Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim bende doğal hamilelik yaşadın sanmıştım çok mutlu olmuştum inşallah birgün gerçek olur.bugün servisteyken kadınlar konuşurken kulak misafiri oldum kadının biri ikinci çocuğuna hamileymiş ve keşke olmasaydı buna zor bakıyoruz keşke düşse diye dua ediyormuş.bende düşündümki rabbim o çocuğu sıkıntıyla bizide evlatsızlıkla sınıyor.halbuki bizim çocuğumuz olsa elbebek gülbebek olacak çok iyi şartlarda büyüyecek ama rabbim sıkıntı çekmesini istiyorsa rabbimin hikmetine sual olunmaz

canim gorumcem yarin gidiyor bizde bir gelisme yok ne yazikkii

yok cnm bosuna bıcak altına yatma dedi umut yok emre bye gore aslında ben evlat edınmek ıstıyorum ama esım asla ıstemıyor .
kök hücreyi bekleyinmi dedi size .inşallah rabbim hakkınızda hayırlısını versin .peki eşin ne istiyor belki bebişinizin olacağına inandığı için istemiyordur.başka bir sebebi varmı .yoksa islami açıdanmı istemiyor

Nzlyln canım senin eşinin azo sebebi gentikmi neden boş gebelik oluşmuştu.kaç haftalıkken düştü

AFC delesyon [silinme demekmiş] vardı..hiç sperm çıkmıyordu..7 yıl önce tese de çıkmadı.2yıl önce tüpbebek için Memorial deydik. orda tekrar tese olacaktı. bi örnek ver dediler ameliyattan önce.. 10 kadar sperm çıktı dedi inceleyen kişi.ah nasıl sevindik. eşimi o anki kadar mutlu görmemiştim...tekrar bi örnek istedi ve ben hazırlanmıştım öyle tüpbebek oldu..12 gün sonra gittik test yaptılar. değer düşük ama olabilir de dedi dr. birde iğne oluyorsun bebeğin tutunması koly olsun diye..devam ettim iğnelere...yanlmıyorsam 6 hafta sonra kanama oldu.dr zaten kürtajla alalım dedi ben birkaç gün bekliyecem dedim..kürtaj olmadım...

İyi akşamlar arkadaşlar. Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Hep güzel haberler yazarsınız inşallah.

Benim eşimde çok sigara içerdi üç yıl öncesine kadar. Çok şükür kurtulduk beraberce. Biz öyle karar verip bıraktık. Bırakamayan birkaç tanıdığım MORA TERAPİ diye bir merkezden yardım aldı. Gerçekten etkili oldu tavsiye ediyorlar.

Bir arkadaşta kitap okudu. ''Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu yazarı Elen Carr'' başkalarına önermiş etkili oldu diyor. Biraz değişik bir anlatımmış, öyle sigara içme kanser olursun türü birşey değil... diyor belki işinize yarar. Ayrıca eşimin yaşı 39 12 senedir azolu olduğunu biliyoruz ve onlarca test yaptırdık. Hep sıfırdı ilk defa bir adet immotil sperm görüldü ben sigarayı bırakmasına bağlıyorum.

hos bulduk dadli kizzzz bahar bende sizi ozledim hepinizi
insallah enisdemin yarina biseyi kalmaz.
canim evet icime atiyorum cok uzuluyorum gorumcem yarin gidiyor
Baharcim biliyormusun ben esimle konusdum o cok korkuyormus
burda doktora getmis ilk gidigi doktor ona demis ki testis boyutu normal olupda
kan tahlilerindede bir problem gozukmeyen erkeklerde buyuk ihtimale
sperim gozukmuyormus micr tesede insallah boyle degildir ama doktor oyle soylemis
esimde dogal olarak korkuyormussssssssona simdi cok hak verdim
simdi ben cok korkuyorum bu konuyla ilgili bilginiz varmi?bende dedim ki oyle bisey hic duymadim kizlardan
sen kan ver yuksek olusa veya dusuk olursa ona gore caresine bakariz veya normalsede bicaresine bakariz
simdi ikna olmus gibi ama ustune gitmiyorum ki ters tepki olmasin

evet cnm kok hucreyı beklıyoruz ıstemıyor ben baskasının cocugana babalık yapamam sevemem dıyor kendıne guvenmıyormus oysa ben sokakta gordugum her cocugu kendı cocugum gıbı sevesım gelıyor cocukları cok sevıyorum

iyi akşamlar canım hoşgeldin...
eşinin sigarayı bırakması çok iyi olmuş...
sanırım 15 gün önceki testte çıkmıştı immotil sperm değil mi ??
inş devamı gelir ve bundan sonra bol bol sperm görürsünüz

