canım kalan yasinleride ben aldım.sanırım gelinciğe aldıklarımı saymamışsın benden önce başkaları almış.Allah kabul etsin
günaydın tatlım oooooooooo güzel bir tatil seni bekliyor.seviniyorsun ama bıcırıklarını çok özleyeceksin.neyse biz onları aratmayız zaten kocişinde geldi ohhhhhhhh
evet canım ikiside ilaç tedavisini görmesi gerektiğini söylemiş. %50 şansımız varmış.inşallah şans bizden yana olur bu sefer.inan dünyaya yeniden gelmiş gibi olurum.inşallah canım spermlerin çıkmasını dört gözle bekleyeceğim.
iyi yapmışınız canım dinlenin tabi ya.
zaten çok soğukta kalmasın üşütmesin dikkat etsin intihap filan kapmasın canım.
valla canım varya dün akşam burası -16 dereceydi. şuanda çook soğuk.
elin ıslak dışarı koysan buz kesersin o derece soğuk. ank bide burdan biraz daha sıcak burası felaket canım.
kalorifer yakıyorum canım. ama onunda kendine hayrı yok doğalgaz kendim yakıyorum kombimi fulleyince doğalgaz faturası uçuyor yakmasan ısınamıyorsun. çok yaksan bile evleri ısıtmıyor.
merhaba günaydın cnm oh ne güzel tatile giriyorsun keyfini çıkart ben tatilleri sadece bayramdan bayrama yapabiliyorum malesef çok keyifli bir tatil olur inşlh senin için..
güzel güzel dinlenirsin tatilde gözün aydın
yarıyor canımcım valla ter bile bastı yani
o kadar değil tabide süpürge yaparken filan ısınıyorum.
üşütmüyorum canımcım tek taraflı açıyorum havalandırıyorum evi çift taraflı açıpta ceyran yapmıyorum kendime.
bişey olmaz allahın izniyle.
geçen gün ne oldu biliyormusun eşim maden suyu istedi. bende aldım geldim dolaptan bu yatakta yatıyor benim amden suyunu nereye koyduğumu anlamadı. yatağın altına girer gibi yapıp bi koydum üzerine nasıl bağırıyor
bende herşey bebek için dedim
intikam alacam dedi bakalım ne yapack ama tedbirleirmi alıyorum
tabi tabi artık herşey zamanında olacak bebekim.
ihmalin sonunu gördük
yok bebekim ya gelecek bugün günü birlik gitti. bende gidecektim de elemanı ile gitti.
o yüzdn ben kaldım canım.
7-8 gibi gelir büyük ihtimal.
slmlar canlarımmm...
dün akşam elektrik kesildi.
giremedm nete.
telefondan denedim onuda beceremedim canlarım.
bizim dün tahlillerimiz vardı yaptırmamız gereken haftaya gidecez ya ondan.
sonuçlarda pek bişey çıkmadı sadece kolesterolu
yüksek biraz eşimin.
iştebide 10-12 yuvarlak hücre görüldü.
akşam gelince yazmıştım buraya eşim kızdı dedi umut bağlıyorsun yuvarlak hücreye dedi.
dr da yuvarlak hücre lökosit olabilir dedi.
onda geri silmiştim yazdığımı.
ama napayım gün yaklaştı.
heyecan bastı.
istiyorum bebebeğimlerin çıkmamş değilmi.
dün onu görebildim sadece.
çok üzüldüm.
işte benden byle canlarım...
ay zor ya aşırı sogukta çekilmiyor gece yolda afyon taraflarında -18 bile göstedi yollar kar buzdu çok fena sogukta kaloriferde işlemez sürekli hertarafı yaksan fatura uçar idare 2 ay sonra biraz düzelir bukadar kalmaz sabır ..iltihap olmasın diye antibiyotik yazmış doktor dün onu ankaradan eczaneden aldık kullanıyor bakalım ..
çok sagol canım allah razı olsun inşallah sizinde tedaviniz çok güzel sonuçlansın bilemiyorum artık doktor öyle dedi ama şimdi bu saatten sonra tessisler sperm üretebilirmi keşke amaliyattan önce verseydi bu iğneyi eşimle öyle diyoruz doktor dedi artık tese yok bunu açıp durmanın alemi yok ne varsa aldım gördüğümü aldım temizledim yani sperm olabilecek damarları demek istiyor galiba bende dedim niye ötekinede bakmadınız belki onda çıkardı dedim öteki kalmamışki bulamadım ötekinde diyor nasıl ney kalmamış bilmiyorum öteki yerinde duruyor var ama acaba sperm üreten damarlarmı yok demek istiyor bilmiyorum işimiz çok zor tessis bukadar zarar gördü işimiz bir mucize gibi bence artık allah bir çıkar yolu göstersin ne diyeyim hele birde bu iğneyi vurunsun bakalım çıkmadık candan medet umulurmuş yalan degilmiş sizin teseden çıkmışmıydı böyle bişey ne demişlerdi ..:26:
Kız şokladın adamı sıcacık yatakta sıcacık şefkat ararken sen buz gibi maden suyuyla şok etkisi yarattın.Ama bebek için her yol mübah.Bende geçenlerde eşim duştayken suyun ısısını düşürdüm çok sinirlendi.Ben de iyi geliyomuş diyince nerden çıkarıyon bunları diyo topikte duyduğun her şeyi bende mi uyguluyosun diyo....Heeee dedim ben de ne oldi sıkıntının noktalısından yok dedim
öle valla canım idare ediyorum yoksa 1000 lira yakıt verecz sadece.
akşamları kociş eve gelince yorgan altına giryoruz napalım. evet canım mart 15den sonra biraz daha havalar iyi oluyor.
o zamana kadar idare etcez napalım.
kullansın canım ihmal etmesin kış günü üşütmesin valla.
dikşleri alınmayacak dimi canım. kendiliğinden atılacak?
ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------1 meryem
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
EFULUM---------------------------------------1 meryem
ESESLİM--------------------------------------
ESMA------------------------------------------
FLZASK----------------------------------------
GELİNCİK--------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------1 yasin
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------1 yasin
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------4 yasin
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 5 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
aferin sana dersini almışsın
geç saatte mi gelecek demek istemiştim...
ama allahtan erken dönecekmiş...
soğukta yollar berbat oluyor aklın kalırdı yoksa...
aman iyiki gitmemişsin bebekimm bu soğukta ne işin var...
otur evinde sıcacık...
gerçi sen rahat edemeyip yine kendine iş buluyorsun ama neyse
Kızz 1000 lira aylık mı naptınız siz sauna mı çalıştırıyonuz biza bbu ay 130 geldi.Şimdi soğuk önümüzdaki ayda 150 gibi gelir.Ama bu doğalgaz fiyatı ilden ile değişiyo galiba Kayseriye de şubattan sonra zam gelecekmiş.Ama yine de 1000 çooook.
Ben çıkıp elmalı havuçlu cevizli tarçınlı kış kekimden yapayım da ısınalım biraz.Ancak onun enerjisi ısıtır bizi bu gece.Yalnız çorbadan başka hiç yemek yok ne yapacamı da bilmiyorum sebze de yok pazara gitmadim bugün.Napcaz şimdi...
Selam kızlarr nasılsınız bakalımmm
geçmişi okuyup geliyorummmm
baharcım benide listenize alırmısınız şuan hastayım ama hastalığım bittikten sonra dualarınıza bende katılmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?