Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm sefan olsun seyret kızzzzzzzz
bulmussun kocısı
benımkıde bana evde yardım eder hatta benımkı pılav bıle yaptı ılk defa guzelde oldu
bazen dıyorum ben hamıs olunca sen yaparsın yemeklerı tmm hele sen bı hamıs olda ben neler neler yaparım dıyo

iyi aksamlar kizlar bana okuyormussunuz allah sizlerden razi olsun ben dualara katilmasamda allah insallah yavrulariniza kavusdursun sizleri.. ne tesadufki bugun bende evimde yasin okuttum rabbim hepimiizn gonlundekini versin beni duygulandirdiniz cok cok sag olun kizlar .......

yok be tatlım ben baskasının duasını car cabuk okuyorum kendıme gelınce kalıyo
daha bın tane var yaaa
allh buyuk yavas yavas cekıyorum ıste
sımdı benım 2 meryem surem kaldı onuda carsamba gunu okuyacam

vck tatlım o topık dolmus gelmısler bı bak adını yazdır cnm

demi ama tüm aferini ben kaptım
maşallah diyelim eniştemize nazar değmesin
bende çok severim film izlemeyi...
ama bi süredir film alıpta izleyemedik...
kociş pcden izlemeyide sevmiyor...
ama en çok da sinamada izlemeyi seviyorum onun yeri bambaşka
kociş sen uzun zamandır evdesin sıkıldın yarın gidelim diyor...
biliyorsun geçen haftada vck nın yüzünden gidememiştik
iyileşte gideriz acelesi yok dedim...
valla sıkıldım bende kaç haftadır evdeyim evden okula okuldan eve...
inş kociş iyice toparlanırda tatilin tadını çıkarırız...

Son düzenleme:

Yaparlar ya hiçbişey bilmeyeni bile usta olur.Ah biz bir hamile kalabilsek keşke...

iyi akşamlar canım hoşgeldin...
evet uzun zamandır topiğe bile uğramıyorsun...
rabbim tüm duaları kabul etsin inş...
sende saol canım sen nasılsın görüşmeyeli ??

vckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kızzzzzzzzzzzz bıraz topıge bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

iyi akşamlar canım hoşgeldin...
evet uzun zamandır topiğe bile uğramıyorsun...
rabbim tüm duaları kabul etsin inş...
sende saol canım sen nasılsın görüşmeyeli ??

sag ol canim iyiyim cok sukur...topige ugramiyorum pek canim doktor tedavimiz olmadigi icin yazacak bir seyler bulmiyorum ama sizleri merak ediyorum arada girip yazilanlari okuyorum canim..... son bir ayimiz kaldi panax ilaclarini kullaniyoruz subatta 3 ayimiz olucak insallah bi gelisme olur ....allaha emanet olun kizlar ben cikiyorum yorgunum biraz yaticam insallah bidahaki girdigimde topige hepinizin guzel haberlerini alirim rabbim hepimize yardim etsin iyi geceler hepinize

İnşallah canım benim tatilin yarın başlıyo zaten Allahın izniyle kocişin de atlattı sayılır çıkarıverin tatilin tadını.Ben de pc den izleyemem tam teşekküllüyüz biz ses sistemi falan hatta eşim yansıtıcı almayı düşünüyo ama erteletiyorum onu hele bir kendi evimiz olsun orda yaparız zaten sinema salonu diye şimdi oturduğumuz ev çok da uygun değil çünkü.Ben bir de radyo-tv-sinema mezunuyum film izlerken farkına varmadan çok eleştirel izliyormuşum ilk zamanlar eşimin çok hoşuna giderdi ama artık yeteer diyo ama napiym alışmışım öğrenciliğimden beri bir türlü ağız tadıyla film izleyemezdik hocalar yüzünden şimdi mecburiyet ama izi kaldı işte

inş şifa olur kullandığı ilaç kocişine...
rabbim güzel haberler almayı ve vermeyi nasip etsin hepimize
iyi geceler canım dikkat et kendine

Mecburiyet kalmadı demek istemiştim ama diyemedim.Öpüyorum hepinizi sürem doldu yine çıkmalıyım herkese iyi geceler Allah rahatlık versin.

ya aşk olsun sana ben kocişinle evde zaman geçir diye yorulma diye yaramazlık yapmıştım.

ne güzel tatlım bizde kendi evimiz olunca sinema salonu yapıcaz bi odayı...
izmirde kuzenimizin eşide tam sinema tutkunu...
bi odasını sinema salonu yapmış herşey var...
çok güzel oluyor orda film izlemek...
inş ilerde kendi evlerimizde keyfini süreri bizde
canım bölümün çok güzelmiş...
bu alanda bişeyler yapmayı düşünmüyor musun ??

Mecburiyet kalmadı demek istemiştim ama diyemedim.Öpüyorum hepinizi sürem doldu yine çıkmalıyım herkese iyi geceler Allah rahatlık versin.

iyi geceler tatlım allah rahatlık versin öpüyorum kocaman

ya aşk olsun sana ben kocişinle evde zaman geçir diye yorulma diye yaramazlık yapmıştım.

hadi ordan sana üzülmekten ne kocişimin ne benim sesimiz bile çıkmadı...
bak en azından yaramazlık yaptığının farkındasın buda bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…