- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
EVET CANIM HERKES HAFTA SONU BİRYERLERE GİDİYOR.ŞİMDİ BURDA YAĞMUR BAŞLADI AMA ALIŞVERİŞ MAĞAZALARINA GİDEBİLİRİM .AY BU SOĞUKTA ÇOCUKLARIM HASTA OLMASA BARİ
Bende çıkıyorum kızlarr
kimsecikler yok zatennn
daha kahvaltı hazırlıycammmsonra yola çıkıcağızzz
görüşürüzzzz
canımcım kıyamam sana sende bizim yanımıza gel biz seni güldürürüz.sen çalışıyormusun gidemediğine göreben tam günaydın dicektim sen çıkıyorum dedin ama olmazki...günaydın günaydın günaydın.imrendim sana biliyo musun ne güzel anneciğine gidiyon ama bu haksızlık ben de istiyorum.hem istanbuldaki ablamdaz gitti memlekete hepsi toplanır şimdi 10gün ayrılmazlar bizim evden gece gündüz gülerler de gülerler ben napiym ya gurbet ellerde:2::2::2::2::2::2::2:
canım sanki bizi anlattın...biz kayınvalidemle aynı evde değil ama altlı üstlü oturuyoruz kaynana elti biz hepimizin altı üstlüyüz ve bizimde marketimiz var ama bizim yani kayınpederin falan alakası yok.eşimde sabah 7buçukta açıyor marketi gece 12 bazen daha da geç geldiği oluyor...gündüz ben duruyorum bu saatlerde 2 2buçuk saat uyuyor eve çıkıp dinleniyor ama inan hiç beraber olamıyoruz bir pazar günümüz bile yok..bayramımız düğün eğlence gezmemiz yok...başlarda daha zor gelmişti o dükkanda ben kocagün yalnız evde...bebeğimizde olmuyor bana arkadaş...gerçekten çok zor hiç vakit geçiremiyoruz....bazen akşam yemeğini beraber yiyoruz o da bazen...çok ama çok zor canım yada bana zor geliyor ...
merhaba canım bende senden alıntı yapmıştım diğer yazınla ilgili...eşlerimizi yeterince görememe ve vakit geçirememe....bizimde marketimiz var ve eşimle hiç görüşemiyoruz..alışverişlere yalnız gidiyoruz çok önemli görüşmeme gerekse markette ya malcısı yada müşteriler oluyor gece eve çok geç geliyor 2 laf etmeden hemen yatıyor ben dükkana o eve ben eve o dükkana...ya bazen çok nadir pazar günü kahvaltı ediyorz beraber bana o bile çok büyük mutluluk veriyor....biz evliyiz ama yalnızız...macuna gelince canım 2 haftadır kullanmıyor...rahatsızlandı yemek bile yemiyor doğrudüzgün..aksilik işte...zaten macunun ve çayın tadı çok kötü...zaman da kullnıyordu yani eşi ama onu gremiyorum çoktandır merak ediyorum...martta gidicez inş canım bizim bulunduğumuz şehirdeki tüp bebek bölümü şimdi doluymuş martta tekrar hasta alımına ve mikro tese ye başlıcaklarmış...inş rabbim hepimizin yardımcısı olur..
selam canlar ben geldim
Burada 5 te yine elektrikler gitti ne güzel kızlarla sohbet ediyorduk
Gelene kadar kocişle uzanayım dedim uyumuş kalmışız
Elektrikler gelince kociş uyandırmaya çalıştı ama bende tık yok
Adamcağız kalk hadi diyor aşkım biraz daha uyuyayım diyorum
Zorla öpe öpe uyandırdı bi baktım saat 8 olmuş
Hemen yemeği hazırladım sofrayı kurdum bi taraftan yyorum bi taraftan yazıyorum...
Sizler nasılsınız canlarım benim
canım ya ben birtek benim eşim böyle sanıyordum komşuları falan görünce genci yaşlısı hepsi eşi çoluk çocuğuyla vakit geçiriyor.bizse duvarlarla ömür geçiriyoruz.toplu eylemmi yapsakaynen cnm aynen ne bir pazar ne bir bayram ne bir düğün eğlence hep market iş sadece pazar günleri evde kahvaltı oda yarım saat onda da ne konuşacaksın ben her yönden yalnızım işte market bizim değil kayınvalidemlerin bazen kızıyorum onlara hiç bir şekilde ne haldeyiz sormuyorlar ama hep kendi işlerini yaptırıyorlar ama eşim bir türlü anlamıyor işte ne yapacaksın( böyle gelmiş böyle gidecek artık bizimkisi (
cnm siz hangi şehirdeydiniz inşlh şifa olur macun kaan beyde mi tese olacaksınız bizde tüp bebeğe hazırlanarak mikro tese olacak kısmetse bakalım pazartesi eşim 3. Ay tahlilleriniz yaptıracak bakalım ne çıkacak(
ah cnm ah bizde de hergün elektrikler gidiyor akşam eve giriyorum elektrikler gidiyor ev buz gibi yemek yapamıyorum gece 1-2 de geliyor 1 haftadır valla canımızdan bezdirdi donuyoruz...
