- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
kova burcuyum canım sen ne burcusunAllah sana iyilik versin emiKız çok güldürdün beni ama bi çevir bakalım ne var ne yok altında.Canımcığım şimdiye bak şimdi kocana hissettiklerin önemli olan yoksa hangimiz biliyoruz ki yıllar sonra ki duygularımızı.Allah keşkeler pişmanlıklar yaşatmasın inş.Senin burcun neydi fıstıkım ben de çok içimde yaşarım her şeyi etrafa mutluluk rolü güzel oynarım yani ama en yakınlarıma yapmam kocama aileme mutsuzsam sonunua kadar hissettiririm mutsuzluğumu ki mutlu olmam için çare arasınlar di mi ama....Oyüzden çevremde olup da beni çok iyi tanımıyınlar durumumu bilenler nasıl bu kadar güçlüsün rahatsın derler bilmezler yani içimde kopan fırtınaları...
kız bende nefret ederim kokusu bile benim midemi alt üst ediyordu.ama birgün arkadaşımın evine gittim tatlı getirdi yedim çok beğendim neyse bir dilim daha istermisin sende benim gibi kabağı seviyorsun demezmi .ne kabakmı hiç belli olmuyor dedim.kabak çok yararlıymış bende tarifini istedim.kabakları ufak doğruyorsun üzerine şekerini koyup pişiriyorsun.piştikten sonra blendırdan geçiriyorsun.sonra ufalanmış bisküvi ve cevizi ekleyip kek kalıbına seriyorsun üzerine seven çikolata sosu vede kremşanti koyuyor.inan bana hiç kabak tadı gelmiyor.bal kabağını hiç sevmem ben canım
afiyet olsun size
sen yaparsında güzel olmazmı ellerine sağlık
görüşürz kolay gelsin canım
evet cnm inglızce sınavım vardı
47 puıan uzerı alan 2 cı donem gıtmeye hak kazanıyo bende tahmınıme gore gecerım herhalde
yaaa ne yapıyım barı oraya gıdıp oyalanıyorum
yoksa hep evdeyım
kova burcuyum canım sen ne burcusun
kız bende nefret ederim kokusu bile benim midemi alt üst ediyordu.ama birgün arkadaşımın evine gittim tatlı getirdi yedim çok beğendim neyse bir dilim daha istermisin sende benim gibi kabağı seviyorsun demezmi .ne kabakmı hiç belli olmuyor dedim.kabak çok yararlıymış bende tarifini istedim.kabakları ufak doğruyorsun üzerine şekerini koyup pişiriyorsun.piştikten sonra blendırdan geçiriyorsun.sonra ufalanmış bisküvi ve cevizi ekleyip kek kalıbına seriyorsun üzerine seven çikolata sosu vede kremşanti koyuyor.inan bana hiç kabak tadı gelmiyor.benimde elektriğim gitti bir koşu markete gittim geldim en iyisi akşama dolma yapayım dedim ve sizden yarım saat ayrı kalıcam.ama dolma için değer.
kız bende nefret ederim kokusu bile benim midemi alt üst ediyordu.ama birgün arkadaşımın evine gittim tatlı getirdi yedim çok beğendim neyse bir dilim daha istermisin sende benim gibi kabağı seviyorsun demezmi .ne kabakmı hiç belli olmuyor dedim.kabak çok yararlıymış bende tarifini istedim.kabakları ufak doğruyorsun üzerine şekerini koyup pişiriyorsun.piştikten sonra blendırdan geçiriyorsun.sonra ufalanmış bisküvi ve cevizi ekleyip kek kalıbına seriyorsun üzerine seven çikolata sosu vede kremşanti koyuyor.inan bana hiç kabak tadı gelmiyor.benimde elektriğim gitti bir koşu markete gittim geldim en iyisi akşama dolma yapayım dedim ve sizden yarım saat ayrı kalıcam.ama dolma için değer.
hadii inşallah canım geçersin tabi. iyi olmuş kendine meşgale bulmuşsun.
bende sözde hep gitcem ama hala gidemeidm
valla ya bende hiç sevmiyom. değişik bi tarife benziyor kabak tadı olmayabilir evet içine bisküvi filan giriyorsa.
sen dene bakalım güzel olursa bizde deneriz.
dolma için kolay gelsin canım bende şimdi kayınvalideme gidiyorum.
hasretimize dayanamdı
aynen canım babalık sonradan kazanılır derler.
ya ben anlamıyrum ilgileniyorlar sözde ama belli bi süre sonra sıkılıyorlar.
