canım kök hüredende bassetti gündüz yanımıza geldiğinde evlatlıktanda bassetti sperm donerliğindede yani bütün hepsini söyledi daha bakılıyor sizin ğibi durumlarda ben hemen atmıyorum douları dedi çünkü bu tese son dedi artık ne çıkarsa ona bakıcaz dedi olenga olursa onu dondurur onunla tüp bebek denenir dedi olengaylada tutma ihtimali düşük ama gene denenmiş olur dedi irtibatı benimle kesmeyin 2-3 ayda bir meilleşelim dedi kök hücre çalışmasından bassetti siz tek degilsiniz sizin gibi büssürü hastam var kök hücreyi bekleyen dedi yaşın kaç dedi bana 37 ye girdim dedim daha 3 yılımız var dedi engeç ozamana başlarız zaten kök hücreye dedi bende dedim bence bunlar lafta çıkacagını sanmıyorum dedim olurmu bu işten ticarisi çok muhakkak olacak kök hücre neyki şöyle bir tüpte bir sıvı bunu eşinden herhangi biyerinden doku alınıp içine koyup bekledimi spermme dönüşücek dedi aman baya nutuk attıda şurdan girdi şurdan çıktı bu iğne işinide demin kendi aradı dedi teseden alınan parçalarda sperm üreten ana hücreler var buda sevindirici bi haber bunlar spermme dönüşe bilir bu iğneyi vurdur başka hiç birşey kullanma 3 ay sonra sperm testi yaptır demiş ne bileyim allah büyük acaba bizim gibi olup bu iğneyle sperm çıkan varmıki kimbilir .
ben çıkıyorum kızlar byyyyy
canım hadi gözün aydın çok sevindim işallah sperm de görürsünüz.....canım siz Genartta mı ameliyat oldunuz bizde orda olmuştuk ameliyat ama biz hemen
ameliyattan sonra yolla koyulduk bize kimse yatış yapabileceğimizi söylemedi
ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------2 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------1 meryem
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------2 meryem
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------1 meryem
EFULUM---------------------------------------3 yasin
ESESLİM--------------------------------------1 meryem
ESMA------------------------------------------
FLZASK----------------------------------------2 yasin 1 meryem
GELİNCİK--------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL------------------------------------------1 meryem
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 1 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
herkeze iyi akşamlar napıyorsunuz biz otagarda bi lokantada vakit geçiriyoruz öglen çıktık hastaneden kaan hoca gittikten sonra ulus kızılay hertarafı dolaştık alışveriş yaptık halimizede bakmadık gerçi biraz alışverş strese iyi gelir hele benim gibi alışveriş manyaklarınaşoku atlattık yada öyle gibi davranıyoruz birbirimize demin kaan aydos aradı eşimi kök hücre çıkmış sperm üreten ana hücrelermiş sperm üreten hücreler var bunlar olduktan sonra ümüdümüz var demiş bunları bi şekilde spermme çevirir çıkış saglanır demiş birtane nebido iğne verdi bunu vurunup 3 ay sonra sperm testi yaptır bulundugundan hemen dondurulacak demiş sperm üreten hücreleriniz olduktan sonra spermde yakalaya biliriz demiş amannn bilmiyorum artık tesellimi yada dogrumu olanga çıksaydıda zaten onunla denemeye niyetim yoktu çünkü olangeyla yaptırıp tutan yok çok çok az bi olasılık burada gamzesezer arkadaşın eşinde çıkmıştı olengayla yapılmıştı tutmamıştı olengada boşuna bir ümüt sadece bana göre ne bileyim allah büyük nasibimizde varsa bişey bahane yoksada herşey bahane.
merhaba leylakcigim nasilsin?
canim siz neden hastanede kalmadiniz anlamdim ben..bizide cikarmadilar bir gece yatmistik..bizim hastane ibni sinaydi
canim siz test yaptirdinizmi m sureden sonra
sağol canım sen nasılsın ? bayadır karşılaşamıyorduk iyi oldu ....Biz Genartta ameliyat olduk canım bilmiyorum bize kimse birşey söylemedi çıkabilirsiniz yarım saat sonra dediler bizde koyulduk yola ama eşim Bursaya gelene kadar mahvoldu adam.....
Geçen hafta yaptırdık sperm testi canım yine 0 malesef bakalım artık devam ediyoruz ama sonuç ne olucak siz ne kullanıyosunuz canım
bahar canım sen neler yapıyorsun koçişine kavuşmuşsun gözün aydın......,
sagol canim bende iyiyim..canim m sure den kac ay sonra yaptirdiniz siz testi off bu sonuclar ne zaman denisecek ya hep sifir...bizde m sure kullaniyoruz cnm
sağol canım bende dinleniyorum bu yıl çok yoğunum bahar çalışıyorum hafta sonları İngilizce kursuna gidiyorum birde açıktan okulumu uzattım çok yoğunum azoyu çok düşünemiyorum .........desemde malesef ne yapsamda biran aklımdan çıkmıyo işte böyleneyapıyım canım benim topikten ayrılamıyorum işte
kociş eve geldi ama hala çalışıyor...
zaten kendine iş bulmadan duramaz o onlarla uğraşıyor ben de topiğimdeyim işte
sen nasılsın canım benim ??
ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
EFULUM---------------------------------------
ESESLİM--------------------------------------
ESMA------------------------------------------
FLZASK----------------------------------------
GELİNCİK--------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------1 yasin
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 6 yasin 7 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
1,5 ay sonra yaptırdık canım en az 6 ay kullanımda sonuç alınıyormuş ama bilmiyorum ki bize de şifa olurmu...
siz kaç aydır kullanıyosunuz canım ne zaman test yaptırıcaksınız?
bende bilmiyorum bizim sonucumuzda sperm görüldü yazıcak ya çiçek canım sizin durumla bizim durum aynı
kader arkadaşım benim işallah bizde bir gün anne oluruz burdaki tüm kızlar
bu ilacin eger faydasi olacaksa siz erken yaptirmissiniz..ama suda var herkesde fayda edecek diye birseyde yok..bakalim gorecez bizim subatta alti ay oluyor subatta yaptircaz testi canim
insallah bizede faydasi olur canim umut dunyasi iste ..bitsin artik bu azo illeti ya
rabbim kimsenin emegini karsiliksiz koymasin
sağol canım bende dinleniyorum bu yıl çok yoğunum bahar çalışıyorum hafta sonları İngilizce kursuna gidiyorum birde açıktan okulumu uzattım çok yoğunum azoyu çok düşünemiyorum .........desemde malesef ne yapsamda biran aklımdan çıkmıyo işte böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?