- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
aleyküm selam canım hoşgldin azoyu bizden uzak kalarakmı unutacaksın yapma ama sen gel azoyu konuşmak istemezsen konuşmayız.zaten tedavi olan olmazsa artık azodan pek bahsetmiyoruz.sa...iyi akşamlar canlar... Nasılsınız...girmeden edemiyorum..biraz unutmak istiyorum şu azo yu ama ne mümkün..gözlüğüm değişcek herhalde gözden randevu aldım...
inşallah canım rabbim o kadar çektiği eziyetin mükafatını versin ama genetik problem olunca kaçınılmaz son işte bende bundan korkuyordum inşallah bu sefer biz kazanırız azo değil.
canım hoşgeldin istediğin her zaman gir topiğe biz sana azoyuda unuttururuz iste yeterki .çalışmıyorsan bizim aramıza gir burda biz kardeş gibi olduk ailemizle ve eşimizle geçirmediğimiz kadar çok zaman geçiriyoruz burda acılarımız hafifliyor.sen bizimle bir iki gün takıl sende alışkanlık yapıcaz artık istesende bizi bırakamıyacasın.canım bende 7.5 senelik evliğim siznin azo sebbeini nedir.hangi tedavileri gördünüz.şu anda hatırlıyamadımmeraba cnm 7 yıllık evlıyız bende cocugumuz olmadıgı ıcın hala kendımı yenı evlı gıbı hıssedıyorum..su mılletın merakından sorularından hasta olcam artık kac yıl oldu aynı muhabbet
evet canım kötü düşünmek istemiyorum ama genetik azolular sınavı geçsede bebişlerimiz sınavı geçemiyor.inşallah rabbim hakkımızda hayırlısını versinkötü düşünmeyelim canım benim...
Allahın izniyle kazanan herzaman biz olalım
evet canım kötü düşünmek istemiyorum ama genetik azolular sınavı geçsede bebişlerimiz sınavı geçemiyor.inşallah rabbim hakkımızda hayırlısını versin
canım hoşgeldin istediğin her zaman gir topiğe biz sana azoyuda unuttururuz iste yeterki .çalışmıyorsan bizim aramıza gir burda biz kardeş gibi olduk ailemizle ve eşimizle geçirmediğimiz kadar çok zaman geçiriyoruz burda acılarımız hafifliyor.sen bizimle bir iki gün takıl sende alışkanlık yapıcaz artık istesende bizi bırakamıyacasın.canım bende 7.5 senelik evliğim siznin azo sebbeini nedir.hangi tedavileri gördünüz.şu anda hatırlıyamadım
geldi canım oda yemek yiyor.yarın evde geçen haftanın acısını çıkarırız umarımamin canım benim allah hakkımızda hayırlısını versin...
Kocişin gelmedi mi daha ??
anladım peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz.emre bey ne dedi tekrar tese olmasını istedimimrb cnm calısıyorum ama ıstede gırebılıyorum kendi ismi yapıyorum bızım azo sebebsiz mıkro tese oldu esım 2 sene once dktorumuz emre beydı cıkmadı tesede patoloji sonucuda spermi ureten doku yok denıldı oyle ısre bıtkısel tedavıde oldu.
meraba cnm 7 yıllık evlıyız bende cocugumuz olmadıgı ıcın hala kendımı yenı evlı gıbı hıssedıyorum..su mılletın merakından sorularından hasta olcam artık kac yıl oldu aynı muhabbet
geldi canım oda yemek yiyor.yarın evde geçen haftanın acısını çıkarırız umarım
bahar dün kociş diyorki pisi oynayalım kocişte öğrendiçıkarın tabi tatlım güzel bi pazar geçirin kocişinle
bahar dün kociş diyorki pisi oynayalım kocişte öğrendi
hoşgeldin canım neden gelmiyorsun yanımıza daha görümcen gitmedimi.gel aramıza sıkıntını atarsın.evet canım dediğin doğru ama her güzel haber umut oluyor.kötü haberlerde bizi üzüyor.sen ne yapıyorsun varmı bir gelişmeiyi aksamlar canim nasilsiniz benim canim cok sikiliyor nedeninide bilmiyorumCoktandir sizinle dertlesemiyorum acaba ondan olabilirmi?yeni haberler varmi? Vck canim iyi dusun iyi olsun allahım sana evlati verdikten sonra genetikmis oymus buymu hepsi bosssssssss....baharcim,esine gecmis olsun allah tez zamanda sifasini versin.
iyi aksamlar canim nasilsiniz benim canim cok sikiliyor nedeninide bilmiyorumcoktandir sizinle dertlesemiyorum acaba ondan olabilirmi?yeni haberler varmi? vck canim iyi dusun iyi olsun ALLAHIM sana evlati verdikten sonra genetikmis oymus buymu hepsi bosssssssss....Baharcim,esine gecmis olsun ALLAH tez zamanda sifasini versin.
anladım peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz.emre bey ne dedi tekrar tese olmasını istedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?