Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar
bugün misafirim vardı gireemedim.
bayaa yoruldum daha işimde bitmedi birazdan mutfağı toparlıycam sonra dinlenirim artık.
sizler nasılsınız canlarım?

ayyyyyyyyyyy
kusura bakma senın yazını gecmısım ii cnm sen nasılsın kolay gelsın ısınde aman atlatmıssın mısafırlerı ya gerısı yavas yavas olur
fazla yorma kendını

valla öyle nutuk dinledik iki saat napalım alıştık artık zaten hee kız bu iğneyi önce verseydi diyoruz zaten güya bizi tedavi ettide ne verdi proxeed plus verdi oda vitamin zaten endol verdi oda lokosidemi iyi geliyormuş noluyormuş esas şöyle sperm üretecek iğne ilaç vermedi masraf 2 bin lira verdik hocaya hastaneye 15tl katkı payı dediler aldılar ilk yatış yapılırken ssk lıyız yatış yapılırken ssk yla yapıldı 15 katkı payı dendi bence hastane bir gece yattıgımızı ve orda kullanılan serumların iğnelerin parasını ssk dan alıcak ..

bende iyiyim bebekim şükür biraz yorgunum okadar..
şimdi birde çamaşır attım makinaya iş çıkarıyorum kendime
yaa daha tam iyileşmeden iş yapıp koltukmu çekiyorsun aaaa
keşke misafirlerinide birkaç gün sonraya erteleseydin canım ne acelesi varmış..
kayınvalidelerin komşuları neden gelir hiçç anlamam.
ne gereği var yani ne ortak nokta olacakki anlamıyorum kız yaşlı başlı insanlardır..
hadi bakalım yarın full dedikodu olur bilirim ben kanınvalide komşularını boşver sende eğlenirsin accık..
ama çok yorma kendini..

ayyyyyyyyyyy
kusura bakma senın yazını gecmısım ii cnm sen nasılsın kolay gelsın ısınde aman atlatmıssın mısafırlerı ya gerısı yavas yavas olur
fazla yorma kendını

yok canım ne kusuru..
evet atlattım canım yarında evi toparlarım artık.
valla nekadar yormam desemde yorarım ben kendimi sanki motor takmışım yahuu..
nekadar yorulduğumu yatağa girince anlıyorum heryerim ağrıyo sonra

bende takıntılıyım evı supururken yemegı koyarım atese,o arada bulasık makınayı acarım
camasır acarım oyle sankı evde kaynana var gıbı hızlı hızlı yaparım ısımı
sankı bırının gozune gırıcemde

valla canım sorma ya yordum kendimi şimdide acısını çekiyorum:18:
komşusunun bi kızı var izmirde çalışıyor buraya tatile geldi hemde nişanlanıyor.
benim evmi merak etmiş hafta sonuda gidecekmiş gitmeden gelmek istedi bende hayır diyemedim.
kaynanamda ben börek yaparım dedi.
tabi tek gelmeyecekler bunlar grup halinde dolaşıyorlar.
yedikleri içtkleri ayrı gitmiyor.
tabi ya dedikodular havada uçuşuyo bende soruyorum onları konuşturuyorum hareretli hararetli anlatıyolar sonra
yaşlıların dedikodusuda farklı oluyor ama bi kokoşlar sorma

canım soğuk pres yapılıyorya hani insan soğı-uk aldığında ksığı ağrırı ve sertleşirya onun için korkma ama yinede muayeneye gidence doktorun sana daha doğru açıklamayı yapar.benim evimde 2 gündür ısınmıyor hava çok soğukya aynı şeyi bende yaşadım soğuktan oluyor canım inşallah en yakın zamanda geçer.eşinde haber varmı ne zaman geliyor

canım bizide 1 ay sonra çağırır ameliyata ondan sordum masrafları.
az para değil canım ya bayaa alıyormuş hoca..
ama iyi bir hastaneymiş anlattığından öyle anladım ilgililer enazından bir gece yatırmışlar eşini.
benim eşim tese olduğunda yarım saat sonra çıkarmışlardı adam telef olmuştu resmen.
çok hastalanmıştı çok ağrısı sancısı olmuşştu.
biz burada 1000 lira vermiştik ameliyata ama perişan olmuştuk.
bak eşin iyileşmiş sayılır ne güzel yarında işe gidecekmiş öyle yazmısın sevindim ya.
benim eşim 1 hafta sancı çekti günlerimiz acillerde geçti.

amin canım sağolasın...
.Allah razı olsun ..
hepmizin duaları kabul olsun...

merhaba canımm.
nasılsın??
eşin nasıl?
görüşemedik dünden beri.
merak ettim seni.
Allah yardımcınız olsun canım..inşAllah iğneler fayda verir de.en kısa zamanda kkendiliğinden anne baba olursunuz..
Rabbim mucizeni gerçekleştirsin tatlımm...ne diyeyimki..

evet canım sanırım ondan oldu.
geçer inşallah en kısa zamnda.
geldi bile yatıyor şimdi canım.
saat 10 da kaldır dedi bakalım kalkacakmı?
sen napıyorsun canım? gezmedeydin bugün heralde.

aynen bende öyleyim canım sanki arkamdan kovalayan var
varya kaynana olsa bukadar yapmayız inan

ALLAH ım yaaaa evimi merak etmiş ahh bu insanlar keşke seni merak etseydi bir göreyim gitmeden deseydi
ayyy bende öyle yapıyorum bebekim habire sorular soruyorum konuşturuyorum bir dedikodular amaaann sorma..
neyse sen keyfini çıkar yarın
canım ben mutffağı toparlayayım çok geç olmadan sonra bir güzel dinleneyim uzatayım ayaklarımı.
görüşürüz yine bebekim kendine iyi bak

öle valla canım evimi merak etmişler...
evet evt yarın eğlenceli hale getirmek lazım
tamam canım kolay gelsin sana
öpüyroum bol bol dinlen sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…