ne güzel dilekler canım böyle inş. canım hayırlısıyla gerçekleşir rabbim sizlerede yaşatır
canım ben çıkıyorum duamıda okuyup yatacağım malum kurtulamadım hastalıktan ilerlemesin daha çok
öptüm seni en kocamanından
TABİ KESİNLİKLE şansınız var, eğer dışarı sperm hücresi dışarı çıkmıyorsa mikro TESE yöntemi ile eşinizin durumunda olan erkeklerin testislerinde %50 olasılıkla sperm bulabiliyoruz.
Yalnız bu mikro TESE işleminden önce eşinizin testosteron seviyelerini yükseltmek için tedavi vermemiz gerekir. Mutlaka görüşelim. Ancak ben 24 Ocak-2 Şubat arası İstanbul dışındayım. Bu tarihler öncesinde veya dönüşte görüşelim.
KIZLAR EMRE BAKIRCIOĞLUNDAN MESAJ GELDİ
yok canım biz ne zaman tedaviye karar versek birşey çıkıyor sonra erteliyorduk.şimdi allah'ın izniyle çıktığımız yolda ilerleriz bebişimi de kucağıma alırım amin.rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu.canım senin tefriciyeler ne oldu bittimi istersen tekrar alabilirimgozunaydın cevap gelmıs
bence cevap umıt verıcı bence bı gıdın gorusun gorusmeden bı sey olmaz barı
yuz yuze olunca ınsan daha ıkna oluyo
ya sız tese olmusmuydunuz
rabbım bı kapı acıyo valla hayırlısı ınsallh bı tanem
yok canım biz ne zaman tedaviye karar versek birşey çıkıyor sonra erteliyorduk.şimdi allah'ın izniyle çıktığımız yolda ilerleriz bebişimi de kucağıma alırım amin.rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu.canım senin tefriciyeler ne oldu bittimi istersen tekrar alabilirim
inşllh sendende ne anne olur he valla daha bıtmedı okudunuz ıcın tekrar soyleyemedım okursan cok mutlu olurum bı tanem
canım kaç oldu istersen 500 daha alayım toplam 1000 olur
canım siz şimdi ay sonunu bekliyorsunuz keşke beklemeseniz ne bileyim bunun bir zamanı olmamalı bence bundan sonra eşime sık sık test yaptırtıcanm ne olur ne olmaz belki bazen sperm çıkıyordur.nedense kaç gündür aklımdan bu düşünce çıkmıyor arada bir baktırmakta fayda varsagol bın tane kaldı hayırlısıyla valla korku gırıyo ıcıme yaklastıkca ya dıyorum o gordugumuz sperm dısı hucrede yazmassa dıye
gercı alıstık ama genede gozler arıyo rakamları:18::18:
canım siz şimdi ay sonunu bekliyorsunuz keşke beklemeseniz ne bileyim bunun bir zamanı olmamalı bence bundan sonra eşime sık sık test yaptırtıcanm ne olur ne olmaz belki bazen sperm çıkıyordur.nedense kaç gündür aklımdan bu düşünce çıkmıyor arada bir baktırmakta fayda var
TABİ KESİNLİKLE şansınız var, eğer dışarı sperm hücresi dışarı çıkmıyorsa mikro TESE yöntemi ile eşinizin durumunda olan erkeklerin testislerinde %50 olasılıkla sperm bulabiliyoruz.
Yalnız bu mikro TESE işleminden önce eşinizin testosteron seviyelerini yükseltmek için tedavi vermemiz gerekir. Mutlaka görüşelim. Ancak ben 24 Ocak-2 Şubat arası İstanbul dışındayım. Bu tarihler öncesinde veya dönüşte görüşelim.
KIZLAR EMRE BAKIRCIOĞLUNDAN MESAJ GELDİ
kova burcuyum canım sen ne burcusun
kız bende nefret ederim kokusu bile benim midemi alt üst ediyordu.ama birgün arkadaşımın evine gittim tatlı getirdi yedim çok beğendim neyse bir dilim daha istermisin sende benim gibi kabağı seviyorsun demezmi .ne kabakmı hiç belli olmuyor dedim.kabak çok yararlıymış bende tarifini istedim.kabakları ufak doğruyorsun üzerine şekerini koyup pişiriyorsun.piştikten sonra blendırdan geçiriyorsun.sonra ufalanmış bisküvi ve cevizi ekleyip kek kalıbına seriyorsun üzerine seven çikolata sosu vede kremşanti koyuyor.inan bana hiç kabak tadı gelmiyor.benimde elektriğim gitti bir koşu markete gittim geldim en iyisi akşama dolma yapayım dedim ve sizden yarım saat ayrı kalıcam.ama dolma için değer.
Klinefelter sendromlu olgularda, eğer önceden tedavi edilirse yarısında sperm bulmak mümkün. Bu konuda [url]http://www.kaanaydos.net/Klinefelter.php[/URL] ve buraya bakabilirsiniz. Lütfen tüm hormon tahlilleri (FSH, LH, Testosteron, Estradiol) ve diğer tahlilleriniz alarak bir gün gelin, tedavinize başlayalım.
BUDA KAAN HOCADAN GELDİ KIZLAR.
hemen canım kısmetsede ilkbahar yaz gibi inşallah kısmetse tüpbebeğe başlamak istiyorum kısmet hakkımızda hayırlısı olsun canım.canım fsh:39.2 testesteron 2.20.sizin değerler kaçtı.eşin niye gelmiyor istanbul'a anlayamadımtedaviye ne zaman başlamak istiyon canım suan esın bişey kullanıyorum ve hormon testinde testeronu kaç çıktı bende esimle mikro tese için gelmez istanbula ama bize böyle bişey demediler ben merak ettim
eline sağlık canım bende tatlı için almıştım zaten çorba tarifi bakıyordum senin tarif hoşuma gitti bende denerim şifa olsun sizedeeveet süper bi tatlıdır ben çok yaparım onu.ama çorbamda süper oldu eşim anlamadı bile kabak olduğunu.kabak bir küçük patates,soğan,havuç haşlayıp blendırla eziyosun.üzerine 2bardak tavuk suyu ya da bulyon ama ben bulyon kullanmıyorum.2diş sarımsak ,kara biber kimyon yenibahar nane oldu sana süper bir çorba.çok faydalı kabak sade ben de sevmem ama değişik tariflerle güzel oluyo ve yeniyo
Cnm be her ıkı dr olumlu yazmıs bence sızde sperm olacak bulunacak bana oyle gelıyo
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Hadııı cık spermcıkler sız tedavıye devam edın ne gerekırse yapmaya calısın
Ay canım inşallah bu sefer hayallerim suya düşmez
ikisinede desem komikmi olur.olumlu dusun ınslh
hayaller ne kadar suya dussede bızım ıcımızdekı o mınnacık umıt kırıntısı kalır
ne karar verırsın sen bu durumda emre beye mı yoksa kaan hocaya mı gıdersınız
ikisinede desem komikmi olur.
hemen canım kısmetsede ilkbahar yaz gibi inşallah kısmetse tüpbebeğe başlamak istiyorum kısmet hakkımızda hayırlısı olsun canım.canım fsh:39.2 testesteron 2.20.sizin değerler kaçtı.eşin niye gelmiyor istanbul'a anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?