- 28 Temmuz 2010
- 42
- 1
- 296
TABİ KESİNLİKLE şansınız var, eğer dışarı sperm hücresi dışarı çıkmıyorsa mikro TESE yöntemi ile eşinizin durumunda olan erkeklerin testislerinde %50 olasılıkla sperm bulabiliyoruz.
Yalnız bu mikro TESE işleminden önce eşinizin testosteron seviyelerini yükseltmek için tedavi vermemiz gerekir. Mutlaka görüşelim. Ancak ben 24 Ocak-2 Şubat arası İstanbul dışındayım. Bu tarihler öncesinde veya dönüşte görüşelim.
KIZLAR EMRE BAKIRCIOĞLUNDAN MESAJ GELDİ
canlar hepinize günaydın
bugün güzel bi gün olur umarım...
benim bugün son günüm okulda
yarın çocuklara gelişim raporlarını dağıtıp dönücem
tatil beni bekliyorrrrrrrrr
öğleden sonra görüşmek üzere canlar öpücükler hepiniz için
slmlar canlarımmm...
dün akşam elektrik kesildi.
giremedm nete.
telefondan denedim onuda beceremedim canlarım.
bizim dün tahlillerimiz vardı yaptırmamız gereken haftaya gidecez ya ondan.
sonuçlarda pek bişey çıkmadı sadece kolesterolu
yüksek biraz eşimin.
iştebide 10-12 yuvarlak hücre görüldü.
akşam gelince yazmıştım buraya eşim kızdı dedi umut bağlıyorsun yuvarlak hücreye dedi.
dr da yuvarlak hücre lökosit olabilir dedi.
onda geri silmiştim yazdığımı.
ama napayım gün yaklaştı.
heyecan bastı.
istiyorum bebebeğimlerin çıkmamş değilmi.
dün onu görebildim sadece.
çok üzüldüm.
işte benden byle canlarım...
merhaba arkadaşlar.dün 2.testin sonucunu aldık..ilkinde sonuç 0 da olsa kağıda yazmışlardı tabiki şimdi 5 gün sonra gittik kağıda yazmamışlar neymiş sonuç aynıymış sonuç sıfırmış,yav sen benim kağıdımı yaz ver bana dimi,betim benzim attı,hazırlayın kağıdı dedik,ml i de merak ediyorduk çünkü..ilkinde 0.3ml yazmışlardı,eşim örneğin asla okadar az olamayacağını söylüyordu,neyse kaydettikleri sonuçları kağıda döküp verdiler,şimdi ml 2ml yazıyordu,eşim son verdiğim tahlil öncekiyle neredeyse aynıydı nasıl bu kadar farklı olur dedi,ilkine pek inanmıyoruz yani, 0 .3 ml dediğin bi damla yaa..dellendik neyse,doçente de muayene olamadık bize telde 9 5 arası burada denildi,doktor halbuki daha geç geliyormuş,bekleyemedik eşimin işyerinde toplantısı vardı,çıktık eşim işe ben eve,nasıl geldiğimi bilmiyorum.zaten farklı bi sonuç beklemiyorduk,insan en azından bi ilgi alaka bekliyo,burası da tüp bebek merkezi yani neyse..
Eşim azoyu öğrendiğimiz 20 gün içinde bazı doktorlara yazdı.abdullah arman özdemir cvp yazmadı,leon diye bi doktor herkese fix atılan fiyat mailini attı..kaan bey de cvp yazdı! Biz de en azından aradaki farkı daha iyi anladık..eşimin fsh 16.74,lh 5.22 ,prolaktin 6.83, free testesteron 8.28 , total testesteron 2.23 . Kaan bey fsh nın yüksek olduğunu bu yüzden tıkanıklığa bağlı olmadığını söyledi..demek tıkanıklığa bağlı olgular daha normal fsh da seyrediyor.burada gittiğimiz ilk doktor ise tıkanıklığa bağlı olabileceğini,eğer üretim olmasaydı fsh nın çok daha yüksek olacağını söylemişti.ama kaan beye daha çok güveniyoruz tabiki.eşimden genetik testlerle ilgili bişey istemedi,niye bilmiyorum,biz daha yaptırmadık yani.kaan bey ilaçla testislerin uyarılması gerektiğini,daha sonra mikro tese yapılacağını söyledi.eşim mümkünse ilaç önerisi istedi,kaan bey ilaca başlamadan testislerinizi muayene etmem gerekir dedi.bizim değerlerde olup maille ilaç tedavisi alan varmı kızlar?ben okumuştum muayene olmadan ilaç alındığını,3 ay sonra test yapıldığını öyle gidildiğini..bizi görmek istedi ama önce,niye acaba? Hormonların herşeyi açıklamadığını biliyorum ama sonuç çok da kötü değil herlade kızlar ne dersiniz,sizlerinki nasıl?
