Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sa...iyi akşamlar canlar... Nasılsınız...girmeden edemiyorum..biraz unutmak istiyorum şu azo yu ama ne mümkün..gözlüğüm değişcek herhalde gözden randevu aldım...
aleyküm selam canım hoşgldin azoyu bizden uzak kalarakmı unutacaksın yapma ama sen gel azoyu konuşmak istemezsen konuşmayız.zaten tedavi olan olmazsa artık azodan pek bahsetmiyoruz.

inşallah canım rabbim o kadar çektiği eziyetin mükafatını versin ama genetik problem olunca kaçınılmaz son işte bende bundan korkuyordum inşallah bu sefer biz kazanırız azo değil.

kötü düşünmeyelim canım benim...
allahın izniyle kazanan herzaman biz olalım

meraba cnm 7 yıllık evlıyız bende cocugumuz olmadıgı ıcın hala kendımı yenı evlı gıbı hıssedıyorum..su mılletın merakından sorularından hasta olcam artık kac yıl oldu aynı muhabbet
canım hoşgeldin istediğin her zaman gir topiğe biz sana azoyuda unuttururuz iste yeterki .çalışmıyorsan bizim aramıza gir burda biz kardeş gibi olduk ailemizle ve eşimizle geçirmediğimiz kadar çok zaman geçiriyoruz burda acılarımız hafifliyor.sen bizimle bir iki gün takıl sende alışkanlık yapıcaz artık istesende bizi bırakamıyacasın.canım bende 7.5 senelik evliğim siznin azo sebbeini nedir.hangi tedavileri gördünüz.şu anda hatırlıyamadım

kötü düşünmeyelim canım benim...
Allahın izniyle kazanan herzaman biz olalım
evet canım kötü düşünmek istemiyorum ama genetik azolular sınavı geçsede bebişlerimiz sınavı geçemiyor.inşallah rabbim hakkımızda hayırlısını versin

evet canım kötü düşünmek istemiyorum ama genetik azolular sınavı geçsede bebişlerimiz sınavı geçemiyor.inşallah rabbim hakkımızda hayırlısını versin

amin canım benim allah hakkımızda hayırlısını versin...
kocişin gelmedi mi daha ??

mrb cnm calısıyorum ama ıstede gırebılıyorum kendi ismi yapıyorum bızım azo sebebsiz mıkro tese oldu esım 2 sene once dktorumuz emre beydı cıkmadı tesede patoloji sonucuda spermi ureten doku yok denıldı oyle ısre bıtkısel tedavıde oldu.

anladım peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz.emre bey ne dedi tekrar tese olmasını istedimi

Nzlyln canım senin eşinin azo sebebi gentikmi neden boş gebelik oluşmuştu.kaç haftalıkken düştü

meraba cnm 7 yıllık evlıyız bende cocugumuz olmadıgı ıcın hala kendımı yenı evlı gıbı hıssedıyorum..su mılletın merakından sorularından hasta olcam artık kac yıl oldu aynı muhabbet

evet tatlım.ben artık takmıyorum.kendini bilmezler yüzünden canımı sıkmıyorum.sende iyi inançlı arkadaşlar edin...şükür benim iyi arkadaşlarım var...içmizi karartmayalım.şükredeceğimiz ne çok nimet var üzerimizde...evet bir yanımız eksik ama herşeyin de bir mükafatı olacaktır.RABBİM SEVDİĞİ KULLARDAN EYLESİN..

ALEYNA----------------------------------------2 meryem
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------5 yasin 1 meryem
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------1 yasin
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
DENİZBULUT---------------------------------
EFULUM---------------------------------------
ESESLİM--------------------------------------
ESMA------------------------------------------
FLZASK----------------------------------------2 meryem
GELİNCİK--------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

6 aylık evlıyken cok hasta olmustum ozel bı hastaneye gittik ama ayakta duramıyorum flim cekilcek dedıler hamilelik gıbı durum varmı dediler yok dedım adetıme 2 hafta var dedım bız yınede gebelik testi yapalım dedıler idrar testı yaptılar yanımda esım gorumcem beklıyoruz kesın hamıla degılım dıye dusunuyordum zaten cok hastaydım ılacımı alıp gıtmek ıstıyordum tahlıl cıkınca doktora gosterdık ve sok olduk filim cekemeyız hamilesın demıslerdi sevıncten ucmustuk kadın doguma yonlendırdıler ultrasyonda gormek ıcın 2 saat bekledık cok yogundu kadın dogumcu bu arada esım gorumcem herkesı aradı hamıleyım dıye ultasyona gırdım hıc bısey gozukmuyor nasıl olur dedi doktor kan testi yapilcak dedi kesın ogrenmek ıcın ama hamılesınızdır kesın yeni oldugu icın gozukmemistır dedi kan testını yaptırdık sonucu ertesı gun aldık ama bız o gece sevıncten uyamadık malasef sevıncımız bı gunlukmus idrar testi yalnıs cıkmıs moralımiz bozuldu ama olur dedik ama olmadı 1 sene sonra azoyla tanıstık o hastaneden de nefret adıyorum

iyi aksamlar canim nasilsiniz benim canim cok sikiliyor nedeninide bilmiyorum coktandir sizinle dertlesemiyorum acaba ondan olabilirmi?yeni haberler varmi? vck canim iyi dusun iyi olsun ALLAHIM sana evlati verdikten sonra genetikmis oymus buymu hepsi bosssssssss....Baharcim,esine gecmis olsun ALLAH tez zamanda sifasini versin.

hoşgeldin canım neden gelmiyorsun yanımıza daha görümcen gitmedimi.gel aramıza sıkıntını atarsın.evet canım dediğin doğru ama her güzel haber umut oluyor.kötü haberlerde bizi üzüyor.sen ne yapıyorsun varmı bir gelişme

iyi akşamlar canım benim hoşgeldin
özlettin kendini yaa nerelerdeydin sen
saol canım benim inş yarına iyileşir işe gidicem diyor aklım onda kalıcak...
noldu sana bitanem yaa içine atıyorsun hep ondan oluyor...
kocişini ikna edemeyince kendi kendini yiyip bitiriyorsun...
yapma böyle tatlım senin elinden gelen bişey yok ki...
her yolu denedin biraz zaman geçsin bakalım bakarsın kocişinde ikna olur tedaviye...
sen üzme kendini bak bende üzülürüm sonra
görümcen duruyor bu hala ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…