- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
canlar ben çıkıyorum kociş geldi yemeğe gidiyoruz...
hepinizi öpüyorum görüşürüz
aminnn bebkim hiççç ayrılmayalımm
pcsiz aslaaa
kociş geldş biliyormusun canım evde şuan yatıyor.
bende bişiler hazırlıycam yemek için kaldırcam.
canım ben seni yara için ilaç kullandın sanmıştım.. tekrar geçmiş olsun sen dondurmuşsun meğer.. Rabbi şifalar versin..
canım kök hüredende bassetti gündüz yanımıza geldiğinde evlatlıktanda bassetti sperm donerliğindede yani bütün hepsini söyledi daha bakılıyor sizin ğibi durumlarda ben hemen atmıyorum douları dedi çünkü bu tese son dedi artık ne çıkarsa ona bakıcaz dedi olenga olursa onu dondurur onunla tüp bebek denenir dedi olengaylada tutma ihtimali düşük ama gene denenmiş olur dedi irtibatı benimle kesmeyin 2-3 ayda bir meilleşelim dedi kök hücre çalışmasından bassetti siz tek degilsiniz sizin gibi büssürü hastam var kök hücreyi bekleyen dedi yaşın kaç dedi bana 37 ye girdim dedim daha 3 yılımız var dedi engeç ozamana başlarız zaten kök hücreye dedi bende dedim bence bunlar lafta çıkacagını sanmıyorum dedim olurmu bu işten ticarisi çok muhakkak olacak kök hücre neyki şöyle bir tüpte bir sıvı bunu eşinden herhangi biyerinden doku alınıp içine koyup bekledimi spermme dönüşücek dedi aman baya nutuk attıda şurdan girdi şurdan çıktı bu iğne işinide demin kendi aradı dedi teseden alınan parçalarda sperm üreten ana hücreler var buda sevindirici bi haber bunlar spermme dönüşe bilir bu iğneyi vurdur başka hiç birşey kullanma 3 ay sonra sperm testi yaptır demiş ne bileyim allah büyük acaba bizim gibi olup bu iğneyle sperm çıkan varmıki kimbilir .
dünde dışarı çıkmıştım ama böle değildi gece yine yağmış ondan öle olmuşş
ne bilim yavaş yavaş giddim ama kurttulamadım düşmekten dizlerimin üzerine kapaklandım zor kalktım zatenn
gülüyorum tabi kendikendime bide sabh olduğu için kimsee yok rezil olmadıkkk
cemrem gelmişşşş
bittimii yemek faslı canım benim geldn mi evine??
iyi akşamlar kızlar... nasılsınız.... benim dualar okumuş Allah hepinizden razı olsun Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...
canım tekrar geçmiş olsun..
inşallah iğneler faydalı olur normmal yoldan sperm çıkışı olur..
ben bazen bu doktorlara çoook kızıyorum..
evlatlıktan sperm donörlüğünden bahsetmelerinin ne anlamı var anlamıyorum.
sanki biz bilmiyormuyuz yinelemenin ne anlamı var.
psikiyatrist gibi yaklaşmaya çalışıyorlar galiba ama komik oluyo..
bence herkes işini yapsın üroloji doktoru kendi işini yapsın tedavi etsin ameliyat yapsın.
psikiyatristliğe özenmesin o kadar özeniyorsa o branşı seçseymiş dimi yani.
akıl vermesinler seçenek sunmasınlar biz hepsini biliyoruz.
evet kök hücreyi bekleyin desinler tarih versinler çünkü bu onların işi.
ama dediğim gibi evlatlık, donör demelerine gerek yok.
geldım gecmısı okuyup geldım
eve gırer gırmez topııgı actım nasılsınız
iyi akşamlar kızlar... nasılsınız.... benim dualar okumuş Allah hepinizden razı olsun Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...
sagolasın canım aynen öyle valla herkez psikiyatri konuştuğu şeylerin hepsini biliyorum bu iş hep böyle gitmicek bi ömür kederle geçmicek bir çıkar yolu olacak muhakkat evlatlık alsanız hiç düşünmedinizmi filan bende nebileyim falan dedim alanlar onu kendinden olmadıgını unutuyorlar bile hocam keşke daha önce alsaymışım şimdiye kadar boşa üzmüşüz kendimizi boşa çekmişiz okadar acıyı filan diyorlarmış doner olmazsa düşünürsünüz kıbrısa gidip filan dedi yada kök hücre 2-3 seneye kadar çıkar yaşın geçmeden yetişir dedi yani bi çözümü bulunur bu işin en sonu hep böyle olmaz dedi valla daha çok şey dedide kafamdan çıktı eşim hep aglıyordu konuştuğu yerde bende yüzüne baktım ne konuştuysa he hı dedim durdum bana bir soguk kanlılık geldi aglayasım bile gelmedi nutkum kurudu sanki boyna benim yüzüme bakıp konuştu demiştir kocası aglıyor kadın ne soguk kanlıymış valla ben duruma hiç şaşırmadım ondan oldu birazda amaliyattan beri kimsenin sesi çıkmadıgından belliydi bulunamadıgı bekliyodum öyle haberi amannn doktor ne konuştuysa hepsini biliyoruzda işte insan ha kendinden olurmu diye çabalıyor onlara göre hava hoş nekadar bu işin içinde olsada onlar ne anlar biz ne duygular içindeyiz anca yaşayan bilir yaşamayan anlamaz ...
