Hoş geldin canım.Üzülüyorum böyle şeyleri duyunca ama bizim bir gerçeğimiz de bu sanırım.Demek ki her şeye hazırlıklı olmamız lazım.Ne yaparsan yap olmayınca olmuyo ya da Rabbimin OL diyeceği vakit henüz gelmemiş oluyo..Hoş bulduk kader arkadaşlarım.
Biz 13 yıllı evliyiz. Tedavi gördük tabi, bir biopsi, bir tese, bir mikro tese. İkisinde sertoli cell.... sonucuna varıldı, birisinde gelişmemiş hücre bulundu. Hep yeter dedim, umudumu kesip hayatıma yeni bir yön vereyim, çocuk olmazsa olmazı değil hayatımın. Ama yok umudumu hiç yitirmedim, beslenme programları, bitkiseller didinip durdum. Aktara güvenmedim çakşır otu toplayacağım diye Toros dağlarını dolaştım Tabanlarım patlayana kadar. Spermatitle transfer yapıp bizi umutlandıran dr. reklam peşinde olduğunu anlamadan, hamileyi zannettim, aynada kirpiklerimi inceledim değişiklik var mı diye? Hamilelerin kirpikleri uzarmış ya. Muska bile yazdırdım (utanarak) hem kendime, hem çevreme, hem de azoya karşı savaş verdim. Hepiniz gibi...
Hepimizin dualarını Allah kabul etsin.
Hoş bulduk kader arkadaşlarım.
Biz 13 yıllı evliyiz. Tedavi gördük tabi, bir biopsi, bir tese, bir mikro tese. İkisinde sertoli cell.... sonucuna varıldı, birisinde gelişmemiş hücre bulundu. Hep yeter dedim, umudumu kesip hayatıma yeni bir yön vereyim, çocuk olmazsa olmazı değil hayatımın. Ama yok umudumu hiç yitirmedim, beslenme programları, bitkiseller didinip durdum. Aktara güvenmedim çakşır otu toplayacağım diye Toros dağlarını dolaştım Tabanlarım patlayana kadar. Spermatitle transfer yapıp bizi umutlandıran dr. reklam peşinde olduğunu anlamadan, hamileyi zannettim, aynada kirpiklerimi inceledim değişiklik var mı diye? Hamilelerin kirpikleri uzarmış ya. Muska bile yazdırdım (utanarak) hem kendime, hem çevreme, hem de azoya karşı savaş verdim. Hepiniz gibi...
Hepimizin dualarını Allah kabul etsin.
Bu arada Ankara' da yaşıyoruz. Mikro teseyi 2008' de Kaan Hoca yaptı. Sertoli cell dedi ama 15 gün önce ısrar kıyamet eşime test yaptırttım. 1 Adet immotil sperm çıktı.
canım yaa nereye gideyim ben bu havada yollar bile kapandı.. 1 haftadır burda mahsur kaldık.. Köyde oturuyorum ben.oyy oyy oy hem canın çekti hem yok.ben yapıym sana ama gelir misin?ya da ben anneme deyim sana da yollasın hem sen ona daha yakınsın.gerçekten trabzona giderseniz orda kadınlar pazarında vardır hep hem kendileri yetiştiriyo mis gibi tazecik
bu arada ankara' da yaşıyoruz. Mikro teseyi 2008' de kaan hoca yaptı. Sertoli cell dedi ama 15 gün önce ısrar kıyamet eşime test yaptırttım. 1 adet immotil sperm çıktı.
hoş bulduk kader arkadaşlarım.
Biz 13 yıllı evliyiz. Tedavi gördük tabi, bir biopsi, bir tese, bir mikro tese. Ikisinde sertoli cell.... Sonucuna varıldı, birisinde gelişmemiş hücre bulundu. Hep yeter dedim, umudumu kesip hayatıma yeni bir yön vereyim, çocuk olmazsa olmazı değil hayatımın. Ama yok umudumu hiç yitirmedim, beslenme programları, bitkiseller didinip durdum. Aktara güvenmedim çakşır otu toplayacağım diye toros dağlarını dolaştım tabanlarım patlayana kadar. Spermatitle transfer yapıp bizi umutlandıran dr. Reklam peşinde olduğunu anlamadan, hamileyi zannettim, aynada kirpiklerimi inceledim değişiklik var mı diye? Hamilelerin kirpikleri uzarmış ya. Muska bile yazdırdım (utanarak) hem kendime, hem çevreme, hem de azoya karşı savaş verdim. Hepiniz gibi...
Hepimizin dualarını allah kabul etsin.
Canlarım ben çıkıyorum.. Herkese hayırlı geceler...
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır sizleri takip ediyorum ve çoook uzun zamandır azo ile savaşıyorum. Ayrıca bir tanışma alanı var mı bilmiyorum, ben direkt giriş yaptım. Girişim dua ile olsun 1 Meryem suresi, 5 yasin de biz okuyalım (eşimle) ekleyebilirsiniz.
iyi etmişsiniz canım benim...
hep karalar bağlayacak haliniz yok ya birazda eğlenin tabi...
inş kocişinde en yakın zamanda güzel bi iş bulur...
hayırlısıyla 9 aya kalmadan da bebişnize kavuşursunuz inş
yani her şerde bir hayır var eşinin işsiz kalmasına sevindin anlayacağım inşallah bebişin gelmeden kocişin güzel bir iş bulur
canlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?