canım hoşgeldin aramıza sanırım ilk defa karşılaşıyoruz.peki sizin azo sebebi nedir.benim eşimdede immatür germ hücre çıktı size doktorunuz ne dedi immatür hücre için.şimdiye kadar hangi tedavileri gördünüz.
tatlım hareketsiz bile olsa bu üretim olduğunun bi kanıtı...
inş onlar daha da artcak ve mutluluğunuz daim olacak gelecek bebişlerinizle
bizimde kaan hocayla ilk ayki tedavimiz sonucunda bikaç sahada 1-2 sperm görüldü...
2. ay sonunda kaan hoca sperm testini bundan sonra genartta yaptırın çıkanlar dondurulacak dedi...
geçen ay genartta yapılan test sonucunda 1 tane hareketli spermciğimiz donduruldu havalara uçtuk resmen
4 şubatta 3. ay dolacak ve tekrar test yaptırılacak bakalım budefa kaç tane bulunacak rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş
hakkımızda hayırlısı olsun benim eşimde genetik poblem var eşimdede immatür hücre çıktı fakat ben ne olduğunu pek bilmemekle beraber sonucunu doktora götürmedik.ben netten araştırdım immatür hücre spermin oluşmamış hali yazıyordu o bile bizi mutlu etmişti.peki sizin sperm testinde yuvarlak hücre falan çıkıyormuydu.bende umudumu yuvarlak hücrelere bağlamıştım rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah sizinde bizimde hepimizin rabbim yüzümüzü güldürsünhoş bulduk canım. Evet aranızda iki günlük azoda 12 yıllık oldum. Azo sebebi belli değil. Bi biopsi, bir tese, bir mikro tese oldu. 2006 tesede gelişmemiş hücre bulundu transfer yapıldı ama... Malum yuvarlak hücrelerle başarı şansı yok. 2008 mikro tesede beni hazırlamadı dr. Zaten birşey çıkmadı sertoli cell .... Geldi patoloji sonucu. O günden sonra pek birşey yapmadık. Test bile yaptırmıyorduk benim ısrarımla eşim gitti işte bir tane immotil sperm görüldü.
Ama sizde durum düzelebilir diye düşünüyorum.
Çok sevindim. Hadi İnşallah şuatta 3, 4 haneli rakamlarda çıkar sonucunuz.
hakkımızda hayırlısı olsun benim eşimde genetik poblem var eşimdede immatür hücre çıktı fakat ben ne olduğunu pek bilmemekle beraber sonucunu doktora götürmedik.ben netten araştırdım immatür hücre spermin oluşmamış hali yazıyordu o bile bizi mutlu etmişti.peki sizin sperm testinde yuvarlak hücre falan çıkıyormuydu.bende umudumu yuvarlak hücrelere bağlamıştım rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah sizinde bizimde hepimizin rabbim yüzümüzü güldürsün
kuyruksuz oval hücre ne demek spermin kuyruksuzumuyok canım, ne gezer yuvarlak hücre falan yoktu. Hep sıfır. Immatür hücre bildiğim kadarı ile kuyruksuz oval hücrelerdi. Seni yanıltmak istemem ama öyle hatırlıyorum. Kaan hoca ile bu konuyu görüştünüz mü?
güle güle canım görüşmek üzere sanada kolay gelsin .hepinize iyi geceler benim yarın mesai var. Yarın akşam görüşürüz
Hepinize iyi geceler benim yarın mesai var. Yarın akşam görüşürüz
iyi akşamlar canım geçmiş olsun kendine dikkat et.giden sağlık bir daha geri gelmiyoriyi akşamlar kızlar nasılsınız ben gözlerimden çok rahatsızım gözlerim klimadan olduğunu düşünüyorum çok yanıor batıyor resmen açamıyorum o derece yani inşlh hmencik geçer kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum iyi geceler....
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben gözlerimden çok rahatsızım gözlerim klimadan olduğunu düşünüyorum çok yanıor batıyor resmen açamıyorum o derece yani inşlh hmencik geçer kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum iyi geceler....
hayrılı aksamlar kızlar nasılsınız
bahar nasıl gıdıor ?
bahar canım evet bizde çok kalıyoruz pc başında inşallah zararını görmeyiz.eşin nasıl oldu yarın işemi gidecek ama yarın hafta sonu neden gidiyorki iyice dinlensin.yoksa iyleşmeden tekrar hastalanır allah korusungeçmiş olsun canım benimde gözlerim çok ağrıyor ama pc başında çok kalmaktan oluyor benimki...
Iyi geceler canım allah rahatlık versin görüşmek üzere
hayırlı akşamlar canım hoşgeldin nasılsın artık pek gelmiyorsun topiğimize tedavidemisiniz yoksahayrılı aksamlar kızlar nasılsınız
bahar nasıl gıdıor ?
bahar canım evet bizde çok kalıyoruz pc başında inşallah zararını görmeyiz.eşin nasıl oldu yarın işemi gidecek ama yarın hafta sonu neden gidiyorki iyice dinlensin.yoksa iyleşmeden tekrar hastalanır allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?