- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
merhaba canım nasılsın ne oldu pc ne .iyi yapmışsın telefonla girmekle nasılsın ne var ne yokmerhabar canlarım..
nasılsınız bakalım..
telefondan girmeyi deeniyorum ama bi türlü beceremedim..
sizleride merakta bırakmak istemiyorum ama.
merhabar canlarım..
nasılsınız bakalım..
telefondan girmeyi deeniyorum ama bi türlü beceremedim..
sizleride merakta bırakmak istemiyorum ama.
sağolasın bitanemm..hmtnzl cnm yarın yola cıkıyomussunuz allh cıktıgın yolda sevıncle donmenı nasıp etsin
sag saglım gıdın sag salım gelın cnm
hadi bakalım..herkese iyi akşamlar
annemden geldim biraz moral depoladım şimdi daha iyiyim bende.
canım benim Allah yardımcınız olsun inşallah azoyu yener de gelirsin bebişini alırda dönersin.
tedirginliğin olması çok normal çünkü kolay bi ameliyat değil bu.
ama ben inanıyorum azoyu yenip döneceksin evine
canımm merhaba iyiyim birazcık heyecan var işte...Nasılsınız canlar ne yapıyorsunuz bensiz.
merhaba canım..merhaba ben geldim kızlar
izlemedim caımm ben o diiyi..kızlar foxta araf zamanı var izleyen varmı çok güzel bir dizi
hadi inşAllah güzel sonuçlar çıkar.merhaba vck,bahar,hep bugün sakindi biz bizeydik bende akşama kadar temizlik çamaşır ütü yaptım yoruldum şimdi işlerimi bitirdim dinleniyorum sabah sa iş var
eşim sabah tahlillerini yaptıracak tıp fakültesinde bakalım inşlh hayırlı güzel sonuçlar çıkar...
pc çalışıyo da tatlım..merhaba canım nasılsın ne oldu pc ne .iyi yapmışsın telefonla girmekle nasılsın ne var ne yok
merhaba canım hoşgeldin...
neden olmuyor yaa biz sen ankaradayken merak ederiz ama :84:
mrb tatlım..
yapamadım ya..
kocişin denedi mi canım belki o yapabilir
HACET NAMAZIcanlarım çıkıyorum ben..
hepinizi öpüyorummm.
vck cim hacet namazı kılacağım..,nasıl kılınıyor biliyormusun tatlım..
canlarım çıkıyorum ben..
hepinizi öpüyorummm.
vck cim hacet namazı kılacağım..,nasıl kılınıyor biliyormusun tatlım..
yok canım.
o denemedi..
neyse ben halleetmeye çalışırım.
ooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhh mis çok teşekkürleriyi akşamlar kızlar içimden geldibunllar sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
iyi akşamlar kızlar içimden geldibunllar sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
iyi akşamlar bitanem hoşgeldin
negüzel çiçekler bunlar mis gibide kokuyorlar çok teşekkürler
bunlarda senin için
bende yazın ismimi dedim ama topik boştu bütün topikler onlıne olmuyor sanırımteşekkurler cnm bende dualara dıye baska bı sayfaya bakıyodum ordada bebek ıcın genelde 4444 tefriciye okunacakmıs
bende yazdırdım kendimi yani şu yasinler bitince bizde ona başlayacagız dimi cnm
bende yazın ismimi dedim ama topik boştu bütün topikler onlıne olmuyor sanırım
süpersiniz tatlım iyi seyirler size...
enişteyede aferin valla benim kocişte böyledir herzaman yardım eder bana...
ama hasta diye 3 gündür pek nazlı
saol canım valla şimdi diyorki öksürük haricinde iyileştim bomba gibiyim
antibiyotik kullanmadan iyileştirdim kocişimi aferin bana
tamam talım ekliyorum listeye allah kabul etsin...
görüşmek üzere öpüyorum seni
anladım ben takip ederim farklı kişilerden dua alırız bizde dua ederiz inşallah.sen ne yaptın bittimi senin tefriciyen .benim çok fazla duam birikti inşallah yarın bitiririmde yeniden dua alırım.hafta sonu olduğu için pek okuyamadımcnm sedom dıye bı bayan sıralıyo yanı sen yazdınya benıde ekleyın dıye onlar acınca topıgı senıde eklıyecekler
bende bugun kesfettım o sayfayı ara ara bakıcam kı kayıdımızı sılmesınler cunku bı daha ırtıbata gecmeyenı sıleceklermıs
teşekkurler cnm bende dualara dıye baska bı sayfaya bakıyodum ordada bebek ıcın genelde 4444 tefriciye okunacakmıs
bende yazdırdım kendimi yani şu yasinler bitince bizde ona başlayacagız dimi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?