sagolasın canım aynen öyle valla herkez psikiyatri konuştuğu şeylerin hepsini biliyorum bu iş hep böyle gitmicek bi ömür kederle geçmicek bir çıkar yolu olacak muhakkat evlatlık alsanız hiç düşünmedinizmi filan bende nebileyim falan dedim alanlar onu kendinden olmadıgını unutuyorlar bile hocam keşke daha önce alsaymışım şimdiye kadar boşa üzmüşüz kendimizi boşa çekmişiz okadar acıyı filan diyorlarmış doner olmazsa düşünürsünüz kıbrısa gidip filan dedi yada kök hücre 2-3 seneye kadar çıkar yaşın geçmeden yetişir dedi yani bi çözümü bulunur bu işin en sonu hep böyle olmaz dedi valla daha çok şey dedide kafamdan çıktı eşim hep aglıyordu konuştuğu yerde bende yüzüne baktım ne konuştuysa he hı dedim durdum bana bir soguk kanlılık geldi aglayasım bile gelmedi nutkum kurudu sanki boyna benim yüzüme bakıp konuştu demiştir kocası aglıyor kadın ne soguk kanlıymış valla ben duruma hiç şaşırmadım ondan oldu birazda amaliyattan beri kimsenin sesi çıkmadıgından belliydi bulunamadıgı bekliyodum öyle haberi amannn doktor ne konuştuysa hepsini biliyoruzda işte insan ha kendinden olurmu diye çabalıyor onlara göre hava hoş nekadar bu işin içinde olsada onlar ne anlar biz ne duygular içindeyiz anca yaşayan bilir yaşamayan anlamaz ...
cok guzel yazmıssın cnm valla öyle dediğin gibi
bizi bizden baskası anlamıyor evet evlatlık ınsan dusunuyo ama ben kendı kanımdan canımdan ıstıyorum
benım fıkrım eger benım bebsım olmazza oyle yasar gıderım ben kendıme benzeyen benım dogurdugum evladımı ıstıyorum
bende hamılelık yasamak o gobegımın sıstıgını gormek ıstıyorum ama gıdıp koruyucu annelık olabılırde evletlık hıc dusunemedım
onu dusununce ıcımdekı korkular dısarı cıkıyo
evlat ne guzel bı sey ama kaderde yoksa .....................
allhım hepımıze saglıklı evlatlar versın
ahhh aynen öyle o hamileliği yaşamak dogurmak bebişi emzirmek hepimiz bunun özlemi içindeyiz kime benzicek babasınamı annesinemi bunları bile hayal ediyor insan evlatlık almak belki bi nebze insanın içindeki duyguları bastıracak ama tabiki insan kendi doğurmak kendi o hamilelik sürecini yaşamak istiyor illakide olmazsa almam demiyorum ama etrafada şöyle bakıyorum kim aldıysa büyüdüklerinden hepside anne babasını aramaya çıkıyor onunda farklı sıkıntıları var tv de sürekli şu yaşta söyleyin evlatlık olduğunu falan fistıkan diye konuşuyorlar evlatlıkda sadece bana göre içindeki egoları tatmin etmek amannn allah hepimize kendi canımızdan kanımızdan versinnnn.
selam kızlar
bugün misafirim vardı gireemedim.
bayaa yoruldum daha işimde bitmedi birazdan mutfağı toparlıycam sonra dinlenirim artık.
sizler nasılsınız canlarım?
selam canım.
iyiz çok şükür sen nasılsın?
benimde yarın misafirleirm var
kaynanamın komşuları gelecek banada.
bende bugün temizlik yaptım belim acayip ağrıyor. azcık koltuk filan çektim belim hemen ağrıdı ya.
böreklerde kaynanacığımdan
ahhh aynen öyle o hamileliği yaşamak dogurmak bebişi emzirmek hepimiz bunun özlemi içindeyiz kime benzicek babasınamı annesinemi bunları bile hayal ediyor insan evlatlık almak belki bi nebze insanın içindeki duyguları bastıracak ama tabiki insan kendi doğurmak kendi o hamilelik sürecini yaşamak istiyor illakide olmazsa almam demiyorum ama etrafada şöyle bakıyorum kim aldıysa büyüdüklerinden hepside anne babasını aramaya çıkıyor onunda farklı sıkıntıları var tv de sürekli şu yaşta söyleyin evlatlık olduğunu falan fistıkan diye konuşuyorlar evlatlıkda sadece bana göre içindeki egoları tatmin etmek amannn allah hepimize kendi canımızdan kanımızdan versinnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?