi KAF,HA,YA,AYN,SAD diye başlıyo di mi yanlış olmasın.Ozaman son 2meryemi ben okuyum da biran evvel geçilsin diğer tedavideki arkadaşlara.Ama listeye eklenme hususunda bilmiyorum yanlış olur mu herkes hakkını helal etsin okumadığım çok arkadaş var çünkü.
ah bebekim ya kıyamam sana ben...
valla çok kızıyorum ben enişteye
uyku derdine herşeyi unutuyor valla böylede olmaz ki
sende ona kızıp kendine zarar verme bebekim...
yat yatağına koy fitilini kalk kapat ışığı de...
bak negüzel ağrısı hafiflemişti boşu boşuna çektin okadar acıyı
Arkadaşlar surelerimm tamamlanmışşş
Okuyan herkesten allah razı olsunnn
evet korkunun ecele faydası yok evet 7.5 senedir sabrediyorum ama arada bir patlak veriyor haftasonu vukuatımızı unuttun sanırım.canım ben emre beye mesaj çekmiştim oda genetik testleri yapın gelin demişti.yaptırdık sonuç kötü yani genetik problem çıkınca gitmedik. Daha önce eşimde sperm çıkmıştı bizde alman hastanesine gittik emre bey eskiden orda çalışıyormuş.fakat çıkmış.şimdide tekrar sonuçlarımızı mesajla gönderdim olmazsa ankaraya gitmeyi düşünüyoruz.kısmet başladıkmı yarım bırakmamak lazım eşim şimdi kredi ödüyor.arabam satılırsa hemen tedaviye başlarız diye düşündüm ama henüz satamadık bizim durumda yılan hikayesine döndü.ne yapalım başka yerden gelirimiz yok.görümcem çok zengin kocası devamlı eltimlere milyarlar gönderir.ama biz ev alınca bize 10milyar borç verdi diye görümcem her fırsatta parayı ister.ne diyeyim insanda şans olacak eltimin çocuğu olmasaydı şimdi 10kere ona tüpbebek yaptırırdılar.ben ağlamadığım için kimse beni dertli görmüyor.aman boşver elden geleceğine rabbimden gelsin hoşgelsin
evet canım doğru bulmuşsun...
flzaskın kalan 2 meryem suresinden birini beyazmelek aldı birinide sana yazıyorum...
gelincik için almak istersen söyle eklerim tekrar...
canım benim ne diyorum şimdide bundan sonrada isteyen herkes katılabilir listeye...
1 yasin okusa bile sıra ona gelince herkes onun içinde okuyacak sen rahat ol bitanem...
bundan sonraki arkadaşlara okursun bol bol...
amann ya bu aralar öyle kendini düşünüyor aslında hiçte öyle değildi.
işlerin yoğunlupundan herşeyi ihmal ediyor.
varsa yoksa uyku oldu hayatında.
sabah sabah stres yapıyon bana diyor her uyuduğunda sabah bunları söylüyor. anlıyo hatasını ama kendi yaptıklarını görmüyo.
aman valla ne bilim geçer inşallah biran önce bu yaranın yeride bidaha acı duymam.
baharcığım hızlandırayım dedimaleyna----------------------------------------
algelincik-----------------------------------
anemon---------------------------------------
asi---------------------------------------------
bahar-----------------------------------------2 yasin
betül------------------------------------------
beyazmelek----------------------------------
cansunida-----------------------------------
cemrem---------------------------------------
cervan----------------------------------------
çiçek------------------------------------------
efulum----------------------------------------
eseslim---------------------------------------
esma------------------------------------------
flzask----------------------------------------
gelincik--------------------------------------
hep---------------------------------------------
herdemk--------------------------------------
hmtnzl---------------------------------------
istiyorumbebeğimi------------------------
ilknur----------------------------------------
jklm-------------------------------------------
kader-----------------------------------------
kundak---------------------------------------
lamyay---------------------------------------
leylak----------------------------------------
masal ----------------------------------------
masal1981-----------------------------------
melayt----------------------------------------
mesleki_teacher---------------------------
nurefsan-------------------------------------
nursen---------------------------------------
nzlyln----------------------------------------
seda_ecrin----------------------------------
seval------------------------------------------
toana-----------------------------------------
trobled--------------------------------------
twilight-------------------------------------
vck-------------------------------------------- 5 yasin
ynz--------------------------------------------
zcu--------------------------------------------
zakkum---------------------------------------
zaman-----------------------------------------
zeynep----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 5 yasin 7 meryem suresi kaldı okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
Kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
rabbimiz buyurdu ki "bana günahsız bir ağızdan dua edin." bunu bildiren peygamber efendimiz'e (a.s.m) sahabeler : "ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." bunun üzerine peygamberimiz (a.s.m) : "mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
Bizim sorunumuz da azosperm, morfoloji ve hareketlilik 0. iki tüp bebek tedavisi gördük birincisi negatif ikincisi ise kimyasal gebelikle sonuçlandı.Morfoloji ve hareketlilik için uyguladığınız bitkisel veya ilaç tedavileriniz var mı acaba? Allah hepmizin yardımcısı olsun.
Arkadaşlar surelerimm tamamlanmışşş
Okuyan herkesten allah razı olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?