Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba cnm armıza hosgeldın demıyorum cunku sende bızım gıbı yıllardır azoluymussun
bende 6 cı yılıma gırecegım evlılıgımde bı tese bı mıcrotese olduk sonuc sercolly sel
rabbımızden umut kesılmez bızlerde evlat sahıbı olacagız cnm

Son düzenleme:
Evt cnm erkenciyimmm
bugün anneme gidicemdee
işlerim vardı birazz

kolay gelsın aam fazla yorma kendını tmm
bende esımle dısarı cıkıcam tv bozulmustu yapılmıs onu almaya gıdıcez banada mana oldu bıraz dısarı cıkayım kocısle

ahh canım çevremizde o kadar düşüncesiz insanlar var kii
benim de bu konular açılınca içim daralıyor doğum yapan arkadaşlarımın çoğuyla görüşmüyorum
görüşemiyoum onları görünce içim acıyor Allahım sabrını versin inşallah

hoşgeldin umudunu kaybetme umut olduğu müddetçe varız yaşıyoruz.bende 4 yıllık evliyim ve evliliğimin 5.ayından beri de bu olayı biliyorum

Son düzenleme:
ahh canım çevremizde o kadar düşüncesiz insanlar var kii
ben avrupa yakasında mı oturyorsun anadolu yakasında mı ben avcılar da oturuyorum

ben anadalu yakasında oturuyorum ablam esenyurtta oturuyo vcılarda da oturmustu oraları bılırım

kolay gelsın aam fazla yorma kendını tmm
bende esımle dısarı cıkıcam tv bozulmustu yapılmıs onu almaya gıdıcez banada mana oldu bıraz dısarı cıkayım kocısle

yok tatlım yormam
dün biraz yapmıştımm bugünde birazzvardı onları hallettimmm
evt sizin tv bozulmuştuuu
bizimdee 3 ay öncee iki tv de aynı anda bozulduuu bu kadar olur yaniii
1 hafta tv siz kalmıştıkk uff ne sıkıcıydııı
ohh ne güzell çık tabi tabii iyi olurr yağmur yok dimi ordaa
annemlerde maltepede oturuyoo o tarafa geliceğizz

ben anadalu yakasında oturuyorum ablam esenyurtta oturuyo vcılarda da oturmustu oraları bılırım

iyi çok sevindim hemşerimin olmasını ablana gelirsen buyur beklerim
ben çıkıyorum kocam daha yeni uyandı artık kahvaltı zamanı geldii
sonra yine görüşürüz

iyi çok sevindim hemşerimin olmasını ablana gelirsen buyur beklerim
ben çıkıyorum kocam daha yeni uyandı artık kahvaltı zamanı geldii
sonra yine görüşürüz

tamm
bende cıkıyorum esım benı beklıyo dısarı cıkıcaz

burası sımdılık ıyı ben dısarı cıkınca yagar sansıma ama olsun temız hava hep ii gelır ınsana
tatlım ben senı
cıkıyorum bırazdan esım hadı dıyo by

burası sımdılık ıyı ben dısarı cıkınca yagar sansıma ama olsun temız hava hep ii gelır ınsana
tatlım ben senı
cıkıyorum bırazdan esım hadı dıyo by

Tmm hadi güzelim iyi gezmeler sizeee
görüşürüzz byye

Selam canlar ben geldim bugün biraz uykuyu kaçırmışımkimse yok mu huhu.bakın gelmezseniz bende dışarı çıkarım

Günaydın fıstıklar.Öpüyorum sizi çooook güzel bir hafta sonu geçirmemiz dileğiyle...

Sanada günaydın fıstık

Selam canlar ben geldim bugün biraz uykuyu kaçırmışımkimse yok mu huhu.bakın gelmezseniz bende dışarı çıkarım

Slm cnmm ,,
herkes uykuda herhalde pek kimse gelmedii
ben erkenciyimmm
çık cnm çık bugün gelen olmaz herkes gezmelere giderrr
cemrem giddi
bende çıkıcammm

Sanada günaydın fıstık

Slm cnmm ,,
herkes uykuda herhalde pek kimse gelmedii
ben erkenciyimmm
çık cnm çık bugün gelen olmaz herkes gezmelere giderrr
cemrem giddi
bende çıkıcammm
EVET CANIM HERKES HAFTA SONU BİRYERLERE GİDİYOR.ŞİMDİ BURDA YAĞMUR BAŞLADI AMA ALIŞVERİŞ MAĞAZALARINA GİDEBİLİRİM .AY BU SOĞUKTA ÇOCUKLARIM HASTA OLMASA BARİ

günaydın canım bizde seni öpüyoruz bunlarda sana

Teşekkür ederim canım benim.Aldım çiçeklerinle sabahın tazeliğini.Sabah diyorum çünkü ben de kalktığımda 11i geçiyodu.Kimsecikler yok ama yine h.sonu sessivliğine büründük galiba.Gel iyisi mi bizde dışarı çıkalım.Öptüm canım güzel bir gün geçir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…