Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bidenem iyi olmana sevindim iyiki alışveriş yapmışsınız yaramış sana
canım bak enazından sperm üreten hücreleriniz varmış...
kaan hoca sizden ümitli olmasa kök hücreyi bekleyin derdi...
bilmiyor musun kaç arkadaşa böyle söyleyip tedavilerine devam etmemişti...
ama sizden ümitli ki iğnelerle tedaviye devam ediyor...
bidenem allahtan ümit kesilmez siz yine devam edin mücadelenize...
inş allahın izniyle kazanan siz olacaksınız
otobüsünüz kaçta canım benim ??
size hayırlı yolculuklar...
üzmeyin kendinizi görüyorsun hiç bişey bitmiş değil...

canım benimmmm
güzel bi haber bu inşallah tedavilerinize devam ederek spermleriniz de çıkıcak canım
Rabbim herşeye kadir yeter ki biz daima ümitvar olalım
Allaha emanet olun canım sağsalim ulaşın evinize
Ankara bayağı soğuk demi canım

bakalım bunuda vardursun bide o denemiş olur nebido iğne kullanıp sperm çıkan varmı acaba öyle bişey varsa niye önce kullandırılmıyor tese yapılmadan ..
ne bileyim baharcım allah büyük bunuda kullansın bakalım otobüse 9da bincez sabah erkenden antalyada oluruz sagol bidenem ..

alışveriş gerçekten strese iyi gelir iyiki yapmışsın tekrardan geçmiş olsun inşallah bundan sonraki süreçleriniz hayırlarala sonuçlansın Allah yolunu açık etsin hayırlı yolculuklar bu arada

cnm inş rabbim yüzünüzü güldürsün ya ne diycem bugun yurtdısında bi akrabamız var annem onla konusmus beni aramıştı tesadüfen konu acıldı çünkü annem eşimin durumunu bilmiyor sorunun bende oldugunu söylemiştim neyse onlardada bu sperm üreten hücrelerden felan bulunmustu hatta almanyada kime gittilerse çocunuz kesinlikle olmaz dediler 5ay önce ibrahim saraçoğlunun keçi boynuzu kürünü denemeye başlamışlar ama tozu değil keçi boynuzunu kırıp kaynatıyosun ya onu şimdi 7milyon sperm olmuş karısı öyle demiş kaan hoca hiç bu kürden bahsettimi ben cok şasırdım ya denemekle ne kaybedilirki

alışveriş gerçekten strese iyi gelir iyiki yapmışsın tekrardan geçmiş olsun inşallah bundan sonraki süreçleriniz hayırlarala sonuçlansın Allah yolunu açık etsin hayırlı yolculuklar bu arada

sagol canım inşallah bizimki küçük bir ufacık ümüt işte allahtan ümüt kesilmezmiş aynen öyle allah büyük ..

ya kaçgündür içimde tutuyordum ama gözyaşlarım artık sözümü dinlemiyor.işte bu rabbim mucizesini yine gösterdi.ben inancımı yitirmemiştim zaten inşallah Rabbimin izniyle sizde mutlu sona ulaşacaksınız.kızlar benim için bu sevindirici bir haber bana katılanlar takılın peşimebuda azoya gelsin

ne bileyim baharcım allah büyük bunuda kullansın bakalım otobüse 9da bincez sabah erkenden antalyada oluruz sagol bidenem ..

inş şifa olacak bidenem sen içini karartma yeter ki...
şimdi çok daha kötü durumda dönüyor olabilirdiniz antalyaya...
kaan hoca kök hücre bekliyelim yakında çıkacak diyerekte sizi gönderbilirdi...
ama bak devam ediyorsunuz tedavinize...
inş 3 ay sonra spermleri görücez bidenem
dualarım herzaman seninle biliyorsun
rabbim yolunuzu açık etsin inş...

kız beni oraya getirme neden umudun kırılmış gibisin.evet canım okumuştum nebido iğneyle çışı sağlanan kişileri inşallah onlardan biride siz olursunuz.iğne ucuz değilki canım o iğne spermleri besliyor.spermin olup olmadığına bakıldı sonra iğne verdi.hem sen tüpbebeğe hazıralanmış olsaydın verirdi fazla masraf olmasın diye yaptırmamıştı.hadi bakalım tut halayın ucunu beni kızdırma

canım kök hüredende bassetti gündüz yanımıza geldiğinde evlatlıktanda bassetti sperm donerliğindede yani bütün hepsini söyledi daha bakılıyor sizin ğibi durumlarda ben hemen atmıyorum douları dedi çünkü bu tese son dedi artık ne çıkarsa ona bakıcaz dedi olenga olursa onu dondurur onunla tüp bebek denenir dedi olengaylada tutma ihtimali düşük ama gene denenmiş olur dedi irtibatı benimle kesmeyin 2-3 ayda bir meilleşelim dedi kök hücre çalışmasından bassetti siz tek degilsiniz sizin gibi büssürü hastam var kök hücreyi bekleyen dedi yaşın kaç dedi bana 37 ye girdim dedim daha 3 yılımız var dedi engeç ozamana başlarız zaten kök hücreye dedi bende dedim bence bunlar lafta çıkacagını sanmıyorum dedim olurmu bu işten ticarisi çok muhakkak olacak kök hücre neyki şöyle bir tüpte bir sıvı bunu eşinden herhangi biyerinden doku alınıp içine koyup bekledimi spermme dönüşücek dedi aman baya nutuk attıda şurdan girdi şurdan çıktı bu iğne işinide demin kendi aradı dedi teseden alınan parçalarda sperm üreten ana hücreler var buda sevindirici bi haber bunlar spermme dönüşe bilir bu iğneyi vurdur başka hiç birşey kullanma 3 ay sonra sperm testi yaptır demiş ne bileyim allah büyük acaba bizim gibi olup bu iğneyle sperm çıkan varmıki kimbilir .

canım ya alemsin sen azoya dil çıkarıyon ha
ben de tuttum elinden hobaaa

canım hadi gözün aydın çok sevindim işallah sperm de görürsünüz.....canım siz Genartta mı ameliyat oldunuz bizde orda olmuştuk ameliyat ama biz hemen
ameliyattan sonra yolla koyulduk bize kimse yatış yapabileceğimizi söylemedi

bidenem hepimize ilk muayene gittiğimizde amacımıza ulaşamazsak kök hücreyi bekleriz demişti kaan hoca...
bak sizede gündüz herşeyi söylemiş...
ama sonra sperm üreten ana hücreler bulununca tedaviye devam etmek istemiş ve iğneyi vermiş...
benim demek istediğim de işte tam bu...
bu sevindirici haber olmasaydı siz kök hücrenin çıkışını bekleyecektiniz...
onunda zamanı belli olmadığı için canınız sıkılacaktı...
ama bak sperm üreten ana hücreler bulundu ve devam ediyorsunuz tedavinize...
allahın izniylede inş bu iğneler işe yarayacak ve spermleriniz oluşup çıkış başlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…