merhaba arkadaşlar.dün 2.testin sonucunu aldık..ilkinde sonuç 0 da olsa kağıda yazmışlardı tabiki şimdi 5 gün sonra gittik kağıda yazmamışlar neymiş sonuç aynıymış sonuç sıfırmış,yav sen benim kağıdımı yaz ver bana dimi,betim benzim attı,hazırlayın kağıdı dedik,ml i de merak ediyorduk çünkü..ilkinde 0.3ml yazmışlardı,eşim örneğin asla okadar az olamayacağını söylüyordu,neyse kaydettikleri sonuçları kağıda döküp verdiler,şimdi ml 2ml yazıyordu,eşim son verdiğim tahlil öncekiyle neredeyse aynıydı nasıl bu kadar farklı olur dedi,ilkine pek inanmıyoruz yani, 0 .3 ml dediğin bi damla yaa..dellendik neyse,doçente de muayene olamadık bize telde 9 5 arası burada denildi,doktor halbuki daha geç geliyormuş,bekleyemedik eşimin işyerinde toplantısı vardı,çıktık eşim işe ben eve,nasıl geldiğimi bilmiyorum.zaten farklı bi sonuç beklemiyorduk,insan en azından bi ilgi alaka bekliyo,burası da tüp bebek merkezi yani neyse..
eşim azoyu öğrendiğimiz 20 gün içinde bazı doktorlara yazdı.Abdullah arman özdemir cvp yazmadı,leon diye bi doktor herkese fix atılan fiyat mailini attı..kaan bey de cvp yazdı! biz de en azından aradaki farkı daha iyi anladık..eşimin FSH 16.74,LH 5.22 ,prolaktin 6.83, free testesteron 8.28 , total testesteron 2.23 . Kaan bey fsh nın yüksek olduğunu bu yüzden tıkanıklığa bağlı olmadığını söyledi..demek tıkanıklığa bağlı olgular daha normal fsh da seyrediyor.Burada gittiğimiz ilk doktor ise tıkanıklığa bağlı olabileceğini,eğer üretim olmasaydı fsh nın çok daha yüksek olacağını söylemişti.Ama kaan beye daha çok güveniyoruz tabiki.eşimden genetik testlerle ilgili bişey istemedi,niye bilmiyorum,biz daha yaptırmadık yani.kaan bey ilaçla testislerin uyarılması gerektiğini,daha sonra mikro tese yapılacağını söyledi.eşim mümkünse ilaç önerisi istedi,kaan bey ilaca başlamadan testislerinizi muayene etmem gerekir dedi.Bizim değerlerde olup maille ilaç tedavisi alan varmı kızlar?Ben okumuştum muayene olmadan ilaç alındığını,3 ay sonra test yapıldığını öyle gidildiğini..bizi görmek istedi ama önce,niye acaba? hormonların herşeyi açıklamadığını biliyorum ama sonuç çok da kötü değil herlade kızlar ne dersiniz,sizlerinki nasıl?
ya öyle oldu iyi oldu bir gün hastanede yatırdıkları yoksa benimkide aynı olurdu çok sancısı vardı ilk ğün ertesiğün biraz geçti amann aslında pişmanız tese oldurdugumuza işte sonucu bilemiyorki insan keşke olmasaymıdık diyoruz giden parayamı yanıcan giden hayalemi insan hepsinide düşünüyor ..canım bizide 1 ay sonra çağırır ameliyata ondan sordum masrafları.
az para değil canım ya bayaa alıyormuş hoca..
ama iyi bir hastaneymiş anlattığından öyle anladım ilgililer enazından bir gece yatırmışlar eşini.
benim eşim tese olduğunda yarım saat sonra çıkarmışlardı adam telef olmuştu resmen.