merhaba cnm bizde kaan hocanın hastasıyız ve 1 sefere mahsus muayeneye gittik daha sonra hep mail yoluyla 6 aylık bi tedavi gördük 10 ekimde kaan bey eşimi mikro tese yaptı olgunlaşmamış hücre var dedi şim yine 6 aylık tedavi verdi 3.ayı pazartesi doluyor ve pazartesi eşim tahlillerini yaptıracak bizdede hormonlar felan herşey normal fsh bizde normalde 5 idi şu anda 18,93 lh 8,61 testesteron 850,37
sizdeki sorunda belli değil sanırsam allah şifasını versin cnm ama kaan hoca tedaviye başlamadan önce 1 sefere mahsus görüyor muayene ediyor ona göre mail yoluyla tedavi ediyor cnm
merhaba arkadaşlar.dün 2.testin sonucunu aldık..ilkinde sonuç 0 da olsa kağıda yazmışlardı tabiki şimdi 5 gün sonra gittik kağıda yazmamışlar neymiş sonuç aynıymış sonuç sıfırmış,yav sen benim kağıdımı yaz ver bana dimi,betim benzim attı,hazırlayın kağıdı dedik,ml i de merak ediyorduk çünkü..ilkinde 0.3ml yazmışlardı,eşim örneğin asla okadar az olamayacağını söylüyordu,neyse kaydettikleri sonuçları kağıda döküp verdiler,şimdi ml 2ml yazıyordu,eşim son verdiğim tahlil öncekiyle neredeyse aynıydı nasıl bu kadar farklı olur dedi,ilkine pek inanmıyoruz yani, 0 .3 ml dediğin bi damla yaa..dellendik neyse,doçente de muayene olamadık bize telde 9 5 arası burada denildi,doktor halbuki daha geç geliyormuş,bekleyemedik eşimin işyerinde toplantısı vardı,çıktık eşim işe ben eve,nasıl geldiğimi bilmiyorum.zaten farklı bi sonuç beklemiyorduk,insan en azından bi ilgi alaka bekliyo,burası da tüp bebek merkezi yani neyse..
eşim azoyu öğrendiğimiz 20 gün içinde bazı doktorlara yazdı.Abdullah arman özdemir cvp yazmadı,leon diye bi doktor herkese fix atılan fiyat mailini attı..kaan bey de cvp yazdı! biz de en azından aradaki farkı daha iyi anladık..eşimin FSH 16.74,LH 5.22 ,prolaktin 6.83, free testesteron 8.28 , total testesteron 2.23 . Kaan bey fsh nın yüksek olduğunu bu yüzden tıkanıklığa bağlı olmadığını söyledi..demek tıkanıklığa bağlı olgular daha normal fsh da seyrediyor.Burada gittiğimiz ilk doktor ise tıkanıklığa bağlı olabileceğini,eğer üretim olmasaydı fsh nın çok daha yüksek olacağını söylemişti.Ama kaan beye daha çok güveniyoruz tabiki.eşimden genetik testlerle ilgili bişey istemedi,niye bilmiyorum,biz daha yaptırmadık yani.kaan bey ilaçla testislerin uyarılması gerektiğini,daha sonra mikro tese yapılacağını söyledi.eşim mümkünse ilaç önerisi istedi,kaan bey ilaca başlamadan testislerinizi muayene etmem gerekir dedi.Bizim değerlerde olup maille ilaç tedavisi alan varmı kızlar?Ben okumuştum muayene olmadan ilaç alındığını,3 ay sonra test yapıldığını öyle gidildiğini..bizi görmek istedi ama önce,niye acaba? hormonların herşeyi açıklamadığını biliyorum ama sonuç çok da kötü değil herlade kızlar ne dersiniz,sizlerinki nasıl?
