canımm..Keşke bir sihirli deyneğim olsa hepinize teker teker usulca dokundursam..dileğiniz ne ise gerçek olsa o sayede.esmacım canım içim sana öyle bi kaynadı ki anlatamam burda herkes birbirini görmeden sevebiliyor, paylaşım konusuda özel içerikli olunca yakınlık hissteme derecesi daha artıyor (etrafımızdaki iki yüzlü insanlara nazaran) geçen cuma da demiştim yine diyorum rabbim burda bulunan melek arkadaşlarımın gönlündekini versin mubarek cumanın hürmetine..dün eşim dedi ki, hanım kesin hamilesin merak etme, ben de hayırlıysa olsun ve yürekten dedim rabbim önce benden daha zor durumda olanlara versin. Bebeğim tutunamazsa eğer üzülücem ama çok değil. Benim eşim azo değil ama sizin yazılarınızı elimden geldiğince takip ediyorum, artık öyle etki altında kaldığım arkadaşlar oluyor ki rüyalarımda azolar için yeni teknikler bulunduğunu falan görüyorum..ben inanıyorum sizin için birgün mutlaka eviniz bebişle süslencek bizim de inşallah..
melek olan sensin..hepimizin bigün yüzü gülecek...
buna yürekten inanıyorummm...,
canım burda da gidiyo elektirik sürekli ya...selam canlar ben geldim
burada 5 te yine elektrikler gitti ne güzel kızlarla sohbet ediyorduk
gelene kadar kocişle uzanayım dedim uyumuş kalmışız
elektrikler gelince kociş uyandırmaya çalıştı ama bende tık yok
adamcağız kalk hadi diyor aşkım biraz daha uyuyayım diyorum
zorla öpe öpe uyandırdı bi baktım saat 8 olmuş
hemen yemeği hazırladım sofrayı kurdum bi taraftan yyorum bi taraftan yazıyorum...
sizler nasılsınız canlarım benim
gıcık oldum...
çok güzel canım..evet hikayemiz benziyor hatta benim eşimde benimle evlenmeden önce dul bir bayanla evlenebilirim diye aklından geçiriyormuş hiç olmazsa benden çocuk beklentisi çok olmaz diye.şimdi başarısız bir mikroteseden sonra bana çocuk veremediği kendini hep suçluyor niye evlendim diye.bu kadar hassas kendisi duygusallığı biraz da ailesinden sülalesinden kaynaklanıyor eşimin dedesi de aynı bazen bir olay karşısında yaşı 75-80 civarı olsa da ağlayabiliyor eşimde biraz da dedesine çekmiş ( :
ben çocuğumuzun olacağına inanıyorum benim babam biraz derin hocalardan emekli imam ama klasik imamlardan değildir maneviyatı çok kuvvetli bazen gerçekleşecek olayları allahu teala rüyasında gösterir o derece bu da biraz imanını çok derinlerde yaşamasından kaynaklanıyor babam benim hakkımda bugüne kadar ne rüya gördüyse gerçekleşti eninde sonunda.2 hafta önce tese ameliyatından 3-4 gün sonra beraberdik eşimde oradaydı istanbuldaydı eşimin suratından düşen binparçaydı iyi gözükmeye çalışıyordu ama çok yaralıydı babamda bunu fark etti çay içmeden evvel yarım saat uyuyayım dedi ilk defa öyle olmuş 15-20 dakika içi geçmiş rüyasında dede diyen bir erkek çocuğu görmüş sen kimsin demeye kalmamış ben gelecekteki torununuzum demiş annem ve babam çok üzülüyorlar benim için hiç üzülmesinler ben eninde sonunda geleceğim beni merak etmeyin demiş irkilerek uyanmış ve beimle bu rüyayı paylaştı ben sonuna kadar bile dinleyemeyip ağladım eşime anlatmayın şuracıkta ağlar dedim annem ertesi günü anlatıyordu ki kaş göz işareti yarısında bıraktırdım rüyayı dayanamıyor daha da yara zedeleniyordu.
eşimle ikimiz arasındaki bu film yarıda kaldı ama bitmedi biraz maceralı olacak ama eninde sonunda olacağına inanıyorum filmlere konu olabilecek bir olaya imza atacağız galiba.kimbilir belki film bile olabilir ( : abim de yönetmen asi dizisini biliyorsanız orada bazı bölümlerde rol aldı görüntü yönetmeni asistanı olarak görev yaptı şu an da belli başlı film projeleri var.
abacığının duaları da rüyaları da kabul olur inşAllah..
gelecek o güzel gün..
buna inanın...
bizim haftaya salı tesemiz canım..canım hoşgeldin.. evet evim 2 katlı alt kat boş..üstte de çatı var...yani çok soğuk oluyo..
dondu sanıyorum canım ama buraya gelen su boruları da donmuş olabilir yani burdaki herkesin suyu ya çok azmış yada hiç akmıyormuş.. yani neden kaynaklanıyo tam bilmiyoruz şuan..
canım sizin tese tarihiniz ne zaman? Allah yardımcınız olsun.. başarılı bi ameliyat olur inş. canım... dualarımız seninle olacak...
normal yoldan çıkış olmadı ameliyat olacağız işte..
evet canım.hoşgeldin canım nasılsın bakalım
pazartesi mi çıkacaksınız yola tatlım ??
pazaatesi gideceğiz..
allah senden derazı olsun canım benim...
ne güzel bi dua bu yürekten aminnnnnnnnnnn diyorum
Allah senden de razı olsun canım.. Rabbim gönlünün hayırlı muratlarını versin inş...
gerçekten çok güzel bi dua...