sagol cnm evettt cıkısımız oldu cok sukurrrr :)bunu duymaya ıhtıyacımız varmısss sanırımm bı hos oldukk :)
günaydınnn kızlarrrr
Güzel bir haftasonu geçiririsinizzz inş..
günaydın cnmcım inşlh herkes için güzel irgün olur..günaydınnnnnnnnnnnnn
herkes bugun mutlu olsunnnnnnnnnnnnn
erkencısın cnm
günaydın fıstıklar.öpüyorum sizi çooook güzel bir hafta sonu geçirmemiz dileğiyle...
selam canlar ben geldim bugün biraz uykuyu kaçırmışımkimse yok mu huhu.bakın gelmezseniz bende dışarı çıkarım
tünaydın canlar
hepinize güzel bi hafta sonu diliyorum
benim keyfim yok kociş gittikçe kötüleşiyor
bugünde gidemedi işe...
bizde durumlar böyle işte siz nasılsınız bakalım ??
tünaydın canım
eşin için üzüldüm inşallah şifası tez elden gelir
canım sen moralini yüksek tut havalar çok soğuk herkeste bir rahatsızlık var bu yüzden
kızlar yaa benim içimde fena daralıyor 2 gündür durduk yere ağlama krizlerine giriyorum.
bende artık bebekimi kollarımda görmek istiyorum ama olmuyorrr Allahın her verdiği
sonuca razıyım ama ağlamaktan alamıyorum kendimi.1 kez mikro tese olduk sperm bulundu ama
2.tese de bulunmama ihtimali de varmış emre bey öyle diyo offf
tünaydın canlar
Hepinize güzel bi hafta sonu diliyorum
Benim keyfim yok kociş gittikçe kötüleşiyor
Bugünde gidemedi işe...
Bizde durumlar böyle işte siz nasılsınız bakalım ??
herkes bi daralıyor bu aralar bende öyleyim canım havalardan her halde.
ilk tesede kaç tane çıkmıştı sizde?
merhaba kızlar bende geldim benimde hiç keyfim yok eşimle aramız gittikce kötüleşiyor.sigara için benden vazgecer bu adam.
sizlerde ne var ne yok nasıl gelişmeler var topigimizde.baharcım sizin 2. test ne zamandı canım?
kral tv de deniz seki hayallerim hayal oldu klibi var burdan hepinize yolluyorum bu şarkıyı bu aralar beni en iyi anlatan şarkı bu
ah cnm ah bizde de hergün elektrikler gidiyor akşam eve giriyorum elektrikler gidiyor ev buz gibi yemek yapamıyorum gece 1-2 de geliyor 1 haftadır valla canımızdan bezdirdi donuyoruz...
merhaba cnm çok geçmiş olsun bi dr gitseydiniz yaa(
canım bizim ilk tese de 3 tüp sperm bulundu ama bulunan spermlerin hepsi hareketsiz yani gebelik oluşturma ihtimali %20 civarıymış
2 tüp bebek denedim ikisi de olumsuz oldu
şimdi elimde 1 tüp sperm kaldı ama o da diğerleri gibidir hareketsiz sperm
şuan varya birşeyler boğazımda düğümlendi kaldı ağlamak istiyorum ağlayamıyorum eşimin beni böyle
üzgün görüp üzülmesini de istemiyorum deli olucam sanki
tünaydın canım
eşin için üzüldüm inşallah şifası tez elden gelir
canım sen moralini yüksek tut havalar çok soğuk herkeste bir rahatsızlık var bu yüzden
kızlar yaa benim içimde fena daralıyor 2 gündür durduk yere ağlama krizlerine giriyorum.
bende artık bebekimi kollarımda görmek istiyorum ama olmuyorrr Allahın her verdiği
sonuca razıyım ama ağlamaktan alamıyorum kendimi.1 kez mikro tese olduk sperm bulundu ama
2.tese de bulunmama ihtimali de varmış emre bey öyle diyo offf
of canım ya azo hepimizi mahvetti.ümitsiz olma rabbim verecek hepimize mucizesini.ağla canım ağlamazsan bogazına düğümlenen o sey yerleşiyor ağlarsan gözyaşlarıuyla biraz cözülüyor inan.ama eşine göstermeden ağla onlar bizim kadar güçlü degiller.
ama iyi şeyler düşün
GÜL DÜŞÜN GÜLİSTAN OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?