hayırlı akşamlar esracım hoşgeldin
iyiyim canım benim herşey bildiğin gibi...
tedavi tam gaz devam ediyor...
4 şubatta 3. ayımız dolacak kociş ankaraya gidecek tekrar test için...
sen nasılsın canım benim daha test yaptırmadınız değil mi ??
hayırlı akşamlar canım hoşgeldin nasılsın artık pek gelmiyorsun topiğimize tedavidemisiniz yoksa
canım seni çok iyi anlıyorum ne söylesek boş benimkide bugün evdeydi birkaç kere elinde gördüm sigarayı ama görmezlikten geldim çünkü ha dedinmi bırakamıyor.azodan zaten yeteri kadar stres oluyorlar.şimdide sigara için başlarının etini yiyince onlarda sigara içmek için evden dışarı kaçıyorlar.sen bence ou tüpbebek için tedaviye götür hazır tatilede girmişken sigara için huzurunu kaçırma bırak ona doktor gerekeni söylesin sen en azından ona yardımcı olursun sigarayı bırakması için telkinde bulunursun.şimdi senin güçlü olman lazımhiç bişey değişmedi dünden beri canım durumlar gittikçe daha kötüye gidiyor.ama şunu fark ediyorum ki ben sabırlı ve sinirlerine hakim bi insan oluyorum büyüyomuyum acaba acılarımla
dün tüm tüm sakinliğimle konuştum artık içmemesi gerektiğini anlattım bunu sadece bebiş için istemediğimi önemli olanın benim hayatımda onunn olduğunu anlattım.ve dedimki illaki doğuran ana olmaz bebişimiz olmassa gider sahipmsiz bi yavruya yuva oluruz dedim bu cümleleri söyledim ama 40 düğüm olur ya insanın bogazı benimki inan 80 falan olmuştur.resmen içime aktı gözyaşlarım.neyse ben konuştum konuştum hep onun yanında olduğumu anlattım.bu sigara faslını çözebiliriz.bu tedavi sürecini durduruz dedim bu bütceyi psikologlara veririz sen kesin bıraktıktan sonra istersen tedaviye yine başalarız dedim yok benim eşimden hiç tık yok hiç bişey dedmidi.buğün yine bişeyler söyledim bi görseniz ilgi ve tatlı dilimi şaşarsınız bu kadar sinirliyken nasıl bu kadar sakin durabildin dersiniz ama bilmiyorum bu sefer ben de kendime şaştım kaldım ....ama benim eşim hiçbişey demedi hala bu konuyla ilgili hi bişey söylemedi.
ama galiba benimde sabrım tükeniyor akşamdan beri bende hiç konuşmuyorum artık.
üstelik yarın bide kayınvaldemlere gidiyoruz onların yanında nasıl olcak hiç bi fikrim yok
canım kendini nasıl iyi hissediyorsan o şekilde davran biz her zaman Allah'ın izniyle burdayız başını koyacak bir omuz dertleşecek bir dosta ihtiyacın olduğunda gel canımbaharcıgım ınsallah hayırlı bır sonuc alırsınız
kendınden haberdar et
test yaptırmadık bız
vck evet pek gırmıorum
cunku bu konulardan bıraz uzak kalmak ıyı gelıor bana
odaklasınca kotu oluorum
sen nasılsın
ne var ne yok
nsallah hersey yolundadır
baharcıgım ınsallah hayırlı bır sonuc alırsınız
kendınden haberdar et
test yaptırmadık bız
hadi gözün aydın bitanem
bunlar senin kurtuluşun için
saol canım benim allaha şükür bi kazadan kurtulmuş olduk...
sukur Baharim bir nazar duasi oku kendinizeeeegecmisi okudugum icin gec yazdim canimm bana cok merel verici seyler yazmisin saol canim ALLAH rzi olsun
hadi gözün aydın bitanem
bunlar senin kurtuluşun için
saol canım benim allaha şükür bi kazadan kurtulmuş olduk...
allah senden de razı olsun bitanem...
sen üzme kendini yeter ki göreceksin bak herşey düzelecek allahın izniyle...
kocişinin sana içini açması bunun sadece başlangıcı
canim ALLAH kocislerimize sifa versinn en yakin zamanda bebislerimizi kucagimiza alalim insallah
insallah baharim insallah bu arada esin test verecekmis insallah bol bolllllllllllllll sperimler gorursunuzz
merhaba canım oh şimdi mis gibi olmuştur evin eline sağlık inşallah canım sonucu güzel çıkar sperm çıkarda halayınızı çekeriz yarın senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz.merhaba vck,bahar,hep bugün sakindi biz bizeydik bende akşama kadar temizlik çamaşır ütü yaptım yoruldum şimdi işlerimi bitirdim dinleniyorum sabah sa iş var
eşim sabah tahlillerini yaptıracak tıp fakültesinde bakalım inşlh hayırlı güzel sonuçlar çıkar...
merhaba vck,bahar,hep bugün sakindi biz bizeydik bende akşama kadar temizlik çamaşır ütü yaptım yoruldum şimdi işlerimi bitirdim dinleniyorum sabah sa iş var
eşim sabah tahlillerini yaptıracak tıp fakültesinde bakalım inşlh hayırlı güzel sonuçlar çıkar...
merhaba canım oh şimdi mis gibi olmuştur evin eline sağlık inşallah canım sonucu güzel çıkar sperm çıkarda halayınızı çekeriz yarın senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz.
merhaba canım hoşgeldin...
çok yoruldun bugün yaaa dinlen artık yarında işe gideceksin...
canım inş yarın güzel haberler verirsin bize...
tatlım sperm testinide mi tıp fakültesinde yaptıracaksınız ??
sorma baharcığım valla çok yoruldum
evt cnm bu sefer tıp ta yaptıracak tahlilleri hem rapor işini komuşacak onu almaya çalışacak tüp bebek raporu şurda 3 ayımız kaldı hazırlıklara başlayalım da sonra sorun yaşamayalım....
nş yarın spermleriniz için halaya başlarız tatlım
inş rapor işinide kolaylıkla halledersiniz...
dediğin gibi az kalmış 3 ay sonra hayırlısıyla kavuşacaksınız bebişinize
inşlh cnm yaa valla yüreğim hopoturup hop kalkıyor allahım artıkbütün çektiklerimizin mükaafatını verir inşlh
canım inşallah bebişine hamile kaldığın günleride görürsün ama sonra birbirimizi unutmak yok.şimdi diğer topiklere göz atarken azoyla senelerce mücadele etmiş arkadaşın yazısı dikkatimi çekti hamile kaldıktan sonra birgün bile topiğe girmedi nede olsa yolu ayırıldı bizden .bence azoyu yenenlerde gelip azolulara umut olmak zorundayız.inşlh cnm yaa valla yüreğim hopoturup hop kalkıyor allahım artıkbütün çektiklerimizin mükaafatını verir inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?