Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

görüşürüz canım benim dikkat et kendine...
allah rahatlık versin bende öpüyorum kocaman

TABİ KESİNLİKLE şansınız var, eğer dışarı sperm hücresi dışarı çıkmıyorsa mikro TESE yöntemi ile eşinizin durumunda olan erkeklerin testislerinde %50 olasılıkla sperm bulabiliyoruz.
Yalnız bu mikro TESE işleminden önce eşinizin testosteron seviyelerini yükseltmek için tedavi vermemiz gerekir. Mutlaka görüşelim. Ancak ben 24 Ocak-2 Şubat arası İstanbul dışındayım. Bu tarihler öncesinde veya dönüşte görüşelim.
KIZLAR EMRE BAKIRCIOĞLUNDAN MESAJ GELDİ

gozunaydın cevap gelmıs
bence cevap umıt verıcı bence bı gıdın gorusun gorusmeden bı sey olmaz barı
yuz yuze olunca ınsan daha ıkna oluyo
ya sız tese olmusmuydunuz
rabbım bı kapı acıyo valla hayırlısı ınsallh bı tanem

yok canım biz ne zaman tedaviye karar versek birşey çıkıyor sonra erteliyorduk.şimdi allah'ın izniyle çıktığımız yolda ilerleriz bebişimi de kucağıma alırım amin.rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu.canım senin tefriciyeler ne oldu bittimi istersen tekrar alabilirim

inşllh sendende ne anne olur he valla daha bıtmedı okudunuz ıcın tekrar soyleyemedım okursan cok mutlu olurum bı tanem

canım kaç oldu istersen 500 daha alayım toplam 1000 olur

sagol bın tane kaldı hayırlısıyla valla korku gırıyo ıcıme yaklastıkca ya dıyorum o gordugumuz sperm dısı hucrede yazmassa dıye
gercı alıstık ama genede gozler arıyo rakamları:18::18:

sagol bın tane kaldı hayırlısıyla valla korku gırıyo ıcıme yaklastıkca ya dıyorum o gordugumuz sperm dısı hucrede yazmassa dıye
gercı alıstık ama genede gozler arıyo rakamları:18::18:
canım siz şimdi ay sonunu bekliyorsunuz keşke beklemeseniz ne bileyim bunun bir zamanı olmamalı bence bundan sonra eşime sık sık test yaptırtıcanm ne olur ne olmaz belki bazen sperm çıkıyordur.nedense kaç gündür aklımdan bu düşünce çıkmıyor arada bir baktırmakta fayda var

esım bıraz takıntılı su ayıda dolduralım oyle dıyo bende ısrar edınce kavga cıkıyo o yuzden ay sonunu beklıyorum
evet sperm ne zaman cıkacagı bellı olmuyor ahhhhhh bı tuttursak turnayı 12 den vurucazda bakalım gunler ne gosterecek

Klinefelter sendromlu olgularda, eğer önceden tedavi edilirse yarısında sperm bulmak mümkün. Bu konuda [url]http://www.kaanaydos.net/Klinefelter.php[/URL] ve buraya bakabilirsiniz. Lütfen tüm hormon tahlilleri (FSH, LH, Testosteron, Estradiol) ve diğer tahlilleriniz alarak bir gün gelin, tedavinize başlayalım.
BUDA KAAN HOCADAN GELDİ KIZLAR.

Tedaviye ne zaman başlamak istiyon canım suan esın bişey kullanıyorum ve hormon testinde testeronu kaç çıktı bende esimle mikro tese için gelmez istanbula ama bize böyle bişey demediler ben merak ettim

Eveet süper bi tatlıdır ben çok yaparım onu.Ama çorbamda süper oldu eşim anlamadı bile kabak olduğunu.Kabak bir küçük patates,soğan,havuç haşlayıp blendırla eziyosun.Üzerine 2bardak tavuk suyu ya da bulyon ama ben bulyon kullanmıyorum.2diş sarımsak ,kara biber kimyon yenibahar nane oldu sana süper bir çorba.Çok faydalı kabak sade ben de sevmem ama değişik tariflerle güzel oluyo ve yeniyo

cnm be her ıkı dr olumlu yazmıs bence sızde sperm olacak bulunacak bana oyle gelıyo
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hadııı cık spermcıkler sız tedavıye devam edın ne gerekırse yapmaya calısın

tedaviye ne zaman başlamak istiyon canım suan esın bişey kullanıyorum ve hormon testinde testeronu kaç çıktı bende esimle mikro tese için gelmez istanbula ama bize böyle bişey demediler ben merak ettim
hemen canım kısmetsede ilkbahar yaz gibi inşallah kısmetse tüpbebeğe başlamak istiyorum kısmet hakkımızda hayırlısı olsun canım.canım fsh:39.2 testesteron 2.20.sizin değerler kaçtı.eşin niye gelmiyor istanbul'a anlayamadım

eline sağlık canım bende tatlı için almıştım zaten çorba tarifi bakıyordum senin tarif hoşuma gitti bende denerim şifa olsun sizede

Cnm be her ıkı dr olumlu yazmıs bence sızde sperm olacak bulunacak bana oyle gelıyo
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Hadııı cık spermcıkler sız tedavıye devam edın ne gerekırse yapmaya calısın

Ay canım inşallah bu sefer hayallerim suya düşmez

Ay canım inşallah bu sefer hayallerim suya düşmez

olumlu dusun ınslh
hayaller ne kadar suya dussede bızım ıcımızdekı o mınnacık umıt kırıntısı kalır
ne karar verırsın sen bu durumda emre beye mı yoksa kaan hocaya mı gıdersınız

ikisinede desem komikmi olur.

hayır ben olsam testlerı yanı hormon testlerınmı yapıp once emre beyle sonrada kaan hocayla gorusup
hangısı ıcıne sınerse onunla tedavıye baslarım valla yaparım dr serbest sen dr konusacaksın kı ıcındekı supheler dınsın cnm

Benim esimin fsh 2.7 ve testosteron 2.76 sence iyimi ve tedaviden önce yükselmesimi gerekiyor onu anlamadım bizde başlamak istedik nasip olmadı yurtdışından gelmez biz memorialde başlamayı düşünüyor siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…