selam kızlar
bugün misafirim vardı gireemedim.
bayaa yoruldum daha işimde bitmedi birazdan mutfağı toparlıycam sonra dinlenirim artık.
sizler nasılsınız canlarım?
ne kıbrısı ne donörü ya turkiyede yaşadığını unutmuş galiba..
amannn onlar için basi tabi git donör yap evlatlık al hepsini bizde biliyoruz akıla gerek yok.
valla ben çok sinirliyim bu doktorlar iyice şaşırdı.
amannnnn bize olmuş olan artık söylenecek çok şeyde yok zaten.
rabbim daha büyük dertler vermez inşallah.
bi iğneyide kullanında bakalım belkide gerçekten faydası olur.
keşke iğneyide baştan verseydi adamcağız denemiş olurdu belki şimdi ameliyat olmazdı ne bileyim yaaa bizde neyapacağımızı şaşırdık.
canım buarada nekadar masrafınız oldu ameliyat için nekadar aldı hoca?
ooooooooooooooo
hadi iyisin gız
selam canım.
iyiz çok şükür sen nasılsın?
benimde yarın misafirleirm var
kaynanamın komşuları gelecek banada.
bende bugün temizlik yaptım belim acayip ağrıyor. azcık koltuk filan çektim belim hemen ağrıdı ya.
böreklerde kaynanacığımdan
tabi tabi napıyım yaa.
kendikomşuları gelcek böreklerde ondan olsun dimi ama
ayyyyyyyyyyy
kusura bakma senın yazını gecmısım ii cnm sen nasılsın kolay gelsın ısınde aman atlatmıssın mısafırlerı ya gerısı yavas yavas olur
fazla yorma kendını
yok canım ne kusuru..
evet atlattım canım yarında evi toparlarım artık.
valla nekadar yormam desemde yorarım ben kendimi sanki motor takmışım yahuu..
nekadar yorulduğumu yatağa girince anlıyorum heryerim ağrıyo sonra
bende iyiyim bebekim şükür biraz yorgunum okadar..
şimdi birde çamaşır attım makinaya iş çıkarıyorum kendime
yaa daha tam iyileşmeden iş yapıp koltukmu çekiyorsun aaaa
keşke misafirlerinide birkaç gün sonraya erteleseydin canım ne acelesi varmış..
kayınvalidelerin komşuları neden gelir hiçç anlamam.
ne gereği var yani ne ortak nokta olacakki anlamıyorum kız yaşlı başlı insanlardır..
hadi bakalım yarın full dedikodu olur bilirim ben kanınvalide komşularını boşver sende eğlenirsin accık..
ama çok yorma kendini..
öyle o kadardan bısey olmaz
sen ne yapıcan yarına pekı baska
canım soğuk pres yapılıyorya hani insan soğı-uk aldığında ksığı ağrırı ve sertleşirya onun için korkma ama yinede muayeneye gidence doktorun sana daha doğru açıklamayı yapar.benim evimde 2 gündür ısınmıyor hava çok soğukya aynı şeyi bende yaşadım soğuktan oluyor canım inşallah en yakın zamanda geçer.eşinde haber varmı ne zaman geliyorgünaydın bidenemmm.
Allah razı olsun canım benim inşallah hayırlısı ile gidip gelir.
Iyim çok şükür biraz daha canım.
Ama ne oldu biliyormusun şimdi kasıklarımı dokunuyorum da sert bişi var sanki. Uuzn böyle karnıma doğru.
Dondurdu ya acaba onun sertliğimi diyorum bilemedim.
Bide karnımda şişlik var hazımsızlık yapıyor sanki. Ay bide başka hastalık çıkmaz inşallah.