sağol canım fsh 5 normal değilmi zaten? 1-15 arası yazıyo çoğu yerde.tedavi olduktan sonra niye öyle artıyoki? Bazı şeyleri yanlış mı biliyorum yoksa?bide testesteron 850 ye ilaçlamı çıkyor?sizin belirlenmiş bi neden varmıydı canım? Ne çok soruyorum dimi:) ee durumu yeni öğrenince böyle oluyo:) sizin testinizde inş bi gelişme olur canım,ilaçlar işe yaramıştır inş
Bu ilaç tedavisi biraz şans işi galiba eseslim? sanki öyle görünüyo.Ben tedaviyle normal yoldan çıkış olanları,teseden kurtulanları okumuştum ama herkeste aynı olmuyor,denemekten başka şansımız yok gibi,hiçbirşey kullanmadan ammeliyat masasına yatmak da anlamsız ve zor geliyo bilemiyorum..eşim en yakın zamanda gitmeyi düşünüyor kaan hocaya ama daha tarihe karar veremedik.yazılanları okuyunca bu ilaç işine hiç girmesemmi diyor eşim bide..
çok sagol canım allah razı olsun inşallah sizinde tedaviniz çok güzel sonuçlansın bilemiyorum artık doktor öyle dedi ama şimdi bu saatten sonra tessisler sperm üretebilirmi keşke amaliyattan önce verseydi bu iğneyi eşimle öyle diyoruz doktor dedi artık tese yok bunu açıp durmanın alemi yok ne varsa aldım gördüğümü aldım temizledim yani sperm olabilecek damarları demek istiyor galiba bende dedim niye ötekinede bakmadınız belki onda çıkardı dedim öteki kalmamışki bulamadım ötekinde diyor nasıl ney kalmamış bilmiyorum öteki yerinde duruyor var ama acaba sperm üreten damarlarmı yok demek istiyor bilmiyorum işimiz çok zor tessis bukadar zarar gördü işimiz bir mucize gibi bence artık allah bir çıkar yolu göstersin ne diyeyim hele birde bu iğneyi vurunsun bakalım çıkmadık candan medet umulurmuş yalan degilmiş sizin teseden çıkmışmıydı böyle bişey ne demişlerdi ..:26:ayy canım ya o kadar sevindim ki umut var canım sen niye umutsuzsun bakıyım...
akşam vck haber verdi kaynanamlardaydık yemekten kalktım tlf konuştum o kadfar sevindim ki tekrar sofraya geldim.
nasıl bir sevinç var ama bendekociş sordu hemen usulcacık söledim
oda çok sevindi. allah yüzünüze güldü canım. bundan sonrası inşallah çok güzel olacak.
allah emeklerinizin mükafatını verecek inşallah. bilemezsin bakarsın kendiliğinden hamile kalırsın.
böyle haberleri çok okumadıkmı? bunlardan biride sen olursun canım.
bizde sende umutlanarak tedavilerimize devam ederiz bitanem.
çıkmadık candan umut kesilmezmiş canım.
ben siizn hep mucize ile karşılaşacağınızı düşünüyorum.
kalbim hep öyle diyor. inşallah allah kalbime göre verir. senin mucizeni gönderir canım.