babası işten geliyor kayınvalidemlerdeyken mesela ilk geldiğinde kızım canım azcık ilgi 5 dk yani sonra yemek filan sonrada tv derken uyuyorlar çocukla ilgilenen benim.
evdeykende maça bakıyor hep.
yani ilgi pek yok açıkcası canım ya.
ben ve kayınvalidem vede eşim parçalıyoruz kendimizi ilgilenmekten ama onlarda onu ben göremiyorum...
ben yaptım canım hiç kimse anlamadı kabak olduğunu cevizli cezeryeye benziyor.evet ya dolma iyi olacak hep eltimle yapardım geçen günkü kocasının vukuatından sonra ceza verdim onlaravalla ya bende hiç sevmiyom. değişik bi tarife benziyor kabak tadı olmayabilir evet içine bisküvi filan giriyorsa.
sen dene bakalım güzel olursa bizde deneriz.
dolma için kolay gelsin canım bende şimdi kayınvalideme gidiyorum.
hasretimize dayanamdı
gıt ıyı oluyo bazen unutuyosun su gıcık azoyu
gercı bız nereye gıdersek gıdelım o bızımle aklımızda dusuncemızde...............
kızzzzzzzzz yarında ben gıdıyorum kayınvaldeme
sırayla dımı bı sen bı ben gıdelım
off ya elektrikler gitmişti burda da sinir oldum 1 saatte anca geldi
ben yaptım canım hiç kimse anlamadı kabak olduğunu cevizli cezeryeye benziyor.evet ya dolma iyi olacak hep eltimle yapardım geçen günkü kocasının vukuatından sonra ceza verdim onlarabenimde kaynanam öğlen çağırdı hemde et yemeği ama reddettim gelemeyiz dedim çok fazla görüşmek istemiyorum hoşuna gitmedi ama sesinide çıkarmadı.şimdi yine saçma sapan laf söyleyecek kendimi tutamıycam zaten canım sıkkın recep ivediğin dediği gibi senelerin patlamasını yaşamayalım sende gir canım inşallah sevdiğin yemek yapar kaynanacığın
öle valla canım arada değişiklik şart.
ben bi adım atamadım işte sen başlamışsın çok iyi olmuş..
vallamıı
valla canım parayla değil sırayla bu işler
tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş desene
neyseki sizin gibi ilgili yakınları var o kuzucuğun...
hele sizin bi bebişiniz olsun da kocişinde sen de nasıl bakarsınız ona
bak gör bebekim kocişinde uyku falan kalır mı ozaman
nekadar yorgun gelsede bebişinin yanından ayrılamaz
off ya elektrikler gitmişti burda da sinir oldum 1 saatte anca geldi
ben çıkıyorum kızlar geç kaldım
aman bişide yapmıyomda yinede erken giidyom işte.
öpüyorum hepinizi en kocamanındannn
canlarım pc başında değildim ama geçmişi okudum.. baharcım inş. iyisindir..ne zamandır muhabbet edemedik özledim ben seni..
eseslim canım yara için fitil kullanıyormuşsun geçmiş olsun Rabbim tez manda şifa nasip etsin canım..
arkadaşlar hepinizi öpüyorumcanlarım ben şimdi çıkıyorum görüşmek duasıyla....
afiyet olsun size canım ilginç bi çorba güzel olur heraldekızlar çıkıym çorba yapacam.Yine yeni bir deneme olacak bal kabağı çorbası yapacam ve sanırım nefis olacak.Denemedim merak ediyorum diyenler haydi bekliyorum yarım saate hazır soğuk kış gecelerini ısıtacak sıcacık çorbam....
sağol canım ben de tam bilmiyorum ki nasıl olur bi başlayalım da bakıcaz duruma görecnm gecmıs olsun tedavıden once ılac kullanılmıyormu
yanı tedavı sırasında zor olmaz mı
ben çıkıyorum kızlar geç kaldım
aman bişide yapmıyomda yinede erken giidyom işte.
öpüyorum hepinizi en kocamanındannn
iyi akşamlar kızlar nasılsınız...istiyorum bebeğimden haber yok sanırım elogon hücre bulundumu acaba!!!
flaşk ın süreleri bitmiş Allah kabul etsin... sıra bana gelmiş çok mutlu oldum Allah hepinizden razı olsun... bende bugün 6. gonal-fi yaptım yarın yumurta baskılayacı iğneyede başlayacaz... yumişler biraz boy atmaya başladı bugün en büyüğü 11 milimcikti... cuma tekrar gidecez... bakalım ne durumdalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?