Donuyorum kızlar sürekli çay kahve içiyorum ısınıym diye.Bir de dışarı çıktım eşimin yüzünden özlemiş öğle yemeğine çağırdı ben de gittim deli gibi geri geldim şimdi ama soğuk içime işlemiş ısınamıyorum
Hoş geldin canım.Hadi gözün aydın eğlen gez toz yat kalk keyif yap.15gün senin dinlen gönlünce.
burasıda çook soğuk canım.
bende temizlik yapıyorum böylece ısınıyorum
günaydın bebekimm benimmm
hadi maşallahhh tatil geldi.
15 gün gez toz ohh sefan olsun
öpüyroummmm
hoşgeldin bebekimmm
merhaba kızlar nerdeyse bir haftadır yoktum.ama okuldaki bilgisayardan ara ara girip neler olup bitti baktım.vck cok üzüldüm ama sonra barışmışlar cok sevindim Rabbim aymasın onları. istiyorum bebiğimi07 tese sonucunu öle heyecanla bekledimki bende anlatamam.ama sperm cıkmadı yazdı elongo hücresi varmı ona bakıyolar demişti inşallah o bulunmuştur.
bu arada bugün eşimin gömleğinin cebinde tütün kırıntıları buldum tekrar sigaraya başlamış sanırım benden gizli bende onun şokundayım.3 saattir aralıksız ağladım yarım saat sonra gelicek ne yapmalıyım ona karşı nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum.bi akıl verin Allah aşkına bana.
Canım ben de 1meryem alayım.Bir de hmztnl bu arkadaştan sonra mı?
Kolay gelsin fıstıkım.İşe yarıyo yani iyimiş ya bir taşta iki kuş.Ama sen üşütme gerçekten.Hala hasta sayılırsın ve en üşütülmemesi gereken yerden hastasın.Yani biz sıcak eşlerimiz serin tutacak ki bebeklerimiz ılık bir ortama gelsin
yle yapıcam bebekm valla 2 hafta canım ne istiyorsa onu yapıcam
hoşbulduk bebekimm
allah kavuştursun bitanem kocişin bursaya gitmiş...
inş sağa salim döner...
birazda rahatsızmışsın geçmiş olsun canım benim...
dondurma işlemi sonrasında ne gibi rahatsızlıklar olacak sormamış mıydın dra ??
merhaba canım hoşgeldin
öncelikle eşine stres yapma canım benim eşimde sigara içiyor hemde çok içiyordu ama azalttı bu azoyu öğrenince bırakmaya çalıştı ama bırakamadı. çünkü dahada strese girdi.
sanırım eşinde sana söylemek istememiş stres yaparsın diye neden içiyorsun filan diyeceksin eşin dahada strese girecek ya o yüzden söylememiş olabilir.
eşim bi dr söyledi stres yapacaksın iç dedi ama 1-2 ile kendini sınırla dedi.
eşimde şuan öyle yapıyor. eskisi gibi içmiyor.
işi zaten stresli bide sigara stresi çıkmasın diye ben bişey demiyom.
ama arada damardan girip içirmiyorum. bebeğimizin olmasını sen istemiyormusun filan diyip ama sürekli değil.
sürekli söylersem yine stres olacak. o yüzden tatlı dille söyleye söyleye bu işin altından kalktım canım.
sende kendini yıpratma neden ağlıyorsun canım benim.
lütfen üzme kendini. oturun konuşun kaç tane içtiğini öğren. 1-2 ile sınırlasın hatta senin yanında içsin söylede.
gizli gizli içme de. açık açık konuşun canım.
ama sen kendini yıpratma lütfenn
merhaba kızlar nerdeyse bir haftadır yoktum.ama okuldaki bilgisayardan ara ara girip neler olup bitti baktım.vck cok üzüldüm ama sonra barışmışlar cok sevindim Rabbim aymasın onları. istiyorum bebiğimi07 tese sonucunu öle heyecanla bekledimki bende anlatamam.ama sperm cıkmadı yazdı elongo hücresi varmı ona bakıyolar demişti inşallah o bulunmuştur.
bu arada bugün eşimin gömleğinin cebinde tütün kırıntıları buldum tekrar sigaraya başlamış sanırım benden gizli bende onun şokundayım.3 saattir aralıksız ağladım yarım saat sonra gelicek ne yapmalıyım ona karşı nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum.bi akıl verin Allah aşkına bana.
sağol bebekim inşallah hayırlısı ile gelir.
ya canım şimdi akıntın olacak dedi. o var tamam da
bide kasıklarımda sertlik var
-80 derecede dondurmuş ya acaba o buz olduda onun sertliğimi bilemedim.
dokununca elime geliyor sertlik yani. bide karnım şiş açım yemek yiyroum davul gibi şişiyor karnım.
hazımsızlık var heralde anlamadım. geçer inşallah bakalım.