çok hastalanmıştı çok ağrısı sancısı olmuşştu.
biz burada 1000 lira vermiştik ameliyata ama perişan olmuştuk.
bak eşin iyileşmiş sayılır ne güzel yarında işe gidecekmiş öyle yazmısın sevindim ya.
benim eşim 1 hafta sancı çekti günlerimiz acillerde geçti.
amin canım sağolasın...
.Allah razı olsun ..
hepmizin duaları kabul olsun...
merhaba canımm.
nasılsın??
eşin nasıl?
görüşemedik dünden beri.
merak ettim seni.
Allah yardımcınız olsun canım..inşAllah iğneler fayda verir de.en kısa zamanda kkendiliğinden anne baba olursunuz..
Rabbim mucizeni gerçekleştirsin tatlımm...ne diyeyimki..
canım sizindemi azo sebbei genetikticanım hadi hayırlısı bizede emre bey aynı şeyleri söylemişti ve pserm bulundu çok şükür.inşallah sizde daha çok bulunur hadi hayırlısı olsungüzel güzel dinlenirsin tatilde gözün aydınhayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın tabiki heycan olacak heycansız olmuyor ama elinden geldiğince sakin olmaya çalış allah gönlndeki sonucu almayı nasip etsin
EVET CANIM OKUMAMIŞTIM ORASINI GELMİŞ EŞİN GÖZÜN AYDIN YİNEMİ UYUDU ADI UYKUCU ŞİRİN OLSUN BENCE SENDE ŞİRİNE
BENDE GEZMEYE GİTTİM GELMEME İZİN VERMEDİLER AMA EŞİM KALAMAZSIN DEDİ.NE YAPAYIM KOCAMIZ İZİN VERMEYİNCE KALAMIYORUZ.BENDE GELİNCE PC Yİ AÇTIM EŞİM KIZIYOR SEN YİNEMİ ARKADAŞLARINLA KONUŞUYORSUN DİYOR.NE YAPAYIM BUGÜN HASRET GİDERMEDİM DEDİM.ODA 20LİK DİŞİNİ ÇEKTİRDİ ÇOK AĞRISI VAR UZANDI
hoşgeldin canım yemeğemi gitmiştin.şifa olsun canım ne yedin balıkmıiyi akşamlar canlar ben geldim nasılsınız
iyi akşamlar canlar ben geldim nasılsınız
tamam çok sağıl 3-4 gün sonra başlayabilirim hastalığım bitince
ohh daha ne olsun ki mis gibi çorba yanında da makarna acıktım vallahiii
ellerine sağlık bitanembekle bende geliyorum
canım ben hava şartlarından dolayı gelemiyorum sen berim yerimede ye olur mu
canım çorban varmış sende yanına aparatif bişeyler hazırla...
kışında yemek derdi insanı öldürür zaten...
hoşgeldin canım yemeğemi gitmiştin.şifa olsun canım ne yedin balıkmı
aminnn bebkim hiççç ayrılmayalımm
pcsiz aslaaa
kociş geldş biliyormusun canım evde şuan yatıyor.
bende bişiler hazırlıycam yemek için kaldırcam.
hoşgeldin canım nasıl geçti yemeğiniz?
bşbaşa romantik yemek mi yediniz
Hazırladım canım benim yedik bile ama sen istediğin zaman gel mönümü genişletirim senin için.Ben yemek yapmayı çok seviyorum yaaa
ayrılmayalım tabi bebekimm
gözün aydın bebekim kocişin erkenden gelmiş...
hoşbulduk bebekim iyiydi valla...
balıklara yumulmaktan romantizmi falan unuttum ben
ayrılmayalım tabi bebekimm
gözün aydın bebekim kocişin erkenden gelmiş...
hoşbulduk bebekim iyiydi valla...
balıklara yumulmaktan romantizmi falan unuttum ben
evet canım sorma ya tam uykucu
sabah erken yola gitti ya bende uyu hadi dedim
kaldır dedi 10 da ama ben daha kaldırmadım. kalkmaz zaten de deniycem şansımı yine...
geçmiş olsun canım eşine. allah şifa versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?