biliyorum canım y mikrodelesyon azfc sorunu benim eşimdede genetik47xxy problem var tüpbebekte şansımız düşük.ama allah'tan ümit kesilmez.sizinde hakkınızda hayırlısı olsun.bence eşin devamlı gidip test yapıtırsın ne bulunursa dondursunlar çünkü azolular da zaman zaman sperm çıkıyor sizdede çıkmış bu şansınızı değerlendirin

canım benim sende çok tatlısın
canım benim kocişinle bu konuyu kanoşabilmenize çok sevindim...
bak en sonunda sana içini açabilmiş korkularından bahsetmiş...
buda bişey demekki eşinde artık bişeyler yapmak istiyor...
sen dediğin gibi üstüne gitme hiç...
ama azonun tek sebebi hormonlar veya testislerin küçüklüğü değil ki...
tıkanıklıktan da kaynaklanıyor olabilir...
bak anemonun eşininde herşey normaldi kaan hocayla tedaviye başladıktan sonra sperm sayılaı2 milyona yükseldi...
şimdi tedaviye başladılar...
fbyildizin kocişininde durumu aynıydı...
herşey normal ama azoydu...
tedavi sonucunda onlarda 2000 hareketsiz sperm görülmüştü...
ama bu ay yine sonuç neyazıkki 0 mış...
ama bunlar gösteriyor ki tedaviyle bişeyler değişebilir...
siz önce bi ilaç tedavisine başlayın hayırlısıyla inş çıkış başlar...
sen güzel olayları kocişine anlat ki motive olsun canım benim

ALEYNA----------------------------------------2 meryem
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------5 yasin 1 meryem
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------1 yasin
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
DENİZBULUT---------------------------------
EFULUM---------------------------------------
ESESLİM--------------------------------------
ESMA------------------------------------------
FLZASK----------------------------------------2 meryem
GELİNCİK--------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN EVET ÇOCUK SEVMEK AYRI ANNE BABA OLMAK AYRIDIR.BENDE NE KADAR ÇOK SEVERSEM SEVEYİM GELECEKTE KENDİ AİLESİNİ ARAR BENİM İÇİN BU BÜYÜK BİR YIKIM OLUR DİYE ÇOK KORKUYORUM.RABBİM BİZE KENDİ CANIMIZDAN EVLADIMIZA ANA BABA OLMAYI NASİP ETSİN

Canım çok teşekkür ederim. Evet 15 gün önce çıktı inanamadık ama yanlışlık yok dediler. Hale bakın hareketsiz bir hücre bizi nası mutlu etti.

canım hoşgeldin aramıza sanırım ilk defa karşılaşıyoruz.peki sizin azo sebebi nedir.benim eşimdede immatür germ hücre çıktı size doktorunuz ne dedi immatür hücre için.şimdiye kadar hangi tedavileri gördünüz.

ondan sonraki testlerde bir kere 2 hareketsiz sperm görüldü.diğerleri 0 ..geçen yıl yine memorial e gittik onlar sperm buluyor diye maalesf çıkmadı. eşim hastaneler de yaptırmak istemiyo iyi incelemiyorlar diye.özel de 2 defa yaptık. en son fakülte has.yaptık sıfır.2 hafta sonra tekrarı var .hayırlısı ..inş. sizinde bebişiniz olur ..bir an evvel başlayın.

Canım çok teşekkür ederim. Evet 15 gün önce çıktı inanamadık ama yanlışlık yok dediler. Hale bakın hareketsiz bir hücre bizi nası mutlu etti.

tatlım hareketsiz bile olsa bu üretim olduğunun bi kanıtı...
inş onlar daha da artcak ve mutluluğunuz daim olacak gelecek bebişlerinizle
bizimde kaan hocayla ilk ayki tedavimiz sonucunda bikaç sahada 1-2 sperm görüldü...
2. ay sonunda kaan hoca sperm testini bundan sonra genartta yaptırın çıkanlar dondurulacak dedi...
geçen ay genartta yapılan test sonucunda 1 tane hareketli spermciğimiz donduruldu havalara uçtuk resmen
4 şubatta 3. ay dolacak ve tekrar test yaptırılacak bakalım budefa kaç tane bulunacak rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş

İnşallah canım benim.Evet ilk gidecez 3aydır saraçoğlunun kürünü kullanıyoruz.FSH YÜKSEK diğerleri normal genetik problem yok.Sebep ne bilmiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…