çok öenmsemiyorum şuan ama geçmezse dr gideirm artık...
2008 yılında eşimin babası akciger kanserinden vefat etti ondan sonra sigara benim korkulu rüyam oldu benim.eşim defalarca tamam bıraktım diye sonra hep böyle içtiğini öğrendim.genetik yatkınlığı var azospermi var benim eşim nasıl hala içer sigara ben anlayamıyorum
aminnnnnnnnn yok gitmedi yarın açıcak dükanı hem yol yorgunlugu hem amaliyatlı nekadar olsa canı istemedi buğün saat 1 kadar uyuduk valla sabah 5.30 evdeydik geldik yataga girdik 1 den sonra kalktım ta kahvaltı hazırladım yedik sobayı yaktık amann biraz kafa dinliyelim buğünde kız burasıda çok soğuk zehir gibi ayaz dışarısı ankarada çok soguktu hele yolda afyonda durdu gece ayu ne soguktu be öyle buz tutmuş hertafaf burnumuzu içimize çektik dışarda buz tuttuyor resmen kıçındaki kılları donduracak valla sizin orada bence öyle .aminnnn canım inşallah.
kimseyi evlatsız bırakmasın allahım inşallah..
eşin nasıl canım işe gittimi?
iyiyiz canım duruma alışığız nasıl olsa yıkılmadık ayaktayız dertlerimizle baş başayız acılara yenilmek kaşarlıyız iyi biraz agrıyor diyor bir haftaya bişeyi kalmaz .hoşbulduk bidenem
nasılsın kocişin nasıl ??
yok canım ya olenga filan sadece spermmin üreten ana hücreler varmış iğne verdi artık tese yok zaten çıkarsa menide çıkar diyor doktor bakalım işimiz büyük mucize galiba .merhaba kızlar nerdeyse bir haftadır yoktum.ama okuldaki bilgisayardan ara ara girip neler olup bitti baktım.vck cok üzüldüm ama sonra barışmışlar cok sevindim Rabbim aymasın onları. istiyorum bebiğimi07 tese sonucunu öle heyecanla bekledimki bende anlatamam.ama sperm cıkmadı yazdı elongo hücresi varmı ona bakıyolar demişti inşallah o bulunmuştur.
amann bu sogukta yak sobanımı yakıyorsun kalorifermi ne kullanıyorsan otur sogukta işinde tadı yok valla.burasıda çook soğuk canım.
bende temizlik yapıyorum böylece ısınıyorum
ay canım benim sende yaraları dondurmuştun cok özür dilerim kendi derdime düştüm sana gecmiş olsun demeyi unuttum.cok gecmiş olsun Rabbim bi daha göstermesin eseslim
sağol bebekim inşallah hayırlısı ile gelir.
ya canım şimdi akıntın olacak dedi. o var tamam da
bide kasıklarımda sertlik var
-80 derecede dondurmuş ya acaba o buz olduda onun sertliğimi bilemedim.
dokununca elime geliyor sertlik yani. bide karnım şiş açım yemek yiyroum davul gibi şişiyor karnım.
hazımsızlık var heralde anlamadım. geçer inşallah bakalım.
çok öenmsemiyorum şuan ama geçmezse dr gideirm artık...
aminnnnnnnnn yok gitmedi yarın açıcak dükanı hem yol yorgunlugu hem amaliyatlı nekadar olsa canı istemedi buğün saat 1 kadar uyuduk valla sabah 5.30 evdeydik geldik yataga girdik 1 den sonra kalktım ta kahvaltı hazırladım yedik sobayı yaktık amann biraz kafa dinliyelim buğünde kız burasıda çok soğuk zehir gibi ayaz dışarısı ankarada çok soguktu hele yolda afyonda durdu gece ayu ne soguktu be öyle buz tutmuş hertafaf burnumuzu içimize çektik dışarda buz tuttuyor resmen kıçındaki kılları donduracak valla sizin orada bence öyle .
amann bu sogukta yak sobanımı yakıyorsun kalorifermi ne kullanıyorsan otur sogukta işinde tadı yok valla.
evet bebekim geçmezse bian evvel git...
artık hiç bişeyi önemsememezlik yapmaman gerektiğini acı bi tecrübeyle öğrendin
bundan sonra daha dikkatli olursun artık
kocişin geç mi gelecek bebekim ??
iyiyiz canım duruma alışığız nasıl olsa yıkılmadık ayaktayız dertlerimizle baş başayız acılara yenilmek kaşarlıyız iyi biraz agrıyor diyor bir haftaya bişeyi kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?