Kasıklarım çok sert. Heralde bu dondurmadan kaynaklandı.
valla öyle nutuk dinledik iki saat napalım alıştık artık zaten hee kız bu iğneyi önce verseydi diyoruz zaten güya bizi tedavi ettide ne verdi proxeed plus verdi oda vitamin zaten endol verdi oda lokosidemi iyi geliyormuş noluyormuş esas şöyle sperm üretecek iğne ilaç vermedi masraf 2 bin lira verdik hocaya hastaneye 15tl katkı payı dediler aldılar ilk yatış yapılırken ssk lıyız yatış yapılırken ssk yla yapıldı 15 katkı payı dendi bence hastane bir gece yattıgımızı ve orda kullanılan serumların iğnelerin parasını ssk dan alıcak ..
valla herşeyi kaynanam yapacak bende temizlik yaptım zaten.
yeter dimi ama
amin canım sağolasın...canım benim inş teste görülen yuvarlak hücreler içerdeki spermlerin habercisidir...
allahın izniyle inş bi sürü sperm bulunacak ve tedavinize başlayacaksınız...
dualarım seninle canım allah yardımcınız olsun inş
sagolasın canım aynen öyle valla herkez psikiyatri konuştuğu şeylerin hepsini biliyorum bu iş hep böyle gitmicek bi ömür kederle geçmicek bir çıkar yolu olacak muhakkat evlatlık alsanız hiç düşünmedinizmi filan bende nebileyim falan dedim alanlar onu kendinden olmadıgını unutuyorlar bile hocam keşke daha önce alsaymışım şimdiye kadar boşa üzmüşüz kendimizi boşa çekmişiz okadar acıyı filan diyorlarmış doner olmazsa düşünürsünüz kıbrısa gidip filan dedi yada kök hücre 2-3 seneye kadar çıkar yaşın geçmeden yetişir dedi yani bi çözümü bulunur bu işin en sonu hep böyle olmaz dedi valla daha çok şey dedide kafamdan çıktı eşim hep aglıyordu konuştuğu yerde bende yüzüne baktım ne konuştuysa he hı dedim durdum bana bir soguk kanlılık geldi aglayasım bile gelmedi nutkum kurudu sanki boyna benim yüzüme bakıp konuştu demiştir kocası aglıyor kadın ne soguk kanlıymış valla ben duruma hiç şaşırmadım ondan oldu birazda amaliyattan beri kimsenin sesi çıkmadıgından belliydi bulunamadıgı bekliyodum öyle haberi amannn doktor ne konuştuysa hepsini biliyoruzda işte insan ha kendinden olurmu diye çabalıyor onlara göre hava hoş nekadar bu işin içinde olsada onlar ne anlar biz ne duygular içindeyiz anca yaşayan bilir yaşamayan anlamaz ...
canım soğuk pres yapılıyorya hani insan soğı-uk aldığında ksığı ağrırı ve sertleşirya onun için korkma ama yinede muayeneye gidence doktorun sana daha doğru açıklamayı yapar.benim evimde 2 gündür ısınmıyor hava çok soğukya aynı şeyi bende yaşadım soğuktan oluyor canım inşallah en yakın zamanda geçer.eşinde haber varmı ne zaman geliyor
bende takıntılıyım evı supururken yemegı koyarım atese,o arada bulasık makınayı acarım
camasır acarım oyle sankı evde kaynana var gıbı hızlı hızlı yaparım ısımı
sankı bırının gozune gırıcemde
herhaldee en onemlısı temızlık
valla canım sorma ya yordum kendimi şimdide acısını çekiyorum:18:
komşusunun bi kızı var izmirde çalışıyor buraya tatile geldi hemde nişanlanıyor.
benim evmi merak etmiş hafta sonuda gidecekmiş gitmeden gelmek istedi bende hayır diyemedim.
kaynanamda ben börek yaparım dedi.
tabi tek gelmeyecekler bunlar grup halinde dolaşıyorlar.
yedikleri içtkleri ayrı gitmiyor.
tabi ya dedikodular havada uçuşuyo bende soruyorum onları konuşturuyorum hareretli hararetli anlatıyolar sonra
yaşlıların dedikodusuda farklı oluyor ama bi kokoşlar sorma
ALLAH ım yaaaa evimi merak etmiş ahh bu insanlar keşke seni merak etseydi bir göreyim gitmeden deseydi
ayyy bende öyle yapıyorum bebekim habire sorular soruyorum konuşturuyorum bir dedikodular amaaann sorma..
neyse sen keyfini çıkar yarın
canım ben mutffağı toparlayayım çok geç olmadan sonra bir güzel dinleneyim uzatayım ayaklarımı.
görüşürüz yine bebekim kendine iyi bak
kızlar ben kaçtım sonra görüşürüz yine..
cümleten öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?