Günaydınnn kızlarrrr
güzel bir haftasonu geçiririsinizzz inş..
tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmm
gözünaydın tatildesinnnnn
kociş iyiyleşince gezersin kocişine geçmiş olsunnnnnnnnnn
cnm patlıcan söğürmeyi bende severim yaparım sen nerelisin herkes söğürmeyi bilmez çünkü
canım ben gaziantepliyim ama istanbulda yaşıyorum sen nerelisin?yoksa hemşerimi sayılırız?
Hoş bulduk kader arkadaşlarım.
Biz 13 yıllı evliyiz. Tedavi gördük tabi, bir biopsi, bir tese, bir mikro tese. İkisinde sertoli cell.... sonucuna varıldı, birisinde gelişmemiş hücre bulundu. Hep yeter dedim, umudumu kesip hayatıma yeni bir yön vereyim, çocuk olmazsa olmazı değil hayatımın. Ama yok umudumu hiç yitirmedim, beslenme programları, bitkiseller didinip durdum. Aktara güvenmedim çakşır otu toplayacağım diye Toros dağlarını dolaştım Tabanlarım patlayana kadar. Spermatitle transfer yapıp bizi umutlandıran dr. reklam peşinde olduğunu anlamadan, hamileyi zannettim, aynada kirpiklerimi inceledim değişiklik var mı diye? Hamilelerin kirpikleri uzarmış ya. Muska bile yazdırdım (utanarak) hem kendime, hem çevreme, hem de azoya karşı savaş verdim. Hepiniz gibi...
Hepimizin dualarını Allah kabul etsin.
hemserım gunaydın bende gazıanteplıyım yorum nasılsıntatlımmmmmmmmmmmmmmmmmm
gözünaydın tatildesinnnnn
kociş iyiyleşince gezersin kocişine geçmiş olsunnnnnnnnnn
cnm patlıcan söğürmeyi bende severim yaparım sen nerelisin herkes söğürmeyi bilmez çünkü
canım ben gaziantepliyim ama istanbulda yaşıyorum sen nerelisin?yoksa hemşerimi sayılırız?
bende ıst yasıyorum
günaydınnnnnnnnnnnnn
herkes bugun mutlu olsunnnnnnnnnnnnn
erkencısın cnm
Evt cnm erkenciyimmm
bugün anneme gidicemdee
işlerim vardı birazz
haklısın hemde cokkkkkkkkkkkkkkk
ama tesellımız hep aynı ne yapabılıyoruz
dua ,dua,dua baska bı sey yok
bugun kuranda ramazandan 1 gun once gelın geldı aparmanıma
hamıle oldugunu ogrendım............
herkes sevındı ben zor durdum yemın edrım aglayacaktım
bıde sonra bana eeeeee hadı sende gec kaldın dogur kız dedıler gulup gectım yalandan gulme ıste
boyle duyunca delı gıbı ellerım dolsun ıstıyorum ama ne care olmuyo olmuyo olmuyo ıste omrum gıdıyo arkama donup bakınca elde bı sey yok eller 2 cıyı doguruyo ben 0
aglıyorum aglıyorum ama sonra dua etmekten basks bı sey yapamıyorum
rabbım bızlerıode evlat sahıbı yapsın ıcımızın yangını dınsın
Hoş bulduk kader arkadaşlarım.
Biz 13 yıllı evliyiz. Tedavi gördük tabi, bir biopsi, bir tese, bir mikro tese. İkisinde sertoli cell.... sonucuna varıldı, birisinde gelişmemiş hücre bulundu. Hep yeter dedim, umudumu kesip hayatıma yeni bir yön vereyim, çocuk olmazsa olmazı değil hayatımın. Ama yok umudumu hiç yitirmedim, beslenme programları, bitkiseller didinip durdum. Aktara güvenmedim çakşır otu toplayacağım diye Toros dağlarını dolaştım Tabanlarım patlayana kadar. Spermatitle transfer yapıp bizi umutlandıran dr. reklam peşinde olduğunu anlamadan, hamileyi zannettim, aynada kirpiklerimi inceledim değişiklik var mı diye? Hamilelerin kirpikleri uzarmış ya. Muska bile yazdırdım (utanarak) hem kendime, hem çevreme, hem de azoya karşı savaş verdim. Hepiniz gibi...
Hepimizin dualarını Allah kabul etsin.
hemserım gunaydın bende gazıanteplıyım yorum nasılsın
bende ıst yasıyorum
günaydınn
hem gaziantepli hem istanbulda yaşıyorsun ohh ne güzel yaa çok sevindim
iyiyim yorum
avrupa yakasında mı oturyorsun anadolu yakasında mı ben avcılar da oturuyorum
ahh canım çevremizde o kadar düşüncesiz insanlar var kii
ben avrupa yakasında mı oturyorsun anadolu yakasında mı ben avcılar da oturuyorum
kolay gelsın aam fazla yorma kendını tmm
bende esımle dısarı cıkıcam tv bozulmustu yapılmıs onu almaya gıdıcez banada mana oldu bıraz dısarı cıkayım kocısle
ben anadalu yakasında oturuyorum ablam esenyurtta oturuyo vcılarda da oturmustu oraları bılırım
iyi çok sevindim hemşerimin olmasını ablana gelirsen buyur beklerim
ben çıkıyorum kocam daha yeni uyandı artık kahvaltı zamanı geldii
sonra yine görüşürüz
yok tatlım yormam
dün biraz yapmıştımm bugünde birazzvardı onları hallettimmm
evt sizin tv bozulmuştuuu
bizimdee 3 ay öncee iki tv de aynı anda bozulduuu bu kadar olur yaniii
1 hafta tv siz kalmıştıkk uff ne sıkıcıydııı
ohh ne güzell çık tabi tabii iyi olurr yağmur yok dimi ordaa
annemlerde maltepede oturuyoo o tarafa geliceğizz
burası sımdılık ıyı ben dısarı cıkınca yagar sansıma ama olsun temız hava hep ii gelır ınsana
tatlım ben senı
cıkıyorum bırazdan esım hadı dıyo by
günaydın canım bizde seni öpüyoruz bunlarda sanagünaydın fıstıklar.öpüyorum sizi çooook güzel bir hafta sonu geçirmemiz dileğiyle...
Günaydın fıstıklar.Öpüyorum sizi çooook güzel bir hafta sonu geçirmemiz dileğiyle...
Selam canlar ben geldim bugün biraz uykuyu kaçırmışımkimse yok mu huhu.bakın gelmezseniz bende dışarı çıkarım
EVET CANIM HERKES HAFTA SONU BİRYERLERE GİDİYOR.ŞİMDİ BURDA YAĞMUR BAŞLADI AMA ALIŞVERİŞ MAĞAZALARINA GİDEBİLİRİM .AY BU SOĞUKTA ÇOCUKLARIM HASTA OLMASA BARİSanada günaydın fıstık
Slm cnmm ,,
herkes uykuda herhalde pek kimse gelmedii
ben erkenciyimmm
çık cnm çık bugün gelen olmaz herkes gezmelere giderrr
cemrem giddi
bende çıkıcammm
günaydın canım bizde seni öpüyoruz bunlarda sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?