dualrımız hep seninle bunu unutma
çok sagol canım allah razı olsun inşallah sizinde tedaviniz çok güzel sonuçlansın bilemiyorum artık doktor öyle dedi ama şimdi bu saatten sonra tessisler sperm üretebilirmi keşke amaliyattan önce verseydi bu iğneyi eşimle öyle diyoruz doktor dedi artık tese yok bunu açıp durmanın alemi yok ne varsa aldım gördüğümü aldım temizledim yani sperm olabilecek damarları demek istiyor galiba bende dedim niye ötekinede bakmadınız belki onda çıkardı dedim öteki kalmamışki bulamadım ötekinde diyor nasıl ney kalmamış bilmiyorum öteki yerinde duruyor var ama acaba sperm üreten damarlarmı yok demek istiyor bilmiyorum işimiz çok zor tessis bukadar zarar gördü işimiz bir mucize gibi bence artık allah bir çıkar yolu göstersin ne diyeyim hele birde bu iğneyi vurunsun bakalım çıkmadık candan medet umulurmuş yalan degilmiş sizin teseden çıkmışmıydı böyle bişey ne demişlerdi ..:26:
canlar ben geldim nasılsınız bakalım
ben geçmişi okuyup hemen geliyorum
inşallah canım sizede bizede inşallah allah mucizisini ğöstersin allah kimsenin boynunu bükmesin inşallah dediğin ğibi olur ..evet canım haklısın teseden önce verseydi ama işte ilaçlarla bişeyler yapmaya çalıştı demekki hoca.
ben inanıyorum ki sizden mucize olacak canım benim.
neden bilmiyorum ama benim içime öyle geliyor.
inşallah allah sesimi duyar.
ötekini ultrasonla filanmı baktı acaba öyle dedi. elle bakıpda anlıyorlamış canım sperm üreten kanalları elle muayene de görüyorlarmış.
benim eşimde o kanallar varmış ameliyat olmadan önce gittiğimiz dr lar benim testisimden büyük testislerin var demişti eşime. kanallarda var tıkanıklıktan şühelenip ameliyat etmişlerdi.
bizim patoloji sonucundan sonra bidaha tese önermiyoruz dediler sadece canım açıklamada yapmadılar.
ama kaan hoca tese yapılabileceğini söyledi.germ hücre aplazisi çıktı bizde canım spermin hücreside yoktu bizde.
o yüzden sanırım bidaha ameliyat önermediler.
öle valla canım canımız var oldukça umudumuzda olacak.
kısmette ne varsa onu yaşıyoruz.
siz ameliyata girdiniz ben bi başladım ağlamaya durduramadım kendimi. çıktınız bida
sonra dün de kayınvalidemlerdeydik topikte değildim girmiş yazmışsın vck allah razı olsun haber verdi. o kadar sevindim ki anlatamam. kayınpederim kaynanam ne oldu filan diyor iyi bişi iyi bişi dedim onlarada eşime söyledim oda çoook sevindi.
bundan sonra herşey kolay olur dedi hatta eşimde.
benim içimden de öyle geçiyor canım valla ya mucizen gelecek senin
gel hoşğeldin baharcım ..canlar ben geldim nasılsınız bakalım
çok sagol canım allah razı olsun inşallah sizinde tedaviniz çok güzel sonuçlansın bilemiyorum artık doktor öyle dedi ama şimdi bu saatten sonra tessisler sperm üretebilirmi keşke amaliyattan önce verseydi bu iğneyi eşimle öyle diyoruz doktor dedi artık tese yok bunu açıp durmanın alemi yok ne varsa aldım gördüğümü aldım temizledim yani sperm olabilecek damarları demek istiyor galiba bende dedim niye ötekinede bakmadınız belki onda çıkardı dedim öteki kalmamışki bulamadım ötekinde diyor nasıl ney kalmamış bilmiyorum öteki yerinde duruyor var ama acaba sperm üreten damarlarmı yok demek istiyor bilmiyorum işimiz çok zor tessis bukadar zarar gördü işimiz bir mucize gibi bence artık allah bir çıkar yolu göstersin ne diyeyim hele birde bu iğneyi vurunsun bakalım çıkmadık candan medet umulurmuş yalan degilmiş sizin teseden çıkmışmıydı böyle bişey ne demişlerdi ..:26:
canlar ben geldim nasılsınız bakalım
inşallah canım sizede bizede inşallah allah mucizisini ğöstersin allah kimsenin boynunu bükmesin inşallah dediğin ğibi olur ..
gel hoşğeldin baharcım ..
ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------1 meryem
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
EFULUM---------------------------------------
ESESLİM--------------------------------------
ESMA------------------------------------------
FLZASK----------------------------------------
GELİNCİK--------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------1 yasin
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL------------------------------------------1 yasin
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------4 yasin
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 6 meryem suresi kaldı okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?